mopek Objavljeno Junij 23, 2013 Deli Objavljeno Junij 23, 2013 Kakšna je cesta Senj-Karlovac(ne AC-ampak vzporedna) https://maps.google.si/maps?q=google+maps&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a&channel=np&um=1&ie=UTF-8&hl=sl&sa=N&tab=wl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 23, 2013 Deli Objavljeno Junij 23, 2013 (popravljeno) Kakšna je cesta Senj-Karlovac(ne AC-ampak vzporedna) https://maps.google.si/maps?q=google+maps&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a&channel=np&um=1&ie=UTF-8&hl=sl&sa=N&tab=wl Prevozna BP, kako nameravaš pa do Karlovca? Popravljeno Junij 23, 2013. Popravil MiNa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopek Objavljeno Junij 23, 2013 Deli Objavljeno Junij 23, 2013 Torej imam v planu Ptuj-Crikvenica(čez slo),potem senj-karlovac,nato pa odvisno kako bo z časom morda AC do doma,če bo čas pa vzporedna cesta do Samobor-a-brežice in domov.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Junij 23, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2013 Torej imam v planu Ptuj-Crikvenica(čez slo),potem senj-karlovac,nato pa odvisno kako bo z časom morda AC do doma,če bo čas pa vzporedna cesta do Samobor-a-brežice in domov.. Jaz imam v ponedeljek isti plan, ampak grem lepo gemitlih .... Ptuj - Brežice - NM - Črnomelj - Vinica - Delnice - Krk Sem se odločil, da na Krku prespiva (nima smisla, da letiva tja in nazaj) in se drug dan vrnema čez Delnice - Petrino čez Kočevje do NM - Škocjan in čez Sevnico - Zidani Most domov proti Ptuju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Junij 26, 2013 Deli Objavljeno Junij 26, 2013 Je kdo že peljal od Danilovgrada - Čevo, kakšna je cesta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Junij 27, 2013 Deli Objavljeno Junij 27, 2013 Je kdo že peljal od Danilovgrada - Čevo, kakšna je cesta. Tule boš pomoje dobil najbolj točen odgovor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Davorin Objavljeno Julij 4, 2013 Deli Objavljeno Julij 4, 2013 1.Ali je bil kdo že letos na cesti od Avtovac - Foča in kako kaj izgleda? Iz Foče nadaljujem v Črno goro... Do lani ste omenjali, da nekaj delajo in da so narejeni makadamski obvozi. Je zadeva že zaključena? 2.Kaj pa cesta iz Prizrena čez Šar planino? Oziroma, ali se da priti iz Kosova v Makedonijo po cesti 116, mejni prehod Globočice/a? Carp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Davorin Objavljeno Julij 6, 2013 Deli Objavljeno Julij 6, 2013 No, za prvi del sem izvedel na srbskem forumu, da je narejen asfaltiran obvoz v dolžini cca 10km tam pri kraju Čemerno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Julij 9, 2013 Deli Objavljeno Julij 9, 2013 Zanima me ali je šel kdo od Črne na Koroškem do Logarske http://goo.gl/maps/4qO9u kakšna je cesta?alsfalt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gaso65 Objavljeno Julij 9, 2013 Deli Objavljeno Julij 9, 2013 (popravljeno) Zanima me ali je šel kdo od Črne na Koroškem do Logarske http://goo.gl/maps/4qO9u kakšna je cesta?alsfalt? Makadam - preverjeno pred enim mesecem .... no na par mestih je v vaseh par metrov asfalta ampak to je to. Popravljeno Julij 9, 2013. Popravil gaso65 shibby 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Julij 9, 2013 Deli Objavljeno Julij 9, 2013 Zanima me ali je šel kdo od Črne na Koroškem do Logarske http://goo.gl/maps/4qO9u kakšna je cesta?alsfalt? Kot so že omenili nad mano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Julij 10, 2013 Deli Objavljeno Julij 10, 2013 1.Ali je bil kdo že letos na cesti od Avtovac - Foča in kako kaj izgleda? Iz Foče nadaljujem v Črno goro... Do lani ste omenjali, da nekaj delajo in da so narejeni makadamski obvozi. Je zadeva že zaključena? Kot je že nekdo napisal - še vedno je obvoz (slab asfalt) ampak je kar šlo. Mi2 sva imela pot Foča-dolina Sutjeske-Avtovac-Bileča in v Trebinju levo na novo cesto za smer Hercegnovi in mejni prehod za Monte negro - ni bilo treba nič Hrvaško in se tam drenjat na mejnih prehodih. LP in srečno Davorin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shibby Objavljeno Julij 17, 2013 Deli Objavljeno Julij 17, 2013 http://goo.gl/maps/3NSah a je tale relacija asfalt? hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tazzy Objavljeno Julij 17, 2013 Deli Objavljeno Julij 17, 2013 http://goo.gl/maps/3NSah a je tale relacija asfalt? hvala ja ta relacija je v celoti asfaltirana ja pa treba kar pazit na pesek in na nekatirih delih je kar oska gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vito23 Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 Kakšna je cesta proti logarski dolini? Iz smeri kamnika?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 Kakšna je cesta proti logarski dolini? Iz smeri kamnika?? BP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Julij 19, 2013 Deli Objavljeno Julij 19, 2013 BP ko sem šel jaz nazadnje, sem zavil levo proti Lučam... pa je bila polna peska... od Luč do Logarske pa je itak porazna cesta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Avgust 5, 2013 Deli Objavljeno Avgust 5, 2013 Brez skrbi cesta je asfaltirana, ovinkov zelo veliko in lepo speljanih :notworthy: razgledi in narava prečudovita samo priporočam Res je prepeljal pa tudi Vuhred-Ribnica na Pohorju: kratko in sladko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopek Objavljeno September 23, 2013 Deli Objavljeno September 23, 2013 Kakšna je cesta Knin-Bosansko Grahovo???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno September 23, 2013 Deli Objavljeno September 23, 2013 Kakšna je cesta Knin-Bosansko Grahovo???? Odlična! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 7, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 7, 2013 Zanima me, če se je kdo peljal letos na relaciji: Vilusi - Broćanac - Petrovići - Vraćenovići (mejni prehod ČG/BiH) - Bileča ? To je cesta R431 na bosanski strani. Zanima me, v kakšnem stanju je ta odsek ceste? Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 8, 2013 Deli Objavljeno Oktober 8, 2013 Zanima me, če se je kdo peljal letos na relaciji: Vilusi - Broćanac - Petrovići - Vraćenovići (mejni prehod ČG/BiH) - Bileča ? To je cesta R431 na bosanski strani. Zanima me, v kakšnem stanju je ta odsek ceste? Hvala! Čist v redu,kolikor se še spomnim od pomladi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 Proti Karlovcu bi rad ubral del poti med Cerkljami ob Krki preko Kostanjevaca do Draganiča, kjer se priključi na cesto 1 (ZG-KA). Na Googlovem zemljevidu je videti precej vijugasta, kar običajno pomeni tudi hribovito, ne vem ali je v celoti asfaltirana oz. kakšne kvalitete je. To je cesta 671 v SI oz 505 na HR. Kak kilometer makadama bi še prenesel, hitrost pa tudi ni pomembna, da le ni preveč lukenj in grbin, saj VN900 ni ravno enduro). (običajna pot od Samobora do Karlovca je že malce dolgočasna, preko Plješivice pa sem tudi že bil. Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Oktober 15, 2013 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 Proti Karlovcu bi rad ubral del poti med Cerkljami ob Krki preko Kostanjevaca do Draganiča, kjer se priključi na cesto 1 (ZG-KA). Na Googlovem zemljevidu je videti precej vijugasta, kar običajno pomeni tudi hribovito, ne vem ali je v celoti asfaltirana oz. kakšne kvalitete je. To je cesta 671 v SI oz 505 na HR. Kak kilometer makadama bi še prenesel, hitrost pa tudi ni pomembna, da le ni preveč lukenj in grbin, saj VN900 ni ravno enduro). (običajna pot od Samobora do Karlovca je že malce dolgočasna, preko Plješivice pa sem tudi že bil. Hvala Darko, a to si se peljal od Samobora do Karlovca po tej trasi (prilagam link)? In, če si se peljal po tej trasi me zanima, kakšna je cesta od Samobora do Jastrebarskega? LINK: http://goo.gl/maps/V7UPg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 15, 2013 Deli Objavljeno Oktober 15, 2013 breitner, čist dobra...če greš lohka z avto, gre tud z motorjem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se