Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

propaganda vaxerjev. Stojim za vsem kar je rekel MP. Čisto za vsem. Mu lahko dokažeš, kje navaja fake news? Svoje izjave podkrepi vedno z linki na raziskave, sploh pa se ne zavzema za antivaxerstvo ampak ga boli isto kot mene:

blesavi ukrepi

Priznani dohtarji so ga z argumenti negirali.

Ko bo sam naredil kakšne raziskave, potem pa bo že nekaj.

Najlažje je na spletu najt neko "raziskovo", ki ti ustreza in z njo opletat kot s sveto resnico.

https://www.druzina.si/clanek/francisek-cepljen-proti-koroni

Papež je tudi cepljen proti koroni.

pred 1 minuto, KARMEN1 pravi:

In kaj je 20 jurčkov?

Reveža sta ?!

tvojih :) 

Objavljeno
pred 29 minutami, Snečer pravi:

Ti si že povedala, da se bojiš pikeca in da je to razlog. Strah je zdr. razlog.

lej, po domače...Potrčko bolj malo proda na račun svojih "izjav". Je zamudil, so pred njim dobro uveljavljene trgovine od vitaminov, do proteinov in podobnega.

Ni vsak izgovor za "očrnit" nekoga, ki ga pes na repu prinese.

Najdi objave, kje napačno razmišlja!!!

Je propagiral Švedski sistem in Švedi se nam smejejo. Kritizira Kreka in ostale priskednike..enakot kot 10tisoče nas drugih, ki so nam jasne nebuloze, ki jih ustvarjajo. 

Kdo služi:

jahtraji v prvi vrsti, pa mexikanci in igralci golfa. Miljonski posli so v zdravstvu s hitrimi, hagt testi in podobnim. In sedaj je problem ena starleta, ki dobi od yutuba nekih 5-10 jurjev?

Daj no daj...

Vsak pinko palinko jih že tok pokasira. Influencerji se jim reče.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 3 minutami, Snečer pravi:

a kdo trdi da ni?

A je mogoče 100% učinkovito?

Koliko je 2x cepljenih v bolnišnicah? Na vrhu je link.

In zagovarjam cepljenje, na svobodni osnovi. Ne pa pod prisilo. Namreč, kot se trdi, da je cepivo učinkovito, zakaj potem strah in paranoja pred necepljenimi????

pred 10 minutami, Snečer pravi:

Priznani dohtarji so ga z argumenti negirali.

Ko bo sam naredil kakšne raziskave, potem pa bo že nekaj.

Najlažje je na spletu najt neko "raziskovo", ki ti ustreza in z njo opletat kot s sveto resnico.

https://www.druzina.si/clanek/francisek-cepljen-proti-koroni

Papež je tudi cepljen proti koroni.

tvojih :) 

kateri priznani? Paranoik Ihan? Navaja kje napačne podatke?

Daj povezavo. Sem prebral. "priznane" od države boli, da ma kdo jajca kontra povedat. Enako poskušajo diskreditirat dr. Matjaža Figlja.

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

lej, po domače...Potrčko bolj malo proda na račun svojih "izjav". Je zamudil, so pred njim dobro uveljavljene trgovine od vitaminov, do proteinov in podobnega.

Ni vsak izgovor za "očrnit" nekoga, ki ga pes na repu prinese.

Najdi objave, kje napačno razmišlja!!!

Je propagiral Švedski sistem in Švedi se nam smejejo. Kritizira Kreka in ostale priskednike..enakot kot 10tisoče nas drugih, ki so nam jasne nebuloze, ki jih ustvarjajo. 

Kdo služi:

jahtraji v prvi vrsti, pa mexikanci in igralci golfa. Miljonski posli so v zdravstvu s hitrimi, hagt testi in podobnim. In sedaj je problem ena starleta, ki dobi od yutuba nekih 5-10 jurjev?

Daj no daj...

Vsak pinko palinko jih že tok pokasira. Influencerji se jim reče.

Švedi se nam smejejo, precepljenost 80% :) 

Ukrepi pa. Kar se mene tiče, nič posebnega napram obdobje pred korono.

Nagobčnike pozdravljam, da folk ne špuka po meni.

Če moram pa kje še pokazat kak papir poleg izkaznice, ki sem jo že prej kazal, pa ni hudo, itak lahko imam kodo v telefonu.

Trenutno ne vidim, da bi kje ukrepi drastično vplivali na običajno življenje.

Celo v kinu smo bili zadnjič, skoraj sami v celi dvorani... meni je bilo super.

Meje odprte, trgovine odprte, storitve na voljo, druženje možno, tudi trgatve, kaj fali narodu.

Šola odprta, bazen odprt...

Časa ima dovolj, da ob petkih hodi jamrat pred DZ.

Ni, da ni.

V čem je že fora antiwaxerjev, da take cirkuse delajo? preprosto ne razumem.

pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

a kdo trdi da ni?

A je mogoče 100% učinkovito?

Koliko je 2x cepljenih v bolnišnicah? Na vrhu je link.

In zagovarjam cepljenje, na svobodni osnovi. Ne pa pod prisilo. Namreč, kot se trdi, da je cepivo učinkovito, zakaj potem strah in paranoja pred necepljenimi????

kateri priznani? Paranoik Ihan? Navaja kje napačne podatke?

Daj povezavo. Sem prebral. "priznane" od države boli, da ma kdo jajca kontra povedat. Enako poskušajo diskreditirat dr. Matjaža Figlja.

Ne bom niti minute porabil, da bi iskal odgovore Potrču :) izguba časa.

Cepljenje na svobodni osnovi ne deluje v našem sistemu, lahko ponovno prilepim določba zakona, kaj vse je obvezno...

Pod prisilo, kot je marsikaj pod prisilo, plačevanje davkov, udejstvovanje v prometu po predpisih itd.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 minutami, Snečer pravi:

Švedi se nam smejejo, precepljenost 80% :) 

Ukrepi pa. Kar se mene tiče, nič posebnega napram obdobje pred korono.

Nagobčnike pozdravljam, da folk ne špuka po meni.

Če moram pa kje še pokazat kak papir poleg izkaznice, ki sem jo že prej kazal, pa ni hudo, itak lahko imam kodo v telefonu.

Trenutno ne vidim, da bi kje ukrepi drastično vplivali na običajno življenje.

Celo v kinu smo bili zadnjič, skoraj sami v celi dvorani... meni je bilo super.

Meje odprte, trgovine odprte, storitve na voljo, druženje možno, tudi trgatve, kaj fali narodu.

Šola odprta, bazen odprt...

Časa ima dovolj, da ob petkih hodi jamrat pred DZ.

Ni, da ni.

V čem je že fora antiwaxerjev, da take cirkuse delajo? preprosto ne razumem.

Švedi se nam smejejo a Marko jih je propagiral...štartajva od te točke..

V čem je fora, da vsakega, ki podvomi v cepivo označiš za antivaxerja? Tudi jaz "dvomim" v cepivo, sploh v njegovo "odrešeniško" vlogo, pa sem cepljen in sem povedal zakaj. Lahko pa navedem jasne podatke o %ih uspešnosti zaščite skozi čas, o upadu le te skozi čas tudi, prav tako koliko je 2x cepljenih v bolnišnicah. Podatki so uradni, ne bom jemal nekih fejk podatkov. Celo o stranskih učinkih obstajajo uradni podatki.

Objavljeno

https://www.had.si/blog/2020/08/23/dr-damjan-grenc-odgovori-marku-potrcu-na-njegovo-facebook-objavo-ki-ima-preko-13-000-delitev/

https://www.zurnal24.si/slovenija/odgovor-marku-potrcu-uzivajte-v-dvigovanju-utezi-stroko-in-znanost-pa-prepustite-usposobljenim-352590

https://ptujinfo.com/novica/slovenija/zdravniska-zbornica-proti-marku-potrcu-racunalnika-v-popravilo-ne-odpeljemo-k

ko vtipkaš v google se kar ne neha

Potrč je sicer po izobrazbi medicinska sestra oz tehnik.

Pravkar, DAMI34 pravi:

Švedi se nam smejejo a Marko jih je propagiral...štartajva od te točke..

V čem je fora, da vsakega, ki podvomi v cepivo označiš za antivaxerja? Tudi jaz "dvomim" v cepivo, sploh v njegovo "odrešeniško" vlogo, pa sem cepljen in sem povedal zakaj. Lahko pa navedem jasne podatke o %ih uspešnosti zaščite skozi čas, o upadu le te skozi čas tudi, prav tako koliko je 2x cepljenih v bolnišnicah. Podatki so uradni, ne bom jemal nekih fejk podatkov. Celo o stranskih učinkih obstajajo uradni podatki.

Uradni podatki o stranskih učinkih, ki sem jih večkrat posredoval, niso v redu. Necepljeni pravijo, da je vsak drugi imel hude težave, o katerih je pisal iz sence na morju.

Ne dvomim v cepivo, zaupam stroki, Potrču, ki je prodajalec vitaminov pač ne. 

Objavljeno
pred 6 minutami, Snečer pravi:

https://www.had.si/blog/2020/08/23/dr-damjan-grenc-odgovori-marku-potrcu-na-njegovo-facebook-objavo-ki-ima-preko-13-000-delitev/

https://www.zurnal24.si/slovenija/odgovor-marku-potrcu-uzivajte-v-dvigovanju-utezi-stroko-in-znanost-pa-prepustite-usposobljenim-352590

https://ptujinfo.com/novica/slovenija/zdravniska-zbornica-proti-marku-potrcu-racunalnika-v-popravilo-ne-odpeljemo-k

ko vtipkaš v google se kar ne neha

Potrč je sicer po izobrazbi medicinska sestra oz tehnik.

Uradni podatki o stranskih učinkih, ki sem jih večkrat posredoval, niso v redu. Necepljeni pravijo, da je vsak drugi imel hude težave, o katerih je pisal iz sence na morju.

Ne dvomim v cepivo, zaupam stroki, Potrču, ki je prodajalec vitaminov pač ne. 

da SDS propaganda

način diskreditacije, naj dviguje uteži..lepo te prosim, ne gugalt, preberi nebuloze.

A kje Potrč omenja stranske učinke cepljenja? Nisem zasledil. Res ne, navaja pa, da ima cepljene prijatelje, s katerimi se po mnenju vlade ne bi smel več družiti.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Še enkrat, prav VSE je odprto in vse deluje.

Celi cirkus pa, če treba kje usta zapret in pokazat papir...

Potrča pa nisem poslušal v celoti, sem pa glede na videz prepričan, da mu je igla domača.

V glavnem zanikovalci in antiwaxerji delajo iz miši slona.

Omejitev ni več ...

Objavljeno

Še Fafangel je proti represiji. Pa zagovarja pomen cepljenja in PCT.

Iz miši delajo slona tudi cepljeni, ki se zaščiteni bojijo nezaščitenih :P

Objavljeno

Jaz pa sem za red, zato ker vidim, da ljudje še niso pripravljeni na harmonično življenje.

Od metanja smeti naprej ...

Represija je nujna na vseh področjih, gonja proti pikecom je samo odraz družbe.

Jaz se bojim virusa in ne maram packov, pa naj bo s pikecom ali brez.

Berem, kako antiwxerce bojkotirajo bolano nakupovanje.... saj ne bodo dolgo zdržale :) 

Sicer pa se da vse preko spleta kupit.

Objavljeno
1 hour ago, Alla said:

Stari, ni vse antiwakser stil....

Vitamini, ki so vodotopni, se viški izločijo iz telesa, vitamini, ki pa so topni v maščobi (eden izmed njih je tudi A vitamin), pa se kopičijo v telesu in se jih da predozirat. Mogoče si že slišal za avitaminozo?

Industrijsko predelana hrana vsebuje bistveno manj vitaminov, predvsem pa se ljudje prehranjujejo vse preveč enolično, da bi prejeli vse potrebne vitamine v zadostni količini s hrano. 

Je pa res, da je večina umetnih vitaminov stran vržen denar, ker so bistveno manj biološko razpoložljivi, kot naravni vitamini. 

Je treba vedno pogledat v kakšni obliki je kakšen vitamin maksimalno biološko razpoložljiv. 

Še kakšna nizka in bedasta, samo zato ker se še nisem cepila, al sem zaenkrat dovolj utemeljila tvoje posploševanje? 

Objavljeno
pred 7 minutami, Erikcslo pravi:

zaupam naši zvezi potrošnikov, da bodo naredili neodvisne teste ter da bodo polovili fejkerje 

zanimiv video, jemale so b 50, notri pa moški spolni hormon in so rasle dlake in tiči

Objavljeno
pred 10 urami, SF pravi:

Na prvo žogo so tvoji pomisleki seveda smiselni... Ampak... Si kdaj pomislil, zakaj imajo zavarovalnice zaposlene celo hordo ljudi, ki obvladajo matematiko, statistiko... Zakaj tvoj račun za zdravstveno zavarovanje nikoli ni samo za inflacijo popravljena premija od prejšnjega leta?

ne se zdej ven vlečt.. pokaži kje v obveznem in dodatnem zdravstvenem zavarovanju so zapisani odgovori na moja vprašanja..

pred 9 urami, maus pravi:

Po mojem laičnem znanju in poznavanju zavarovalništva, bodo kmalu dodatno zavarovali samo zdrave ljudi ... kadilce, alkoholike, narkomane in še katere rizične skupine, ki rade zbolijo, ne bodo zavarovali ali pa jim bodo drastično povišali premijo.

kdo ima torej prednost pri zavarovanju ? ti , ki si že 5 mesecev ceplen ali jaz , ki imam spravljene pisne dokaze , da sem uadnjih 7 mesecev zdrav?

pred 2 urami, Snečer pravi:

ja.. in vi verjamete proizvajalcem kako varni so njihovi avti? noup.. pogledate koliko zvezdic je dobil na NCAP..

pred eno uro, Snečer pravi:

Celi cirkus pa, če treba kje usta zapret in pokazat papir...

Potrča pa nisem poslušal v celoti, sem pa glede na videz prepričan, da mu je igla domača.

V glavnem zanikovalci in antiwaxerji delajo iz miši slona.

Omejitev ni več ...

omejitve bi morale biti na zdrav..torej kadarkoli bi kdorkoli moral kam iti bi moral s testom dokazati da je zdrav oz. ni okužen s kovidom..

pred eno uro, DAMI34 pravi:

Še Fafangel je proti represiji. Pa zagovarja pomen cepljenja in PCT.

Iz miši delajo slona tudi cepljeni, ki se zaščiteni bojijo nezaščitenih :P

predvsem realno zagovarja "T" .. to je edini merodajen podatek o trenutnem zdravju..

žalostni je , da je učinkovitost cepiv tako majhna , da sedaj več kot 450000 cepljenih slovencev trepeta pred okužbo in to svoje breme prenašajo na pleča zdravih .. 

fafangel je napisal - testi na protitelesa in testi na korono..šele po tem pride na vrsto cepljenj.. za moj okus ta človek poseduje lepo porcijo zdrave in tudi strokovne pameti..

Objavljeno

Da bi kdo ob nakupu avta gleda NCAP zvezdice ali vrednosti plinov izpuha?

...

Gleda se oprema in popust :) 

Objavljeno (popravljeno)
Ob 19. 9. 2021 ob 17:11, ftp pravi:

Bom poskusil na zelo poenostavljen način

Ko se ljudje okužijo (v enaki obliki, da bo razumevanje lažje) oz. cepijo (z istim cepivom) je odziv organizma različen. Eni pridobijo 50 protiteles, drugi 500 tretji 5000 protiteles. Vsi pri tem pridobijo maksimalno (ne popolno) zaščito.

Ko se greš ti testirat in rezultat je recimo 200, nihče ne ve kaj je zate optimalno (50 ali 500 ali 5000), zato ta rezultat ne pove ničesar, razen izpostavljenosti virusu, ne pove pa v kakšni - kolikšni obliki.

Iz tega ne veš ali si max zaščiten (200 max število ki ga telo pridela) ali pa sploh ne (ker telo bi
proizvedlo oz. potrebovalo 2000 protiteles)

Zaradi tega je že od samega začetka povedano, da število protiteles ne pove nič, zato se ga niti ne upošteva .

Odlično in razumljivo napisano,sej počasi bom pa res še dojeu pomen vsega kar je v povezavi s korono.Pa evo,lej,ti si zagovornik cepljenja in spoštujem tvojo odločitev in tudi nisi tako radikalno usmerjen proti nam ne cepilcem,tako kot je gospod spuži kvadratnik alias Snečer,zato te sprašujem kako je tvoje mišlenje o zlati mrzlici?je tudi smrtonosna,ne sicer tako kot ta famozni kovid,kaj si misliš o flavivirusu ki je povzročitelj rumene mrzlic,sprašujem te pa zato ker,če preboliš,oziroma ko se cepiš proti rumeni mrzlici si do konca lajfa imun.Zdej pa kaj je s cepivom za kovid? a si zaščiten do konca lajfa?ali lahko še vedno zboliš?In to je cepivo?aja,pa še vedno si prenašalec...zanima me tvoje mnenje... Hvala

Pa pripravi se na nadaljevanje,... na vrsti bo pogovor o paramiksovirusih.

Popravljeno . Popravil Grut
Objavljeno
pred 2 minutami, Grut pravi:

Odlično in razumljivo napisano,sej počasi bom pa res še dojeu pomen vsega kar je v povezavi s korono.Pa evo,lej,ti si zagovornik cepljenja in spoštujem tvojo odločitev in tudi nisi tako radikalno usmerjen proti nam ne cepilcem,tako kot je gospod spuži kvadratnik alias Snečer,zato te sprašujem kako je tvoje mišlenje o zlati mrzlici?je tudi smrtonosna,ne sicer tako kot ta famozni kovid,kaj si misliš o flavivirusu ki je povzročitelj rumene mrzlic,sprašujem te pa zato ker,če preboliš,oziroma ko se cepiš proti rumeni mrzlici si do konca lajfa imun.Zdej pa kaj je s cepivom za kovid? a si zaščiten do konca lajfa?ali lahko še vedno zboliš?In to je cepivo?aja,pa še vedno si prenašalec...zanima me tvoje mnenje... Hvala

Pa pripravi se na nadaljevanje,... ba vrsti bo pogovor o paramiksovirusih.

:worship: 

Objavljeno
16 minutes ago, Grut said:

Lahko tudi tako.

Ko zavaruješ avto je popolnoma zaščiten ali ne? Zakaj se zavaruješ, vsako leto?

Ko greš enkrat k zdravniku si rešil vse za vse čase ali ne?

Ko si to odgovoriš, boš bližje mrzlici, vročici, pa potem lahko naprej.

Objavljeno
pred 1 minuto, ftp pravi:

Lahko tudi tako.

Ko zavaruješ avto je popolnoma zaščiten ali ne? Zakaj se zavaruješ, vsako leto?

Ko greš enkrat k zdravniku si rešil vse za vse čase ali ne?

Ko si to odgovoriš, boš bližje mrzlici, vročici, pa potem lahko naprej.

Lahko pa tudi tako.

Ko greš k zdravniku po cepivo greš zato,da si imun,in ne zato,da boš še 1x,2x,7x zbolel in prenašal virus naprej,je tako?,tako je.

Ko boš 1x to dojel se bova pa naprej pogovarjala,ker vidim,da nimaš osnovne podlage o virusih in o tem kaj so cepiva.

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 urami, Snečer pravi:

Omejitev ni več ...

Mal počakaj ,da bo telefon prazen ali pa da ga doma pozabiš:lol1:pa,da se ti nekam še fajn mudi:naughty:

Popravljeno . Popravil Mavti
  • Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
3 minutes ago, Grut said:

Lahko pa tudi tako.

Ko greš k zdravniku po cepivo greš zato,da si imun,in ne zato,da boš še 1x,2x,7x zbolel in prenašal virus naprej,je tako?,tako je.

Ko boš 1x to dojel se bova pa naprej pogovarjala,ker vidim,da nimaš osnovne podlage o virusih in o tem kaj so cepiva.

Ha, kdo se je oglasil.

Gremo malo nazaj, na nekaj bolj znanega in preizkušenega...

Preglej si kaj o "starem" in preizkušenem cepivu proti gripi, lahko tudi o cepivu proti tetanusu, boš videl da se krepko, krepko motiš.

Sicer itak ne boš nikoli dojel.

Objavljeno
29 minutes ago, Grut said:

Finally, in the case of flu vaccines, adults and children (6 months and older) need to get a dose every year. Children 6 months through 8 years old who have never gotten a flu vaccine in the past or have only gotten one dose in past years need two doses the first year they are vaccinated. Then, an annual flu vaccine is needed because the flu viruses causing disease may be different from season to season. Every year, flu vaccines are made to protect against the viruses that research suggests will be most common. Also, the immunity a child gets from a flu vaccination wears off over time. Getting a flu vaccine every year helps keep a child protected, even if the vaccine viruses don’t change from one season to the next.

Vir: CDC https://www.cdc.gov/vaccines/hcp/conversations/understanding-vacc-work.html

Imas nekaj osnovnega znanja, se zna razvot debata. Brez cejev pa pajev.

Objavljeno
pred 9 minutami, Mavti pravi:

Mal počakaj ,da bo telefon prazen ali pa da ga doma pozabiš:lol1:pa,da se ti nekam še fajn mudi:naughty:

v hoferu ne rabiš :) ponekod pa samo.vprašajo

Objavljeno
14 minutes ago, Grut said:

A ti živiš v pravljici?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!