Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
pred 16 minutami, Snečer pravi:

No, mene so že do sedaj motili packi, ki so kihali in kašljali kot za šalo.

Kar lepo masko oz nagobčnik gor pa bo.

ampak res ... kultura kihanja, šmrkanja, pljuvanja, umivanja rok ... to je res zadnja skrb in nošenje mask je res najosnovnejši viden ukrep .... ;) 

p.s.

bodo ženske malo prišparale na šminkanju 

Objavljeno

Pa še ena dobra stran mask.....noben te ne pozna, če maš nagobčnig gor, noben ti ne mori, če pa ti že, mu mirno pokažeš jezik, itaq se ne vidi.

Pa vseh tečnih in zoprnih ksihtov ni treba gledat.....

Objavljeno

V kolikor koga zanima, si naj pogleda oddaji na Discovery z dne 30.8., ki sta bile ob 22.oo in ob 23.oo uri. 

Pazite na sebe in druge, ter ostanite zdravi. 

Objavljeno

glede na Wernerjeve prognoze, čudno da motoristi množično ne umirajo od CO2 v čeladi. ?

• Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno
1 hour ago, Alla said:

Pa še ena dobra stran mask.....noben te ne pozna, če maš nagobčnig gor, noben ti ne mori, če pa ti že, mu mirno pokažeš jezik, itaq se ne vidi.

Pa vseh tečnih in zoprnih ksihtov ni treba gledat.....

Slaba stran, za nas moske, je pa to, da sicer ustavi viruse, glasu pa ne!  :P

Objavljeno

Ja, maš prav....res dilema s temi maskami.....
A se dobijo tudi take, k majo dušilce zvoka?

Objavljeno
2 hours ago, Snečer said:

Nism vedu kako bi 2x lajkau to... 

Sej pravim da so določeni  karantenski ukrepi prau kul... Kdo ve če so se določeni exYu že navadili uporabljati robce al še vedno streljajo iz nosa okoli svoje šmrkle. 

@Alla, tisto ni maska tistemu se reče glušniki ;) čeprav se jih cel kup pritožuje da ne morejo govorit pod masko... 

Objavljeno
pred 51 minutami, smasher pravi:

Nism vedu kako bi 2x lajkau to... 

Sej pravim da so določeni  karantenski ukrepi prau kul... Kdo ve če so se določeni exYu že navadili uporabljati robce al še vedno streljajo iz nosa okoli svoje šmrkle. 

@Alla, tisto ni maska tistemu se reče glušniki ;) čeprav se jih cel kup pritožuje da ne morejo govorit pod masko... 

Zadnjič sem gledal nogomet, liga prvakov. Še vedno hraklajo in si čistijo nos po igrišču.

Bolj važno je, da nosijo majice "stop rasizmu" in še kakšno kozlarijo, namesto da bi začeli delat na higieni in spremembah packastega življenjskega sloga.

Objavljeno
20 minutes ago, Snečer said:

Zadnjič sem gledal nogomet, liga prvakov. Še vedno hraklajo in si čistijo nos po igrišču.

Bolj važno je, da nosijo majice "stop rasizmu" in še kakšno kozlarijo, namesto da bi začeli delat na higieni in spremembah packastega življenjskega sloga.

Rasizem je precej hujsa stvar, kot pa smrkanje v travo

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 urami, Snečer pravi:

ne pomaga nič, če jo ti nosiš, packi pa ne,  Pomaga samo osebna distanca.

Objavljeno
pred 5 urami, BlackDoc pravi:

Werner šaljivec:

glede na za njegov zapis je kreten.. 

in sedaj zakaj tako mislim .. 

zato ker določeni ljudje že od zmeraj (beri vsaj zadnjih 50 let ) delajo cel šiht (in ne max 6 ur) z masko ali celo s čim hujšim..

bo dal vsem zdravstvenim delavcem, delavcem v farmaciji , delavcem , ki morajo delati v sterilnem okolju zaradi sterilnosti ali nevarnosti izdelka - dodatek k plači 100% ?? 

naj se njegovi otroci šolajo od doma .. od nekaterih so se že prej..

pred 4 urami, Codeine pravi:

guznetanej.. brez moje pomoči prosm..

pred 4 urami, Spasku pravi:

Sorry BlackDoc, Kakorkoli me nervozira ko pišejo z velikimi črkami saj nismo retardirani da ne bi razumeli če bi pisalo y malimi č...

stari da nis fasu korone k s tolk nabrušen.. :naughty:

pred 4 urami, Darko3g pravi:

Bojda WHO pravi, da je smiselno nositi masko le, če si okužen, ker s tem preprečiš širjenje okužbe, če pa nimaš simptomov, pa ne moreš okužiti drugih. Nisem šel preverjati.

in kako mi , ki se še nismo testirali vemo , da 100% nismo okuženi in kužni za ostale????    ????    ????    

pred 4 urami, DAMI34 pravi:

je kr nekaj raziskav dokazalo da asimptomatski nosilci ne širijo virusa, oziroma ker ni nič 100% obstaja izredno mala možnost prenosa

kintradiktorno.. 

ker ni nobena raziskava ali trditev 100% je mogoče , da je nek asimptomatski oboleli 99,9999% kužen.. 

sorry ampak res..

Objavljeno
pred 2 urami, Kričač pravi:

V kolikor koga zanima, si naj pogleda oddaji na Discovery z dne 30.8., ki sta bile ob 22.oo in ob 23.oo uri. 

Pazite na sebe in druge, ter ostanite zdravi. 

a si med gledanjem oddaje imel preventivon masko? Sprašujemzaprjatla :P

Objavljeno
Pravkar, thumper pravi:

in kako mi , ki se še nismo testirali vemo , da 100% nismo okuženi in kužni za ostale????    ????    ????    

kintradiktorno.. 

ker ni nobena raziskava ali trditev 100% je mogoče , da je nek asimptomatski oboleli 99,9999% kužen.. 

sorry ampak res..

ti bom v moto žargonu povedal:

če guma pušča, a pri tem ne izgubi tlaka je čisto nepomemben podatek , keteri ne vpliva na kvaltieto vožnje.

Torej teoretično smo vsi zdravi lahko kužni in prenašamo virus. Teoretično bi bilo najbolje da 100% vsi čepimo doma....simpl a ne :P

vsaj 14 dni in ker potem ne vemo, če smo spet okuženi bi bilo najbolje samoizolacija vsaj 9,9999 let :D

Objavljeno
pred 3 urami, Alla pravi:

pa pički lohk nrdiš picolizca brez da bi te tožila..

pred 1 uro, Alla pravi:

Ja, maš prav....res dilema s temi maskami.....
A se dobijo tudi take, k majo dušilce zvoka?

za moške se dobijo zadušene na 39db .. za ženske pa iščejo cepivo..

Objavljeno

Mogoče paše tole ravno za odnos do koronavirusa.

Strah je votel, okoli ga pa nič ni.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 14 minutami, jvalant pravi:

Ni nalezljiv.

Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

Ni nalezljiv.

o pa je, kot človeška neumnost :D

Objavljeno

khm...internacioalni govorci o kovidu :P

118298454_217222399781252_6661499469318128125_n.jpg.35def3f7df56e46eb731498eedb0cd21.jpg

Objavljeno

čez zihr ga ni, je reku tip in žlajfal u hrib.

Eko ...dve maske si dam, bo bolj sigurno :P

• Haha 3
Objavljeno

...a ni lepo, da nadrejeni za nas tako skrbijo...prav neverjetno, ker delajo sebi v škodo, če ohranjajo upokojence pri čim daljšem življenju :hmm:...temu se reče humanost na vrhuncu. :)

Objavljeno

pred eno uro, jvalant pravi:

pred eno uro, Snečer pravi:

Ni nalezljiv.

pred eno uro, DAMI34 pravi:

o pa je, kot človeška neumnost :D

ena razlika je .. tako neumnosti kot rasizmu se lahko upreš ali opredeliš... rasizem je pojem.. rasistična dejanja nimajo veze s prepričanjem..

virus pa ni pojem temveč dejstvo / stvarnost .. velika razlika..

Objavljeno
pred 4 urami, DAMI34 pravi:

khm...internacioalni govorci o kovidu :P

118298454_217222399781252_6661499469318128125_n.jpg.35def3f7df56e46eb731498eedb0cd21.jpg

Dami ne seri...skoraj sem umru od smeha :lol1::lol1::lol1:...pri nas tudi vsebinsko precej podobna zadeva...lud...zbunjen...normalan

Vseen pa rajše umrem od smeha kot od korone (ne mislim piva)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!