ProdriveR Objavljeno Marec 28, 2018 Opozori Objavljeno Marec 28, 2018 Na nekem drugem forumu pravi,da nisi nč spušu, dokler ne prodaš Še vedno sem mnenja, da je v tem prihodnost. Sam trenutno je "kriza" tudi na drugih borzah. http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/carinski-pingpong-med-zda-in-kitajsko-zbil-delniske-indekse/449758
skalar36 Objavljeno Marec 28, 2018 Opozori Objavljeno Marec 28, 2018 Jest sem kupu 2 NEO in 3 EOS. Še Vedno jih imam. Kakšna je njuna cena nima veze. Imam še vedno 2 NEO in 3 EOS. Če kupiš Kawasaki Versys 1000 maš 1 kavasaki Versys 1000, nimaš več 12.4 € k kolikor stane nov. Jaz še vedno verjamem, da čez leto-dve se nam bodo zdele cene določenih valut smešno nizke, Versys bo pa vreden samo še 9-10k... ProdriveR 1
DAMI34 Objavljeno Marec 28, 2018 Opozori Objavljeno Marec 28, 2018 pred 50 minutami, skalar36 pravi: Jest sem kupu 2 NEO in 3 EOS. Še Vedno jih imam. Kakšna je njuna cena nima veze. Imam še vedno 2 NEO in 3 EOS. Če kupiš Kawasaki Versys 1000 maš 1 kavasaki Versys 1000, nimaš več 12.4 € k kolikor stane nov. Jaz še vedno verjamem, da čez leto-dve se nam bodo zdele cene določenih valut smešno nizke, Versys bo pa vreden samo še 9-10k... sori, tu se pa ne morem strinjat, če kupim moped se z njim jaham, ti lahko kriptožetone samo šteješ, orgazmov je bolj malo , definitivno pa vsako leto s premičninami delam izgubo. Ampak vendar se strinjam, kupil si jih 5 in jih imaš še vedno pet, njihova protivrednost bo enaka izgubi šele ko boš v trenutku prodaje dobil manj kot si vložil. Do takrat nimaš izgube. In če si za to porabil denar, ki ga ne rabiš, ni izgube, simpl. skalar36, bobi1001, VS800 in 1 other 4
skalar36 Objavljeno Marec 28, 2018 Opozori Objavljeno Marec 28, 2018 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: sori, tu se pa ne morem strinjat, če kupim moped se z njim jaham, ti lahko kriptožetone samo šteješ, orgazmov je bolj malo , definitivno pa vsako leto s premičninami delam izgubo. No sej nism mislu, da tist dnar, k ga maš daš vse v krypto. Maš motor, en delček denarja pa daš v krypto, tak da se ti ne pozna. Vmes se fjakaš z motorjem, po 2 sezonah lo se ga pa naveličaš, ti pa že krypto nardi tok da kupiš novga. bobi1001, Frenk 67 in DAMI34 1 2
VS800 Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 pred 12 urami, DAMI34 pravi: s, ti lahko kriptožetone samo šteješ, Pa še to sam virtualno sesir 1
RobiRoberto Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 Kripl valuta ... sesir in gusar 1 1
IZTOK Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 pred 19 urami, DAMI34 pravi: sori, tu se pa ne morem strinjat, če kupim moped se z njim jaham, ti lahko kriptožetone samo šteješ, orgazmov je bolj malo , definitivno pa vsako leto s premičninami delam izgubo. Ampak vendar se strinjam, kupil si jih 5 in jih imaš še vedno pet, njihova protivrednost bo enaka izgubi šele ko boš v trenutku prodaje dobil manj kot si vložil. Do takrat nimaš izgube. In če si za to porabil denar, ki ga ne rabiš, ni izgube, simpl. Denar, ki ga nekdo ne rabi ne obstaja, sorry. Kvečjemu je lahko vsota takšna, da preživiš izgubo brez večjih pretresov. Meni je tudi 1 Eura, ki sem ga izgubil po neumnosti žal. Ampak pri vlaganju je vedno treba štartat na dolgi rok. In če staviš na valutne razlike je seveda smiselno kupit, ko je cena nizka in prodat ... Tisti, ki so kupovali lani decembra seveda vlaka ne bodo več hitro ujeli. sesir 1
DAMI34 Objavljeno Marec 29, 2018 Opozori Objavljeno Marec 29, 2018 pred 1 uro, IZTOK pravi: Denar, ki ga nekdo ne rabi ne obstaja, sorry. Kvečjemu je lahko vsota takšna, da preživiš izgubo brez večjih pretresov. Meni je tudi 1 Eura, ki sem ga izgubil po neumnosti žal. Ampak pri vlaganju je vedno treba štartat na dolgi rok. In če staviš na valutne razlike je seveda smiselno kupit, ko je cena nizka in prodat ... Tisti, ki so kupovali lani decembra seveda vlaka ne bodo več hitro ujeli. denar v nogavici ali na banki je mrtev a obstaja. V bistvu ga pa ne rabiš, ker ga ali šparaš ali ne potrošiš. Hotel sem povedati, da z nečem, ki ti prinaša zadovoljstvo ne izgubljaš (kot je dal primer izgube vrednosti pri motorju). VS800 in bobi1001 2
VS800 Objavljeno Marec 30, 2018 Opozori Objavljeno Marec 30, 2018 C eagle, marincspeedshop, dr.looney in 3 others 1 5
IZTOK Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 Ob 3/29/2018 ob 18:13, DAMI34 pravi: denar v nogavici ali na banki je mrtev a obstaja. V bistvu ga pa ne rabiš, ker ga ali šparaš ali ne potrošiš. Hotel sem povedati, da z nečem, ki ti prinaša zadovoljstvo ne izgubljaš (kot je dal primer izgube vrednosti pri motorju). Denar v zoknju? Če imaš ta oranžnega je to nemogoče Se pa strinjam z tabo, da živim samo enkrat. Kaj bi imel od denarja v zoknju ali na banki? Mrtva naložba. Bolje si je kaj privoščit, seveda v okviru zmožnosti.
DAMI34 Objavljeno April 3, 2018 Opozori Objavljeno April 3, 2018 pred 23 urami, IZTOK pravi: Denar v zoknju? Če imaš ta oranžnega je to nemogoče Se pa strinjam z tabo, da živim samo enkrat. Kaj bi imel od denarja v zoknju ali na banki? Mrtva naložba. Bolje si je kaj privoščit, seveda v okviru zmožnosti. mam še ta črnega sesir in VS800 1 1
IZTOK Objavljeno April 4, 2018 Opozori Objavljeno April 4, 2018 (popravljeno) pred 20 urami, DAMI34 pravi: mam še ta črnega Sebe sem imel v mislih Vidim pa, da ti tudi trzas na to temo Popravljeno April 4, 2018. Popravil IZTOK DAMI34 1
maus Objavljeno April 4, 2018 Opozori Objavljeno April 4, 2018 (popravljeno) valda... bolje si je čim več privoščit nikol ne veš kaj te čaka za vogalom pa takrat, ko si boste ornk privoščeval, upam, da me kdo zvrcne, kao prid še ti štekate Popravljeno April 4, 2018. Popravil maus DAMI34, VS800, Kor13 in 1 other 1 3
skalar36 Objavljeno April 4, 2018 Opozori Objavljeno April 4, 2018 pred 1 minuto, maus pravi: valda... bolje si je čim več privoščit nikol ne veš kaj te čaka za vogalom pa takrat, ko si boste ornk privoščeval, upam, da me kdo zvrcne, kao prid še ti štekate Itak. Sej nekdo se vedno rabi, da potem pospravi. maus, Kor13 in VS800 3
maus Objavljeno April 4, 2018 Opozori Objavljeno April 4, 2018 (popravljeno) pred 28 minutami, skalar36 pravi: Itak. Sej nekdo se vedno rabi, da potem pospravi. itak vedno kaj ostane na mizi ... kako pa misliš, da smo z motorji dopustoval v letih 1980-1983 po Umagu in Poreču, ko še ni bilo kriptovalut ... počakali smo, da so švabi pojedl in kar je ostal... neće da se baca, valda Popravljeno April 4, 2018. Popravil maus VS800, skalar36 in sesir 3
Bmflar Objavljeno April 4, 2018 Opozori Objavljeno April 4, 2018 pred 4 urami, maus pravi: itak vedno kaj ostane na mizi ... kako pa misliš, da smo z motorji dopustoval v letih 1980-1983 po Umagu in Poreču, ko še ni bilo kriptovalut ... počakali smo, da so švabi pojedl in kar je ostal... neće da se baca, valda Pol si bil pa večkrat lačen kot sit ... Švabe so vse puščal za drugi dan Smo pa radi jedli "tahitre" pizze schwantz, VS800, maus in 2 others 5
bikez Objavljeno April 5, 2018 Opozori Objavljeno April 5, 2018 pred 12 urami, HD-Dyna pravi: Pol si bil pa večkrat lačen kot sit ... Švabe so vse puščal za drugi dan Smo pa radi jedli "tahitre" pizze Kolker jih jaz gledam oni bolj puter mažejo na prepečenc . sesir, Bmflar in VS800 2 1
sesir Objavljeno April 5, 2018 Opozori Objavljeno April 5, 2018 (popravljeno) pred 38 minutami, bikez pravi: Kolker jih jaz gledam oni bolj puter mažejo na prepečenc . Meni je ostala bolj v spominu...vsaka miza z radensko in žlicko v flaši,si kuj vedu kero so Švabi... Popravljeno April 5, 2018. Popravil sesir Bmflar 1
XTR Objavljeno April 11, 2018 Opozori Objavljeno April 11, 2018 Quote S ponosom naznanjamo... Z odprtjem nove sezone (14.04.) bomo za vas v trgovini TC Motoshop omogočili tudi plačevanje s kriptovalutami, ki so realnost in prihodnost. To je korak naprej, saj našim zvestim in bodočim kupcem želimo omogočiti sodobna in enostavnejša plačila. Očitno še verjamejo v kriplne...
lucif3rka Objavljeno April 11, 2018 Avtor Opozori Objavljeno April 11, 2018 43 minutes ago, XTR said: Očitno še verjamejo v kriplne... Sej so skoraj del BTC-ja, se spodobi skalar36, ProdriveR in XTR 1 2
BIF Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 (popravljeno) Prav včeraj zvečer je Slak&Co (24kur) že veliko bolj približevalno govoril o kriptovalutah. Še nedolgo nazaj je bil to baje balon, ki se bo razpočil, vsi, ki pa se s tem ukvarjamo, pa smo naivni in nevedni...Ampak zaničevanje in negiranje nepoznanega je najpriljubljenejše orodje nevednih... Do leta 2025 bo v to "piramidno igro" vloženega 10% svetovnega kapitala...no vsaj enkrat sem na samem začetku "piramide".... Popravljeno April 12, 2018. Popravil BIF skalar36, Quest in ProdriveR 3
skalar36 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 Iz tvojih ust v krypto ušesa. lucif3rka, Quest, BIF in 1 other 4
BIF Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 (popravljeno) pred 3 urami, skalar36 pravi: Iz tvojih ust v krypto ušesa. Ehh..za kaki peciklek se bo že nabralo, okrog novega leta...čez 2-3 leti.......več pa ne rabimo. Itak imamo višek, če ga v take bedarije vlagamo.... Popravljeno April 12, 2018. Popravil BIF skalar36 1
skalar36 Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 No glih bedarije niso, če dojameš blockchain. Po nekih ocenah je trenutno noter 1% svetovne populacije. Pol smo še kar dost na začetku. k jih bo pa 5-10% pol pa ne bo več zanimivo. Aja, pa še od 1% jih je 60% vložil noter za en sendvič, kar se lepo vidi če 20 min spremlajš menjalnico sume kakšne se prodajajo. lucif3rka 1
Darko3g Objavljeno April 12, 2018 Opozori Objavljeno April 12, 2018 Skalar36: Vidim, da se bolj ukvarjaš s tem. Ali je potrebno spremljati te borze in kupovati / prodajati ali pa kupiš nekaj kovancev (katerih in kdaj) in potem čakaš (do kdaj)? V čem je razlika med kriptovalutami in delnicami / devizami? Enim in drugim vrednost raste /pada, delnice pa imajo še dividende.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se