benc75 Objavljeno Maj 13, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2019 Sledila je kratka prva fura... montaža ročk... tomaz69, Rey, mordex007 in 1 other 4
bajkr88 Objavljeno Maj 13, 2019 Opozori Objavljeno Maj 13, 2019 a to jih mas kr u dnevni sobi parkirane ?
tomaz69 Objavljeno Maj 13, 2019 Opozori Objavljeno Maj 13, 2019 pred eno uro, benc75 pravi: ja sva bila midva aha, lep par - jaz sem bil sicer v tu "neželjeni vlogi" kolesarja, nas je par prišlo... benc75 1
benc75 Objavljeno Maj 13, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2019 pred 21 minutami, Rogerg pravi: a to jih mas kr u dnevni sobi parkirane ? ja...prijetno zapolni prostor...ga ni bulšga pohištva DAMI34, bajkr88, mordex007 in 1 other 2 2
benc75 Objavljeno Maj 13, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2019 Ob 12. 11. 2018 ob 21:34, Robertos664 pravi: Roba kar prihaja Kje si Roberto? si že upalu mašino? imaš mogoče slike motorja s temi nalepkami in link? mordex007 1
mordex007 Objavljeno Maj 19, 2019 Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 Evo mojstri sem se končno mal pelu z mašinco. V teh dneh sem zmontiru zaščito hladilnika iz Alija, predelu Lightech nosilec tablice za original lučko (se mi ne reže kablov za led, pride pa ravno lepo pod linijo zadnje luči) in zmontiru komplet led smerokaze (plug-n-play iz SC project shopa).. Naslednje me čaka SC project izpuh (pol pa homolagcija stvari), rdeče obrobe platišč pa črno-rdeče ročke (zavora in sklopka), enake kot je že montiral @Robertos664 iz Alija. Čakam pa še da dobim Motozaa 'vetrno' zaščito pa zmontiram, mal pa tud razmišlam o kakih Rizoma Elisse al pa Genesi ogledalih sam k so svinsko dragi.. To je pa to zaenkrat ? DAMI34 in benc75 2
ukica Objavljeno Maj 19, 2019 Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 4 hours ago, mordex007 said: Evo mojstri sem se končno mal pelu z mašinco. V teh dneh sem zmontiru zaščito hladilnika iz Alija, predelu Lightech nosilec tablice za original lučko (se mi ne reže kablov za led, pride pa ravno lepo pod linijo zadnje luči) in zmontiru komplet led smerokaze (plug-n-play iz SC project shopa).. Naslednje me čaka SC project izpuh (pol pa homolagcija stvari), rdeče obrobe platišč pa črno-rdeče ročke (zavora in sklopka), enake kot je že montiral @Robertos664 iz Alija. Čakam pa še da dobim Motozaa 'vetrno' zaščito pa zmontiram, mal pa tud razmišlam o kakih Rizoma Elisse al pa Genesi ogledalih sam k so svinsko dragi.. To je pa to zaenkrat ? Dobr zgleda. Ce se ne vozita v dvoje poisci se pokrivalo zadnjega sedeza.. ce obstaja
benc75 Objavljeno Maj 20, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 pred 20 urami, mordex007 pravi: Evo mojstri sem se končno mal pelu z mašinco. V teh dneh sem zmontiru zaščito hladilnika iz Alija, predelu Lightech nosilec tablice za original lučko (se mi ne reže kablov za led, pride pa ravno lepo pod linijo zadnje luči) in zmontiru komplet led smerokaze (plug-n-play iz SC project shopa).. Naslednje me čaka SC project izpuh (pol pa homolagcija stvari), rdeče obrobe platišč pa črno-rdeče ročke (zavora in sklopka), enake kot je že montiral @Robertos664 iz Alija. Čakam pa še da dobim Motozaa 'vetrno' zaščito pa zmontiram, mal pa tud razmišlam o kakih Rizoma Elisse al pa Genesi ogledalih sam k so svinsko dragi.. To je pa to zaenkrat ? Fajn izpade zadn konc....
mordex007 Objavljeno Maj 25, 2019 Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 Evo zmontiru sem še SC project izpuh, rdeče obrobe platišč ter 'vetrno' zaščito.. In pol nevihta kle na gorenjskem ? DAMI34, Quest, benc75 in 4 others 6 1
mordex007 Objavljeno Februar 18, 2021 Opozori Objavljeno Februar 18, 2021 Pozdravljeni, če kdo rabi tank nalepko, podarim.. DAMI34 1
mordex007 Objavljeno Maj 13, 2021 Opozori Objavljeno Maj 13, 2021 (popravljeno) Kje ste banda a ste vsi prodal stroje al kako? Upam da se že fajn vozite. Ena slika iz tega vikenda da nam ne bodo zaprli teme ?, zdej pa spet nove homologacije ? Popravljeno Maj 13, 2021. Popravil mordex007 RobiRoberto in DAMI34 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se