Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

…menda sliši na ime Fredi??

Položaj za krmilom, dovolj nizko, všečno, ...tank dovolj ozek, da ne moti, ...stopalke za mojo postavo ravno prav visoko. Vžge takoj! Prva, brez klonka, nežno in neslišno. Dvom, če sem sploh prestavil, ...spustim sklopko in se prepričam. Kratka pot navzdol, ...druga, ...tretja. Poezija! Približuje se prvi ovinek. Še vedno navdušen nad držo, ...nizko, ozko, športno. Pred ovinkom zaviram, ...zavora prime počasi, rahlo, kontrolirano. Ovinek! Fredi očitno vajen poti se kar sam zapelje skozi. Pospeševanje, ...ravnina, ...zaviranje, ...ovinek! Čisti užitek! Na spodnji ravnini imam čas pogledati v ogledalo. Gianni je še zadaj. Obrnem. Velik radij obračanja, ...nič hudega! Porabim vso cesto in še polovico travnika. Voznik traktorja nedaleč stran nekam grdo gleda, ...hitro se poberem! Pogledam Giannija, ...za vizirjem le velik nasmešek. Sva s Fredijem videti smešna? Nekaj govori, ...nič ne razumem, ...neham napenjati ušesa, ...pokimam. Izstreli ga mimo, ...zaostajam. Gianni mi z mojo Yamaho skoraj pobegne. Treba bo hitreje, ...privijem, ...nad 8. tisočaki eksplozija moči, ...neverjetno. Odkrijem Fredijeve rezerve. Ovinki … Yamaha že brusi po tleh, ko so Fredi šele ogreva, …pravi športak, Yamaha mu ne seže do kolen! Z nekaj vaje sva nepremagljiva!

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Popravljeno . Popravil premza
Objavljeno

Najbolj ljubiteljsko vožen motor na svetu :devil:

Objavljeno

Ammm.... :P

Dragi zasavci - lepo bi blo, da se večkrat pojavite v takšnem številu (16 in več) :OK: :notworthy: v nedeljo na srečanju naše sekcije.... ne pa sam takrat, k ma Kikica rojstni dan..... :lol1: :D :P :grupni:

Objavljeno (popravljeno)

Položaj za krmilom, dovolj nizko, všečno,  ...tank dovolj ozek, da ne moti, ...stopalke za mojo postavo ravno prav visoko.  Vžge takoj! Prva, brez klonka, nežno in neslišno. Dvom, če sem sploh prestavil, ...spustim sklopko in se prepričam. Kratka pot navzdol, ...druga, ...tretja. Poezija! Približuje se prvi ovinek. Še vedno navdušen nad držo, ...nizko, ozko, športno.  Pred ovinkom zaviram, ...zavora prime počasi, rahlo, kontrolirano. Ovinek! Fredi očitno vajen poti se kar sam zapelje skozi. Pospeševanje, ...ravnina, ...zaviranje, ...ovinek! Čisti užitek! Na spodnji ravnini imam čas pogledati v ogledalo. Gianni je še zadaj. Obrnem. Velik radij obračanja, ...nič hudega! Porabim vso cesto in še polovico travnika. Voznik traktorja nedaleč stran nekam grdo gleda, ...hitro se poberem! Pogledam Giannija, ...za vizirjem le velik nasmešek. Sva s Fredijem videti smešna? Nekaj govori, ...nič ne razumem, ...neham napenjati ušesa, ...pokimam. Izstreli ga mimo, ...zaostajam. Gianni mi z mojo Yamaho skoraj pobegne. Treba bo hitreje, ...privijem, ...nad 8. tisočaki eksplozija moči, ...neverjetno. Odkrijem Fredijeve rezerve. Ovinki … Yamaha že brusi po tleh, ko so Fredi šele ogreva, …pravi športak, Yamaha mu ne seže do kolen! Z nekaj vaje sva nepremagljiva!

:notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

:grim :grim :grim :grim :blink: :blink: :blink: :grrr ....premzič, tvoj post gre naravnost v revijo motorist....naslov članka: Premza in Fredi....neskončna ljubezen :wub: :D :D :D :D :D :D

Popravljeno . Popravil Gianni
Objavljeno

Gregs pa v jok, Prasička ni Gianniju več všeč.. :lol1: :lol1: :lol1:

:naughty: :OK:

Objavljeno

MMMMmmmm..... :P

Včeraj je bil prekrasen dan.... vreme naravnost idealno za izlet z motorjem - 7 nas je štartalo iz Zasavja .... :OK: Vseh 480 prevoženih kilometrov (Zasavje - Planina :cry: - Postojna - Črni kal - Učka - Grobnik - Ilirska b. - Trojane - Zasavje) 1A.... če odmislimo tistih nesrečnih cca. 10 m na Planinskih ovinkih, kjer jo je kolega na srečo odnesel "le" z zdrobljenim zapestjem in ovratnico.... mejhn poškodbami motorja.... in nesojenim izletom.... :huh: :? :friend1: .... Transport nazaj do Ljubljane je uspel... potem pa nazaj proti obali.... :) Na Grobniku je Aleš izpolnil svoje sanje in odpeljal nekaj krogov.... :notworthy: mi pa smo uživali v dobri hrani in držali pesti, da bi srečno pripeljal do cilja.... :OK:

Jah... lepo smo se imeli... :grupni:

Objavljeno (popravljeno)

NO ZDEJ MAVA PA USE SLIKE IZ SRBIJE, BULGARIJE, TURČIJE, KURDISTANA IN GRČIJE DOMA IN POSORTIRANE V ALBUMU. ČE KZGA KE FIRBC MATRA JIH LAHKO PARNESEM U NEDELO U PUDMEJO AL NA POLNO LUNO ( če nou spet kaka druga fura vmes pršla).

Popravljeno . Popravil Rok
Objavljeno
Gregs pa v jok, Prasička ni Gianniju več všeč.. :lol1: :lol1: :lol1:

:naughty: :OK:

:kva1: ........Ljegaaa...takrat še ni mela novga modrčka, tangic, pa nogavičk s štrumpantlčki, pa škornčku guorrr, pol pa ni bil tak filing, :lol1: ..no mjavkala je že lepo..to je blo že poštiman :OK: ....zdej ko je opedenana :yea2: ......mi jo boš mogu še za kak zmenk posodit...hmmjaa..upam, da nau kej ljubosumna na modro mlado mačko <_< ...ampak, sej jo boš ti prej prepriču, da mora svoje delo dobro opravt. :010 :naughty: :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

dragi zasavci v nedeljo 28.09. vas vabim na eno vožnjo po savinjski dolini in na :beer2: .

se dobimo na podmeji ob 15 h (če vam je prav) :OK:

v primeru dežja pa naslednjo nedeljo, velja .)

dr.looney :devil:

Popravljeno . Popravil dr.looney
Objavljeno
dragi zasavci v nedeljo 28.09. vas vabim na eno  vožnjo po savinjski dolini in na  :beer2: .

se dobimo na podmeji ob 15 h (če vam je prav) :OK:

v primeru dežja pa naslednjo nedeljo, velja .)

Če me spomin ne vara.... bo imela naša Polonca rojstni dan.... :) :P ;)

Objavljeno

bo kar držalo..... :rolleyes: :naughty:

Objavljeno

Preživeli lepo popoldne. Deža ni bilo, še sonce se je kazalo. Naredili smo eno luštno krožno turco čez Velenje v Žalec in na pivo in pico. Škoda, da nas ni bilo mal več, no pa sej smo se fajn mel, smo pa mi zato eno več rekl. Looney, hvala za vse in fain praznuj.

LP, Rok

Objavljeno

dr.looney ,hvala za prijetno preživeto nedeljsko popoldne. :rolleyes:

Objavljeno

Pozdravljeni Zasavci!

Ka taj lepega delate?

Sem videl oni dan Dadota in Ervino na Koroškem - pa se nista nič kaj oglasila pri meni! :o :(

Bil sem seveda v avtu, pa me nista videla. Drugič kaj pokličite...

Lep pozdrav vsem!

Objavljeno
Sem videl oni dan Dadota in Ervino na Koroškem - pa se nista nič kaj oglasila pri meni! :o :(

Bil sem seveda v avtu, pa me nista videla. Drugič kaj pokličite...

Oprost Bikec, sva se tku na hiter udločla, da greva po novo gumo. :( Sva vidla, da je slab vrjame napuvedan za suboto.

Drugič oblubm, da se spomnem nate in te pokličeva.

Objavljeno

U lubem zasauji pa tak mrtvil a muguče že zjbe al kua ,kr nč ruputaja ni vječ pu dulinah???????????? :ph34r:

Objavljeno

Učjeri smo ruputal. :yea2: .pu celi zasauski dulin :OK: ...matr je bla spt štima za dušo :yea2: ...kut s pa ti bil :cry:?

Objavljeno

Ejga je bla ubjava predn se je ruputaje slišu ,ma vas je blu kr lepu na kupi vidit sm pa upazu da ste bli nadklubsko organiziran . Kr lepu glede na tu d ma ž usak hof svoj MK Vse puhvale urganizatorji :ph34r: AJD

Objavljeno
Vse puhvale urganizatorji  :ph34r:  AJD

Jim je blu puvedan. O:-)

Sicer smo se mel pa zlo fajn. :D

Objavljeno
Sicer smo se mel pa zlo fajn. :D

Tud mjan ni nč mankal :OK: :beer2:

Objavljeno
Tud mjan ni nč mankal :OK: :beer2:

Men tud ne spolh pa pira pa futra. Sam mopeda sm raj mal prej domov pelu preden bi mi kakšna naumnost u glavo šinla.

BLO JE PA SUPER ORGANIZIRANO ( sam drug dan sm bil bul par tabogih, za kar sm pa sam kriv ku sm šou še s kumaratam naprej u polno luno na overdouz )

Objavljeno

Blo je zakon .......pohvala organizatorjem :notworthy:

.....pa upam, da se še kdaj ponovimo :yea2:

Objavljeno

Kdo je naročil zimo???

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Objavljeno
Kdo je naročil zimo???

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Lamezovići? :devil:

Objavljeno

Mislem.... :cry:

Kolk se nam zasavcem ne da več pisat tlele.... :? ... tolk enih stvari se je v vsem tem našem neaktivnem času zgodil.... :kva1:

Ervina je zrihtala izpit... :yea2: :OK: ... viking si je zrihtu 100% bolniško pa mal prsta si je odrezu :friend1: .... jest... jah moja ritka je bla enmu klincu tolk ušeč, da se mi je od zadej z avtom u rit zaletu :kva1: :( in mi zrihtu gips ovratnico :BUA: ... pol smo mel zaključek motoristične sezone v Zagorju... k jo je organiziral klub Baki-ta in Obelix-sa :notworthy: :OK: in je blo supeeerrrrr... itak vsa pohvala.....

.... pa še v ponedeljek je minilo že pol leta od naše nesreče na Črnem Kalu :( :( :( .... ah kolk čas hitr teče....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!