Skoči na vsebino

Vse na temo Piaggio MP3

Priporočene objave

Objavljeno

Prodaja kdo kaj pametnega vozno z A ?

Objavljeno

Kuk kaj imate gume napumpane?

Vceri se mi neki zdelo cudno po nakupo...grem na pumpo 1.7 prednji in sem jih le dopumpal na 2.1 in se pelju domov...boljse je blo a mislim...

Mozno pa....zadnja guma je nova prednji pa le imata rob že....bom menju....

Zdaj pa kuk gledam celo 2.5 ??

Objavljeno (popravljeno)
pred 6 urami, Andrejcer pravi:

Prednji sta 1.6 bar in 1.8 bar s sopotnikom, zadnja 2.4 bar oz. 2.6 s sopotnikom.

VIR: https://www.manualslib.com/manual/448809/Piaggio-Mp3-400ie.html

Jaz sem imel 1.7 in 2.5 bar, neko zlato sredino.

No vceri ko kupo ble vse 1.7 pol dal na 2.1 a danes na 2.5 se veliko lepse pelje..danes vse tri napumpal 2.5 in ekstremno boljse še....120 kilometrov za mano....20km v dezu....nic moker zakon gre....in tako se mi smeji do uses kljub temu,da se peljem pocasneje ko nas @Snečer...

Absolutno pri 1.7 prevec overstera se pri 2 mi ne sede....zdaj pri 2.5 mi pa ok

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno

To narocu za spredaj...

received_773564693046371.jpeg

Objavljeno
pred 4 urami, sesir pravi:

To narocu za spredaj...

received_773564693046371.jpeg

Po nasvetu znanca z mp3 preklical oz spremenil narocilo za...

Screenshot_2019-07-27-10-20-53-168.jpeg

Objavljeno
Ob 26. 7. 2019 ob 16:21, sesir pravi:

tako se mi smeji do uses kljub temu,da se peljem pocasneje ko nas @Snečer...

no sej mogoce bos pa prsu k pameti... ni vazno kaj vozis in kok hitro... vazn da uživaš in prideš dam cel... to je point

Objavljeno (popravljeno)
pred 22 minutami, Rogerg pravi:

no sej mogoce bos pa prsu k pameti... ni vazno kaj vozis in kok hitro... vazn da uživaš in prideš dam cel... to je point?

????? 

Nikoli nisem neki divjal,vedno pa porabil/ uporabljal profil na gumi v celoti!skoda dnara cel profil stran metat......

Zdaj ko sem invalid sem si pac kupil invalidski tricikl za katerega sem se moral skoraj 4 leta marsicemu odrekati...nikakor pa si ga nisem zelel zaradi divjanj pac pa zaradi svobode...s skuterckom sem cvikal kam dalj it da me ne bi kje pusto tam...plus,ni mi ok odkar ima gor mitas gume!

Verjamem,da vi novodobni motoristi ne razumete ,cutite obsedenosti kot jo sam cutim.....

Aja...moj mp3 ima gor povisan givi vizir....do 90 super fajn ze 90 pa piha ful...

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, Rogerg pravi:

ocitno sem se zmotil, se opravicujem... lp

Zakaj??

Prednje gume vi centrirate?

Objavljeno

Svaka cast tipu....veckrat sem gledu a nikoli mislil,da to vse tak tezko

Objavljeno

?

20190731_113446.jpg

Objavljeno

Taku....prednje gume menjane,zadnja bla nova ko kupo...Zgleda,da "rob" na gumi in 10let bil krivec,da moralo biti 2.5 napumpano....zdaj nove napumpal 2.3 in mi top...

20190801_122938.jpg

20190801_123027.jpg

Objavljeno

Na 291km tankal...pije 3litre

received_373959769931491.jpeg

Objavljeno
Ob 27. 7. 2019 ob 14:29, sesir pravi:

Po nasvetu znanca z mp3 preklical oz spremenil narocilo za...

Screenshot_2019-07-27-10-20-53-168.jpeg

Z gumami zelo zadovoljen....bom ostal na teh tud kasnej...

Objavljeno

Pozdravljeni. Sem novi na tem forumu in po doooolgih nekaj letih razmišljanja ali bi, ali ne bi vzel mp3 ja, sem se sedaj v zadnjih nekaj dneh odločil in prodal skuterja 50 NRG...tako mi ni preostalo drugega, kot da grem v trgovino in ga kupim :) ...razmišljal sem tudi, da bi šel delati izpit za A, a ker težkega motorja ne bi imel, všeč so mi namreč skuterji (Beverly od Piaggio mi je zelo všeč), sem se odločil, da raje vzamem mp3. Naročil sem Mp3 300 HPE v beli barvi (predvsem se mi zdi, da si bolj viden, kot pri črni, siva pa mi ni všeč). Upam, da bom z motorjem zadovoljen, občasno se bom z njim peljal v službo (cca. 35 km v eno smer, pozimi in dežju se ne bom vozil) ter, če se bova z ženo kdaj kam zapeljala...koliko pa mora biti star otrok, da ga lahko pelješ zadaj...14? (moj je 11, je pa velik in zelo lepo sedi na motorju). Mislim, da bo kar velik preskok, glede na to, da sem vozil samo skuterja :) , vožnja pa upam, da ni drugačna?...čez čas mogoče kupim variator kit od Malosija, ne vem, bom videl kako bo. Čelado sem se odločil vzeti zaprto (to: https://www.fc-moto.de/en/KYT-NF-R-Pirate-Helmet ), saj bom za po mestu imel prejšnjo od skuterja, ki je odprta...no vzel sem to, ker mi je bila preprosto všeč pa še na glavo mi fajn sede, upam, da ne bom izpadel čuden s tako čelado na skuterju? :)  

Sigurno pa se bo pojavilo kakšno vprašanje in se že vnaprej zahvaljujem za pomoč :) 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Meni je MP3 500 bil super skuter, vozil sem ga namreč 3 leta, je pa zelo drag.

Je pa za 7000€ boljše narediti izpit za A, za ostalih 6000€ pa kupiti kakšen dober rabljen skuter (BMW, Honda, Yamaha, ...).

Jaz sem naredil izpit v treh tednih, tako da izgovorov, da to vzame preveč časa ni. Pridobiš pa potrebno znanje in neomejeno izbiro skuterjev ter motorjev, voziš kar želiš. ;)

Objavljeno (popravljeno)

@tommaazz....jz bi se prvo poizkusil peljati z integralno celado...moj ima sicer povisan vizir....ko sel ponj...sem sel pol domov z integralko....od takrat le jet celada....mogoce kdaj kros celada...

In men s predpisano 1.7bara spredaj ne sede....zdaj 2.3 in mi veliko,veliko bolje...

P.s

Za mojga 300 ki ima isto masino kot gilera nexus se priporoca polini na 9 valjckov...

Objavljeno (popravljeno)

@sesir Ne vem meni se zdi integralna varnejša za recimo službo ali pa kakšno daljše potovanje z motorjem? Za po mestu pa imam jet čelado...a ta ni OK, ko sem jo vzel, ali je čudna za na skuter?

@Andrejcer Ja glede časa sploh ni problem, ampak nekako nimam želje po težjih motorjih, zaenkrat :) . Je pa res, da se odpre potem nešteto možnosti...bil sem že čisto prepričan, še prejšnji teden, da grem delati izpit, pa se potem nisem odločil, sedaj je kar je, upam samo, da bom zadovoljen :) , ker sem si res kar nekaj časa želel malo močnejši skuter (in ta mi pomoje pokrije 90% vseh potreb)  in ne, da sva se z ženo peljala v malo večji breg pa potem mogoče sploh nisva gor prišla ? , aja pa sva oba lažje sorte :) 

Popravljeno . Popravil tommaazz
Objavljeno
pred 6 minutami, tommaazz pravi:

@sesir Ne vem meni se zdi integralna varnejša za recimo službo ali pa kakšno daljše potovanje z motorjem? Za po mestu pa imam jet čelado...a ta ni OK, ko sem jo vzel, ali je čudna za na skuter?

:) 

Zakaj cudna? Puncina integralka,ki sem jo jz "unicil" na skuterju 50 ni nič slabša ali drugacna...

Recimo mislim v Modena smo bli na drinku z ekipo z yamaha Tmax i v kombinezonih...

Z mojim vizirjem se jet odlicno obnese....tudi kam dalj bom sel z njo...

Objavljeno

@sesir mislil sem v smislu, če ta čelada čudno izpade na teh skuterjih, ker se mi zdi, da ima večina jet čelade...drugače pa mi je čelada ena a s to poslokavo, malo drugačna, če ne je itak ne bi vzel :) ...po kolikšnem času pa so recimo čelade za stran, da ni več tako varna...7 letih?oz. Na koliko časa bi jo naj zamenjal kljub temu, da ni bila nikoli poškodovana?

Objavljeno (popravljeno)

Vsak po svoje pameten...jz sem jih menju ko padla,razjahala notranjost....na puncini odpadu zracnik...jz bolj ko vidu kaka moja mal pošpejo kje kaj fajnega v akciji mudilo nikoli...

Zdaj si bom poleg jet kupo kros...

Objavljeno
Ob 31. 7. 2019 ob 13:20, sesir pravi:

imageproxy.php?img=&key=5332c111b103f9bf?

20190731_113446.jpg

Zmontirano...

Zelo zadovoljen....prejsnji valjcki bli hin...gre pa zdaj lepse in 1000obratov manj za isto hitrost...

Tokratno tankanje poraba...3.5818181818Litra

Objavljeno

Prej mi fajn kazalo teperaturo okolja....zdaj nastovo uro in mi kaze trip A.....seveda ku glup ne znam nazaj nastavt...pomoc bi prosu...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!