maus Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 stari jih je šolal ... napredoval je za cca 7 mest ... tamau je napredoval samo 2 mesti thumper, bojc84, Kugelschreiber in 1 other 2 2
Bmflar Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 pred 1 minuto, maus pravi: stari jih je šolal ... napredoval je za cca 7 mest ... tamau je napredoval samo 2 mesti Bez starca nema udarca ? maus in bikez 2
Popularna objava axaQ4 Objavljeno Maj 6, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 (popravljeno) Za Rossija več ali majn vsi vemo, da prvak ne bo nikoli več, pa ne zato ker je prestar, ker očitno mu to ne dela toliko preglavic ampak zato, ker je MM enostavno predober. Lahko se pa borba z ostalimi popolnoma na isti ravni. Ravno zaradi tega je pa še vedno prekleto hvalevreden. Trmast je k istrski osel MM se letos lahko zaštiha samo sam sebe. On ratuje morilska kombinacija brutalne hitrosti,agresije in zanesljive konstantnosti kar je pa sveti gral dirkanja. Sicer letos ne bo zmagal kar vsepovprek ampak v večini primerov bo pa stal na stopničkah. Mogoče še kak padec ampak ne bo dovolj za ga ustaviti. Ce se ne zgodi kaksna katastrofa naceloma spremljamo prvenstvo, da vidimo kdo bo drugi in pa kateri rookie bo priplaval na vrh kot najboljsi.Je bila pa njegova izjava za zadnjo dirko malodane grozeča, ko je rekel, da DA BI LAHKO ŠEL HITREJE SAMO NI VIDEL POTREBE (aka ostali nimate za burek). JAJKS. Kaj to naredi psihi ostalim dirkačev nevem. Sicer pa močno upam, da bo MM v bližnji prihodnosti dobil eno res dostojno konkurenco, da bo bolj zanimivo za nas, navadne smrtnike/wannabe kavč dirkače za gledat. Letos bo sigurno Rins mešal štrene, poba je konstanten ima zelo dober stil vožnje (ti. butt-out iz 90ih bolj), na pisti in zunaj deluje zelo zenovsko miren. Je kot piš svežega vetra proti ostalim "generičnim" španskim dirkačem. Če bi na dirki štartal višje, se ga MM nebi tako zlepa otresel!. Pri Doviju se pa nikakor ne morem otresti občutka, da enostavno ni material za prvaka, kakorkoli ga obračaš. Od rukijev je Q20 res mali pravi torpedo, napaljen, lačen zmage, upam, da bo mogoče on tisti ki bo nekoč MM mešal štrene. Da MOGOČE vidimo kdaj še kakšno drugo narodnost na vrhu, ne pa sam te klinčeve špance pa 'taljane . Yamaha JE napredovala...vidi se po race-paceu proti koncnu dirke, kjer ne izgubljajo toliko...se pravi gume ne ponucajo več toliko. Rossi je recimo proti koncu začel dvigovat tempo, kar je takoj prst v rit tistim, ki trdijo da zaradi starosti ne zdrži več cele dirke na polno. Je pa res, da je bil nov asfalt, veliko gripa. Bomo videli kako bo na progah kjer je MALO gripa. MV je tudi fural brez napake...upam, da bo tudi tako nadaljeval, ker če ne bo kak Q20 dobil njegov zic. Največji osmoljenec JLO se mi pa že kar malo smili! Mislim, da je dec že malo v depresijo padel, kar se ni za čudit po tolkem sranju. Upam da se zloži in da ni to njegova kariera v zatonu, ker njega je bilo zmeri lepo gledat furat v mikrone gladko in natančno. Popravljeno Maj 6, 2019. Popravil axaQ4 sesir, MiNa, bikez in 9 others 10 2
maus Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 pred 30 minutami, axaQ4 pravi: Za Rossija več ali majn vsi vemo, da prvak ne bo nikoli več,... Js tega ne vem Grut, bikez, sesir in 3 others 2 1 2 1
KennyJR Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 Človek pri vas res nima besed... začel bi z vsaj tremi kletvicami, pa bodo rekli, da se ne spodobi... Kakorkoli... Pa od kje vam ideja, da je MM predober za ostale? Ker je vodil Austin tko kot 6 let prej? Ker je dobil Jerez, kjer je edini kandidat za zmago izgubil možnosti že v soboto, medtem ko so ostali niso imeli za burek, pa so bili relativno blizu... Ko bo v Le Mansu brez stopničk, bodisi zaradi tega, ker bo spet usekal bodisi zato, ker se bo cjazil na 5. mestu, boste pa rekli kaj? Da je mel slab dan? Ko bo v Italiji spet vse rdeče bo mel še en slab dan? Bo vsaj v Catalunyi pokazal, da je korak pred vsemi ane? Razen če bo še tam usekal... MM se je fino nategnil s padcem v Austinu... Težka sezona bo... Ne mi zdej s tem, kako nima konkurence, če je zmagal tisto, kar je že lani zmagal.. Aja sej res... Ni... bajkr88 1
.... Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 pred 30 minutami, KennyJR pravi: Človek pri vas res nima besed... začel bi z vsaj tremi kletvicami, pa bodo rekli, da se ne spodobi... Kakorkoli... Pa od kje vam ideja, da je MM predober za ostale? Ker je vodil Austin tko kot 6 let prej? Ker je dobil Jerez, kjer je edini kandidat za zmago izgubil možnosti že v soboto, medtem ko so ostali niso imeli za burek, pa so bili relativno blizu... Ko bo v Le Mansu brez stopničk, bodisi zaradi tega, ker bo spet usekal bodisi zato, ker se bo cjazil na 5. mestu, boste pa rekli kaj? Da je mel slab dan? Ko bo v Italiji spet vse rdeče bo mel še en slab dan? Bo vsaj v Catalunyi pokazal, da je korak pred vsemi ane? Razen če bo še tam usekal... MM se je fino nategnil s padcem v Austinu... Težka sezona bo... Ne mi zdej s tem, kako nima konkurence, če je zmagal tisto, kar je že lani zmagal.. Aja sej res... Ni... V Le Mansu bo gladko zmagal. Tip pač daje občutek, da je res suveren. Tudi če na vsaki tretji dirki pade, ostali dve pa zmaga, bo prvak. Ker ostali niso tako konstantni, da bi bili med prvimi tremi. Pa nisem navijač MM in mi je muka gledat dirke ko mulc tkole voz. Demon, sesir, bajkr88 in 2 others 4 1
Kugelschreiber Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 31 minutes ago, KennyJR said: ko so ostali niso imeli za burek, pa so bili relativno blizu.. Kaj zdej? Niso mel za burek, al so bli blizu? thumper, bajkr88 in Demon 3
Snečer Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 pred 2 urami, KennyJR pravi: Človek pri vas res nima besed... začel bi z vsaj tremi kletvicami, pa bodo rekli, da se ne spodobi... Kakorkoli... Pa od kje vam ideja, da je MM predober za ostale? Ker je vodil Austin tko kot 6 let prej? Ker je dobil Jerez, kjer je edini kandidat za zmago izgubil možnosti že v soboto, medtem ko so ostali niso imeli za burek, pa so bili relativno blizu... Ko bo v Le Mansu brez stopničk, bodisi zaradi tega, ker bo spet usekal bodisi zato, ker se bo cjazil na 5. mestu, boste pa rekli kaj? Da je mel slab dan? Ko bo v Italiji spet vse rdeče bo mel še en slab dan? Bo vsaj v Catalunyi pokazal, da je korak pred vsemi ane? Razen če bo še tam usekal... MM se je fino nategnil s padcem v Austinu... Težka sezona bo... Ne mi zdej s tem, kako nima konkurence, če je zmagal tisto, kar je že lani zmagal.. Aja sej res... Ni... prvo tekmo je izgubil v zadnjem zavoju, drugo je pošolal,da je peklo, tretjo je vse pošolal, na koncu še sebe, včeraj je spet pošolal tip včeraj ni vozil na polno, nadziral, jih držal, ko je bilo treba malo odprl in takoj kontroliral Demon 1
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 MM je trenutno Car Vr46 stisne kar je največ mogoče JLo se bo pobral Ostali so muhe enodnevnice, kar pa ni zanemarljivo, če se jim poklopi z mašino Howg Govoril sem. Demon 1
Grut Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 pred 3 urami, Arzen pravi: V Le Mansu bo gladko zmagal. Tip pač daje občutek, da je res suveren. Tudi če na vsaki tretji dirki pade, ostali dve pa zmaga, bo prvak. Ker ostali niso tako konstantni, da bi bili med prvimi tremi. Pa nisem navijač MM in mi je muka gledat dirke ko mulc tkole voz. prjatu...dej en persen rukn,da nouš take traparije še ti pisou... a ni dost,da že drugi kvazi-poznavalci pišejo nebuloze.... MiNa 1
Rossi Objavljeno Maj 6, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 Anyway, sm že mislu, da je konc s forumom, k 2 tedna ni blo nbenga novga posta pa vidm, da ni tko. Magic word still works ? Stari bo se prvak, zagotovo, sam za kategorijo še nism zihr maus 1
thumper Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 pred 11 urami, maus pravi: stari jih je šolal ... napredoval je za cca 7 mest ... tamau je napredoval samo 2 mesti tastar je napredoval skozi celo dirko..tamau pa na začetku 2 mesti pol pa nikamor več.. pred 2 urami, DAMI34 pravi: JLo se bo pobral no ja ..iz peska .. maus, sesir, Zok in 1 other 1 3
GeeSXer Objavljeno Maj 6, 2019 Opozori Objavljeno Maj 6, 2019 uporabite http://chilly.si/intimna-mila/chilly-delicate-0 za 46/vr sesir 1
Demon Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 (popravljeno) 12 hours ago, DAMI34 said: MM je trenutno Car - Drži! Vr46 stisne kar je največ mogoče - To stisnejo vsi.. JLo se bo pobral - Bo verjetno za to sezono prepozen.. Ostali so muhe enodnevnice, kar pa ni zanemarljivo, če se jim poklopi z mašino - No ja Dovi se mi ne zdi muha enodnevnice, čeprav material za šampiona on ni in nikoli nebo, ostali pa ja, se strinjam. Howg Govoril sem. Popravljeno Maj 7, 2019. Popravil Demon DAMI34 1
Gaunar Jokl Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 Jest predlagam tkole: 1. Jorge nazaj na Ducatija 2. Petrux v SBK na V4R 3. Chaz v TenKate vandrovec in Kugelschreiber 1 1
.... Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 17 urami, Grut pravi: prjatu...dej en persen rukn,da nouš take traparije še ti pisou... a ni dost,da že drugi kvazi-poznavalci pišejo nebuloze.... Persen ne pomaga. Saj veš kakšen sem sori k Marc Skoraj vsako leto dosega vsak 300 pik, izjema je 2015 in od takrat je dokazal da je samo se mocnejsi. Plus yamaha ki ga biksa, Rossi lah govori o napredku a kaj ko to ni to, se vedno rabi par padcev da pride vsaj do 4-5 mesta. 3ninja, Demon, Grut in 1 other 1 1 1 1
Grut Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 (popravljeno) pred 2 urami, Arzen pravi: Persen ne pomaga. Saj veš kakšen sem sori k Marc Skoraj vsako leto dosega vsak 300 pik, izjema je 2015 in od takrat je dokazal da je samo se mocnejsi. Plus yamaha ki ga biksa, Rossi lah govori o napredku a kaj ko to ni to, se vedno rabi par padcev da pride vsaj do 4-5 mesta. no...zdej vsaj vem zakaj si padu v takmu uvinku k ga stara mama brez zob prevozi pu tazadnmu kulesu ... star si sto godina,a pričaš gluposti ... Popravljeno Maj 7, 2019. Popravil Grut maxxa, MiNa, Joker in 3 others 1 5
bajkr88 Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 stara mama od rossija je tud še aktivna... leta niso ovira Grut, RobiRoberto in bojc84 3
vandrovec Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 11 urami, Gaunar Jokl pravi: Jest predlagam tkole: 1. Jorge nazaj na Ducatija Če bi ostal na Ducatiju bi bilo letos zanimivo za gledat...razen, če nista med sabo zmenjena, da si ne bosta hodila v "zelje"
thumper Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 pred 2 urami, vandrovec pravi: Če bi ostal na Ducatiju bi bilo letos zanimivo za gledat...razen, če nista med sabo zmenjena, da si ne bosta hodila v "zelje" a to petrucci pa jlo? vandrovec in Joker 2
.... Objavljeno Maj 7, 2019 Opozori Objavljeno Maj 7, 2019 (popravljeno) pred 6 urami, Grut pravi: no...zdej vsaj vem zakaj si padu v takmu uvinku k ga stara mama brez zob prevozi pu tazadnmu kulesu ... star si sto godina,a pričaš gluposti ... Ful dobra primerjava res oz to da sem padel ima veliko veze z mojim mišljenjem o moto gp, vsaka čast. Meni očitaš zadnji stavek, a poglej sebe, 20 let starejši pa še bolj glupe pričaš. Popravljeno Maj 7, 2019. Popravil Arzen
Demon Objavljeno Maj 17, 2019 Opozori Objavljeno Maj 17, 2019 (popravljeno) Spet novinarji nabirajo točke in dvigujejo branost njihovih člankov z bedarijami, ali pa je vse to res? https://www.24ur.com/sport/motogp/svarilo-lorenzu-honda-pripravljena-tudi-na-hiter-konec-sodelovanja.html Popravljeno Maj 17, 2019. Popravil Demon
Kugelschreiber Objavljeno Maj 17, 2019 Opozori Objavljeno Maj 17, 2019 On 5/7/2019 at 7:25 AM, Gaunar Jokl said: Jest predlagam tkole: 1. Jorge nazaj na Ducatija 2. Petrux v SBK na V4R 3. Chaz v TenKate Zakaj bi daviesa dal na sbk yamaho? Pa zakaj bi peruxa spodil z gp? Jez bi samo marca presedu na ktm, in bi blo zabave polna skleda. Pa Jorgeja na Suziko, ob Rinsa. Zok 1
Zok Objavljeno Maj 18, 2019 Opozori Objavljeno Maj 18, 2019 Rossi v Q1 uspesno zaigral Millerja, razmere so se ravno pravi cas poslabsale, n riziko je uspel na celi crti. Potem v Q2 ko je bila steza ze mokra, se mi je pa kr tema nardila pred ocmi ko sem videl gume za po suhem... ...pa kaj jim spet ni jasno? Pa je slo v maloro casa za minimalno dva hitra kroga. sesir 1
raza Objavljeno Maj 18, 2019 Opozori Objavljeno Maj 18, 2019 Dekoncentrirali so druga moštva. bikez in thumper 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se