KennyJR Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 (popravljeno) pred 1 uro, YBT pravi: A mora bit tuki tut žogobrc omenjen no,k mi gre na bruh...., mogoče obstaja žogobrcsvet pa tam o tem prosim omenjen je bil v posmehljivem smislu, to je dovoljeno no drgač ne gledam in ne maram ZARCO V NEDELJO IZ BOXOV! Na motogp FB strani komentarji govorijo sami zase... tko da bi se počasi lahko tale varnostna komisija malo zamislila nad sabo, ker to gre čez vse meje... Poleg tega danes še ne sme nastopati na treningih... A lahko dobi dve različni kazni? A so usekani mal? In dajo ga štartat od zadaj, da bo ja spet lahko prehieval... omg... Popravljeno Avgust 21, 2020. Popravil KennyJR
KennyJR Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 pred 2 urami, maus pravi: zato pa tudi nekaterih ne marajo na motosvetu (ne govorim samo zate) pa se meni zdi zelo nefer, ker si mi oblubu pokazat kako se pelje pa še na vse se spoznaš ? še enkrat ... navijaj za svojega in ne navijaj proti nekomu ... no ni navijaštvo ... bo razumljivo SAMO ZAME? mene majo vsi radi... Bom pokazal, sam da meje odprejo no Jst ne navijam za nikogar, ker se mi zdi butasto navijat za nekoga, ki ga ne poznam, ker ne vem kaj bi imel od tega?... Pač kakšnemu bolj privoščim, kakšnemu manj... kakšen mi gre pa na živce in mam nekaj od tega, če ne zmaga (lastno zadoščenje ob občutku, da je zmagala pravica ali pa dober občutek ob pogledu na dolgo curlo nekega fanatika). Da sem za koga navijal je bil to KennyJR 20 let nazaj, ker takrat sem bil še mulc in sem mislil, da je to pomembno, da za nekoga navijam :D. Lp. Bostjan L in bojc84 2
ukica Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 Kmalu VN Štajerske - LindauRing KennyJR bo baje nakazal linijo! bojc84 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 pred 15 urami, DinDiin pravi: Si koncno dojel ?? Rossi je kralj,kdo je pa Lorenzo pa nwem. jokica. In to brez šale. Tip je perfekcionist, če vse štima, ko je potrebno kakega MMja izvest, pa raje zajoče.
KennyJR Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 pred 44 minutami, DAMI34 pravi: jokica. In to brez šale. Tip je perfekcionist, če vse štima, ko je potrebno kakega MMja izvest, pa raje zajoče. Tip je pelu Ducatija tko, kot ga Rossi ni nikol in ga tud ne bo... Shillien 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 Pravkar, KennyJR pravi: Tip je pelu Ducatija tko, kot ga Rossi ni nikol in ga tud ne bo... definitivno, ko se je vse poklopilo, drgač je pa pojokal. Tak je njegov karakter. So tipi k so tiho, so tipi, k jočejo, so tipi ki pretiravajo..nekomu paše tak, drugemu drugačen karakter. Trenutno me Vinjales še najbolj spominja na Jojota- Ampak to je sam moje mnenje. Recimo oba težka perfekcionista, ko pa mal vetr zapiha je pa že drama in capljanje oduzad. No ja Jojo je še vedno večji Drama Queen kot Vinjales. thumper 1
KennyJR Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: definitivno, ko se je vse poklopilo, drgač je pa pojokal. Tak je njegov karakter. So tipi k so tiho, so tipi, k jočejo, so tipi ki pretiravajo..nekomu paše tak, drugemu drugačen karakter. Trenutno me Vinjales še najbolj spominja na Jojota- Ampak to je sam moje mnenje. Recimo oba težka perfekcionista, ko pa mal vetr zapiha je pa že drama in capljanje oduzad. No ja Jojo je še vedno večji Drama Queen kot Vinjales. Rossi je 2 leti samo jokal Vinales se od Lorenza razlikuje po tem, da mu nikoli nič ne rata Shillien 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 Pravkar, KennyJR pravi: Rossi je 2 leti samo jokal Vinales se od Lorenza razlikuje po tem, da mu nikoli nič ne rata Lorenco pa še vedno zaostaja za Rosotom...do konc lajfa se lah nabijava. So ljudje s pozitivno energijo: MM, Stoner, Rossi, itd.. So ljudje/dirkači nekje vmes In so dirkači, kjer maš filing da ti energijo kradejo, en od teh je Lorenco..pa še vedno ga spoštujem kot voznika, ne pa kot borca. Rossi je drgač premal jokal. V qurac bi jih moral sterat takoj, ker on si to lahko privošči. thumper 1
KennyJR Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: Lorenco pa še vedno zaostaja za Rosotom...do konc lajfa se lah nabijava. So ljudje s pozitivno energijo: MM, Stoner, Rossi, itd.. So ljudje/dirkači nekje vmes In so dirkači, kjer maš filing da ti energijo kradejo, en od teh je Lorenco..pa še vedno ga spoštujem kot voznika, ne pa kot borca. Rossi je drgač premal jokal. V qurac bi jih moral sterat takoj, ker on si to lahko privošči. Stonerja jst nebi lih v prvo grupo štel... Hehe... On je še na privat bolj kisu... Lorenzo niti ne... Sta pa oba precej direktna in iskrena tudi ko je treba kej slabega povedat... Rossi in MM tega ne premoreta... Samo smejčkat se navijačem in pobirat cekinčke...
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 Pravkar, KennyJR pravi: Stonerja jst nebi lih v prvo grupo štel... Hehe... On je še na privat bolj kisu... Lorenzo niti ne... Sta pa oba precej direktna in iskrena tudi ko je treba kej slabega povedat... Rossi in MM tega ne premoreta... Samo smejčkat se navijačem in pobirat cekinčke... hm...od teh 4ih...majo vsi hude hude cekinčke..en je nabral dovolj pa po par letih lepo šel v penzijo in redi koze na ranču, drugi potrpel še par let pa mal pojokal in šel v penzijo in ostaneta še 2 idiota, ki jima dirkanje pomeni vse in bi itak umrla od dolgčasa,če bi šla v penzijo. Kdo je kdo, pa kr sam vstavi___ thumper in Shillien 2
KennyJR Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: hm...od teh 4ih...majo vsi hude hude cekinčke..en je nabral dovolj pa po par letih lepo šel v penzijo in redi koze na ranču, drugi potrpel še par let pa mal pojokal in šel v penzijo in ostaneta še 2 idiota, ki jima dirkanje pomeni vse in bi itak umrla od dolgčasa,če bi šla v penzijo. Kdo je kdo, pa kr sam vstavi___ Hjah eden je prepovedal prodajo izdelkov z njegovim imenom, ker ni želel, da eni pobirajo ogromne marže na njegov račun, medtem ko je drugi pobiral ravno te marže od celega paddocka, dokler se ni nekaj naredilo v tej smeri, poleg tega, da je zraven lupil svoje ovčice s pomočjo lepega besedičenja, da so ga meli vsi radi... Kar sam vstavi kdo je kdo
Shillien Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 pred 5 urami, YBT pravi: Ravno kar si dal enega v nič, sicer pa ( ni upokojeni ) Koga že? In ja lorenzo je upokojen.
jvalant Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 (popravljeno) 19 hours ago, DinDiin said: Si koncno dojel ?? Rossi je kralj,kdo je pa Lorenzo pa nwem. Pravzaprav to veliko pove o Rossiju. Rece karkoli, ko mu pase in odgovarja... Pa tudi, ce citira Lorenza, in to isto, kar je prej ocital Lorenzu... Hinavcsina. Popravljeno Avgust 21, 2020. Popravil jvalant Shillien 1
jvalant Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 (popravljeno) 3 hours ago, DAMI34 said: definitivno, ko se je vse poklopilo, drgač je pa pojokal. Tak je njegov karakter. So tipi k so tiho, so tipi, k jočejo, so tipi ki pretiravajo..nekomu paše tak, drugemu drugačen karakter. Trenutno me Vinjales še najbolj spominja na Jojota- Ampak to je sam moje mnenje. Recimo oba težka perfekcionista, ko pa mal vetr zapiha je pa že drama in capljanje oduzad. No ja Jojo je še vedno večji Drama Queen kot Vinjales. Ja in Vinales joka. Ko crkne sklopka in se slisi na oboard kameri, on se kar joka. In sedaj, ko pa Rossi rece isto kar je govoril Vinales, je pa to sveta resnica, ampak Vinales je jokal. Kot sem ze rekel: mi iz kavca nimamo blage veze, in nikjer ne pise, da nima Vinales prav. To mi niti problizno ne moremo vedeti. Po drugi strani: kake budale vodijo eno najboljsih mostev, Yamaho, in gledajo nekoga, ki samo joce. Mogoce, ne trdim tega, pa ker niti ne joce. Zakaj bi placevali eno jokico, ki samo opravicuje sam sebe in ne zna vozit? Moja izkusnja je, da ko je nekdo iskren, pa kej pojamra (ali pac samo iskreno pove, in ne govori kar mu narekuje mostvo), je pa takoj jokica v oceh javnosti. Rossi, ki pa zajebava Lorenza da nej gre igrati sah, da je to nevaren sport, pa potem obrne plosco (nestetokrat), je pa car carjev. Ali, ko pride z Ducejem na peto mesto in pravim "i am so happy", ker mora? Ali ko napade Marqueza, da DELA ZA Lorenza po tem, ko Marquez u smrt prehiti Lorenza in mu odscipne 5 tock? A je naredu prvi razred osnovne sploh? Zakaj sedaj Rossi ne postavi stene, da ne bo mogel gledati nastavitev od drugih Yamah. Tule se lepo vidi, kako mi, javnost, ocenjujemo reci: Narobe. Ni vse jamranje, in ni vse resnica - tudi ce nam pase to slisati. Popravljeno Avgust 21, 2020. Popravil jvalant Shillien 1
KennyJR Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 (popravljeno) Lej ker kol voznik lahko zarad mene še tako joka, pa jamra, dokler je kej od tega... Viñales je na yamahi že 4 leta, pa je zmagal 3 od prvih 4ih, pol se je pa nehalo in ga že 4 leta nabija nek francoski ruki na privat Yamahi... Samo jamranje in jamranje čez motor, ki ga naslednje leto dobi nekdo v privat Yamahi in z njim raztura... To gledamo že 4 leta... Rossi pri tem ni nič boljši... Da ne omenjam, da vsak vikend izgleda kot jst 20 let nazaj... V petek sem se širokoustil pred mat, da bom ta vikend izjemno pospravil sobo... V soboto sem celo začel in šlo mi je odlično... V nedeljo ni blo narejeno nič in sem samo spizdil materi izpred oči... Naslednji vikend pa spet isto... In mi, ki smo v tem primeru moja mat, točn vemo, da nč ne bo... In tud če, tm proti koncu sezone enkrat al pa dvakrat, neki je, je to še zmer za zjokat, ker se pričakuje, da bo soba mal večkrat pospravljena ane? Jst pol nism dobu tahude pleystejšn trojke... Viñales bo pa po koncu 2021 odfrčal iz Yamahe... Popravljeno Avgust 21, 2020. Popravil KennyJR
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 pred 59 minutami, jvalant pravi: Ja in Vinales joka. Ko crkne sklopka in se slisi na oboard kameri, on se kar joka. In sedaj, ko pa Rossi rece isto kar je govoril Vinales, je pa to sveta resnica, ampak Vinales je jokal. Kot sem ze rekel: mi iz kavca nimamo blage veze, in nikjer ne pise, da nima Vinales prav. To mi niti problizno ne moremo vedeti. Po drugi strani: kake budale vodijo eno najboljsih mostev, Yamaho, in gledajo nekoga, ki samo joce. Mogoce, ne trdim tega, pa ker niti ne joce. Zakaj bi placevali eno jokico, ki samo opravicuje sam sebe in ne zna vozit? Moja izkusnja je, da ko je nekdo iskren, pa kej pojamra (ali pac samo iskreno pove, in ne govori kar mu narekuje mostvo), je pa takoj jokica v oceh javnosti. Rossi, ki pa zajebava Lorenza da nej gre igrati sah, da je to nevaren sport, pa potem obrne plosco (nestetokrat), je pa car carjev. Ali, ko pride z Ducejem na peto mesto in pravim "i am so happy", ker mora? Ali ko napade Marqueza, da DELA ZA Lorenza po tem, ko Marquez u smrt prehiti Lorenza in mu odscipne 5 tock? A je naredu prvi razred osnovne sploh? Zakaj sedaj Rossi ne postavi stene, da ne bo mogel gledati nastavitev od drugih Yamah. Tule se lepo vidi, kako mi, javnost, ocenjujemo reci: Narobe. Ni vse jamranje, in ni vse resnica - tudi ce nam pase to slisati. moj zapis, je sam kak filing mi da kot voznik, lahko ni prav nič povezano z resničnim stanjem in problemi s katerimi se ubada. Itak dam kapo dol vsem, ki dirkajo in vsem ki delajo v tem biznisu. Zame so vsi carji. In vsi znajo dirkat, in vsi znajo rpibližno ali skoraj enako dirkat, 1x se poklopi enemu drugič drugemu. Jaz sem prepričan in tak kaže tudi letošnja sezona, da je svetovnih prvakov lahko celo 5 ali 6 ali 7. Odvisno kak se ujame z motorjem, kolk ma sreče, kok ga uspejo v moštvu poslušat in kok so mu sposobni ponuditi pravo orodje. Vsi prav vsi so sposobni voziti kroge na desetinke natančno. Toliko o realnosti. Kar se tiče ocenjevanja karakterjev, pa bodisi kriv nekriv, krivi drugi, tako mi delujejo in tu lahko imam čisto subjektivni filing. Endlich in YBT 2
jvalant Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 41 minutes ago, KennyJR said: In mi, ki smo v tem primeru moja mat, točn vemo, da nč ne bo... In tud če, tm proti koncu sezone enkrat al pa dvakrat, neki je, je to še zmer za zjokat, ker se pričakuje, da bo soba mal večkrat pospravljena ane? Jst pol nism dobu tahude pleystejšn trojke... Viñales bo pa po koncu 2021 odfrčal iz Yamahe... Ne, mi smo sosedi, ki to opazujemo od dalec. Zakaj ti nisi pospravil sami ti in tvoja mati. Mi lahko le ugibamo ali te res boli hrbet, ali res sesalec ne sesa dobro. Z drugimi besedami, blage veze nimamo. Zakaj Vinales ne naredi nic: mogoce prevec poslusajo Rossija, mogoce japonci necejo nikogar poslusati, mogoce ima Vinales mariskaj prav. Ali nic. Ampak mi to iz kavca ne moremo vedeti. Kritike so ble zakaj Qaurtararo, zakaj Binder. Ocitno tisti zraven ze vedo zakaj. Mi smo pa dalec od boxov, znanja, osebnij stikov po dirtkah ipd... Ampak, mati, pospravljanje sobe, nic od Playstationa.... Te reci tudi nekaj povedo
KennyJR Objavljeno Avgust 21, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2020 pred 4 urami, jvalant pravi: Ne, mi smo sosedi, ki to opazujemo od dalec. Zakaj ti nisi pospravil sami ti in tvoja mati. Mi lahko le ugibamo ali te res boli hrbet, ali res sesalec ne sesa dobro. Z drugimi besedami, blage veze nimamo. Zakaj Vinales ne naredi nic: mogoce prevec poslusajo Rossija, mogoce japonci necejo nikogar poslusati, mogoce ima Vinales mariskaj prav. Ali nic. Ampak mi to iz kavca ne moremo vedeti. Kritike so ble zakaj Qaurtararo, zakaj Binder. Ocitno tisti zraven ze vedo zakaj. Mi smo pa dalec od boxov, znanja, osebnij stikov po dirtkah ipd... Ampak, mati, pospravljanje sobe, nic od Playstationa.... Te reci tudi nekaj povedo Vse kar sem hotel s tole zgodbico povedat je to, da Viñales vsak vikend obljublja super rezultat in na koncu ga ni... In naslednji vikend spet in spet in spet... Tolk težko to izluščit... 20 let nazaj ni izšel niti playstation 2, kaj šele 3...zgodba je popolnoma izmišljena... Gre samo za prispodobo... Kako sem imel takrat pospravljeno sobo pojma nimam...
thumper Objavljeno Avgust 22, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2020 pred 19 urami, KennyJR pravi: Rossi je 2 leti samo jokal in obe sezoni na koncu zaključil višje kot lorenzo.. prvo z istim 7 mestom a 2 točki več. drugo pri ducatiju pa je bil rosi 6-ti in nabral 24 točke več kot prvo sezono , lorenzo pa padel za dve mesti in nabral še 2 točki manj kot prvo sezono (pa je imel kolk - 3 zmage ? - kar pomeni , da je v ostalih 14ih dirkah nabral samo 59 pik),,
KennyJR Objavljeno Avgust 22, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2020 (popravljeno) pred 59 minutami, thumper pravi: in obe sezoni na koncu zaključil višje kot lorenzo.. prvo z istim 7 mestom a 2 točki več. drugo pri ducatiju pa je bil rosi 6-ti in nabral 24 točke več kot prvo sezono , lorenzo pa padel za dve mesti in nabral še 2 točki manj kot prvo sezono (pa je imel kolk - 3 zmage ? - kar pomeni , da je v ostalih 14ih dirkah nabral samo 59 pik),, Mislim, da bi se Rossi takoj strinjal, da v celi sezoni osvoji samo 25 točk, če bi bila to ENA zmaga :D. Kaj šele 3 :D. Poleg tega je bil Lorenzo 6 dirk poškodovan! Espargaro vidim, da na FP3 lepo kuri mehko gumo, da ne bo srednjih preveč porabil, potem ko je včeraj še spet 3 skuril v enem dnevu KTM-i bi bli radi kar 3-je jutri na stopničkah.. ne vem kako bo to šlo ob obeh Suzukijih in kakšnem Ducatiju A kdo pogreša Marqueza? Popravljeno Avgust 22, 2020. Popravil KennyJR bojc84 1
Nightmare Objavljeno Avgust 22, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2020 Sam so fantje res kr dobil krila ob odsotnosti MMja. Al je zgolj naklucje. Uglavnem ze dolgo ne tako zanimiv gp. Lp, S bajkr88, vandrovec in Endlich 3
thumper Objavljeno Avgust 22, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2020 pred eno uro, KennyJR pravi: Mislim, da bi se Rossi takoj strinjal, da v celi sezoni osvoji samo 25 točk, če bi bila to ENA zmaga :D. Kaj šele 3 :D. Poleg tega je bil Lorenzo 6 dirk poškodovan! A kdo pogreša Marqueza? navedel sem dejstva. treba je oddelat sezono in na koncu se vidi rezultat.. lorenza so vzeli , ko se je kazalo , da ducati resno napreduje. in potem ga je nažgal drugi voznik v ekipi .. pred 58 minutami, Nightmare pravi: Sam so fantje res kr dobil krila ob odsotnosti MMja. Al je zgolj naklucje. Uglavnem ze dolgo ne tako zanimiv gp. Lp, S zgleda že tako... je pa tudi res , da so časi kar nekaj slabši od lani - pol position letos 0,41s počasneje.. za primerjavo : letos vinales 1.23.450 ..lani mm 1.23.037
vandrovec Objavljeno Avgust 22, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2020 pred 39 minutami, thumper pravi: zgleda že tako... je pa tudi res , da so časi kar nekaj slabši od lani - pol position letos 0,41s počasneje.. za primerjavo : letos vinales 1.23.450 ..lani mm 1.23.037 To je letos tretji trening in Joan Mir - Suzuki?...so pa razlike res majhne. Tudi MM ni bil nadčlovek le večjo podoro iz ozadja je imel, zato razlike. Shillien 1
KennyJR Objavljeno Avgust 22, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2020 (popravljeno) Tip se je mal zapeljal z razsutim motorjem in brez rokavic po pisti, polil olje in mamo že pol ure prekinitve Še pred garažo je polil ovinka 9 in 10 so spucal, sedaj so odkrili težavo še v ovinku št. 8 in še se ne bo začelo... Popravljeno Avgust 22, 2020. Popravil KennyJR
Shillien Objavljeno Avgust 22, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2020 pred 2 urami, vandrovec pravi: To je letos tretji trening in Joan Mir - Suzuki?...so pa razlike res majhne. Tudi MM ni bil nadčlovek le večjo podoro iz ozadja je imel, zato razlike. ja res, marquez ma srečo da je tisti ki vozi njegov motor preko joysticka iz boxov bolši kot ostali, itaq je jasno da mam samo sedi na motorju vozijo pa strici iz odzadja... thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se