easyrider Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 ... fino ... nov topic za smetenje ... :twisted:
premza Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 ... fino ... nov topic za smetenje ... :twisted: Kako smetenje! :shock: :shock: Zasavci pišemo v forum sam najnujnejše! :D
easyrider Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 ... fino ... nov topic za smetenje ... :twisted: Kako smetenje! :shock: :shock: Zasavci pišemo v forum sam najnujnejše! :D ... zasavci res pišete samo najnujnejše, samo ostali (recimo jaz) pa lahko smetimo ... :twisted:
Hanzi Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 Easy saj veš! Z nečem je treba rudniške rove zapolnit da se ne bi slučajno Kum sesu! :twisted:
easyrider Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 ... Hanzi ... :lol: ... sicer je pa tako: ker oni pišejo samo tisto, kar je nujno, smo jim potem MI naredili tako veliko število strani v njihovem topicu ... in ravno zaradi tega se mi zdi, da bi se nam lahko zasavci oddolžili z izvedbo kakšnega FS v tem letu ... :D :D :D
Ervina Objavljeno Februar 21, 2003 Opozori Objavljeno Februar 21, 2003 Easy saj veš! Z nečem je treba rudniške rove zapolnit da se ne bi slučajno Kum sesu! :twisted: Z elektrofilterskim pepelom iz TETOLa. Aja, pa še neki, za Kum ziher ni bujazni ker tam ni nbjanih rovu. ... Hanzi ... :lol: ... sicer je pa tako: ker oni pišejo samo tisto, kar je nujno, smo jim potem MI naredili tako veliko število strani v njihovem topicu ... in ravno zaradi tega se mi zdi, da bi se nam lahko zasavci oddolžili z izvedbo kakšnega FS v tem letu ... :D :D :D :roll: :wink:
robberrt Objavljeno Februar 22, 2003 Opozori Objavljeno Februar 22, 2003 evo prvi post v novo sekcijo...jupiii :roll:
Ervina Objavljeno Februar 23, 2003 Opozori Objavljeno Februar 23, 2003 Plauga useku... :oops: Blu upažen. In tu že t' tretič pu vrst. Boš ubl'gan, paz se. :wink: Ta tedn (zaenkrat u tuark) bi šli spet na nočn smučaje.
Kiki Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 Kaja - od kje tebi včeraj ideja, da se bo u sredo vreme že začelo slabšati... :roll: Dej si mal prognozo poglej: http://prognoza.hr/sedam/svijet/14015_n.html :D :wink:
robberrt Objavljeno Februar 24, 2003 Opozori Objavljeno Februar 24, 2003 ha ha za dons so napisal da bo 4 pa je blo 8-10 upam da bo v petek ko pise da bo 8 od 14-16 8) :P da se koncno lahko kaksnih 50km peljem... :idea:
Ervina Objavljeno Februar 25, 2003 Opozori Objavljeno Februar 25, 2003 Danes gremo smučat. :D Kiki tvoj link ima že oblake. :wink:
viking Objavljeno Februar 25, 2003 Opozori Objavljeno Februar 25, 2003 Danes gremo smučat. :D Kiki tvoj link ima že oblake. :wink: A če so oblaki se ne da smučat? :twisted:
Kiki Objavljeno Februar 25, 2003 Opozori Objavljeno Februar 25, 2003 Kiki tvoj link ima že oblake. :wink: Ja ampak včeraj in v nedeljo jih še ni mel.... :wink: Sicer pa oblake ma lohka... važen, da so stopinje ugodne pa .... da ni kakega snega al pa dežja na vidiku... 8) :D
Ervina Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 Včerajšnje smučanje je minil u prijetnem vzdušju. :D :D Viking je sicer enga zajca najdu. Tud men se je prkazu u ublik štorastega borderja pred vhodom v kočo. Premza pa je na poti na smučišče ugotovil, da rap blagodejno upliva na morsko bolezn. :twisted: :twisted:
viking Objavljeno Februar 26, 2003 Opozori Objavljeno Februar 26, 2003 A ste vidl sam zasauci smo mogl mal reklame za Celjsko kočo nardit, 8) pa si je takoj pridobila nove simpatizerje, :roll: ku so se pršl na nočno smuko z mobitelam špilat :twisted:
Kiki Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 OBELIX :D Vse naj naj za tvoj rojstni danek.... :new-bday: Ta prave poljubčke si sicer že včeraj dobu - danes pa še virtualne :004 :wink:
Hanzi Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Obelisk tud od mene vse naj! :D Ljubčka ti pa ne bom dal ker se nisem obril, :oops: da pa ne boš užaljen pa lahko moniko na PFS za rokav pocukaš! :wink:
viking Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Jst ti tud želim vse naj, naj.............. :new-bday: lubčku te ne bom pa čeprou sm se obriu, pa velik srečnih km s tvojm motorinotam :wink:
dr.looney Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 obelix vse naj naj ti želiva tudi midva z gogijem :new-bday: :smilecolros: dr.looney :twisted:
premza Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 SPOMLADANSKA! Cvetijo cvetice, se gon'jo device, smrdi sekret, kurc ...pomlad bo spet. :D :D :D :D :D
Kiki Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 SPOMLADANSKA! Cvetijo cvetice, se gon'jo device, smrdi sekret, kurc ...pomlad bo spet. :D :D :D :D :D PREMZEKKKK..... :Fade-color A tebe slučajno že daje spomladanska utrujenost.... :roll: :lol: :wink:
premza Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Prišla bo pomlad, čakal bi jo rad, da bi zdrav vesel, lepe pesmi pel. To me veseli, travca zeleniii...iii, drobna ptičica pa žvrgoli. :D :D :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se