Ervina Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Premza je ta teden bulan. Ziher. A ne Premza? kako pa kaj Rože za Elzo, pa Makalonca? :D :D :twisted:
viking Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Kako je dobra bolezen, če je bolezen ljubezen, .............. :wink:
premza Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 LENOBA! Prijela me je spet za vrat, bi reku: »lejo, ne ga srat«, pa kurc, kar naj me še drži, do dela itak nič mi ni! :D :D :D :D :D
Kiki Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 LENOBA! Prijela me je spet za vrat, bi reku: »lejo, ne ga srat«, pa kurc, kar naj me še drži, do dela itak nič mi ni! :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: Ma važen, da te tvoja šefica razume, pa je vse OK.... PS sem prebrala sodelavki tvojo pesnitev... pa nam je od smeha skor pod mizo padla...pol pa rekla, da si bo tole sprintala in dala na steno - ker se ji ekstra fajn zdi.... :smilecolros:
premza Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 PS sem prebrala sodelavki tvojo pesnitev... pa nam je od smeha skor pod mizo padla...pol pa rekla, da si bo tole sprintala in dala na steno - ker se ji ekstra fajn zdi.... :smilecolros: Če ji je všeč, bo tudi njo za vrat zgrabila zlo močno in kdo bo delu, če sploh kdo, ma… boli jo… in prav je tko. :D :D :D :D :D
Kiki Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 Vsem kolegom zasavcem sporočam, da sva včeraj z vikingom naredila eno dobro delo :D in sva našemu Hanziju izpolnila skrito željo :lilangel: (zdejle k je glih pustni čas) - ter mu direkt na staro travmatološko soba 13 prinesla sveže krofke K boste kdaj kej po LJ španciral se oglaste še do Hanzija, ker vas bo 100% zeloooo vesel tko, ko je bil naju.... :smilecolros:
BAKI Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 OBELIXVse naj naj za tvoj osebmi praznik :new-bday: lupčka pa dobiš , sam ne od mene :D :D :D
BAKI Objavljeno Februar 28, 2003 Opozori Objavljeno Februar 28, 2003 PREMZZZZZAAAA !!!!!! kuga se dugaja s tabo ,mislm de boš mogu nehat poslušat KLEMEN&KLEMEN (me j kr mal strah de nism js kejn kriv) :idea:
Ervina Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Giannitu se bo začetk sezone mal zavleku. :? :cry:
Kiki Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Vsi tisti, ki ste v nedeljo manjkali v PL ste zamudili nove frizurce od Kiki in Vikinga.... :silly: .... opravičen izostanek ma samo Gianni, ki leži v kliničnem z zlomljenim gležnjem :roll: Giansi - držimo pesti zate, da čim prej okrevaš.... :wink:
Ervina Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Vsi tisti, ki ste v nedeljo manjkali v PL ste zamudili nove frizurce od Kiki in Vikinga.... :silly: .... :shock: A to bo zdej trajno taka frizura? :roll: :o :o Jst sm pa mislla, da je bil pust. :? :cry: :wink:
hotschko Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Ej Zasavci, kje se pa vi zdaj kaj dobivate ... bo kmalu vreme za obiske :)
Kiki Objavljeno Marec 3, 2003 Opozori Objavljeno Marec 3, 2003 Ej Zasavci, kje se pa vi zdaj kaj dobivate ... bo kmalu vreme za obiske :) Hotschko.... :D To je pa res lepo slišat, da boš prišel na obisk... Za enkrat (dokler ne bo cesta čez Podmejo OK) je naše zbirno mesto še vedno picerija Polna luna - PL... :wink: ki je na pol poti med Zagorjem in Trbovljam. Do tja prideš, če greš iz Zagorja v Trbovlje (in obratno) čez Slačnik (hrib) in ne za Savo (poglej na kak zemljevid). Ne morš jo zgrešit, ker je zraven diskoteka Mesečina. Dobivamo se vsako nedeljo po 17 uri. :wink: Ko bomo zbirno mesto prestavili na Podmejo...bomo vsekakor sporočili... :Fade-color
robberrt Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Ja Gianni tud jest ti zelim da bi cim prej porihtov glezenj pa upam da ti ni to prevec poklvarilo studijskih obveznosti. No sej message ti bo pa tko verjetko hanzi posredoval ki je on-line...
Me Ni Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Trboučnice, Trboučki in Zagurjanke pa š Zagurjani ..... en fulll, kulll lep puzdrau. Kuga sam pu interneti ruputate.... Udzuni j full tuapl, vi pa mutorje na tuaplem, namest na cest. Zbudmo se no mal! ##Se š kejslišmo##
Ervina Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Trboučnice, Trboučki in Zagurjanke pa š Zagurjani ..... en fulll, kulll lep puzdrau. Kuga sam pu interneti ruputate.... Udzuni j full tuapl, vi pa mutorje na tuaplem, namest na cest. Zbudmo se no mal! ##Se š kejslišmo## :? :shock: Dobr jutr tud teb.
Me Ni Objavljeno Marec 4, 2003 Opozori Objavljeno Marec 4, 2003 Guspudična Kaja, smo pa zguodi ustal. A mate nohšiht? Jau se š kej!
Ervina Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Guspudična Kaja, smo pa zguodi ustal. A mate nohšiht? Jau se š kej! Tisto dobr jutr je velal tebi, ker je zlo doug trajal, da si se tuki pujavu. Še bratec te je prehitu. Sej se ne motm, ane?
Ervina Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Kjr bratec? Sej maš sam enga. :twisted:
Kiki Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Kjr bratec? Sej maš sam enga. :twisted: Kaja - a si ti čist 100%, da midve razmišljava v pravi smeri.... :roll: :wink:
Me Ni Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Punce, zdej pa neki resnga. A so tistle vajne taprave slike al nja. Me prou matra fjrpc.
Kiki Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 Punce, zdej pa neki resnga. A so tistle vajne taprave slike al nja. Me prou matra fjrpc. Odvisno od tega, kaj si želiš..... :Fade-color
poldy Objavljeno Marec 5, 2003 Opozori Objavljeno Marec 5, 2003 ha Zasavci pa ka pr vam kej dogaja :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se