Andrejcer Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Jaz pa imam vprašanje glede kavčka za MP3500 letnik 2013. Original kovček z nosilcem stane 350€ (kar je drago), Kappa in Givi pa z nosilcem skupaj ponujata zadevo 100€ ceneje. Me pa zanima kaj se zgodi z naslonjalom, ko se montira nosilec? Ima kdo izkušnje s tem, mogoče kakšna slika, da si bom lažje predstavljal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Abarth1983 Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 Jaz pa imam vprašanje glede kavčka za MP3500 letnik 2013. Original kovček z nosilcem stane 350€ (kar je drago), Kappa in Givi pa z nosilcem skupaj ponujata zadevo 100€ ceneje. Me pa zanima kaj se zgodi z naslonjalom, ko se montira nosilec? Ima kdo izkušnje s tem, mogoče kakšna slika, da si bom lažje predstavljal? jaz imam givija maxima za dve čeladi, zraven nosilca je tudi naslon, če te zanima ti lahko na mail dam slike kako izgleda,... javi mi tvoj mail Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihael61 Objavljeno Maj 19, 2014 Deli Objavljeno Maj 19, 2014 V Kopru na PVG sem ga dobil z nosilcem za 250€,brez problema so mi ga znižali iz 350€. Poskusi tudi ti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLEPEC Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 danes smo kolegu kupili MP3 500,z akrapovičem, zvok kot pri kakšnem 1000cmm,kot dolgoletni motorist, me je zelo navdušila tudi vožnja,danes sem mu povedal tudi za to stran motosvet,ker se bo veliko vozil-služba,bova zaprla luknje na prednjem blatniku,in dokupil bo pregrinjalo za noge. imam pa eno vprašanje ali se je že kdo od lastnikov poglobil v prve luči,namreč svetijo zelo slabo,desna kratka ,leva dolga,ko prižgeš dolgo kratka ugasne,se da mogoče prevezat ali kaj drugega, da bi svetili obe ko prižgeš dolgo,kratka+dolga,drugače je pa MP3,dober trikolesnik pa obe luči je treba nastavit,ker kratka sveti 40m,dolga pa še manj 30m,lp hoyla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Maj 20, 2014 Deli Objavljeno Maj 20, 2014 imam pa eno vprašanje ali se je že kdo od lastnikov poglobil v prve luči,namreč svetijo zelo slabo,desna kratka ,leva dolga,ko prižgeš dolgo kratka ugasne,se da mogoče prevezat ali kaj drugega, da bi svetili obe ko prižgeš dolgo,kratka+dolga,drugače je pa MP3,dober trikolesnik pa obe luči je treba nastavit,ker kratka sveti 40m,dolga pa še manj 30m,lp http://www.motosvet.com/tabla/topic/38327-mp3-predelave-oprema-in-vse-ostalo/page-9#entry2054746 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 (popravljeno) Super zadevo so še izboljšali. https://www.youtube.com/watch?v=DZN-fL___30 https://www.youtube.com/watch?v=iKig5DLTfTI https://www.youtube.com/watch?v=fykrwOuPbqs Popravljeno Maj 22, 2014. Popravil MP3500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hoyla Objavljeno Maj 22, 2014 Deli Objavljeno Maj 22, 2014 danes smo kolegu kupili MP3 500,z akrapovičem, zvok kot pri kakšnem 1000cmm,kot dolgoletni motorist, me je zelo navdušila tudi vožnja,danes sem mu povedal tudi za to stran motosvet,ker se bo veliko vozil-služba,bova zaprla luknje na prednjem blatniku,in dokupil bo pregrinjalo za noge. imam pa eno vprašanje ali se je že kdo od lastnikov poglobil v prve luči,namreč svetijo zelo slabo,desna kratka ,leva dolga,ko prižgeš dolgo kratka ugasne,se da mogoče prevezat ali kaj drugega, da bi svetili obe ko prižgeš dolgo,kratka+dolga,drugače je pa MP3,dober trikolesnik pa obe luči je treba nastavit,ker kratka sveti 40m,dolga pa še manj 30m,lp Pozdravljen, lahko mu tudi poveš da je v Sloveniji tudi Maxiscooter.Si moto klub in če želi se lahko včlani. Več info dobiš na maxisccoter.si. MAXI pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 V Kopru bo konec meseca,če se ne motim zbor MP3-jev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 V Kopru bo konec meseca,če se ne motim zbor MP3-jev Super, samo jaz imam 5h in 1/2 do obale mimo avtoceste, tako da se ne bom udeležil srečanja. Sicer pa nameravam to pot narediti z ženo, ko bova šla dopustovat na obalo. Sem že kovček naročil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hoyla Objavljeno Maj 23, 2014 Deli Objavljeno Maj 23, 2014 Super, samo jaz imam 5h in 1/2 do obale mimo avtoceste, tako da se ne bom udeležil srečanja. Sicer pa nameravam to pot narediti z ženo, ko bova šla dopustovat na obalo. Sem že kovček naročil. Zdravo, če ti je do obale predaleč, se pa lahko jutri pripelta v MB na otvoritev MAXI scooter sezone 2014 v organizaciji moto maksi skuter kluba Maxiscooter.Si. Vse podrobnosti so na naši spletni strani. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Abarth1983 Objavljeno Maj 29, 2014 Deli Objavljeno Maj 29, 2014 http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/novice/mp3-druzenje-v-kopru/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 Koliko kilometrov delate kaj z pnevmatikami? Jaz sem naredil z zadnjo 4000 sprednji dve bom pa moral menjat na 8000 (michelin)? lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 Zdravo, če ti je do obale predaleč, se pa lahko jutri pripelta v MB na otvoritev MAXI scooter sezone 2014 v organizaciji moto maksi skuter kluba Maxiscooter.Si. Vse podrobnosti so na naši spletni strani. Sem tisti vikend bil v službi. Koliko kilometrov delate kaj z pnevmatikami? Jaz sem naredil z zadnjo 4000 sprednji dve bom pa moral menjat na 8000 (michelin)? lp. Jaz vozim zdaj eno leto stare gume dobrih 6k km, pa niso dosti obrabljene. Če bo tako naprej, bom menjaval okrog 12k km. Gume so Michelin City Grip. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 3, 2014 Deli Objavljeno Junij 3, 2014 ojoj te ga res "šparaš" jaz mam pač rad bolj "živahno" vožnjo čez ovinke zato tudi treba gume menjavat pogosteje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 (popravljeno) Danes sem na lastne oči in ušesa slišal Akrapoviča na MP3-ju in moram povedati, da se zadeva sliši in izgleda fenomenalno. Sem naredil posnetek: Popravljeno Junij 4, 2014. Popravil MP3500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 4, 2014 Deli Objavljeno Junij 4, 2014 Lepo in zanimivo, ampak jaz pač pravim da Akrapovič dela izpušne lonce večji del za športna vozila in motorje, mp3 pa je še vseeno skuter pač moje mnenje Imam pa eno vprašanje, in sicer bral sem nekaj glede tresenja belanc (pišem za mp3 500) da jim trese pri mali hitrosti zaradi neenakomerne obrabe gum oz pri nekaterih je bil razlog kovček. Meni pa se dogaja da mi trese belanco oz. kar celi motor pri pospeševanju od0 do 20km/h, najbolj če se motor med vožnjo ne ustavi popolnoma in da med tem dodam gas se cel motor močno strese. Eden serviserjev mi je dejal da naj bi bil vzrok v slabi kvaliteti bencina. Tankal sem že na različnih črpalkah in večina 100 okt. pa še kar naprej trese. In naj bi se te nečistoče nabirale okrog lopute za prosti tek. Dejal je naj dodajam aditiv gorivu da te nečistoče sproti razgrajuje ampak na črpalki ne poznajo teh aditivov. Trest ga je začelo po kakih 3000km pa me zanjima če še ima kdo podobno težavo oz. jo je rešil na kak način. Hvala lp. Ervin93 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Lepo in zanimivo, ampak jaz pač pravim da Akrapovič dela izpušne lonce večji del za športna vozila in motorje, mp3 pa je še vseeno skuter pač moje mnenje Še včeraj si napisal, da imaš rad "živahno" vožnjo. Jaz imam pa pač rad zraven še živahen zvok. .) Glede težave poizkusi storiti naslednje: http://www.motosvet.com/tabla/topic/38327-mp3-predelave-oprema-in-vse-ostalo/?p=2090984 Torej v mojem primeru je treslo samo zadnji blatnik s tablico, ko sem to pričvrstil, nerodnih zvokov več ni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 5, 2014 Deli Objavljeno Junij 5, 2014 Ja saj nisem nič slabega mislo s tem...pač za vsakogar nekaj jaz sem menjo variomat tako da rad v tišini koga presenetim :) hehe Bom probal ker to tresenje mi že gre že pošteno na živce! Ajt lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
davorslo Objavljeno Junij 6, 2014 Deli Objavljeno Junij 6, 2014 to na posnetku je akrapo brez dušilcev gor daleč ne boš prišel da nebi imel težave s plavimi drugače pa ko se voziš brez dušilcev vrjemi da je preveč glasen z dušilci ravno prav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrSaso Objavljeno Junij 8, 2014 Deli Objavljeno Junij 8, 2014 Rabim nasvet katero zadnjo gumo izbrati za mp3ja. Je najboljse ostani na michelinu ali obstaja boljsa alternativa? Lp, Saso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Abarth1983 Objavljeno Junij 9, 2014 Deli Objavljeno Junij 9, 2014 Moje mnenje, ostani kar na michelinu, tudi profil je nevtralen, tako za suho kot mokro podlago! Vidim da si iz Cerk. na gorenjskem, bi se kdaj lahko kje srečala, ko nisva tako daleč narazen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Junij 17, 2014 Deli Objavljeno Junij 17, 2014 Nova pridobitev: Sam sem ga montiral, saj je montaža enostavna, vseeno pa ti vzame slabo uro časa. cikadina in ludiluka 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 18, 2014 Deli Objavljeno Junij 18, 2014 Lepo, meni so kurbeži že ključavnico uničli. Nekdo mi je hotel vkrast kovček pa mu ni ratalo tak da iščem če se da vložek ključavnice samo kupit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Junij 18, 2014 Deli Objavljeno Junij 18, 2014 (popravljeno) Vpraši na servis v Kopru. A maš orginal kovček? Popravljeno Junij 18, 2014. Popravil gusar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Junij 18, 2014 Deli Objavljeno Junij 18, 2014 orginal je ja, saj sem pa še niso dobili odg. če se bo dalo dobit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se