Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 39 minutami, thumper pravi:

sem bil doma od 12 marca... mnogo mlajši sodelavec je delal ..če nebi en gor v pisarni klofal nekih močno količinskih nalogov ki jih ponavadi moj oddelek bi bil v istem obdobju nekje na 107% lanskega prometa..tako pa 1,7% pod lanskim.. 

mi smo bili na 20%, 30%, sedaj na 50% lanske realizacije. In slabo kaže, da bo kaj bolje. Nekaj malega se dela, ampak še ni to to, predvsem v gostinstvu, igralništvu in slaščičarstvu, katerega oskrbujemo. Pa dva sta dobila odpoved, relacije so pa ostale iste, le pol manj se pelje.

Objavljeno
pred 17 minutami, DAMI34 pravi:

mi smo bili na 20%, 30%, sedaj na 50% lanske realizacije. In slabo kaže, da bo kaj bolje. Nekaj malega se dela, ampak še ni to to, predvsem v gostinstvu, igralništvu in slaščičarstvu, katerega oskrbujemo. Pa dva sta dobila odpoved, relacije so pa ostale iste, le pol manj se pelje.

ej tamlad ..nism jst kriu de si se lotu napačnga posla .. :naughty:  joke..

lohk je pa firma nesposobna..še večji joke.. :lol1:

Objavljeno

Svetovni dan boja proti raku: v Sloveniji umre za rakom letno 5.700 ljudi

Zgleda, da je rak bolj nalezljiv kot pa korona.
Objavljeno
pred 20 urami, thumper pravi:

ej tamlad ..nism jst kriu de si se lotu napačnga posla .. :naughty:  joke..

lohk je pa firma nesposobna..še večji joke.. :lol1:

loh pa korona, ni joke :P

Aja, če bi videl sam 10cm pred nosom, bi rekel, da je bila kriza korone celo pozitivna, mam večjo plače, dobil sem vse dodatke. več mam dela, super je no :P

104479664_2704980106446193_2254199766548571783_n.jpg.de169b3299145efb02570b0cb0d9721c.jpg

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Werner ma čisto prav. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred eno uro, Snečer pravi:

Brozo res ni naš, je pa  dobro  povedal ....... ima kohones, kar jih očitno pri nas nimamo ..... poslušno prenašamo in ubogamo vse kar nam pokvarjena politika servira..........po posnetkih sem mislil, da je Počivalšek viličarist, da je podr kak rekord o hitrostnem razkladnju tovornjakov, potem pa izvem, da je minister :naughty: .......  bil parkrat z njim na sestanku, ko je še bil dir Term O (tam ga čaka dir mesto ko konča "uspešno" delo v politiki, uspelo mu je, da je dal "svoje terme" na spisek strateških naložb SLO, kaj pa ostale terme v Slo? Ne pa letališča Brnik itd....bolano, gledajo le svojo pokvarjeno rit in zaslužek)  je pa človek reševal življenja v SLO  :naughty:    točno taki so kot je rekel Pečečnik, ko te izkoristijo, te odvržejo kot smet in polijejo z gnojnico, sledi diskreditacija z ne-preverjenimi info, ko se dokaže, da to ni res je zadeva že mimo in....... čeprav ne vem kakšen je Joc, srečal sem ga enkrat in mi je dal občutek "sposobnega" poslovneža namazanega z vsemi žaubami, če so ga nategnili......dobro jutro, tudi to je Slo.

Danes sem podaljševal registracijo za motor v Lj na TP, vsi zaposleni tam, so bili že naspidirani in na koncu z živci od radijskih poročil o novem valu, omejitvah (beri, zaprtju centra in čakanju na delo, ter nadomestilu plače za k.....)...  pričakujemo natančno datumsko, ter urno napoved o prihodu novega vala, da se pripravimo.....končno....eni se ga prav veselijo,  :headbang:

Popravljeno . Popravil Luka66
Objavljeno

ha ha ha ha ha :)

Objavljeno
pred 4 urami, Codeine pravi:

Korona party...

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/slovenski-zupan-na-hrvaskem-turnirju-kjer-so-potrdili-vec-okuzenih-z-novim-koronavirusom-322825

Citiraj

Arsenović je za Večer povedal, da se počuti dobro in da bo test iz preventivnih razlogov opravil v sredo. Dodal je še, da stika z igralci in organizatorji ni imel, turnir pa je spremljal z VIP-tribune, kjer da je bil skoraj sam. 

• Haha 3
Objavljeno

https://www.24ur.com/novice/korona/organizatorji-turnirja-v-zadru-storili-vrsto-napak.html

Citiraj

Đoković pozitiven

Iz zadrske civilne zaščite so medtem sporočili, da so sinoči testirali 82 vzorcev, pozitiven je bil petletnik, ki se je  v Zadru družil s tenisači. V samoizolaciji je 81 ljudi, poroča Dnevnik.hr.Znano je, da sta med okuženimi srbski teniški igralec Novak Đoković in njegova žena Jelena. 

Bi rekel, da bo pozitiven tudi VIPovec Arsenović...

Objavljeno

Pa 10 nun si puzabu ument..............................                     :lol1:

Objavljeno
pred 13 minutami, VS800 pravi:

Pa 10 nun si puzabu ument..............................                     :lol1:

Nune bo rešil Oče...nič bat.

Citiraj

"Vse, kar smo počeli v zadnjem mesecu dni, smo počeli čistega srca in z iskrenimi nameni. Naš turnir je imel humanitarno noto z idejo, da pomagamo teniškim igralcem iz regije, da jim omogočimo razmere za igro, da lahko zaslužijo in na ta način lažje prebrodijo to težko obdobje. V isti sapi smo želeli poslati sporočilo solidarnosti in spoštovanja ter 'fair playa'. Cilj je bil, da pomagamo dobrodelnim fundacijam in tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo, in veseli me, da se je tej pobudi pridružilo veliko število ljudi. Organizirali smo turnir v trenutku, v katerem je virus oslabel in verjeli smo, da so bile razmere primerne za izvedbo. Zelo mi je žal zaradi vsakega posameznega primera okužbe. Spremljam izjave zdravnikov in upam, da se število okuženih ne bo povečevalo. Upam, da se pri nikomer ne bo zapletlo zdravstveno stanje in da bo vse dobro. Jaz bom v naslednjih 14 dneh ostal v samoizolaciji in testiranje ponovil čez pet dni."

Norenje v diskoteki je bilo humanitarno dejanje :) 

Objavljeno (popravljeno)

Počelo je počelo...jaz si že napravljam zalogo za v bunker,... pa ne v tistega na Visu :naughty:, jadrančkarji so nevarni...:hmm:

Popravljeno . Popravil vandrovec
Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

Počelo je počelo...jaz si že napravljam zalogo za v bunker,... pa ne v tistega na Visu :naughty:, jadrančkarji so nevarni...:hmm:

tistega na Visu se bojiš, drugače pa se ne bi branil karantene na kakšnem Dalmatinskem otoku :)

pred 36 minutami, vandrovec pravi:

saj ga je Kacin takoj okaral...

pred 2 urami, Snečer pravi:

sej ne rabim Hrvatov gledat, samo naše kozle tako okuženega, ki je prišel v KC brez maske(kar vem) lepo v čakalnico, ko vsak vosu ve, da če sumiš na Covid, ostani doma, pa čimbolj stran od drugih, poklič dohtarja itd.. in osebja/vodstva v KC. ko so ga mel na hodniku kar nekaj ur. Aja masko so mu dal...swašta..sej ni čudno, da smo tok u riti kot smo.

Objavljeno
pred eno uro, vandrovec pravi:

,jadrančkarji so nevarni...:hmm:

od vedno smo bili :P

Objavljeno

A je že aktivna ta tema? ?

Objavljeno

A ni zanimivo- manj od hrvaške testirajo samo bolgarija ukrajina moldavija in albanija,,,

Objavljeno
pred 14 urami, thumper pravi:

A ni zanimivo- manj od hrvaške testirajo samo bolgarija ukrajina moldavija in albanija,,,

znanstveno dokazano je dejstvo o vzročni povezavi med

"manj kot je testiranj" bolj je

"zelena država" na Covid zemljevidu :P

Objavljeno

Turisti so sedaj zdravstveno stroko povozili :) 

Ne bodo zaprli meje in klicali nazaj, prvo bodo novce pobrali...jeseni morda spet :) 

Money talks

• Všeč mi je 3
Objavljeno

še ena karantena, pa bo že novo leto :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!