DUCATI_RIDER Objavljeno Oktober 20, 2014 Deli Objavljeno Oktober 20, 2014 (popravljeno) Če ima kateri vgrajen drugi neorginalen variomat mu priporočam menjavo valjčkov najpozneje na 6000km ker jih rado lomi in če en valjček zlomi je večja verjetnost da se vožnja tam konča. Kaj se pa tiče servisov pa toplo priporočam mototim. Pa še nekdo je pisal za gume. Za mp3 bilokaterega samo michelin (kot original gume) in nič druga! lp Popravljeno Oktober 20, 2014. Popravil symdriver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ivo I. Objavljeno November 3, 2014 Deli Objavljeno November 3, 2014 Pozdravljeni, Imam eno vprašanje in sicer imam mp3 500 lt ,rjav sedež in bi ga rad očistil in zaščitil proti vremenskim nevšečnostmi (sonce,dež...),in pa pred obrabo,zanima me s čim ga naj namažem.... Hvala, lp. Ivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sebar Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 Pozdravljeni mp3-isti Če slučajno kdo še tega ni vidu, sem se kar navdušil Verjetno kaj podobnega pri nas ni varjante da spraviš skoz tehnični right? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 Pozdravljeni, Imam eno vprašanje in sicer imam mp3 500 lt ,rjav sedež in bi ga rad očistil in zaščitil proti vremenskim nevšečnostmi (sonce,dež.. .),in pa pred obrabo,zanima me s čim ga naj namažem.... Hvala, lp. Ivo Sedež očisti z mokro krpo in to je to. Pred obrabo sedeža pa ti svetujem, da čim več voziš v stoje. Uporabi pa zaščitni faktor zase.L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T 120 Objavljeno November 4, 2014 Deli Objavljeno November 4, 2014 Pozdravljeni, Imam težavo in sicer pri pranju motorja se mi je opraskal vetrobran,vidijo se krožne črte-praske ,vetrobran je original zatemnjen, motor je MP3 LT 500 letnik 2014(ABS,ASR),zdaj ne vem kako bi odstranil te praske da bi bilo spet čisto ,a bi šlo mogoče s poliranjem, kakšna pasta.......? Najraje bi dal komu da mi to porihta, nebi rad še bolj za.......,a se ukvarja kdo s takšnimi stvarmi? Hvala, lp.Ivo Mb Jaz sem pred leti naredil podobno "napako", pa mi je vse ven spravu Krili Vrzenec-Horjul. Drugače pa mislim, da se da dobiti tudi kakšno pasto v Luisu. L.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno November 5, 2014 Deli Objavljeno November 5, 2014 Ah škoda denarja za kreme, paste in podobne reči. Samo denar boš vstran metal. Sedež je kar s kvalitetnega materiala tako da se ne obrabi kar tako. Razen če boš skakal po njem Če pa se že zgodi da se poškoduje ali obrabi pa ti ga bilo kareri tapetnik za mali denar na novo preobleče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ivo I. Objavljeno December 25, 2014 Deli Objavljeno December 25, 2014 Hvala vsem za odgovore:-),bi pa vprašal kam naj nalepim vinjeto,na mp3,da bo po pravilih nalepljena in pa seveda kako jo naj tud potem odstranim,da si nebom popraskal mesta kjer je nalepljena(vetrobran je plastični,.....????) Hvala, lp.Ivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno December 29, 2014 Deli Objavljeno December 29, 2014 Jaz jo imam nalepleno kar na plastični pokrovček spodaj pri desni nogi. Bilo kam na vetrobranu smešno zgleda tak da kakor želiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ivo I. Objavljeno December 30, 2014 Deli Objavljeno December 30, 2014 Hvala,Neznanec:-), Samo mi povej še nekaj,na pokrovčku od česa,ali se lepo da odstranit dol vinjeta ko jo menjaš z novo(na praske mislim na plastiki......) in pa katero nalepiš za avtomobile ali motorje,MP3 ,je tip 500 cmm LT(vozen z B-kategorijo). Hvala,Ivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno December 31, 2014 Deli Objavljeno December 31, 2014 Ivo jaz jih lepim kar eno na drugo tko,da se nč ne praska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ivo I. Objavljeno December 31, 2014 Deli Objavljeno December 31, 2014 Pozdravljen, Katero pa kupiš,za avto ali motor(model LT 500)?In kam točno jo nalepiš? Hvala, lp.Ivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno December 31, 2014 Deli Objavljeno December 31, 2014 Ja za motor polletno,napopam jo desno spredaj.Mal gledaš,da ne kvari izgleda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno December 31, 2014 Deli Objavljeno December 31, 2014 kleka za žmigouc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ivo I. Objavljeno December 31, 2014 Deli Objavljeno December 31, 2014 ok,hvala:-)) In kaj voziš?tud 500LT? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno December 31, 2014 Deli Objavljeno December 31, 2014 Ne zdej sem imelMP3 300lt se ravno prodaja tko ,da za ekrat sem na scarabeu 50cc tko mal za po bližni okolici hoyla 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Januar 3, 2015 Deli Objavljeno Januar 3, 2015 Nalepiš si jo kjer ti je želja. Samo glej da si je ne boš z pritiskom vode ( karcher) dol spral. Nalepka pa nikjer ne pušča nobenih sledi ko jo odstraniš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ivo I. Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 Nalepiš si jo kjer ti je želja. Samo glej da si je ne boš z pritiskom vode ( karcher) dol spral. Nalepka pa nikjer ne pušča nobenih sledi ko jo odstraniš. HVALA:-)) Sem imel v mislih ,ko jo odstraniš,ostane lepilo ,kot na šipi pri avtu in pol strgaš to dol,da nebi popraskal plastike.Torej če sem prav razumel ,nalimate vinjeto za motor in ne za avto,čeprav MP3 LT spada med dvoslaedna vozila. še enkrat hvala, Ivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 HVALA:-)) Sem imel v mislih ,ko jo odstraniš,ostane lepilo ,kot na šipi pri avtu in pol strgaš to dol,da nebi popraskal plastike.Torej če sem prav razumel ,nalimate vinjeto za motor in ne za avto,čeprav MP3 LT spada med dvoslaedna vozila. še enkrat hvala, Ivo ta je pa dobra :grim, če daš za motor gor, mislim, da neb smel nobeden komplicirat, samo .............................. dobro vprašanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Januar 4, 2015 Deli Objavljeno Januar 4, 2015 Torej če sem prav razumel ,nalimate vinjeto za motor in ne za avto,čeprav MP3 LT spada med dvoslaedna vozila. Nikad ne diraj zmaja dok spava! Ivo I. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Januar 7, 2015 Deli Objavljeno Januar 7, 2015 Velja za motor. Mene so že kontrolirali in vse štima tut na vidnem mestu ne rabi bit za razliko od avta. Mavti in Ivo I. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno Januar 8, 2015 Deli Objavljeno Januar 8, 2015 (popravljeno) Prometno dovoljenje je za motor in ne za avto tako,da tuki ni nobene dileme.Če bi se slučajno kakšen butel najdu mu ga samo pod nos pomoliš. Popravljeno Januar 8, 2015. Popravil gusar Ivo I. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DUCATI_RIDER Objavljeno Januar 8, 2015 Deli Objavljeno Januar 8, 2015 Ja brez dvoma vinjeta za motor In kaj delate zaj pozimi v tej mrtvi sezoni? V garaži glancate skuterje in čakate na tople dni z mano vred? Prodaje in servisi stojijo bolj ali manj nič se ne dogaja v tem mrazu zunaj. Novi mp3-ji se nič kaj ne podajajo tu pri nas (predragi) v Franciji ko sem bil pa je vsak peti motor že mp3 tu pri nas so še bolj redki jah kak za koga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ivo I. Objavljeno Januar 10, 2015 Deli Objavljeno Januar 10, 2015 Ivo jaz jih lepim kar eno na drugo tko,da se nč ne praska Hvala:-),lp. Ivo I. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ivo I. Objavljeno Januar 10, 2015 Deli Objavljeno Januar 10, 2015 Pozdravljeni,spet jaz:-)))))))) A se kateri od vas z MP3 LT!(B-kat.vozniške),kdaj odpravi na Hrvaško?So vas ustavili policaji,in zahtevali vozniško in nimate A-kat imate samo B.kat.ste imeli težave? Nekje sem prebral ampak nevem,če so že hrvati to spremenili,da pri njih lahko voziš MP3 LT(500,300) samo če imaš A-kat.,ne glede ,da so zdaj v EU! V drugih sosednjih državah oz,članic EU območja,te težave ni in lahko LT-je vozimo z B-kat. Res bi rad vedel kako je s tem na hrvaškem,da nebi imel kdaj težav....,morje,al pa samo ko to državo prevozim. Hvala:-)))) lp.Ivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mihael61 Objavljeno Januar 11, 2015 Deli Objavljeno Januar 11, 2015 Te dni sem se na Rogli pogovarjal s hrvaškimi policaji,pri vprašanju glede vožnje mp3 z B kategorijo po Hrvaški sem dobil dva različna odgovora ( DA in NE) Zdaj pa bodi pameten???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se