Ervina Objavljeno Marec 19, 2003 Opozori Objavljeno Marec 19, 2003 kje pa sta viking in kiki??? muca jih je pujedla :wink:
Gregs Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 Pustite Kikico, da pride k sebi... Saj bo kmalu spet med nami... Viking jo mora pa mal pocartat, tako da ga tudi pustite pri miru... :wink:
premza Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 A gre kdo danes kolesart, ko je tako lepo vreme? :D
BAKI Objavljeno Marec 20, 2003 Opozori Objavljeno Marec 20, 2003 A gre kdo danes kolesart, ko je tako lepo vreme? :D PREMZA dej se ž enkrat zresn- (tuhti na mutor ne pa na bicikl) :twisted:
vrho1679 Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 U nedelo šli pugljdat Giannita. Sej ma se kr fajn, sam urnik mu glih ne ustreza, ker mura ustajat že ub sjadmih. :twisted: Premza, a ns boš še kdaj kam pjalu, al je blu učjeri prehudu? :wink: Se opravičujem, ampak js sm čist aut iz te teme. jani je skoraj sosed, pa šele zdej zvem de je u bolnc al neki tazga. Pa kuga je sploh blo z nim? LP
Me Ni Objavljeno Marec 21, 2003 Opozori Objavljeno Marec 21, 2003 PREMZA ...... maš čist prou :!: Tjle frajari tuki neki bi se vuzil pa ni nubjanga n cest. Tut biciklu j vjač. Pa nja se spt na pesk zguvarjat :P
Gregs Objavljeno Marec 22, 2003 Opozori Objavljeno Marec 22, 2003 Se opravičujem, ampak js sm čist aut iz te teme. jani je skoraj sosed, pa šele zdej zvem de je u bolnc al neki tazga. Pa kuga je sploh blo z nim? Gianelli je prevec plesal, pa je glezenj obrabil... :wink:
Ervina Objavljeno Marec 24, 2003 Opozori Objavljeno Marec 24, 2003 Duans, ups učjeri smo pa čist zatajil. Nbjanga ni blu v PL. :oops:
Zmajko Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 Glavni moderatorki Kaja in Kiki! Dekleti, imam občutek, kot da sta na dopustu. Na forumu popolno mrtvilo. Upam, da ni katera zbolela. Ali pa je le sonček vse zvabil ven, daleč od računalnikov?? Ciao
Ervina Objavljeno Marec 26, 2003 Opozori Objavljeno Marec 26, 2003 Glavni moderatorki Kaja in Kiki! Dekleti, imam občutek, kot da sta na dopustu. Na forumu popolno mrtvilo. Upam, da ni katera zbolela. Ali pa je le sonček vse zvabil ven, daleč od računalnikov?? Ciao Šiht in bukle (učeje) sta uzroka, vsaj pr mjan. :(
Kiki Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Pustite Kikico, da pride k sebi... Saj bo kmalu spet med nami... Viking jo mora pa mal pocartat, tako da ga tudi pustite pri miru... :wink: Aloha.... :D Kiki je spet v službi - končno.... :wink: Ko so mi govorili, da te operacija vseh modrostnih zob naenkrat lahko položi v posteljo tud za štirinajst dni jim nisem verjela :roll: zdej sem to sprobala in jim še kako verjamem.... :wink: Še kakšen teden se ne bom smela vozit z motorčkom..... pol bo pa že boljš.... Moram se pa zahvalit vsem tistim, ki ste mislili name.... Pa mojemu najdražjemu vikingu, ki si je vzel teden dni dopusta in zelo lepo skrbel zame.... viking - ti si moje zlato srčece :oops: Pa hvala Tadeju, ki je prišel k meni v bolnico na obisk in mi prinesel čokoladne bonbone katerih so se veselile tudi medicinske sestre.... :D Hvala tudi Cacy-ju, ki se je s Tadejem hotel oglasit pri meni v ponedeljek... a se šla žal (oz.končno) že domov.... Zahvala tudi Kaji in Obelix-su, ki sta me vsak dan klicala kako mi gre in me tolažila..... In hvala tudi vsem ostalim, ki ste mislili name..... :smilecolros: Skratka...zdej sem spet med vami... in že pridno odgovarjam na PM-je :wink:
Teya Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Kiki, dobrodošla nazaj!!!:D Tisto povabilo na pizzo še velja! Se morda v soboto oglasim na vašem koncu, te bom v petek poklicala!!! Za zobke bom pa morala še premislit.... :? (tijevikingrekodamijihhočejotudivenvzetpress) LP, Teya
Kiki Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Kiki, dobrodošla nazaj!!!:D Tisto povabilo na pizzo še velja! Se morda v soboto oglasim na vašem koncu, te bom v petek poklicala!!! Za zobke bom pa morala še premislit.... :? (tijevikingrekodamijihhočejotudivenvzetpress) LP, Teya Ojla teya..... :D Ja mi je viking vse povedal..... superca oglasi se za vikend oz. oglasita se z Gregsom, če bosta mela čas.... sem slišala, da prideš baje s "svojim" motorjem.... :wink: Pozdravček,
Gregs Objavljeno Marec 27, 2003 Opozori Objavljeno Marec 27, 2003 Ja mi je viking vse povedal..... superca oglasi se za vikend oz. oglasita se z Gregsom, če bosta mela čas.... sem slišala, da prideš baje s "svojim" motorjem.... Kikikikikiiiiicaaaaa.... :004 Lepo, da si spet tu... pa nekaj stvari... Gregsa v soboto sigurno ne bo, ker dela... od 8:30 do 18:30... :( :cry: Teya pa pride s SVOJIM in ne "svojim" motorjem.... :wink: (sledipodpisprodajnepogodbevkratkempress) Ampak: ce vama v soboto ne rata, pa lahko prideva skupaj v nedeljo... kar je tudi opcija... 8)
Teya Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 hehehehehehehehehe :wink: :P 8). Kiki! Te pokličem zvečer!!!
Kiki Objavljeno Marec 28, 2003 Opozori Objavljeno Marec 28, 2003 Kikikikikiiiiicaaaaa.... :004 Lepo, da si spet tu... pa nekaj stvari... Gregsa v soboto sigurno ne bo, ker dela... od 8:30 do 18:30... :( :cry: Teya pa pride s SVOJIM in ne "svojim" motorjem.... :wink: (sledipodpisprodajnepogodbevkratkempress) Ampak: ce vama v soboto ne rata, pa lahko prideva skupaj v nedeljo... kar je tudi opcija... 8) Ojla Gregsiiiii.... vračam poljubčke :004 :oops: Ni panike, če boš jutri spet preveč priden - sej je tud v nedeljo OK... vreme za enkrat kaže, da bo lepo tko da.... jst sem za... da prideta oba :wink: Kar se pa "svojega" - SVOJEGA tiče pa.... superca :Fade-color hehehehehehehehehe :wink: :P 8). Kiki! Te pokličem zvečer!!! Pokliči in se zmeniva - itak.... :D
Gianni Objavljeno Marec 29, 2003 Opozori Objavljeno Marec 29, 2003 Bandaaaaa, matr stu. :lol: ....jst sm prispel domov.. :D ..no j blo kr fajn, se nas je zbrala ena lepa druščina polomljenga mladga folka, tko da smo se zadnja dva tedna mel svetoun. Ful so mi dobr razgibali gleženj, je skoraj tko kot zdrava noga, morm rečt, de so pravi profiji, bolečine so izginile, oteklina tudi :lol: ...zdej čakam na kontrolo, ki jo mam 8 aprila....celjenje traja cca 5 do 6 tednov...zdej sm v 4 tednu..., potem če je zadeva dobro zaceljena, začnem obremenjevati nogo....upam,da bo teklo po planu...če bo sreča, bi znal 1.maja, zajahati turistično...če pa ne...pa nekje v prvi polovici maja. :D :x :roll: Po vsem, kar sem spoznal in srečal.......se človek globoko zamisli in premišljuje...nemo tiho previdno premišljuje.....ugotavljam da vsem nam, manjka...manjka nekaj, manjka veliko stvari.....tisto kar sem srečal je grozljivo, grozljivo,......takšna lekcija bi vsem nam v trenutku zbistrila možgane,......jezen sem nase, pa zakaj o tem razmišljam enkrat, nekajkrat, nato pa globoko pozabljamo, raje pozabljamo, ker se bojimo, ker nas je vse potihoma strah, nimamo moči, smo popolnoma nebogljeni in zato si zatiskamo oči, igramo vlogo nekoga, ki ne obstaja...zakaj smo tako naivni :?: :?: :?:..jezen sem sam nase !!!!!!!!!!! ....predno zamenjam motor, gre zadnji moj prihranjeni tolar in to vsak tolar za nakup opreme, "prave opreme"
dave the wave Objavljeno Marec 29, 2003 Opozori Objavljeno Marec 29, 2003 ....predno zamenjam motor, gre zadnji moj prihranjeni tolar in to vsak tolar za nakup opreme, "prave opreme" Modro :!: Da nam ne bo zal vsakega tolarja , ki ga nismo vlozili v varnost :wink: :D . lp DTW 8)
billy Objavljeno Marec 29, 2003 Opozori Objavljeno Marec 29, 2003 Ja lepu Gianni da si spet duma,pa čimprej se pocajti,pa prežen črne misli pruoč.Sej je lepu da se zavedaš minljivosti,s tem bul ceniš vsak trenutk ku si zdrav,pa ku luohk divjaš ukul.Ku buš kupu naslednjo makino pa se spust raj kej na Grobnik pogledat,je bul varn pa zdrav,pa še užitki so vičji.Jest se bum pa jutr proubu prot Podmej spustit ko že ublublam kumeradom od lani polet,da jih pelem gor,ker nasledn vikend se bomo u lepo njihovo spustl,pa mormo mal potrenirat :D 8) :idea: :!:
Gregs Objavljeno Marec 30, 2003 Opozori Objavljeno Marec 30, 2003 Zasauci, lepu je blo dons. Hvala za lep dan, hvala Kikici in Vikingu za postrezbo doma in v PL.... 8) (cimprej kej v Lj pridta, pa ne samo v sluzbo... :wink: ) Gianni, ti se pa pocajti cimprej, de gremo mal na Pudmejo jahat uvinke... :wink: 8)
uzzy Objavljeno Marec 30, 2003 Opozori Objavljeno Marec 30, 2003 A kdo zna povedat kolk vas je motoristov v zasavju (približno) in kaj na splošno menite o Hrastniku. Vem da ste medkrajevno dost skregani.
premza Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 A sm bil u Pouni Lun, al ne... ?? :? Js s nč n spounem... !? :? :D :D :D :D :D :D
Ervina Objavljeno Marec 31, 2003 Opozori Objavljeno Marec 31, 2003 A sm bil u Pouni Lun, al ne... ?? :? Js s nč n spounem... !? :? A ti s' biu tist, k' je pud mizo ležu? :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se