Mak Objavljeno Maj 4, 2017 Opozori Objavljeno Maj 4, 2017 Morda kdo pozna "preverjeno" motoristično pot, ki bi jo lahko odpeljal iz Ljubljane do Plitvičkih jezer? Rad bi se izognil avtocestam? Zanima me ali obstaja kakšna preverjena krožna varianta nazaj v Ljubljano po drugi poti npr. proti morju? Sem novopečeni motorist in sem si zadal to nalogo za vikend v maju. Mi lahko pomagate s kakšnim nasvetom. aja, v Plitvicah bom prespal, oz. prehodil krajinski park in naslednji dan odpeljal proti domu. Mak
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 4, 2017 Opozori Objavljeno Maj 4, 2017 Imaš ogromno možnosti, ta je le ena izmed njih. https://goo.gl/maps/R6eGVBs8HZM2 Scarabeo
Mak Objavljeno Maj 5, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2017 Hvala lepa, vzel si jo bom kot osnovo pri načrtovanju. Saj se bom počasi naučil, samo zaenkrat imam dovolj dela s samo vožnjo
dejcpob Objavljeno Maj 5, 2017 Opozori Objavljeno Maj 5, 2017 če greš plitvička gledat pol obvezno še željava 10 min stran DAMI34 1
Mak Objavljeno Maj 5, 2017 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2017 Hvala, da si me spomnil na to - ko sem še služil JLA v Karlovcu nihče takrat ni smel blizu. Zdaj je pa verjetno čisto v razsulu?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se