SF Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 pred 23 minutami, bambi61 pravi: Spalk ni več!!.......sem jaz vse pokupil Ne vem zakaj mora biti motor delujoč? ..... tak hitro kot se vi vozite ga jaz gor tišim! Veš kaj! Letos je pa res že skrajni čas za demonstracijo povedanega... Evo obljubim, da žganjic ne bomo potegnili ven samo na vsakem ovinku, ampak tudi na vsaki ravnini, ki ne bo krajša od 300m... Pogoj je, da je motor ugasnjen, da se ne pelje na prikolici in da ne izrabljaš žene namesto pogona - skratka od Vitanj ga rineš sam, pa tudi če je Tomos KTM ali pa štirikolesnik... Dr_Jakob, hajoktejn in pik1 3
hajoktejn Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 pred 2 urami, bambi61 pravi: ..... tak hitro kot se vi vozite ga jaz gor tišim! Rad bi te vidu ja Mavti, thumper in SF 3
Ni3ous Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 Ja sej Bambi je na polno frise pokal tut na mamutih predlani. Ni druge kot da se mu režiš. hajoktejn, Dr_Jakob, SF in 1 other 4
thumper Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 to so bile obrazne geste muk ko je moral od parkplaca do ognja peš.. Bambi61, trebor, SF in 3 others 6
Ni3ous Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 Ahh, js sem mislu da je bilo sopihanje del nekega vica, ki ga je glih pravil. trebor, Bambi61, hajoktejn in 2 others 5
smasher Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 No ja sej lanski tempo res ni bil neki hitr, povprečno... upam da letos ne bo poledice zjutraj al pa da boj fajn posipane ceste da ne bom do trojan žespet 3x potleh, ki tam trset po cesti je res bedno, pol od Vitanj naprej je prau useeno. Dr_Jakob in SF 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 10, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 pred 37 minutami, thumper pravi: to so bile obrazne geste muk ko je moral od parkplaca do ognja peš.. pred 16 minutami, Ni3ous pravi: Ahh, js sem mislu da je bilo sopihanje del nekega vica, ki ga je glih pravil. Sopihanje je bilo posledica vleke dveh avtov iz jarkov... s štirikolesnikom. pred 15 minutami, smasher pravi: No ja sej lanski tempo res ni bil neki hitr, povprečno... upam da letos ne bo poledice zjutraj al pa da boj fajn posipane ceste da ne bom do trojan žespet 3x potleh, ki tam trset po cesti je res bedno, pol od Vitanj naprej je prau useeno. Ka, ti si usjal pred Trojanami? Sm mislu, da je bil prvi padec ravno pri krofih...
smasher Objavljeno Januar 10, 2017 Opozori Objavljeno Januar 10, 2017 Zjutraj sem štartal ko je začelo padat ni blo posuto nič, tako da prvič sm leteu potleh takoj po tabli Dob, in sm mislu da je fertik ki sm pol rabu 5 min za ga nazaj upalit. Pol tik pred trojanami sem bil še 2x na tleh na 200m razdalji. Pol ko smo prišli na cel sneg pa sm nehu štet. Nikoli ne vozim offroad in in nimam tehnike, pač raje kot težek dober motor imam takega ki se lahko pobere iz tal, trebor, Dr_Jakob, avtomoto in 1 other 4
thumper Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 7 urami, Dr_Jakob pravi: Sopihanje je bilo posledica vleke dveh avtov iz jarkov... s štirikolesnikom. a bi lahko nehal po svoji temi svinjat ? .... trebor, Dr_Jakob, Ni3ous in 1 other 4
ELO Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 21 hours ago, Dr_Jakob said: Čez NATANKO en mesec se začne Mamutovanje 2017 !!! Časa zmanjkuje! Moje jutranje erekcije tudi... Dr_Jakob in trebor 2
jskrablin Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 8 urami, smasher pravi: Zjutraj sem štartal ko je začelo padat ni blo posuto nič, tako da prvič sm leteu potleh takoj po tabli Dob, in sm mislu da je fertik ki sm pol rabu 5 min za ga nazaj upalit. Pol tik pred trojanami sem bil še 2x na tleh na 200m razdalji. Pol ko smo prišli na cel sneg pa sm nehu štet. Nikoli ne vozim offroad in in nimam tehnike, pač raje kot težek dober motor imam takega ki se lahko pobere iz tal, Za one brez tehnike... smasher, hajoktejn, sesir in 2 others 5
Bambi61 Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 18 urami, Dr_Jakob pravi: Določen osebek, ki ima vikend v bližini Mamutplaca se je lani konec leta hvalil, da pride to rundo z motorjem na Mamutovanje in da bo s seboj pripeljal par Totih prijateljčkof... Ti je kaj znano? Malo mi je ja! SF, Dr_Jakob in ELO 3
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno Januar 11, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 42 minutami, jskrablin pravi: Za one brez tehnike... Mamo mi tud to, sam da je mudel mal bolj star in da je rider mal bolj čuden trebor, DXR16, MiNa in 9 others 12
SF Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Ja tole je dober primer dobrega starega analognega nadomestka poravnavanja motorja brez žiroskopa... MiNa, trebor, thumper in 2 others 5
hajoktejn Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Kokr ga poznam ma namest žiroskopa flašo albanskega ... Dr_Jakob, MiNa, SF in 3 others 6
Dr_Jakob Objavljeno Januar 11, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 6 urami, ELO pravi: Moje jutranje erekcije tudi... Bošček... jo boš našu do takrat? Provzaprov... česar nimaš ne morš zgubit. Pozitiva.... trebor in SF 2
Bambi61 Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 (popravljeno) pred 5 urami, Dr_Jakob pravi: Mamo mi tud to, sam da je mudel mal bolj star in da je rider mal bolj čuden On še poleti tak vozi ,da ne pade! .......Jaz verjetno ne pridem da ne bi kdo hotel z mano fizično obračunat??! Popravljeno Januar 11, 2017. Popravil bambi61
thumper Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 8 urami, hajoktejn pravi: Kokr ga poznam ma namest žiroskopa flašo albanskega ... prisrčnica se ji reče .. pred 6 urami, bambi61 pravi: On še poleti tak vozi ,da ne pade! .......Jaz verjetno ne pridem da ne bi kdo hotel z mano fizično obračunat??! tolk sem pa še močan da tiste tvoje polne flaše ne spustim iz rok.. sej si to mislu kot napor fizičnega obračuna ane ? pred 10 urami, SF pravi: Ja tole je dober primer dobrega starega analognega nadomestka poravnavanja motorja brez žiroskopa... tale moped je verjetno starejši kot polovica forumašev .. trebor, ELO in SF 3
SF Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Ti sej res! A sta vidva isti letnik? hehehe trebor in ELO 2
thumper Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 pred 1 minuto, SF pravi: Ti sej res! A sta vidva isti letnik? hehehe a jst pa bambi? ne ..bambi je napram men metuzalem.. trebor in Dr_Jakob 2
Kremenčkovi Objavljeno Januar 11, 2017 Opozori Objavljeno Januar 11, 2017 Sm prišu sam preštet zagrete. sesir 1
Frenk 67 Objavljeno Januar 12, 2017 Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 da se noute tolk po tleh valal Mavti, DAMI34 in Bmflar 3
Dr_Jakob Objavljeno Januar 12, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 pred 39 minutami, Frenk 67 pravi: da se noute tolk po tleh valal To bi bilo šele ualajne po tleh... a si predstavljaš s tako gumo na asfalt zapeljat?!
Frenk 67 Objavljeno Januar 12, 2017 Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 pred 26 minutami, Dr_Jakob pravi: To bi bilo šele ualajne po tleh... a si predstavljaš s tako gumo na asfalt zapeljat?! To te prlima, ne prsraufa na asfalt Bmflar 1
Mavti Objavljeno Januar 12, 2017 Opozori Objavljeno Januar 12, 2017 (popravljeno) Čaki, da te cestar(vzdrževalec) vidi s to gumo na asfaltu, te bo z lopato poglihal Botreba malodo delat sistem; na asfaltu pritisneš gumb na armaturki in šic vijaki izginejo v gumi ,potem pa prideš na makadam in sneg pa spet pritisneš gumb in šiiic vijaki iz gume takrat pa po gasu jiiiiha.... Popravljeno Januar 12, 2017. Popravil Mavti
Priporočene objave