Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

Stari se je mal "zašaltu" ?...

Objavljeno

Sedaj so smešni pritiski ja, me zanima, koliko se ji bo potem jokalo.

Za Švede, ker so bolj hladni in se ne ližejo pa poljubljajo ter rokujejo kar križemkražem, bo to mačji kašelj, pri nas pa zna biti kriza, ker smo posnemali vročekrvneže...?

Objavljeno
pred 24 minutami, MiNa pravi:

Stari se je mal "zašaltu" ?...

pred 22 minutami, vandrovec pravi:

Sedaj so smešni pritiski ja, me zanima, koliko se ji bo potem jokalo.

Za Švede, ker so bolj hladni in se ne ližejo pa poljubljajo ter rokujejo kar križemkražem, bo to mačji kašelj, pri nas pa zna biti kriza, ker smo posnemali vročekrvneže...?

Tole filozofsko razmišljanje je dobro, globoko, zanimivo

https://siol.net/siol-plus/kolumne/miha-mazzini-v-tistem-trenutku-sem-okamenelo-cakal-lahko-bi-slo-v-katerokoli-smer-522919

pa dodam še svoje.

Slovenci kot narod smo faking adaptivni. To nas uči že zgodovina, kamorkol nas postaviš mi se znamo prilagoditi, še v jebenem taborišču smo polni volje in podpiramo druge. 

Te jebe avstroogrska, ni blema, gremo se borit zanje, kopljemo jarke mamo radi cesarja. Pridejo lahi do polovice Slovenije, ni blema, kopljemo jarke po Krnu, postavimo celo Soško fronto, se borimo na obeh straneh, govorimo oba jezika, pa vseeno nas nič ne zlomi. Se prilagodimo, dejansko vložimo več energije in truda, kot ga vloži sam "trenutni" gospodar. Če pogledaš z mal priprtimi očmi, boljši smo kot pa narod, ki nas zasužnji in to na njegovem področju.

Pade en režim, pride drugi. Ni problema, pričamo bolš kot Hrvati in Srbi skupaj, ekonomsko vlečemo Jugo iz dreka, dokler nam mal ne dopizdi. Pa se spet začne jovo na novo. Je res da smo narod brez identitete, brez prave zgodovine, saj jo redno brišemo in se z njo ne kitimo, ker se pač ne znamo.

Ampak lejte, počas se tudi sedaj, po menjavi razno raznih jebivetrov na oblasti navajamo živet brez dela in plače.

Tak da opozorilo vsem oblastnikom: ko se nam (raji) jebe, se nam jebe za vse, na celi črti in u izi. Mi znamo bit doma in brez plač, kaj pa vi?

In če citiram mojga predsednika:

MALO čiliram na sončki :P

Kje je predsednik države? Čilira. | Žurnal24

Objavljeno

...dokler se vlade in javna uprava financirajo iz najetih kreditov ni problem.

Objavljeno
pred 11 minutami, vandrovec pravi:

...dokler se vlade in javna uprava financirajo iz najetih kreditov ni problem.

Bom odgovoril v smislu iz leta pred osamosvojitvijo:

a ko če to sve da plati :P

Objavljeno

@jskrablina pogrešam, upam da je vse ok.

• Haha 1
Objavljeno

Hmmmmm?? Prof. dr. Bojana Beović vodja svetovalne skupine, ki jo videvamo na TV.

Malo sem poiskal o njej, 2010 SDS-ova svetnica v MO Lj. 2020 bo kandidatka za predsednico Zdravstvene zbornice...itd. 

https://www.zdravstveniportal.si/zdravstvo/politika/498/bojana-beovic-novi-koronavirus

Februarja je ta učenjak od dr. čivkala eno, ko te pa šef JJ pokliče za vodjo, pa čivka drugače. 

Maršššš u 

Objavljeno
pred 11 minutami, Ris pravi:

Hmmmmm?? Prof. dr. Bojana Beović vodja svetovalne skupine, ki jo videvamo na TV.

Malo sem poiskal o njej, 2010 SDS-ova svetnica v MO Lj. 2020 bo kandidatka za predsednico Zdravstvene zbornice...itd. 

https://www.zdravstveniportal.si/zdravstvo/politika/498/bojana-beovic-novi-koronavirus

Februarja je ta učenjak od dr. čivkala eno, ko te pa šef JJ pokliče za vodjo, pa čivka drugače. 

Maršššš u 

Moram dodar?

https://reporter.si/clanek/slovenija/infektologinja-bojana-beovic-italijanskega-scenarija-pri-nas-ne-bo-769793

Objavljeno

Ena doživetja:

Od moje žene sodelavka ima mamo ki je že kar v letih. Pred dnevi ji je bilo bekaj bogo in so po njo prišli z reševalnim vozilom, tehniki gor nareti, kot da so marsovci. V bolnici seveda test na korona virus. Negativen. 

Po nekaj dnevih jo odpustijo domov, a novega testa ne naredijo. Ni to čudno? 

In da se je slučajno kdo okužil od familije? A si predstavljate kaka zmešnjava bi bila? 

In še ena Slo.... Pravijo, da podatki niso relevantni, ker je bil podaljšan vikend. Bolnice in intenzivni oddelki delajo 24ur, laboratoriji tudi (sploh, ko je razglašena epidemija bi morali). In potem ni novih podatkov o obolelih? Eh dajte no... 

Edino kar drži je to, da za vikend ne odpuščajo iz bolnic?

Objavljeno

Od danes ni več kontrole na italijanski meji. :?

Objavljeno
pred 35 minutami, ftp pravi:

to si ti verjetno videl na licu mesta ane ..

A NAS JEBEJO U GLAVO AL KAJ ?? KRETENI NAM BODO VES TRUD SFUKAL POL BOJO PA KRIVDO VALIL NA NAS ""

Objavljeno

Bolj kot se nekje v daljavi nakazuje "konec" korona zadeve....vedno več samooklicanih "znanstvenikov", "epidemiologov", "rešiteljev krize" in na splošno "vsevedov" oz "povojnih generalov" leze iz lukenj na plano....

....ogromno prelite "modorosti" se nam obeta.....

Objavljeno
8 minutes ago, thumper said:

to si ti verjetno videl na licu mesta ane ..

Tudi na dnevniku je bilo. Pa ne samo na italijanski, tudi na avstrijski meji.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Ni cudn, da pol kaksen z kamperckom zajadra, pa ga lokalec zrihta.?

Objavljeno
pred 52 minutami, ftp pravi:

yutri grem dol, ti povem. Sicer pa je bila kr neki. Dokler se je samo nekatere kontroliralo glede vročine je vsaj 50% bila nepotrebna in neučinkovita.

Objavljeno

Poslušajte do konca!

Objavljeno
1 hour ago, DAMI34 said:

yutri grem dol, ti povem. Sicer pa je bila kr neki. Dokler se je samo nekatere kontroliralo glede vročine je vsaj 50% bila nepotrebna in neučinkovita.

Danes sm vidu enga taljana že v Izoli ja. 

Samo to je pa brezveze, danes sm se moral or zadnjih vratih od trgovine z avtodeli plazit pa vzet stvari in dobil dobavnico ker imajo še vedno blagajne zaprte... 

Objavljeno

Statistika je res priročna zadeva. Vsak jo lahko uporabi in razloži kot jo sam razume oz. mu v danem trenutku odgovarja.

Objavljeno
pred 3 urami, Ris pravi:

Ena doživetja:

Od moje žene sodelavka ima mamo ki je že kar v letih. Pred dnevi ji je bilo bekaj bogo in so po njo prišli z reševalnim vozilom, tehniki gor nareti, kot da so marsovci. V bolnici seveda test na korona virus. Negativen. 

Po nekaj dnevih jo odpustijo domov, a novega testa ne naredijo. Ni to čudno? 

In da se je slučajno kdo okužil od familije? A si predstavljate kaka zmešnjava bi bila? 

In še ena Slo.... Pravijo, da podatki niso relevantni, ker je bil podaljšan vikend. Bolnice in intenzivni oddelki delajo 24ur, laboratoriji tudi (sploh, ko je razglašena epidemija bi morali). In potem ni novih podatkov o obolelih? Eh dajte no... 

Edino kar drži je to, da za vikend ne odpuščajo iz bolnic?

Mišljeno je bilo v smislu, da se ljudje ne bodo oglašali pri zdravnikih, če se ne bodo resnično zelo slabo počutili. 

Objavljeno

Ni vec kontrole na meji?

Slovencki pa nesmemo iz obcine ? 

Objavljeno
pred 7 urami, BIF pravi:

V tem "intervjuju" z domnevno magistrico bi izpostavil eno zanimivo zadevo....Na vprašanje novinarke o dogodkih v Bergamu je gospa povdarila, da zadeve sploh ne odstopajo od običajnih dogodkov v tem obdobju, ki se tam dogajajo že leta, slicujoč se na podatke in nekega kvazi vira. Ok. Ampak če so takšni dogodki v Bergamu dejansko stalnica me zanima kako to, da jim je tokrat zmanjkalo respiratorjev, umrlo ne vem koliko zdravstvenega osebja, niso imeli opreme....da ne naštevam naprej. To pomeni, da je Italijansko zdravstvo dejansko kot naši cestarji...vsako leto so znova in znova presenečeni, ko pade sneg....ker se iz prejšnjih zim nič niso naučili. 
Skratka...kljub temu, da je v Italiji vsako leto ista zgodba, so bili letos presenečeni in brez opreme, torej nepripravljeni. Teorija gospe magistrice sodi v skupino kot so recimo tudi teorije šamanskih veganov o življenju brez mesa.

Mogoče zato, ker COVID ni edini, ampak "dodatek" k vsem drugim boleznim. Tebe očitno ena izkušnja naredi strokovnjaka, nekdo ki od tega in zato živi, pa ne ve o čem se gre. Kolikor je meni poznano stanje v našem zdravstvu, so recimo oddelki, kot so infekcijski odd. in EIT-i prezasedeni čez celo leto, zlasti pozimi, brez tega COVID virusa. Samo toliko na kratko. 

• Všeč mi je 3

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!