Gianni Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 Polni Luni, kjer nas čaka "nemotorizirani" del sekcije, Gianni dej mi povej kj'r j to "nemotoriziran" del sekcije :unsure: Nemotoriziran del sekcije..so vsi tisti, ki na Nedeljo niso na motorjih...lahko se zgodi da smo vsi na motorjih, kar pomeni, da v PL ni nobenga...ali obratno...je dež, se nam ne da vozit, nimamo motorja, konec sezone, itd.-smo v PL.
Gianni Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 Zdej pa tkole! V nedeljo sva bla s Suzukijem GSX na Podmeji ob 19.00 in nobenga kurca iz Zasavske sekcije ni blo gor. :angry: :angry: ;) Dejte se zjasnat kdaj vi privedrite gor in do kdaj ste gor! :rolleyes: :rolleyes: :P ;) B) Zbiramo se v Nedeljo od PETIH popoldan naprej, odpelemo nekaj fur(začnemo ob petih), nato pa gremo v Pizzerijo Polna Luna, ki je na poti iz Trbovelj v Zagorje (čez Slačnik). Če nas ni na Podmeji, oziroma če nas zamudite na ovinkih, smo sigurno v Polni Luni.
BAKI Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 Polni Luni, kjer nas čaka "nemotorizirani" del sekcije, Gianni dej mi povej kj'r j to "nemotoriziran" del sekcije :unsure: Nemotoriziran del sekcije..so vsi tisti, ki na Nedeljo niso na motorjih...lahko se zgodi da smo vsi na motorjih, kar pomeni, da v PL ni nobenga...ali obratno...je dež, se nam ne da vozit, nimamo motorja, konec sezone, itd.-smo v PL. Zdej pa štekam :huh: :huh: :huh:
Ervina Objavljeno Avgust 30, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2003 Zdej pa štekam :huh: :huh: :huh: A si čist ziher, da štekaš? :unsure: B)
Kiki Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Nemotoriziran del sekcije..so vsi tisti, ki na Nedeljo niso na motorjih...lahko se zgodi da smo vsi na motorjih, kar pomeni, da v PL ni nobenga...ali obratno...je dež, se nam ne da vozit, nimamo motorja, konec sezone, itd.-smo v PL. Ah ja... pa smo spet tam, kjer smo že bili..... :blink: :huh: ;) Najprej - dejstvo je, da je večina (oz.polovica) zasavske sekcije iz Zagorja, Kisovca, Lok.... in je PL vsem nam tam nekje vmes.... ;) in da se velikokrat zgodi, da jih pride več z avti kot pa z motorji (pa naj bo zato krivo vreme ali pa kaj čisto tretjega) pa se je potem mal mimo vozit na Podmejo.... Itak pa se ob nedeljah dobivamo zato, da se vidimo pa kako rečemo in se mamo fajn.... ne pa zgolj zaradi nekih ovinkov na katere se lohka zapelete kadar hočte ne glede na dan in uro.... a mam prav ? B) Tud v LJ in MB se ne dobivajo na nekih dobrih cestah (beri:ovinkih) ampak v lokalu, kamor pridejo zato, da se vidijo ne pa, da drug drugemu kažejo spretnostne vožnje in polaganje ovinkov.... :blink: :unsure: Jaz se čist strinjam s tem, kar je Gianni lepo in razločno napisu in dejte se že enkrat nehat sprenevedat kaj kdo kapira in kaj ne.... če komu kej ni jasno nej si pa večkrat prebere..... pa bo mogoče pol boljš.... :D Nihče nikogar nikamor ne sili pridet.... vsi ste brez obveznosti.... ITAK.... kdor pride pride, kdor ne pač ne.... tud jaz grem rada pogledat v LJ in MB in to zato, ker v tistem trenutku tako čutim, ker pridem tja zato, da se vidimo in kako rečemo... ne pa zgolj zaradi ceste, ovinkov ali gostilne..... A sem bla dovolj jasna.... Torej naj končno ostane tako, kot je napisal Gianni.... ;) :) :P (Zbiramo se v Nedeljo od PETIH popoldan naprej na Podmeji, odpelemo nekaj fur(začnemo ob petih), nato pa gremo v Pizzerijo Polna Luna, ki je na poti iz Trbovelj v Zagorje (čez Slačnik). Če nas ni na Podmeji, oziroma če nas zamudite na ovinkih, smo sigurno v Polni Luni. )
BAKI Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Kiki ne se razburjat , to lahko vpliva (negativno) na človeka. :D Sm večkrat prebral in je zdej bulš... :huh:
BAKI Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 .... ne pa zgolj zaradi nekih ovinkov na katere se lohka zapelete kadar hočte ne glede na dan in uro.... a mam prav ? B) Ne nimaš : :lol:
Gregs Objavljeno September 1, 2003 Opozori Objavljeno September 1, 2003 Kikica ma nou avatar!!!! Lustn, sam ne vem.... prej sm vec vidu pod tisto neglizejko... ehehehe.... :devil: :P :OK:
Kiki Objavljeno September 2, 2003 Opozori Objavljeno September 2, 2003 Kikica ma nou avatar!!!! Lustn, sam ne vem.... prej sm vec vidu pod tisto neglizejko... ehehehe.... :devil: :P :OK: Ahm no ja Gregsi.... tisti avatar z neglizejko je bil tko poletna varianta.... ;) :P .... no ja.... lepo od tebe, da si opazil spremembo.... :friend2:
Kiki Objavljeno September 3, 2003 Opozori Objavljeno September 3, 2003 PREMZEK.... Mam filing, da boš mogu mal k okulistu na pregled.... :kva1: .... jest ti blendam, da me že ves folk čuden gleda, ti pa nč.... ampak slišiš pa še kr dobr... :friend1: :P .... vsaj to :OK:
premza Objavljeno September 3, 2003 Opozori Objavljeno September 3, 2003 PREMZEK.... Mam filing, da boš mogu mal k okulistu na pregled.... :kva1: .... jest ti blendam, da me že ves folk čuden gleda, ti pa nč.... ampak slišiš pa še kr dobr... :friend1: :P .... vsaj to :OK: Ko vozim, sem predvsem pozoren na promet okoli sebe! B) Če mi kaka lepa deklica maha, mežika, al karkoli že (navadno mi ne :? ), se raje ne oziram! Se lahko zagledam, pa koga povozim! :(
Ervina Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Premza! Čestitke za nou moped! Želim ti velik varnih kilometru, lepih uvinku (ampak ne takih, ki so pred Dubravnikam), suhih cest... :010 PS Ampak bi lahko prej povedal!!!!!
Teya Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Se pridružujem čestitkam... Enkraten je, tale tvoj fejzerček! :) Sam kaki zvok pa ma? (oz. ga nima) Hitro auspuh navrtat!!! ;) LP, Teya
Kiki Objavljeno September 7, 2003 Opozori Objavljeno September 7, 2003 Jupi ja ja jupi jupi ja...... :010 :OK: SUPER premzekkk... čestitke... ITAK... :grupni: ........ amm sam glej... da mi novš ključa od garaže zgubu.... :kva1: Kar se pa auspuha tiče.... nč vrtat... kr zamenat..... :OK: :yea2:
vrho1679 Objavljeno September 8, 2003 Opozori Objavljeno September 8, 2003 KIKI VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN. :beer2: :010 :grupni:
Gianni Objavljeno September 9, 2003 Opozori Objavljeno September 9, 2003 JSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT TUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTTT ČESTIIIIIIIIIIIITAAAAAAAAAAAMMMMM :yea2: :yea2: :yea2: :004 :004 :004 :004 :kva1: :OK: :yea2: :004 :004 :yea2: :yea2: :yea2: .................VSE NAJBOLJŠE...NAJ SE TI URESNIČIJO VSE SKRITE ŽELJE :004 :004 :kva1: :004 :004 :yea2: :yea2: :yea2:
BAKI Objavljeno September 9, 2003 Opozori Objavljeno September 9, 2003 KIKI , VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN. :004 :004 :004 :OK: :OK: :OK: :yea2: :yea2: :yea2:
Kiki Objavljeno September 9, 2003 Opozori Objavljeno September 9, 2003 Amm... :) hvala vam za vse čestitke tle.... na PM in SMS.... (kako lepo vas je imeti :friend2:... super ste) V nedeljo pa kot že rečeno dobite za.... :beer2: :010
Gregs Objavljeno September 9, 2003 Opozori Objavljeno September 9, 2003 Gregs ------> Kiki :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 :004 .... na na na na na naaaaaaaaaa, na na na na na naaaaaaaaaaaa, na na na na na na naaaaaaaaaa, na na na na na naaaaaaaaaa...... :K
vrho1679 Objavljeno September 10, 2003 Opozori Objavljeno September 10, 2003 V nedeljo pa kot že rečeno dobite za.... :beer2: :010 U super! Pir pa banane :yea2:
Gregs Objavljeno September 10, 2003 Opozori Objavljeno September 10, 2003 Pa cestitke obema, Kiki in Vikingu, ki sta presla na drugo kožo.... :OK: Fletna sta, pa oba prva... :yea2:
Kiki Objavljeno September 12, 2003 Opozori Objavljeno September 12, 2003 Pa cestitke obema, Kiki in Vikingu, ki sta presla na drugo kožo.... :OK: Fletna sta, pa oba prva... :yea2: Amm... zdej mi bo pa še neroden ratal.... :friend2: :P Premza nama je vedno govoru --- usnje je zakon... :yea2: preizkušeno... :kva1: ;) .... in zdej mu verjameva.... :OK: :D
Gianni Objavljeno September 17, 2003 Opozori Objavljeno September 17, 2003 (popravljeno) Sjerbuusss...banda :devil: Kje naj začnem :naughty: .....spet se je v mojo knjižco voženih motorčkov zapisal še eden....ena modra mlada mačka O:-) , ki sliši na ime....od premziča yamahca fazer 600 :grim. Skratka kaj naj rečem....imela sva se zlo rada :wub: :wub: po dolžini dveh hribov na Podmeji :P Sprva ko sem sedel v pokončni drži, mi je blo mal čudn, kasneje mi je blo že zlo všeč. No vsi pokončno držci :notworthy: ...zdej vas malo bolj razumem. Res je..motor je v zaprtih ozkih Podmejskih ovinkih dosti bolj okreten in vozen z širšim krmilom, skratka naked,streetfighter,supermoto,enduro imajo ase v rokavu, sploh na takšni cesti, tko da cestaki ne podcenjujte :rolleyes: Počasi se odpeleva navzdol.....Premzič je vozu mojga Fredija...njegov izraz v čeladi si lahko predstavljate...No za razliko od njega se je meni v čeladi čedalje bolj smejalo..kakšne zavoreeee....vrhunske....baje ima nekam čudno štimo..pod nizkimi obrati...men je pa všeč....dela kot reaktivc...v ovinkih počasi...prideva v dolino..mjamiii...glih mal navadu sm se ga....Dobim blagoslov našega premziča...Gianni, probi kak se pelje, kako se kej nagiba, ampak previdno, boš mal primerju....Poženeva v hrib, počakam premziča, da se mi približa...spravim ga v tretjo...pred ovinkom drugaaa..gaaasssss, premza v daljavi za mano....nič ne presedem....motor leži ko klop...pa pizda kaj je zdej to..nič..ovink se zapira..ma še radij...še dodam plin, ležimmm, motor ko na tračnici, ekstremno miren..nič....motor še vedno hoče...premalo...ne morm verjet :o :o ....počakam premziča...gremo eno po kolenu,da vidmo kako kej to prenaša...spet, ovinek.. druga..presedem, visim s kolenom pod kolo...še lepše...kot po maslu..še bolj mirenn...niti trzljaja...pa to ni mogoče :o :o ...peljeva naprej...naslednji ovinek...hrsssssskkkkk...pizda kaj je zdej to :cry: :cry: ..krblja sm se ustrašu...desna tačka po tleh :hmm: ...pol u naslednjem leva še bolj zagrabi...jebemtii nizek je...bo treba na koleno :yea2: .....potem spet ko po maslu...čistiii užitek....do vrha nism stisnu zavore in nobenga popravka v ovinku. Ne morm verjet kako vozen je ta motor, na primeru Podmeje bi lahko reku, da se je po mojem okusu bolj pelu kot CBR600F. Aprilia FALCO 1000 je pri meni zaenkrat še vedno prva na prestolu (Dado počas bom zastopu zakaj voziš Italijana). Na koncu s skupnimi močmi ugotoviva, da bo treba na tačkah odviti une zoprne "štiftke", pa mal dvignit auspuh..ker pride zlo nizko na asfalt, treba bo zašponat vzmetenje in presedat. Potem bo to strah in trepet čistih cestakov :naughty: . Premza še enkrat hvala za testno furo, sm bil zlo vesel, sploh pa za zaupanje, da te ni blo nč strah ko si v ozadju nadziru mojo furco :D O tem kako je Premza užival na Frediju....pa kdaj drugič. :OK: Popravljeno September 17, 2003. Popravil Gianni
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se