DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 pred 48 minutami, Raycon125 pravi: Kolkr se spomnem (se že kr neki časa nism pelu) v prvi in drugi prestavi kr cukne, če daš gas al pa če ga ne spustiš lepo, k ma dost navora, sam mislim, da se bom navadu in bo z malo več občutka tud vožnja bolj gladka (me ni prehudo motilo). Je pa to moj prvi motor za na cesto tko, da težko neke hude ocene dajem (izpit sm dobil začetek novembra). V primerjavi z mojo yamaho yz426f nad pospeški nisem bil neki grozno navdušen sam je pa tud res, da se sploh nism navijal nad 5000 obratov, ker sem bolj ali manj upošteval navodila za utekanje motorja. Za 1. cestni motor mislim, da bo vseeno čist dost močn. Kupu sm ga pa zato, ker hudo zgleda pa še odlično ceno sm dobu. tole on-off efekt je mogoče značilen za kave. Je pa mogoče malo povezan tudi z ohlapnostjo verige. (al pa tudi ne) Dejstvo je da se boš navadil in bo roka na gasu kompenzirala samo situacijo.
Snečer Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 pred 59 minutami, Raycon125 pravi: Kolkr se spomnem (se že kr neki časa nism pelu) v prvi in drugi prestavi kr cukne, če daš gas al pa če ga ne spustiš lepo, k ma dost navora, sam mislim, da se bom navadu in bo z malo več občutka tud vožnja bolj gladka (me ni prehudo motilo). Je pa to moj prvi motor za na cesto tko, da težko neke hude ocene dajem (izpit sm dobil začetek novembra). V primerjavi z mojo yamaho yz426f nad pospeški nisem bil neki grozno navdušen sam je pa tud res, da se sploh nism navijal nad 5000 obratov, ker sem bolj ali manj upošteval navodila za utekanje motorja. Za 1. cestni motor mislim, da bo vseeno čist dost močn. Kupu sm ga pa zato, ker hudo zgleda pa še odlično ceno sm dobu. sunek je to tole https://www.boosterplug.com/shop/boosterplug-kawasaki-581p.html kar solidno odpravi cukanje DAMI34 1
Snečer Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 pred 19 minutami, DAMI34 pravi: tole on-off efekt je mogoče značilen za kave. Je pa mogoče malo povezan tudi z ohlapnostjo verige. (al pa tudi ne) Dejstvo je da se boš navadil in bo roka na gasu kompenzirala samo situacijo. To je značilno za er6/ninja/versys vrstni dvovaljnik, ki ima pozitivni koeficient izpraznitve in to "trga" verigo, ki je tudi sicer prešibka na teh modelih
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 pred 28 minutami, DAMI34 pravi: tole on-off efekt je mogoče značilen za kave. Je pa mogoče malo povezan tudi z ohlapnostjo verige. (al pa tudi ne) Dejstvo je da se boš navadil in bo roka na gasu kompenzirala samo situacijo. Ko sem poskusil voziti star Kawasaki er6, sem opazil, da ima precejšen on - off efekt. Povsem drugače, boljše in lažje je voziti moj identični dvovaljnik vstrom 650. Razlika je očitna.
Snečer Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 pred 1 minuto, Scarabeo 500 pravi: Ko sem poskusil voziti star Kawasaki er6, sem opazil, da ima precejšen on - off efekt. Povsem drugače, boljše in lažje je voziti moj identični dvovaljnik vstrom 650. Razlika je očitna. tvoj ima V motor, ne vrstni in drži, da deluje bolj gladko
Raycon125 Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 Hm... bom premislil, sam kolkr se spomnem me ni glih pretirano motilo. Ko je motor v nekaj višji prestavi in z malo več vrtljaji se mi zdi da se cukanja ne opazi. sesir in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Marec 20, 2018 Avtor Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 Pravkar, Raycon125 pravi: Hm... bom premislil, sam kolkr se spomnem me ni glih pretirano motilo. Ko je motor v nekaj višji prestavi in z malo več vrtljaji se mi zdi da se cukanja ne opazi. imaš prav, podobno se obnaša tudi z900, mogoče za odtenek bolj uglajeno, pa SX tudi. Po mojem je vseeno glavni krivec izredno kratko prestavno razmerje. Novejši motorji imajo tako ali tako EFI, bolši tudi dvojni metuljček, od katerih enega krmili elektronika, da je pospeševanje bolj konstantno. Ampak tako kot praviš, se boš navadil in cukanje bo izginilo.
Snečer Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 če voziš športno kot šešir potem pri pospeševanju cukanja ni, pri zaviranju pa agregat vse opravi, tako da zavore skoraj niso potrebne cukanje odpraviš tudi z dvigom štandgasa
Raycon125 Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 Mene bolj k cukanje moti to da je zuni sneg KARMEN1, DAMI34, maxxa in 2 others 2 3
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 pred 7 minutami, Snecer pravi: tvoj ima V motor, ne vrstni in drži, da deluje bolj gladko Vedel sem, da so razlike po razvrstitvi valjev, da pa je takšna razlika si pa nisem mislil. Resnično moj se pelje skoraj kot avtomatik, če lepo menjaš . Podoben on off efekt sem zasledil tudi na Yamahi 09. Tenere 1200 pa gre super.
KARMEN1 Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 pred 31 minutami, Raycon125 pravi: Mene bolj k cukanje moti to da je zuni sneg Moja ne cuka čisto nič, zato me moti, da so zopet vse ceste soljene bobi1001 1
bobi1001 Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 pred 11 urami, KARMEN1 pravi: Se jo lepo vozi? Jaz sem imel predhodnika (er6f letnik 2016) odličen motor za eno osebo,ali pa dve s kilami od mausa.po ovinkih se zlahka kosaš z skoraj vsemi,navora več kot dovolj,kar se pa tiče sunkov pa ni nobenih problemov sej ni treba navit gas do konca ,moraš pač imet občutek ,jaz žene nisem izgubil pa če sem še tako probaval. Super motor ni kej. Erik99, Ella in DAMI34 3
KARMEN1 Objavljeno Marec 20, 2018 Opozori Objavljeno Marec 20, 2018 Er6n sem vozila v avtošoli. Tudi če je cukalo, se nisem sekirala, ker nisem vedela, kaj je to maxxa, DAMI34, bosa in 2 others 5
Ella Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 @DAMI34 a bi lahko izbrisal letnico 2017pa bi imeli skupno temo za Ninjo 650, da ne odpiramo nove?
Popularna objava Ella Objavljeno Marec 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 (popravljeno) Moja nova lepotička je l.2019. Najprej par slik, potem pa tehnicno prežvekovanje, izkušnje, počutje, itd. Popravljeno Marec 17, 2019. Popravil Ella notranc, J.a.m.e.s, skofk in 27 others 29 1
DAMI34 Objavljeno Marec 17, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 pred eno uro, Ella pravi: @DAMI34 a bi lahko izbrisal letnico 2017pa bi imeli skupno temo za Ninjo 650, da ne odpiramo nove? to pomeni 2017 dalje (kot pri večini naslovov modela motorja) Dokler bodo ninđe 650 (prej ER6) bo tale tema.
Ella Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: to pomeni 2017 dalje (kot pri večini modelov motorjev) Dokler bodo ninđe 650 (prej ER6) bo tale tema. Aaaaa, ok, razumem! Kul in hvala
bajkr88 Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 tis se pa dobr mordenizirala , velik preskok najs ? Ella 1
maus Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 (popravljeno) črna ninđaaaaaaaaaaa upam, da bova skupaj šminikirala kakošno furco do Paklenice al pa še km ... Čestitaaaaaaaam in srečno božnjo ... pa na kosiu me pel Popravljeno Marec 17, 2019. Popravil maus C eagle, Zok in Ella 3
Popularna objava Ella Objavljeno Marec 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 2017 sem jo prvič videla in se takoj zagledala vanjo. Malo sem brskala po netu, kasneje pregledovala youtube review-je...več ko sem vdela o njej, bolj sem bila prepričana, da bo enkrat moja. Mobitel poln njenih slik, laptop poln njenih slik, vsakodnevno čivkanje o tem motorju in 2leti kasneje - bam! Pade odločitev. Letos bo moja. Celo zimo sem imela čas pošiljat prošnje za ponudbe zavarovalnicam, izbrala sem dodatke, ki so se mi zdeli potrebni (zaščita, torbe...). Prihranki so bili pripravljeni. Od naročila do garaže je minil slab mesec. Motorja ni bilo na zalogi v Sloveniji, tako da je že to trajalo 10 dni. Iz DKS-a v Mariboru je bil prevoz organiziran v enem dnevu. Motor je bil nato hitro sestavljen in pripravljen na prevzem. Z motorjem je bila poslana tudi dokumentacija, potrebna za ureditev zavarovanja in registracije. Rešeno v par dnevih. Potem sem le počakala na topel dan, da sem motorin pripeljala domov Odločila sem se za zavarovanje AO, AO plus, kasko in proti kraji. Cena zavarovanja se je razlikovala tudi do 100%, za enak motor in enako zavarovanje...Najugodnejšo poudbo sem dobila od svojega agenta. Papirje na stran. Prvi vtisi so fantastični! Lega na motorju, nizko težišče, in neverjetno lahkotna vožja me je prav presenetila! Motor je sicer še v fazi utekanja in ne preseže 5000 rpm, pa je kljub vsemu čutit poskočnost in odzivnost. Ovinkanje je pa sploh užitek! Komaj čakam, da jo konkretno stestiram. Na dolge razdalje, na različnih terenih in v različnih vremenskih/cestnih pogojih. Pa še to: med drugim je en od motorjev z nizkim sediščem in je perfect za moje kratke nogice., heh Da ne bo pomote, legendarni GPZ 500s ji še vedno v garaži Ta stari motorček je razlog, da sem začela pogledovat za Ninjo. Sezona se je šele začela, upam da kmalu prispevam še kak post v tole temo. Ajd! Quest, XTR, J.a.m.e.s in 15 others 18
maus Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 (popravljeno) pred eno uro, Ella pravi: Moja nova lepotička je l.2019. Najprej par slik, potem pa tehnicno prežvekovanje, izkušnje, počutje, itd. rna ninđaaaaaaaaaaa upam, da bova skupaj šminikirala kakošno furco do Paklenice al pa še km ... Čertitaaaaaaaam in srečno božnjo ... pa na kosiu me pel p.s. neki mi je post podvojilo ... ok .. pa nj 2 x čestitam, ker ji s fulom privoščim Popravljeno Marec 17, 2019. Popravil maus Ella in MiNa 2
Ella Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 pred 11 minutami, Rogerg pravi: tis se pa dobr mordenizirala , velik preskok najs ? Hihihi, ja je kar preskok ampak feeling je pa pr obeh Kwakicah dober notranc in Xebec 2
J.a.m.e.s Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 Evo, pa je še ena k je podlegla mausovem nasvetu, kup si ninđo. Hecam se, veliko užitkov in predvsem varnih km. Ella, Xebec in notranc 2 1
maus Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 Pravkar, J.a.m.e.s pravi: Evo, pa je še ena k je podlegla mausovem nasvetu, kup si ninđo. Hecam se, veliko užitkov in predvsem varnih km. punca ima okusen okus Xebec, Ella, J.a.m.e.s in 1 other 1 3
Ella Objavljeno Marec 17, 2019 Opozori Objavljeno Marec 17, 2019 (popravljeno) pred 4 minutami, maus pravi: črna ninđaaaaaaaaaaa upam, da bova skupaj šminikirala kakošno furco do Paklenice al pa še km ... Čerstitaaaaaaaam in srečno božnjo ... pa na kosiu me pel Mišeeek! Hehe, ja itak da te peljem Mah sej veš kok se jst bolj skrivam, kot šminkiram...ampak ne skrbi, bova peljala črni ninđici na sprehod @J.a.m.e.sSem pecala Ninjo preden sem Mausa spoznala Popravljeno Marec 17, 2019. Popravil Ella maus in J.a.m.e.s 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se