Skoči na vsebino

Kawasaki Z 900 2017, Z 900 RS in Z 900RS Cafe (2018)

DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

Priporočene objave

Objavljeno

Škoda... A si predstavljaš kako bi bilo tole še groznejše, če bi bil tole prvi nakup, ali pa nadomestilo za že prodanega KTM-a :slap:...

Ker si vsega hudega navajen, te ne bom posebej tolažil :jezik:, ti pa želim, da se bi uredilo še ta mesec.

Ajd!

Objavljeno
7 minutes ago, DAMI34 said:

nč kaj vzpodbudno, Kawa EU ga baje serje (premale kvote naročene), nč se še ne ve :(

JBG, KTM servis ga serje mogoce, ampak vsaj motor mas ce si ze placu :P

Objavljeno
pred 33 minutami, jvalant pravi:

JBG, KTM servis ga serje mogoce, ampak vsaj motor mas ce si ze placu :P

nism, samo avans je vplačan. Ampak če sva že pri KTM, pa moram pohvalit, da so se držali dogovorjenih rokov dobave. Jaz sem ga dobil 31.3., dostava je bila obljubljena za marec. V italiji so pa že zamujali z dobavami.

ps. ustno je bilo rečeno, da bodo dobave kaw v aprilu/maju in to takoj ko sem ga naročil. Torej ni panike zaenkrat.

pred 38 minutami, GoBobi pravi:

Škoda... A si predstavljaš kako bi bilo tole še groznejše, če bi bil tole prvi nakup, ali pa nadomestilo za že prodanega KTM-a :slap:...

Ker si vsega hudega navajen, te ne bom posebej tolažil :jezik:, ti pa želim, da se bi uredilo še ta mesec.

Ajd!

Ne prodajam KTM (GT ostaja prvi moped pri bajti, za potovanja in predvsem za v dvoje), Kawasaki je naročen za solo drajsanja, moped za dušo :P

Objavljeno (popravljeno)

Kawasaki pa dooooooologo dolgo nič pa spet Kawasaki .... Sicer pa je dojel ...

Cura može biti sa sela ali motor mora da bude obavezno iz Japana ...

Popravljeno . Popravil Samuell
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Bolnika :lol1:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Dost nabijanja, nehite mi smetit temo. Me pa mal kawa fani spominjate na bmw loverje :P 

Smo šele 8.4. razn da nimajo točnih podatkov o dobavah, še prav nič ne zamujajo, ker ni nihče garantiral ali potrdil rokov dobav. Torej sem to vedel, in tudi to da se kave same prodajajo.

Problemi so bile že v začetku leta, Sxov se skoraj ni dalo dobit, mislim, da februarja ali marca ni bilo več razpoložljivih kvot za zelenega.

Objavljeno

Si pa zaupljiva dusa. Jaz osebno ne placam avansa, sploh pa ne, ce ni pisno podanega roka dobave. Pa se v tem primeru bi vztrajal pri ari. Ce ga nimajo za prodat hvala bogu imam izbiro, pa zberem kaj drugega. Sem mel ze enkrat problem pri narocenem avtu, pa me je ara resila.

Objavljeno
pred eno uro, IZTOK pravi:

Si pa zaupljiva dusa. Jaz osebno ne placam avansa, sploh pa ne, ce ni pisno podanega roka dobave. Pa se v tem primeru bi vztrajal pri ari. Ce ga nimajo za prodat hvala bogu imam izbiro, pa zberem kaj drugega. Sem mel ze enkrat problem pri narocenem avtu, pa me je ara resila.

Tud dami se kot zgleda ne sekira,ker se nadeja dvojne are nazaj....s tem bo pokril večje stroške vožnje ktm...

Objavljeno
pred 10 minutami, sesir pravi:

Tud dami se kot zgleda ne sekira,ker se nadeja dvojne are nazaj....s tem bo pokril večje stroške vožnje ktm...

Avans ni ara, tako da ne bo v primeru neizpolnitve nobenega dvojnega plačila.

Objavljeno
pred 4 urami, IZTOK pravi:

jaz lahko Elisi plačam cel stroj v avansu in če jih pokličem mi naslednji dan vrnejo denar.

don't worry!!!

pred 3 urami, sesir pravi:

isto kot zgoraj

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Mene ne skrbi :D Je pa ta moped cenovno kar ugoden, manj stane kot MT 09. A si ga ze peljal za probo? Kako je vzmetenje, pa zavore? Malce je sicer tezek za metanje po ovinkih (vsaj po specifijaciji) ampak ker tezek ne pomeni vedno tezek me prav zanima, ce je agilen kot MT 09 ?

Objavljeno
pred 1 uro, IZTOK pravi:

Mene ne skrbi :D Je pa ta moped cenovno kar ugoden, manj stane kot MT 09. A si ga ze peljal za probo? Kako je vzmetenje, pa zavore? Malce je sicer tezek za metanje po ovinkih (vsaj po specifijaciji) ampak ker tezek ne pomeni vedno tezek me prav zanima, ce je agilen kot MT 09 ?

preberi v tej temi je kup testov (tut slovenski), vsi zadovoljni. Fun bike.

Nisem peljal in ne rabim, ker vem kak je. Zavore so ok, vzmetenje je nastavljivo, agregat je od sxa oz zja. Sedež mi je prijetno nizek. Do sedaj nisem niti enga mopeda, ki sem ga kupil predhodno testiral. Očitno sem hitro zadovoljen in zadovoljen :P

stran 5, pa še nazaj lahko pogledaš:

http://novice.najdi.si/predogled/novica/f41adb7551972a29dc4b829b8fe9d8ae/Avto-magazin/Avtomobilizem/Vozili-smo-Kawasaki-Z900-Povsem-nov-lažji-in-močnejši

" Torej, zvok bo v kombinaciji z močnim motorjem in odličnim menjalnikom močno pripomogel k vsakokratni vozniški izkušnji. Sam se po dnevu in pol, kolikor sem preživel za krmilom tega motocikla na zavitih cestah španske Almerie, nisem uspel naveličati divjanja. In če sodim po tem, kako so se vozili drugi iz naše skupine, nisem bil edini novinar s takšnimi občutki. "

in

"Manj je v nekaterih primerih mogoče razumeti ali dojeti kot več, za Z900 pa velja, da je manj dovolj. Je odličen, kar se tiče motorne tehnike in voznih lastnosti tudi dovršen motocikel, vendar hkrati tudi preprost. Ne bo vas razvajal z elektronskimi pripomočki, se pa odkupi z dobrim motorjem, s tem, da se dobro pelje, ter s tem, da ponuja še vedno pristno zajahaj-pelji izkušnjo.

Matjaž Tomažič"

Mislim, da je to to :D

Objavljeno (popravljeno)

Tc, tc, tcccc........ posredno plačana reklama, tilele "novinarčki" težko napišejo ... bi se derugače pod nosom obrisal za naslednje primerke, njihovo menenje tudi oblikuje količina plačanih reklamnih oglasov dotične firme-uvoznika v njihovi reviji :ras:     :004.

Popravljeno . Popravil Lipstick
Objavljeno
pred 3 minutami, Lipstick pravi:

Tc, tc, tcccc........ posredno plačana reklama, tilele "novinarčki" težko napišejo ... bi se derugače pod nosom obrisal za naslednje primerke, njihovo menenje tudi oblikuje količina plačanih reklamnih oglasov dotične firme-uvoznika v njihovi reviji :ras:     :004.

:OK: to sem mu že večkrat probal razložit sam sem obupal , pa tudi ,da lastnoročno šteje veliko bolj kot prebrano ..........naj bere , pustga ga :D

Objavljeno

Torej, če vaku prav razumem je DAMI34 načitan človek.
Danes je že 9.4. ... pa nič. Ni panike, jaz rečem, da 1x v naslednjih 21-tih dneh ziher bo, verjemi. :ras:

Objavljeno

Pa saj vsi beremo........in tako nam je všeč, ko tako lepo umetelno pišejo o "naših" ......in "potrjujejo" naše še neuresničene želje-pričakovanja.......:winkiss:.

Objavljeno

Ce ne druzga,mu ne more nc crknt k nc nima:OK:.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Meni je vsec, da nic nima. Je cenejsi pa omogoca tisto cisto motoristicno izkusnjo. Gluposti ala anty whelly control ne rabim, vsaj pri 125 konjih ne. Drugo je, ce mas zverino z 175 ali 200 konji, ki dviguje na vsaki manjsi grbini. TCS pa tudi ne rabis, ce znas motor vozit. Se nikoli me ni zabrisalo, ker bi zadnje kolo oddrselo do konca. Ce nisi totalni bebo pa ja cutis in popravis. Tezave se zacnejo, ko prednje oddrsi, za tole pa je edini controll v znanju in izkusnjah. Bi pa si na vsakem mopedu zelel ABS z cornering controll.

Objavljeno
pred 4 urami, Lipstick pravi:

a pol moram tuje novinarje linkat, al tut to ne velja?

Sicer pa itak, ko ga bom mel in kaj napisal o njem boste rekli da lažem :ras: isto kot za Sxa enako za GTja..ampak res mi ni jasno, kaj naj potem kupim, sem odprt za predloge :D

pred 4 urami, Kmet2 pravi:

:OK: to sem mu že večkrat probal razložit sam sem obupal , pa tudi ,da lastnoročno šteje veliko bolj kot prebrano ..........naj bere , pustga ga :D

prjatu, ti še sedaj nimaš mopeda s katerim bi bil zadovoljen, kar je še huj od mene k sem z vsakimi jajci zadovoljen :P

pred 2 urami, luxsa pravi:

Ce ne druzga,mu ne more nc crknt k nc nima:OK:.

bravo, ena od mojih starih trditev, manj k ma, manj maš problemov :P

Objavljeno

Moje mnenje, motor kupis za duso, sploh pa ta drugega, ki ga imas za solo uzitke. Samo meni ga ne bi ratalo kupit in zadet v polno brez da probam. Sam tudi razmisljam o enem golem za ovinke praskat. Mam se cas, ker se ni dovolj v madracu :blush: Vzel bom nekaj rabljenega v stilu s1000r, mt 10 ali pa v4 1100 r.  Bomo videli, najprej moram vse tri probat. Ker lahko od SLO dilerjev pricakujem zgolj prazne obljube se bom poleti zapeljal do Tirolske v High Bike Testcenter.

Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

a pol moram tuje novinarje linkat, al tut to ne velja?

Sicer pa itak, ko ga bom mel in kaj napisal o njem boste rekli da lažem :ras: isto kot za Sxa enako za GTja..ampak res mi ni jasno, kaj naj potem kupim, sem odprt za predloge :D

prjatu, ti še sedaj nimaš mopeda s katerim bi bil zadovoljen, kar je še huj od mene k sem z vsakimi jajci zadovoljen :P

bravo, ena od mojih starih trditev, manj k ma, manj maš problemov :P

Sem zadovoljen , ne zaupam pa nobenemu kekcu ki se vozi z motorjem par km pol pa piše kot, da je razvijal model skupaj z fabriko :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 5 minutami, Kmet2 pravi:

Sem zadovoljen , ne zaupam pa nobenemu kekcu ki se vozi z motorjem par km pol pa piše kot, da je razvijal model skupaj z fabriko :lol1:

jebat ga, js ti ne morem pomagat, eni ste pač bolj fini in naredite po 20 ur testnih voženj, da dobite vtis kako plužno vozite (znam nabijat a ne)

Objavljeno
pred 7 minutami, DAMI34 pravi:

jebat ga, js ti ne morem pomagat, eni ste pač bolj fini in naredite po 20 ur testnih voženj, da dobite vtis kako plužno vozite (znam nabijat a ne)

Miško , jaz nisem enega motorja probal preden sem ga kupil , AMPAK, nisem o njem tudi nič napisal ,dokler ni bilo 1kkm za mano ......je razlika anede nabijač :D

• Všeč mi je 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!