Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

Škoda placa na fonu

• Hvala 1
  • Haha 2
Objavljeno

v Riu letos namesto karnevala množično cepljenje..

bemti, mal cvikam da bo še twito  u cerknc kej tazga organizeru...

• Haha 2
Objavljeno

Glejte JJ jevi kolegi so se že zmenili za novo rundo testov, valda se zdej ne bomo neki bunli samo zato ker ne privoščino "pridnim fantom" par miljončkou... 

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno

Me prou zanima kaksne bodo info, zdele k se na siht privlecem. Delamo skoz, sicer ne zivilska, folka vcasih polna stacuna, kljub stetju, ker baje mularija ne rab kosare...

Ma kr neki vse skupaj... 

Objavljeno

ne hodit na teste

tam 500 na kupu

paa se vprasanje kaj ti tam v nos porinejo

Objavljeno
Pravkar, stuhec pravi:

ne hodit na teste

tam 500 na kupu

paa se vprasanje kaj ti tam v nos porinejo

Ajdovski in Dobraveljski šolniki testirani danes, nekaj več kot 20 pozitivnih, na hitrih testih. So šli še na PCR, vsi negativni.

Tako, res, zakaj bi na teste sploh hodili, saj lahko kar kovanec vržemo!

Objavljeno
pred 11 minutami, DAMI34 pravi:

Ajdovski in Dobraveljski šolniki testirani danes, nekaj več kot 20 pozitivnih, na hitrih testih. So šli še na PCR, vsi negativni.

Tako, res, zakaj bi na teste sploh hodili, saj lahko kar kovanec vržemo!

in tistih 20 je stetih na medijih da pozitivni 

Ni stevilk in nekako je treba do stevilk prit

Al pa si zmislis da je treba imet test, da ne spustijo vec v slo 

Objavljeno
pred 12 minutami, stuhec pravi:

in tistih 20 je stetih na medijih da pozitivni 

Ni stevilk in nekako je treba do stevilk prit

Al pa si zmislis da je treba imet test, da ne spustijo vec v slo 

baje jih po novem ročno brišejo, če ni JJ prepovedal :P

današnji rezultati za 8.2

54.993

cepljenih oseb  z enim odmerkom1

42.716

cepljenih oseb z dvema odmerkoma2

835.709

testiranih oseb s PCR3

405.174

testiranih oseb s HAGT4

1.493

testiranih oseb s PCR3 v preteklem dnevu

9.760

testiranih oseb s HAGT4 v preteklem dnevu

174.364

potrjenih primerov  (81.705 moških, 92.647 žensk)5

357

potrjenih primerov v preteklem dnevu

14.399

aktivnih primerov (ocena)6

683

potrjenih primerov na 100.000 prebivalcev Slovenije v zadnjih 14 dneh

842

povprečje potrjenih primerov v zadnjih 7 dneh

če prav razumem, bi moral postati oranžni, in občine bi se morale sprostit..le kaj si JJ novega zmisli, da tega ne bo potrebno?

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

če prav razumem, bi moral postati oranžni, in občine bi se morale sprostit..le kaj si JJ novega zmisli, da tega ne bo potrebno?

Lahko bi začeli testirati cocacolo, al pa kakšno papajo...tudi jabolka bi bila dobra, sej če jih testiraš dovolj, bo ziher kar nekaj pozitivnih.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Objavljeno (popravljeno)
pred 3 minutami, ftp pravi:

Normalno, normalno. Sej so včer v uni gostili tudi samo radensko pa vodo pili. Sej je blo po medijih, pa tudi udeleženci so rekli tako. Pol je pa že za verjet.

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno

dragi moji, sploh ne rabiš zarote, če maš debile. ki hočejo po vsej sili prosperirat, poleg tega me pa zanima, kaj si bodo sedaj izmislili, ko je padec okužb, kar sem že nekaj časa nazaj omenil, da pride do naravnega padca, in vsi filozofi Štefanovga jožkota so se uštel za cel mesec. 

Nekaj bodo pogruntal,. ker drama, da bo aprila spet norija se ne prijemlje.

https://www.dnevnik.si/1042948857/mnenja/odprta-stran/edina-je-janseva-resnica

Edina je Janševa resnica

Ob zadnjih »ukrepih uradnika Urbanije«, direktorja vladnega urada za komuniciranje, izvedenih po ukazih premierja Janše s prepovedmi nastopanja vladnih funkcionarjev na novinarskih konferencah, bi moralo biti neprijetno in nerodno vsem ministrom in ministricam ter vsem poslankam in poslancem državnega zbora. Predsedniku vlade so grožnje ljube, ljudi, ki se z njim ne strinjajo, ne mara.

Uroš Urbanija

Uroš Urbanija

Na vladnih novinarskih konferencah sodelujejo ljudje, ki verjamejo in oznanjajo edino resnico kot zadnjo besedo. Če ob tem še malo grozijo, toliko boljše. Kot denimo glavni šolski inšpektor Slokan, ki je opozarjal starše, da bodo lahko kaznovani, če njihovi otroci v šolah ne bodo nosili mask.

Je pa zanimivo, da je Urbanija prepovedal sodelovanje v oddajah na nekaterih televizijah Kreku in Beovićevi ter ministrici Kustečevi. Česa se bojijo? Mogoče tega, da bi se Beovićeva v čem strinjala z epidemiologom Fafanglom, ki si upa javno dvomiti o nekaterih vladnih ukrepih? Ali da bi se ubožica Kustečeva ob neprijetnih vprašanjih novinarjev lahko zlomila pred kamerami? Mogoče pa, da bi Krek izustil preveč krekizmov in bi bil narod še bolj zmeden.

Komu so te prepovedi res namenjene? Premalo ubogljivim, preveč radovednim, premalo upogljivim, neprijetnim, samosvojim ali vsem, ki ne gledamo pravih televizijskih programov? Nepojmljivo, žalostno in obenem smešno do kraja, kot da so vladajoči prepričani o neumnosti naroda. Vendar pa ne pomagajo nikakršne prepovedi, saj znamo ločiti zrnje od plev.

Te prepovedi so predvsem nedostojne in absolutno neprimerne za demokratično državo, v kateri živimo. Nedostojno je, da poslanci in poslanke ne obsodijo tovrstnega ravnanja. V Sloveniji vlada ljudstvo in je svoboda izražanja zagotovljena z ustavo.

Ljudstvo pa pravi, da ste s svojim delovanjem presegli vse meje. Ali ne vidite, da kosmi razcapanih oblačil frčijo s cesarja? Mogoče se zdi, da je slednje v tem trenutku bolj pobožna želja kot resnica. Vendar pa sem prepričana, da na koncu cesar vedno ostane gol in sam samcat pred obličjem zgodovine. Razni urbanije pa? Navadno začnejo hitro iskati novega vladarja.

Magda Plementaš Lombar, Kranj
Objavljeno
pred 2 urami, DAMI34 pravi:

Sprostilo se bo kmalu, pa tudi nazaj zaprlo se bo kmalu...samo malo za vmesno pokušino bomo zadihali. Saj smo že vajeni, kako to gre...

Objavljeno

A pol je zdajle cajt za prodajo motorja:hmm: sam prašam za prijatla:naughty:

Objavljeno
pred 2 urami, Mavti pravi:

A pol je zdajle cajt za prodajo motorja:hmm: sam prašam za prijatla:naughty:

pomoje je dovolj, da onesnažen zrak iz pnevmatik spustiš in napumpaš s svežim, oranžno - rumen ... rdeča je bila bolečina ... oranžna in še bolje rumena, je pa bolj prijazna in jo imajo nekateri zelo radi

• Haha 3
Objavljeno

Kaj zdej? Ga je meu noter al ne? Al ga je sam mau namoču, al dokonca? Proc%ntualšek najprej pil sam vodo, zdej se že sendviči omenjajo, čez tri dni bo pa ven pršl, da je blo kot pri Čiroti na malci. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Tole naso upravo kr postrelat... Zahteva, da gremo na brezplacen test. V svojem prostem casu. E, za*ebi. Lepo smo se zmenili da gremo v sluzbi. In ce kdo noce, je treba javt. Verjetn, da bodo kaksne sankcije... U rit jih je lahko sram :angryrant2:

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, Ninč. pravi:

Tole naso upravo kr postrelat... Zahteva, da gremo na brezplacen test. V svojem prostem casu. E, za*ebi. Lepo smo se zmenili da gremo v sluzbi. In ce kdo noce, je treba javt. Verjetn, da bodo kaksne sankcije... U rit jih je lahko sram :angryrant2:

tako je zaradi neodgovornih packov, sicer bi korono že zajezili

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Objavljeno
pred 40 minutami, Snečer pravi:

tako je zaradi neodgovornih packov, sicer bi korono že zajezili

A še vedno verjameš v te pravljice? :O

Objavljeno
pred 8 minutami, Alla pravi:

A še vedno verjameš v te pravljice? :O

sploh ko mi packi povedo, kak so fasali

zadnja je bila rojstni dan, vsi udeleženci fasali

do kiksa so se držali... pol pa "eh,saj ne bo nič"

driska, vročina, en teden, malo jaće

lepa pravljica :)

Objavljeno

ja in? noben ne bo umru... razn tist k že itak more... 2+ miljijona nas je in po vsaki bolnici in domovih lezijo stari in na smrt bolni ... a pol je kej cudnega da je po 20 na dan mrtvih... mal spreglejte... noben ne bo večn 

bl grozn je to da mladi pred 50 ne dobijo ustrezne  obravnave k majo loh hude posledice ker sam to korono pumpajo ,poznam primere, potem pa itak še  izgube služb, živci... 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!