BIF Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 pred 6 minutami, IZTOK pravi: Za GS 850 ne vem, AT 1000, GS 1250 in KTM 1290 so pa bistveno težji in nobeden nima niti približno terensko naravnanega podvozja. Makadam je skrajni domet teh motorjev ... Eh..kaj ti veš. Chris pravi drugače...on že ve.... jvalant 1
vandrovec Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 pred 20 minutami, IZTOK pravi: Za GS 850 ne vem, AT 1000, GS 1250 in KTM 1290 so pa bistveno težji in nobeden nima niti približno terensko naravnanega podvozja. Makadam je skrajni domet teh motorjev ... Nekaj let sem vozil XT660Z Tenere in nekaj let vozim GS1200....pa vem, da ne bo nihče verjel, kako malo razlik je med tema dvema motorjema v praksi. Joker 1
IZTOK Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 pred 3 minutami, BIF pravi: Eh..kaj ti veš. Chris pravi drugače...on že ve.... Jep, A Riemann pa te želi prepričat, da se z KTM EXC 500 da priti po svetu. Zgleda da jaz mojega EXC-ja napačno uporabljam Pa Super tenerejko tudi BIF 1
Snečer Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 pred 2 urami, lukec pravi: Primerjava.............navor pri KTM yama ma 689ccm, ktm pa 799ccm, kar razlika bi rekel in pa tenerejka je ime, poleg tega da je lepši bosa, BIF in vandrovec 3
lukec Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 (popravljeno) pred 30 minutami, Snecer pravi: yama ma 689ccm, ktm pa 799ccm, kar razlika bi rekel in pa tenerejka je ime, poleg tega da je lepši Drži Tenere je še ime iz naše mladosti,ta agregat ni neki presežek saj ga poznam iz MT07 Tracer.Ne trdim pa da je slab..... Popravljeno November 7, 2018. Popravil lukec
Snečer Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 mt07 agregat je puna kapa BIF in bosa 2
mato295 Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 No tale filmček, ki si ga prilepil z KTM500E. Razen enega hriba z balvani, bi se povsod drugod lepše peljal z večina motorji omenjenimi v tej temi. Kakšen smisel ima potem tak motor. Te lahko Offroad motorji so za nažiganje za par ur po brezpotjih. Ga pa ni junaka, ki bo 14 dni po cele dneve se samo po vlakah gor pa dol vozil. BIF, MiNa, bosa in 1 other 4
Snečer Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 pred 6 minutami, mato295 pravi: No tale filmček, ki si ga prilepil z KTM500E. Razen enega hriba z balvani, bi se povsod drugod lepše peljal z večina motorji omenjenimi v tej temi. Kakšen smisel ima potem tak motor. Te lahko Offroad motorji so za nažiganje za par ur po brezpotjih. Ga pa ni junaka, ki bo 14 dni po cele dneve se samo po vlakah gor pa dol vozil. v evropi je offroad motor neumnost skalar36 in BIF 2
krucymucy Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 2 minutes ago, Snecer said: v evropi je offroad motor neumnost Saj imas na pohorju vse polno enih stezic in poti. Zakaj bi bila neumnost?
Snečer Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 Pravkar, krucymucy pravi: Saj imas na pohorju vse polno enih stezic in poti. Zakaj bi bila neumnost? utrjene ceste in gozdne ceste, tam se z običajnim avtom peljem to ni o od offroada BIF 1
krucymucy Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 1 minute ago, Snecer said: utrjene ceste in gozdne ceste, tam se z običajnim avtom peljem to ni o od offroada Gres pa po smuciscu gor no. Po stezicah se ne vozis z avtom.
Snečer Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 Pravkar, krucymucy pravi: Gres pa po smuciscu gor no. Po stezicah se ne vozis z avtom. ni dovoljeno sem se pa že peljal s ctxom trebor in BIF 2
krucymucy Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 10 minutes ago, Snecer said: ni dovoljeno sem se pa že peljal s ctxom Ni. Kot ni prehitevanje po desni in cez polno crto, pa to vseeno pocnes. GoBobi 1
Snečer Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 pred 1 minuto, krucymucy pravi: Ni. Kot ni prehitevanje po desni in cez polno crto, pa to vseeno pocnes. tudi ti nepravilno voziš motor, pa še kar nadaljuješ, te ni nič izučili trebor 1
krucymucy Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 (popravljeno) 1 minute ago, Snecer said: tudi ti nepravilno voziš motor, pa še kar nadaljuješ, te ni nič izučili Izucilo me je ja. Sedaj zadaj vozim, ali pa sam. Ce me pa kdo ujame in vozi za menoj, grem v kriziscu pa naravnost, tudi ce nisem namenjen tja. Popravljeno November 7, 2018. Popravil krucymucy
DAMI34 Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 ostanmo pri Tenere 700 BIF, GULI in bosa 2 1
MiNa Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 pred 44 minutami, DAMI34 pravi: ostanmo pri Tenere 700 Je zmankal.. ni kej več pisat, čakamo na testno. skalar36, DAMI34, BIF in 1 other 2 2
Kajmipoje Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 Danes sedel na njej. Janezs, Mavti, bosa in 5 others 8
jvalant Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 24 minutes ago, Kajmipoje said: Danes sedel na njej. Al je malo opticne varke, ali je pa zadeva presneto nizko od tal...
Kajmipoje Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 Za Italijansko tržišče je predvidena dobava konec drugega trimestra.(računaj) po domače na jesen, pa še v €5 bo treba spremenit. DAMI34 in BIF 2
jvalant Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 2 hours ago, Snecer said: yama ma 689ccm, ktm pa 799ccm, kar razlika bi rekel in pa tenerejka je ime, poleg tega da je lepši A KTM pa ni ime? Ista teza, 20 nm vec, skor 20kw vec, WP vzmetenje ipd... A ja, lepsa je... A se bos vozil al jo gledal?
Tex Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 (popravljeno) 27 minutes ago, Kajmipoje said: Danes sedel na njej. a to si ti na spodnji sliki al na zgornji? samo tako, informativno me zanima, no .. ni švoh geštel, sploh ne, ja ja .. so jo kar dobro naredli, to 700ko .. Popravljeno November 7, 2018. Popravil Tex krucymucy, trebor in pik1 1 2
Snečer Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 pred 4 minutami, jvalant pravi: A KTM pa ni ime? Ista teza, 20 nm vec, skor 20kw vec, WP vzmetenje ipd... A ja, lepsa je... A se bos vozil al jo gledal? Za po lepih evropskih cestah lep motor. Oba imata "preveč" konjev ... kdo pravi, da je stock WP vzmetenje boljše od tenerejevega... No, kje se boš pa ti vozil? med planinci, lovci, gozdarji?
Popularna objava celjan89 Objavljeno November 7, 2018 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno November 7, 2018 Vsi neki Rossi pa vsi neki Gajserji matr ste zoprni.. A kdo od vas ko se greste gazit po gozdu makadamu izlet na morje itd a se štopate v kolkem času kje pridete al kaj da rabite vsi neki super duper motorje ki očitno šteje vsaka sekunda izgubljena pred oviro.. Lepo vas prosim Tema je o YAMAHI T7. ne o ktm-husi-bmw-hondi.. Koga bo to zanimalo bo šel v drugo temo in to preveril. Zakaj je treba vsakega prepričat da to ni dobro. In vsako temo zasvinjat do konca, da nekaj zveš o motorju samem kako slikco pogledaš itd moreš štarta z 34 stranjo! Samo v vednost z mojo tenerejko sem gazu po vseh terenih in v vseh letnih časih. Vse povsod je šlo nekako pa nimam nč predelav vse original. Številke na papirju vam nč ne nucajo če je voznik smotan.. Veliko varnih KM vsem.... BIF, jskrablin, Nearrain in 7 others 5 5
krucymucy Objavljeno November 7, 2018 Opozori Objavljeno November 7, 2018 40 minutes ago, Snecer said: ... kdo pravi, da je stock WP vzmetenje boljše od tenerejevega ... Vsi? No ocitno samo ti ne menis tako. Ceprav tudi ta original WP je zrel za predelavo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se