SiR Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 načeloma velja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno April 15, 2006 Deli Objavljeno April 15, 2006 A ima mogoče homologacijo za LeoVince izpuh(samo lonec) za GSX-R, po možnosti na letniku 98'-01'? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
p3r0 Objavljeno April 16, 2006 Deli Objavljeno April 16, 2006 Živjo, Prebral sem temo o homologaciji, pa mi par stvari še vedno ne da miru. Recimo da na suzukiju GSX-R letnik 93 zamenjaš vse plastike z modelskim letom 02, je za to potrebna homologacija? Kako pa je kaj za predelave v streetfighterje? Če mu odstraniš poloklepe in masko in recimo zamenjaš zadek? Nekje sem zasledil, da je homologacija potrebna samo v primeru, če spreminjaš okvir in težišče motorja? Kdo ve, kako je s tem? lp, p3r0 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vojak25 Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 Ojla, potrebujem pomoč oz. nasvet. Danes bi skor kupil od enga modela Z1000. Luškan motor ni kaj :D . Sam je nastal en problem. On je uvozil motor iz nemčije in že takrat je imel nameščen DEVIL izpuh. Ko ga je dal homologirat v Koper je dobil bel kartonček (ta veliki A4 format), kjer not vse lepo piše, decibeli, emisije izpušnih plinov, itd. Ni pa vpisano nikjer da ima motor neoriginalne lonce za izpuh. Če te policaj zaustavi moraš imeti vpisano da v homologacijskem kartončku spremembo (sem osebno preveril pri policaju). No ta stric ki prodaja pa nima nobenga papirja od tega DEVIL izpuha :? Kak naj to sedaj porihtava? A ima kdo kako idejo? a ima kdo mrbit certifikat za Kawasaki Z1000 DEVIL izpuh? Ali ga lahko homologiram na LPP brez original računa samo z certifikatom? Hvala za pomoč :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno April 23, 2006 Deli Objavljeno April 23, 2006 Kolkr js vem DEVIL nima "street legal" dimnikov :hmm: tako da žal ti ne ostane nič drugega kot original namontirat, če se hočeš vozit tako kot je z zakonom predpisano! Ostane pa ti druga alternativa :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonny4 Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 V kratkem bom šel na LPP vpisat Akrapota v homologacijski kartonček. Zanima me, če mora biti vijak, ki drži tisto ozko cev na koncu lonca (nekateri mu pravijo lulček) nujno zavarjen, ali to ni potrebno? Vprašam zato, ker bi rad tole reč čimprej odstranil, nočem pa imeti zaradi tega problemov pri pregledu. Seveda bi ga pred pregledom spet zašraufal. Torej, vprašanje je: ali bom pregled opravil z nezavarjenim "lulčkovim" vijakom? Mogoče ima kdo s tem izkušnje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno April 24, 2006 Deli Objavljeno April 24, 2006 Ni potrebe, po vsej verjetnosti bodo samo od daleč pogledali in pokasirali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PeterK Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Mene pa zanima kako na policaj al pa na tehničnem ugotavlja da del ni originale, sej res da vidjo ogromno motorjev, sam za vsakga pa tut ne morjo vedet kak zgleda. Menjal bom luci in števec za druge z E oznako. Kolk časa traja da nerdis vpisa v kartoncek in kolk to kej stane? lp, Peter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sonny4 Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Kolk časa traja da nerdis vpisa v kartoncek in kolk to kej stane? Na LPP-ju traja tam nekje okoli 4 tedne, stalo pa te bo po mojem mnenju 10-15k SIT. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno April 28, 2006 Deli Objavljeno April 28, 2006 Na LPP-ju traja tam nekje okoli 4 tedne, stalo pa te bo po mojem mnenju 10-15k SIT. 4tedne? Ko se naročiš čakaš 4 tedne al kako? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 danes izgubil cel dan na telefonu da mi je ena prepotentna kokoš iz LPPja dala zavajujoče podatke :SS rad bi homoligiral auspuh na mopedu :grim imam pa samo certifikat in številke homoligacije izdelka kokoš mi je težila da potrebujem še račun kje sem rore kupu(nimam ker so dobljeni za darilo ) zahteva tudi potrdilo kdo jih je vgradu :eek: sem reku da to zna vsaka baba 2 vijaka odšravfat in zašraufat :hmm: pa je težila naprej :devil: naj mi kdo pove kaj rabim in kaj ne da zadevo uredim( pa prosim samo tisti ki je trnavo pot skoz dal) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Poklič na LPP :devil: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Poklič na LPP :devil: :P slabo bereš :eek: a nism napisal da sem klical :hmm: pa da sem dobil nepopolne podatke :eek: kwa je s tabo a si še zaspan sred dneva :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Una dva smajlija sem dal zato zraven, da bi zvenelo kot "šala" ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Una dva smajlija sem dal zato zraven, da bi zvenelo kot "šala" ;) se ti ne zdi da je brezveze nabijat v prazno??? :hmm: konkreten odgovor bo še prekleto dobro koristil marsikomu :grim no med čakanjem na odgovor sem že oddal potrebno dokumentacijo :P če bi čakal..na vas... majke mi da pade preje spet sneg :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 No pol pa kar iz prve roke napiši, kako si uredil, da ne bomo samo nabijali. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 se ti ne zdi da je brezveze nabijat v prazno??? :hmm: konkreten odgovor bo še prekleto dobro koristil marsikomu :grim no med čakanjem na odgovor sem že oddal potrebno dokumentacijo :P če bi čakal..na vas... majke mi da pade preje spet sneg :lol1: No, pol pa napiši, kaj, kje in kako - isti postopek čaka tudi mene... D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 simonsi+ danci kar mislita si :slap: raj čas zapravim ob :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ankh Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 A.... naj mi kdo pove kaj rabim in kaj ne da zadevo uredim( pa prosim samo tisti ki je trnavo pot skoz dal) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 ankh :OK: dobiš za plato :beer1: vse našteto sem že storu :grim skopiral vse papirje oddal vlogo( ne vem če bo veljavna ker so mi jo poslal po faxu) vsaj tko je ena kokoš rekla da če jo kopiraš z neta da ne velja :eek: mi jo je pa en uslužbenec poslal po faxu( edini ki se je sploh pripravljen pogovarjati :grim ) skratka : vloga prometna homologacija( tavelik plakat) tehnični podatki rorov vse skopiral pa priporočeno poslal :grim sedaj pa čiči pa čaki VeLikE Bogove :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 A mi lahko kdo pove(sam nimam domačga telefona v Ljubljani in nebi rad klicaril iz GSMa), kolk cajta je treba povprečno čakat da prideš na vrsto za vpis homologacije(imel bom po novem 25KW) in kaj vse rabim... Je pametno da se naročim že prej ko zrihtam blokado in vse? Še tako bom čakal do 25.maja na blokado in nebi rad bil celo sezono brez... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Crownless Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Prjatu dau vlogo za homologacijo tricikla. Pred tremi tedni so rekli da ga bodo poklicali v roku 7-10 dni. Klica še do sedaj ni dobil :doze: . Crownless Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 In butc ni poklical? Če te ne pokličejo jim težiš vsak dan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Pol pa čakaš in čakaš... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno Maj 3, 2006 Deli Objavljeno Maj 3, 2006 Hja , lahko pa storiš vse kot je v prvem delu napisal Ankh in na vlogo zelo lepo s tiskanimi črkami napišeš, da imaš drugi in tretji teden v juniju dopust in da samo takrat ne moreš na homologacijski postopek. OK. Drugi in tretji teden greš na potepanje v Grčijo in ko se vrneš nazaj, te doma čaka pretečeno vabilo za homologacijski postopek, tako ali tako pa sploh ni panike, ker so ga npr. meni poslali namesto za Fjr za Fazer. :blink: Pa glavno, da je Yamaha :OK: Kateri osel pa sploh hoče menjati topove na Fjrali pa TDM :whistle: LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se