Snečer Objavljeno December 13, 2017 Opozori Objavljeno December 13, 2017 GodCoin Da v Vatikanu naredijo kriptovaluto pa je... skalar36, igc1 in BIF 1 2
UnionJack Objavljeno December 13, 2017 Opozori Objavljeno December 13, 2017 (popravljeno) pobe so že klicali na zagovor in ni bilo sankcij.... kot novo priučen ...je fora (ne)sledljivosti zapisa kjer je zavedena le zadnja in + out transakcija, vse nazaj je zgubljeno. divota sistema pa je sestavljena na mat. problemu ‘polnega nahrbtnika’, kjer volumen polniš z najugodnejšimi/dražjimi predmeti katere lahko tudi deliš na manjše, na koncu pa je volumen posameznih večji od prostornine nahrbtnika. torej razlika je oprana:) se pa zelo strinjam z otko-vim mišlenjem Popravljeno December 13, 2017. Popravil UnionJack
Slow Objavljeno December 13, 2017 Opozori Objavljeno December 13, 2017 (popravljeno) pred 6 urami, jskrablin pravi: pred 20 urami, Slow pravi: Imejte v mislih, da trgovanje s kriptovalutami za fizicno osebo ni obdavceno. Kapital, ki ga fizicna oseba naredi s trgovanjem npr. BTC ne gre v dohodnino. Obdavcen je le kapital, ki se ustvari s kriptovalutami, ki si jih naredil z miningom. Zelo dvomim da bo FURS samo od daleč gledal če si nekdo v Sloveniji v evre pretvori ene 1000 BTC naprimer. Dokler je vednost v kriptovaluti na kripto borzi (tako rekoč monopoli denar) verjamem da se ne ubadajo s tem. Če pa enkrat kak konkreten denar pade direkt na Slo TRR... bo pa treba najmanj dokazovati od kod se je vzel. Kot vedno se najbolj splača ostati pod radarjem. Iz izkusenj ti povem, da imas prav - vsekakor FURS ne gleda od dalec. Zelo hitro te kontaktirajo (mene so prvic v cca. ~2 tednih) in povprasajo po izvoru. Ob predlozbi ustreznih dokazil (vplacil) transakcijskih nakupov BTC te pustijo pri miru. Povsem druga zgodba pa bi bila, ce teh dokazil nimas in ne znas razloziti izvora konkretnih prodanih kovancev. In ja, govorim o vecjih kolicinah BTC. Sicer pa tudi za naminirane novce ni tezava - naredis samoprijavo in je zadeva ustrezno resena s placilom davka. edit/Typo Popravljeno December 13, 2017. Popravil Slow lucif3rka, Kor13, DAMI34 in 4 others 6 1
lucif3rka Objavljeno December 15, 2017 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2017 skalar36, Akito, J.a.m.e.s in 1 other 4
J.a.m.e.s Objavljeno December 15, 2017 Opozori Objavljeno December 15, 2017 @lucif3rka ko se boš drugo leto po jadranki z novo ninđo H2R za 50k evrov pripeljala, bomo pa vsi surle potegnali. Quest in lucif3rka 2
skalar36 Objavljeno December 15, 2017 Opozori Objavljeno December 15, 2017 pred 8 urami, JamesTheMan pravi: @lucif3rka ko se boš drugo leto po jadranki z novo ninđo H2R za 50k evrov pripeljala, bomo pa vsi surle potegnali. Se ne boste smel. @lucif3rka -ki bom dovolil. Ostalim dvomljivcem pa ne. Ker bom kr kupu jadranko. No mogoče Snecerju, če mi bo pomagu tist godCoin nardit. Tam je največ strank Akito in lucif3rka 2
UnionJack Objavljeno December 16, 2017 Opozori Objavljeno December 16, 2017 morš rečt da je dobra reklama za jagodni izbor:) rising star VS800 1
bajkr88 Objavljeno December 18, 2017 Opozori Objavljeno December 18, 2017 kok je zdej bitkojn? 20 jurjev? hitr kupt VS800 1
maus Objavljeno December 18, 2017 Opozori Objavljeno December 18, 2017 pred 3 minutami, Rogerg pravi: kok je zdej bitkojn? 20 jurjev? hitr kupt še mau pa bo en bitkojn tok vRRedn k moja ninđa VS800 in Akito 2
izibajker Objavljeno December 19, 2017 Opozori Objavljeno December 19, 2017 pred 17 urami, maus pravi: še mau pa bo en bitkojn tok vRRedn k moja ninđa Eh, pa menda ja ne boš trdil, da je imet ninđo isto kot bit kojn VS800 1
maus Objavljeno December 19, 2017 Opozori Objavljeno December 19, 2017 Pravkar, izibajker pravi: Eh, pa menda ja ne boš trdil, da je imet ninđo isto kot bit kojn valda da ne ... osu se voz 300 ... čeprav bit kojn tok hitr raste Demon, izibajker in VS800 3
Akito Objavljeno December 19, 2017 Opozori Objavljeno December 19, 2017 ...vsako jutro, ko prečekiram kriptovalute.... . skalar36, ciciban, maxxa in 3 others 5 1
sayo Objavljeno December 19, 2017 Opozori Objavljeno December 19, 2017 pred 8 urami, Akito pravi: ...vsako jutro, ko prečekiram kriptovalute.... . Tale nasmeh zgleda bol kisel, ker noče prodat, ker ve, da ko bo prodal ga bo bolela glava zaradi vsakodnevne rasti bitkojna in to se zaradi pohlepa lahko vleče do smrti ... bajkr88 in Akito 2
Akito Objavljeno December 19, 2017 Opozori Objavljeno December 19, 2017 pred 4 minutami, sayo pravi: Tale nasmeh zgleda bol kisel, ker noče prodat, ker ve, da ko bo prodal ga bo bolela glava zaradi vsakodnevne rasti bitkojna in to se zaradi pohlepa lahko vleče do smrti ... .....možno... ....če spremljaš tipa na youtube Hide the pain Harold....potem zastopiš poanto in satiro v komičnem smislu.......
bajkr88 Objavljeno December 19, 2017 Opozori Objavljeno December 19, 2017 in pol mas lepe cifre na compu katere hodis vsak dan gledat in se nasmihat kuul
DAMI34 Objavljeno December 20, 2017 Opozori Objavljeno December 20, 2017 ni slaba ideja izdati lastno kriptovaluto https://siol.net/digisvet/novice/kako-je-slovenski-glasbenik-v-24-urah-zasluzil-dva-milijona-evrov-455906
skalar36 Objavljeno December 20, 2017 Opozori Objavljeno December 20, 2017 Vsi tisti, ki so me imeli za norega in so se mi smejalipred 5 meseci, ko sem šel v to, me danes kličejo za nasvete in kako ta trg deluje itd...in ni jih malo. In panično kupujejo. Čisti FOMO. Ko bo prišel FUD bo pa druga zgodba. Jaz jim rečem naj samo HODŁ. Kor13, DAMI34, Nearrain in 2 others 4 1
DAMI34 Objavljeno December 20, 2017 Opozori Objavljeno December 20, 2017 pred 7 minutami, skalar36 pravi: Vsi tisti, ki so me imeli za norega in so se mi smejalipred 5 meseci, ko sem šel v to, me danes kličejo za nasvete in kako ta trg deluje itd...in ni jih malo. In panično kupujejo. Čisti FOMO. Ko bo prišel FUD bo pa druga zgodba. Jaz jim rečem naj samo HODŁ. čist eno navadno vprašanje: si že povlekel ven trdo valuto, al imaš zaslužek še v digitali? Demon 1
Nearrain Objavljeno December 20, 2017 Opozori Objavljeno December 20, 2017 (popravljeno) 20 minutes ago, DAMI34 said: čist eno navadno vprašanje: si že povlekel ven trdo valuto, al imaš zaslužek še v digitali? Vlozek in del zasluzka sem vrnil na TTR , vecina zasluzka ostala v digitali. Popravljeno December 20, 2017. Popravil Nearrain DAMI34, lucif3rka, Kor13 in 2 others 5
skalar36 Objavljeno December 20, 2017 Opozori Objavljeno December 20, 2017 Jaz sem si že povrnil tretinjski del glavnice na trr. Trenutno imam toliko profita, da tudi če mi vse pade za 2\3 sem še vedno v +. Sicer pa sam toliko zaupam v ta krypto, da niti ne razmišljam, da bi ven pobral vse, bo kar bo. Sam HODŁ. Pionerji so s tem trgom zaslužili miliione, mi , early adopters bomo pa "stotake". Vi vsi ostali pa boste od nas kupovali po premium cenah. En tak kovanec, ki so mi ga vsi odsvetovali je XVG. Pa sem ga vseno kupil, ko je bila cena 0.006$. Od takrat ga HODŁ-am. Pa mi je kolega že večkrat rekel vmes (tisti, ki je šel isti trenutek z mank v crypto) naj ga prodam. No danes je cena enega XVG 0.13 $ (trenutno-bila je 0.16$) Tko da... DAMI34, lucif3rka, Kor13 in 2 others 3 2
BIF Objavljeno December 20, 2017 Opozori Objavljeno December 20, 2017 Počasi a zanesljivo.... https://www.jutarnji.hr/life/tehnologija/jedan-od-osnivaca-bitcoina-rasprodao-sve-svoje-bitcoine-mreza-bitcoina-je-danas-potpuno-neiskoristiva-to-je-najriskantnija-investicija-koja-postoji/6860718/ VS800 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 20, 2017 Opozori Objavljeno December 20, 2017 Hmmm! Virtualna valuta tile Bitkojni. V tega “Kojna” se jaz vložil že pred dobrimi 25 leti. Takoj je priskrbela, da se je vložek dupliral in 21 let skrbi za prirastek. Če bi mojemu “ finančnemu svetovalcu” samo omenil, da kakšno malenkost ( to, kar ostane od plače) investiram v virtualno valuto mi takoj poskrije vse tablete! Osebno mnenje imam takšno, da bo navadni smrtnik ponovno opeharjen, kot je to bilo že v mnogo primerih z raznimi certifikati, delnicami, naložbami... C eagle in VS800 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se