Bojan Kranjc Objavljeno Februar 20, 2015 Opozori Objavljeno Februar 20, 2015 pozdravljeni zanima me kakšno olje mi priporoćčate za omenjen motor lp
meganboj Objavljeno April 30, 2015 Opozori Objavljeno April 30, 2015 zanima me če je kdo nabavil povišan vizir za xj6 s in kake izkušnje z njim lp
boki1989 Objavljeno Junij 29, 2015 Opozori Objavljeno Junij 29, 2015 lep pozdrav vsem skupaj ... mene pa zanima če mogoče kdo prodaja ali ve za kako yamaho xj 6 lahko z oklepi ali brez... hvala in lep pozdrav
Bosti1904 Objavljeno Avgust 5, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2015 Pozdravljeni! Imam samo eno vprašanje in sicer me zanima ali se je xj6 kaj spremenil (razen sheme nalepk in barv) od leta 2009? Lp Boštjan
vlki Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Pozdravljeni eno vprasanje xy6 letnik 2010 prevozenih 28000km motor pri 4000 obratih malo pocuka sumim da bi bile svecke za zamenjat.. Mogoce ima se kdo kako mnenje hvala lp
dore Objavljeno Avgust 11, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2015 Pozdravljeni eno vprasanje xy6 letnik 2010 prevozenih 28000km motor pri 4000 obratih malo pocuka sumim da bi bile svecke za zamenjat.. Mogoce ima se kdo kako mnenje hvala lp Svečke verjetno,sploh če še niso bile menjane.
vlki Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 Kako je pa glede menjave sveck pri xy6 a pridem z vrha dol do njih al je potrebno hladilnik malo naprej porint kot sm to moral nardit pri fz1..
jozexj6 Objavljeno Avgust 12, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2015 Menjava svečk je pa kr jeba. Sem gledu ko mi jih je mehanik menjal na moji bivši XJ6. vse je moral dol vzet.Kestl, hladilnik,vse tist za zrak pod kestlom. In še za 1 svečko posebn ključ z par pregibi da zravn pridš.Je kr mal klel zravn ko je šraufu
gaso65 Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 Moja frendica se je zapičla v XJ6, naked. Pa bi to rada mela. Pika. Če je tko, je pač tko. Ni druge. Zanima me, če je kdo od starih lastnikov prpravljen napisat par točk na katere je dobr bit pozoren pri nakupu tega modela. Mam pač dve možnosti, da ji pomagam ali pa da ji ne. V obeh primerih bom pa kriv, pa bi se zato še raje malo "oborožil" z izkušnjami drugih, ker bom pol mogoče malo manj kriv.... (da vsaj ne bo batin). Hvala.
DAMI34 Objavljeno Maj 31, 2017 Opozori Objavljeno Maj 31, 2017 pred 2 urami, gaso65 pravi: Moja frendica se je zapičla v XJ6, naked. Pa bi to rada mela. Pika. Če je tko, je pač tko. Ni druge. Zanima me, če je kdo od starih lastnikov prpravljen napisat par točk na katere je dobr bit pozoren pri nakupu tega modela. Mam pač dve možnosti, da ji pomagam ali pa da ji ne. V obeh primerih bom pa kriv, pa bi se zato še raje malo "oborožil" z izkušnjami drugih, ker bom pol mogoče malo manj kriv.... (da vsaj ne bo batin). Hvala. sem star lastnik 2010 sem si jo lastil do nekih 40kkm, pa v bistvu nimaš na kaj posebej bit pozoren, ker je zelo dober moped. No pozoren moraš biti na vse, na kar si pozoren pri nakupu rabljenega motorja. Iztrošenost diskov, zavor, verige, kako deluje vzmetenje, servisiranje, lufti itd...
yamahaxj6 Objavljeno Januar 22, 2020 Opozori Objavljeno Januar 22, 2020 Pozdravljeni! Zanima me če je že kdo menjaval SMD ledice v števcu in kje jih dobit?
AnesAlp3n Objavljeno Avgust 16, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2021 Pozdravljeni, pred 3 meseci sem kupil yamaho xj 6n (2010 letnik) in 22.000 prevozenih kilometrov. Pred dobrim mesecem se mi je prvic pojavila tezava, pri prestavljanju iz prve prestave v drugo , vcasih tudi iz 2 v 3...se mi motor ugasne. Pritisnem sklopko, prestavim v visjo, zacnem dodajati "gas"...se motor ugasne. Pri zagonu oz ponovnem prizigu nima tezav (zamenjal akumulator). Se mi zdi ko se motor ogreje in prestavljanje pri visjih hitrosti se to ne dogaja. Za vsak nasvet bi bil hvalezen. Lp
spartanbp Objavljeno Avgust 17, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2021 To je kolegu delalo probleme na Suzukiju, mislim da mu je šel senzor loput na el. vbrizgu.
AnesAlp3n Objavljeno Avgust 17, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2021 pred 2 urami, spartanbp pravi: To je kolegu delalo probleme na Suzukiju, mislim da mu je šel senzor loput na el. vbrizgu. Je za pogledat. Hvala za Info. lp Pozdravljeni, pred 3 meseci sem kupil yamaho xj 6n (2010 letnik) in 22.000 prevozenih kilometrov. Pred dobrim mesecem se mi je prvic pojavila tezava, pri prestavljanju iz prve prestave v drugo , vcasih tudi iz 2 v 3...se mi motor ugasne. Pritisnem sklopko, prestavim v visjo, zacnem dodajati "gas"...se motor ugasne. Pri zagonu oz ponovnem prizigu nima tezav (zamenjal akumulator). Se mi zdi ko se motor ogreje in prestavljanje pri visjih hitrosti se to ne dogaja. Za vsak nasvet bi bil hvalezen. Lp
DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2021 na servis pa na tester priklopit, ne bo druge
spartanbp Objavljeno Avgust 18, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2021 So dali na uradnem servisu Suzo od frenda na tester, pa ni ničesar pokazalo. Tako, da so pomembne izkušnje...tu je serviser (mehanik) potem našel vzrok in sledila je menjava. Motor pa je bil še v garanciji (prodajna garancija, ki jo da moto-hiša). Senzor je drugače prišel par 100 € v maloprodaji.
spartanbp Objavljeno Avgust 18, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2021 Prvo bi pa sam osebno šel svečke pogledati, kakšne so. To lahko stori vsak sam
AnesAlp3n Objavljeno Avgust 18, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2021 Laicno vprasanje, svecke delujejo pri vzigu...kako pa naj bi vplivale na voznjo in to napako..
DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2021 padec obratov med prestavljanjem. Mogoče.. Kako je pa minimum, oz prosti tek?
KARMEN1 Objavljeno Avgust 18, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2021 pred eno uro, DAMI34 pravi: padec obratov med prestavljanjem. Mogoče.. Kako je pa minimum, oz prosti tek? Ma sem glih to mislila reči, ker se je meni enako dogajalo. Minimum se mi je razštelal. Ampak meni je ugasnil, ko sem spustila gas, preden sem menjala brzino.
AnesAlp3n Objavljeno Avgust 18, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2021 v prostem teku lepo na 1000 obratih, brez poskakovanja ipd Karmen, ste uspeli odpraviti napako?
AnesAlp3n Objavljeno Avgust 18, 2021 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2021 Mogoce se tudi meni zgodi ob temu ko spustim gas..samo nism pomislil da bi lahko bilo ob temu trenutku...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se