Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
... Priporočam ti karbon je veliko lažji in se negreje,....

And so it is !!! :evilgrin:

post-18222-1237577422_thumb.jpg

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

a kdo zna meni pomagat

pri Motorjetu pravijo da se ne da vec dobiti akrapovic krivin SXS03540500,ki so za moj motor ktm 520 exc 2002

lahko mi prodajo SXS04540500 krivine, ki so za 04-06 letnike, na sliki izgledajo iste samo baje, da je nastavek(na katerega pridejo izpušne cevi),ki pride na glavo cilindra malo drugačen

zdej pa ne vem, če ta nastavek(v originalu od 04 ktm 525 exc) paše na glavo cilindra od mojega motorja oz. če pašejo cevi

04590362.gif gre se za nastavek, ki je oštevilčen z številko 15 na sliki

če kdo ve kje bi to lahko izvedel

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

še vedno prodajam racing krivino akrapovič za motor zx 6r (brez dušilca in fedrov)... mislm da paše od letnika 98 pa do letnika 04. Ker tega ne garantiram dam krivino za probo če zadeva res paše, če ne paše vrnem denar. Cena 180€

Objavljeno

Sem now lastnik Akrapoviča....sam mam en mali problem, da bo še moj motor ponosen lastnik bi rabu povezovalno cev - link pipe...

mam pa Yamaho R6, letnik 2004, akrapo pa slip-on verzija. Zanima me če ma kdo to za prodat al pa če pozna koga...?

Objavljeno

Fantje eno vprašanje; na gsxa(600 k6) bi montirau slip on vartjanto....

A rabi po tem kaj štelat lambda sondo oz.kaj dugega(loputo v izpuhu al podobno)?

Objavljeno
Lastim si Akrapota za Z750 '05 pa me zanima, če je gromozanska razlika med Akrapotom in LeoVincijem GPstyle?

Hvala za odgovor!

Ja LeoVinci se bl dere :evilgrin:

Objavljeno
Fantje eno vprašanje; na gsxa(600 k6) bi montirau slip on vartjanto....

A rabi po tem kaj štelat lambda sondo oz.kaj dugega(loputo v izpuhu al podobno)?

ne, samo zmontiras in vozis

Guest Brumer
Objavljeno

Točno tako vse ostalo je nakladanje in potrata denarja. :whistle:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Namontirau, vozim....sam temperatura nekam raste :hmm: tako da....ne vem kaj je,al kaj z loputo al booo...al pa sam db killer ven vzet da bo pretok

bolši! :kva2:

Objavljeno
Namontirau, vozim....sam temperatura nekam raste :hmm: tako da....ne vem kaj je,al kaj z loputo al booo...al pa sam db killer ven vzet da bo pretok

če maš res db kiler. ga uzem ven ker pol se ti bo tut sam lonc ful mn segrevou :closedeyes:

Objavljeno

Vzrok je lahko samo db killer.

Objavljeno

a ma kdo akrapoviča na hornetki 900?

Objavljeno

Ena izmed tistih stvari, za katere vem, da jih v življenju ne bom nikoli razumel, je, zakaj kupit Akrapoviča in pustit db killer not :rolleyes::D

Objavljeno

Jure, jaz tudi ne. Četudi napišejo položnico, še zmeraj ne razumem.

Objavljeno (popravljeno)
Ena izmed tistih stvari, za katere vem, da jih v življenju ne bom nikoli razumel, je, zakaj kupit Akrapoviča in pustit db killer not :rolleyes::D

Ja verjetn da si (fensyšmensy),da lahka rečeš da ga maš. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jebeš zakone.

Zakoni so zato da se grešijo.

Popravljeno . Popravil danixxx
Objavljeno

Zakaj ga pa večina ljudi kupi? Zaradi znaka, blagovne znamke - ker je neko 'splošno pravilo' postalo, da "akrapovič je pa zakon" oziroma, da "motor brez akrapoviča je ko pička brez klitorisa" ... al nekaj takega ... Le malokdo ve, na čem bazira uspeh teh 'after-market' izdelovalcev ...

Objavljeno

Meni je tud malo trapasto kupit izpuh za 500 eur pa db-killer noter. Ker si brez db-kilerja itak nelegalen je boljš če ti en na šverc naredi ror za 100eur.

Objavljeno (popravljeno)

Hja, kakor vzameš. Doma narejen ror je potem težje homologirat. No, da se vse.. :)

Brez dbkillerja si nelegalen po črki zakona, praksa je pa že večkrat pokazala, da hočejo policaji imet samo vpis v kartonček in zaradi dbkillerja ne težijo. No, ne bom trdil, da se ne najde kakšen, ampak načeloma jih zanima homologacija. Pri severnih sosedih je pa malo drugače, tam pa ni spasa brez db killerja, pa je lahko 100x vpisan ror :)

Popravljeno . Popravil Jure
Objavljeno

Sicer imam Leo Vince vendar imam dušilce notri, ker je drugače preglasen. Tako pa je ravno prav (pa še tako kdo reče, da je preglasen :D

Objavljeno

Sami softiči tle :rolleyes: Kaj preglasno, nč preglasno, nepredelan aftermarket ror na 600ccm ne more bit preglasen :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!