Skoči na vsebino

Kawasaki Z 900 2017, Z 900 RS in Z 900RS Cafe (2018)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

saj bo dami dal za probat :) mogoče menjam, če je res tak fantastičen :ras:

• Haha 2
Objavljeno
pred 14 urami, Robertos664 pravi:

@KARMEN1

.. 

Pa veš kolko primerjalnih in posameznih testov sem jaz v pol leta pogledal na youtube..na koncu zmaga samo kako se počutiš na motorju in kateri ti je bolj všeč na dvorišču, boli mene za 10konjev več in 3kile manj.. 

ti daš meni z900 za probat, jaz tebi GSX :)

itak zamenjava, meni je tak al tak vseeno katero znamko vozim. Pa tudi zate bom rekel, če ti nekaj paše vozi pa uživaj, jebeš vse drugo :D

Kar pa se tiče agregata, še @Kmet2ga je pohvalil, ko je MWagusta turismo veloče crknil in je dobil nadomestno vozilo od mene :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 minutami, Snecer pravi:

in ga ni mogel uničiti :)

pa še lep je z900

ni, je mel slab dan :P

najprej zarad dežja crknu moped, pol se je moral usesti na ma kawaminimoto, in priti do pakle.

ps. nije to bmw da vse odpada.

ps. zdej pa čist pošteno med nami, zame je za 8 jurjev nakup, nakup budget mopeda. Kar pomeni da me zanima samo eno in edino:

a se na njemu zabavam?

In se, na Z900 se, na večini jajčk od 600-800ccm se ne. Kar ne pomeni, da so slabi mopedi, ampak se ne, mi manjka marsikaj, me moti marsikaj. Tako da tule sem bil prav pozitivno presenečen, da ni tok slabo kot sem mislil, pravzaprav, za moj okus in moje potrebe je celo fajn. Za 8 faking jurjev.

ps, lepota je relativen pojem

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 17 urami, Robertos664 pravi:

saj bo dami dal za probat :) mogoče menjam, če je res tak fantastičen :ras:

200 kubikov več pri z900 se pač pozna.  Gre pa v plus gsxa ciklistika in robustnost okvirja.

Z900 sem si ogledal pri Panigazu in je na prvi pogled res lepo izdelan moped.  Meni osebno zaupanje pokvari le okvir, ki mi vizualno izgleda narejen za 50KS in ne 125KS.

Objavljeno
pred 2 urami, brutal pravi:

200 kubikov več pri z900 se pač pozna.  Gre pa v plus gsxa ciklistika in robustnost okvirja.

Z900 sem si ogledal pri Panigazu in je na prvi pogled res lepo izdelan moped.  Meni osebno zaupanje pokvari le okvir, ki mi vizualno izgleda narejen za 50KS in ne 125KS.

ravno za prave konje je narjen, če bi jih bilo več, bi bilo tumač

Objavljeno
pred 4 urami, brutal pravi:

še teh 114konjev ne znam in še kmalu ne bom znal popolnoma izkoristit :) tak da je med MT09, Z900 in GSX prevladal izgled in bolj agresiven položaj za belanco. Je ga treba pač malo bolj v obrate gnat , kar pa ni slabo, ker spušča takšne zvoke, da se naglas smejim v čelado :) Air intake so dobro zadeli..

Objavljeno
pred 11 minutami, KARMEN1 pravi:

Naročen, dobim naslednji teden :panic:

Barva?

Objavljeno

Je od Damija preveč zdelan ali ga ne prodaja? ...verjetno se ga je že naveličal, kot se boš tudi tega po letu, dveh...kratkotrajni motorji :smoke:

Objavljeno (popravljeno)
pred 46 minutami, vandrovec pravi:

Je od Damija preveč zdelan ali ga ne prodaja? ...verjetno se ga je že naveličal, kot se boš tudi tega po letu, dveh...kratkotrajni motorji :smoke:

Ne, bom dala notri staro za novo.

Mogoče pa bom res čez dve leti zopet menjala......:whistle:

Popravljeno . Popravil KARMEN1
Objavljeno
pred 13 urami, vandrovec pravi:

Pri 12kkm? Še udelan ni dobro :P

v bistvu ga ne prodajam, le Karmen me je rajcala. Je pa vsekakor bolje zanjo staro za novo. Tip top pa je nov moped v hiši. Nobenega dela in skrbi s prodajo starega. Pa še tooook fajn diši ko glanc nov moped zalaufaš, pa ko prve kilometre upeljuješ. Ahhhh..

drugače pa ja, mopede se menjuje čimveč kot se da, zato da ti vedno diši po novem :panic:

Objavljeno
pred 14 urami, KARMEN1 pravi:

Ne, bom dala notri staro za novo.

Mogoče pa bom res čez dve leti zopet menjala......:whistle:

Koliko so ti belo golobico ocenili ob zamenjavi za tegale črnega krokarja? Če ni skrivnost.

Objavljeno
pred 19 urami, KARMEN1 pravi:

dWWxbxG2IHo8.jpg

Meni osebno trenutno najlepša barva, pa največ možnosti za jebačko picanjenje. Pa srečno vožnjo seveda.

ps. razn če bo prišel naslednje leto ko bo namest zelene aranđna, potem bo pa tisti najlepši :P

Objavljeno
pred 2 minutami, Snecer pravi:

18ZR900B_40SRD1DRF1CG_A.png.8f67d047fb096443fb564eb9822754bd.png

ta je tudi lepa

mhm :P

nisem mislil toliko oranžne, ampak samo tisto kar je zeleno bi bilo oranžno, siva črna pa bi ostala enako.

PS. zadnjo luč pa že ima LED, ne vidim logike po menjavi.

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

mhm :P

nisem mislil toliko oranžne, ampak samo tisto kar je zeleno bi bilo oranžno, siva črna pa bi ostala enako.

PS. zadnjo luč pa že ima LED, ne vidim logike po menjavi.

je lepša, ima utripajočo zavorno in integrirane smerokaze kot audiji :)

to je vse nujno....vsi se okrašujejo z meglenkami, ledicami

tudi jaz sem na svojem že imel led pa sem menjal

Objavljeno
pred 29 minutami, Snecer pravi:

je lepša, ima utripajočo zavorno in integrirane smerokaze kot audiji :)

to je vse nujno....vsi se okrašujejo z meglenkami, ledicami

tudi jaz sem na svojem že imel led pa sem menjal

lepo, samo še kako homologiraš :P

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

lepo, samo še kako homologiraš :P

ima stikalo, da izklopiš, ko je "treba"... in takrat deluje kot homologirana oem luč...in tudi zgleda povem OEM :) 

tebe pa itak samo od spredaj lahko ustavljajo

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 5 urami, izibajker pravi:

Koliko so ti belo golobico ocenili ob zamenjavi za tegale črnega krokarja? Če ni skrivnost.

Elisa mi vzame belo golobico notri, če jo ne bom uspela prodat sama.

Cena pa je seveda skrivnost :whistle:

Popravljeno . Popravil KARMEN1
Objavljeno

Jutri bo Batman pripravljen, v petek ga grem iskat :panic:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 9 minutami, KARMEN1 pravi:

Jutri bo Batman pripravljen, v petek ga grem iskat :panic:

čestitam, brez slik ne vela :P

Si dala kreše in komfort sedež? Al boš naknadno picanila?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!