Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Pravkar, VS800 pravi:

Samo zakaj sploh skos razglašaš, da si se cepila?

Ker je to del mojega zapisa.

Lahko bi tudi vse o cepljenju izpustila, ampak saj je vseeno, kaj poskušam povedati, ker me itak nekateri sploh ne razumejo, ali pa nalašč ne želijo rszumeti.

pred 1 minuto, Grut pravi:

...nekoč prijatli,zdaj tujci smo si ... žalostno toda resnično.... pa jim je spet uspelo :cry:

Jaz se z nikomer nisem saradi tega skregala, ne bom pa NIKOLI dovolila, da nekatere osebe najino prijateljstvo izrabljajo za vsiljevanje svoje propagande, ker jim jaz cepljenja NE vsiljujem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 minutami, KARMEN1 pravi:

Ker je to del mojega zapisa.

Lahko bi tudi vse o cepljenju izpustila, ampak saj je vseeno, kaj poskušam povedati, ker me itak nekateri sploh ne razumejo, ali pa nalašč ne želijo rszumeti.

Jaz se z nikomer nisem saradi tega skregala, ne bom pa NIKOLI dovolila, da nekatere osebe najino prijateljstvo izrabljajo za vsiljevanje svoje propagande, ker jim jaz cepljenja NE vsiljujem.

lej ti Rossi v ženski podobi,vem in vidim,da je ta tema ušla iz vajeti,ne zagovarjam nikogar,tako na strani cepljenih kot na strani necepljenih so extremi v nabijanju kaj je prau in kaj ni...ampak- bodi poštena tako do sebe kot do nas drugače misleči...kdo je začel z grožnjami kaj bo s tistimi,ki se ne bodo cepili,razmisli...ravno tisti možgančki katerim ti brezpogojno zaupaš to pa so JJ,KREK,BEOVIČKA,LOGARJEVA,KACIN itd...oni so začeli z grožnjami...pa ne me zdej narobe razumeti,jest sm za svobodno izbiro in od mene ne boš brala o kakem vsiljevanju katerekoli izbire...pa še neki,če se slučajno kdaj kje srečava upam,da mi ne boš stisnila kakega Fenatija ali pa Rossi nohce....

Popravljeno . Popravil Grut
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj pa mene sedaj enačiš s temi ljudmi?

Tukaj pišemo eden drugemu, ne pišemo si z njimi, oni niso na tem forumu.

In vidiš, sedaj zopet obtožuješ nekoga, ki ni kriv za nastalo situacijo.

In tako se ta kača vleče v nedogled..........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, KARMEN1 pravi:

Zakaj pa mene sedaj enačiš s temi ljudmi?

Tukaj pišemo eden drugemu, ne pišemo si z njimi, oni niso na tem forumu.

In vidiš, sedaj zopet obtožuješ nekoga, ki ni kriv za nastalo situacijo.

In tako se ta kača vleče v nedogled..........

Ampak od njih pričakujem kredibilne argumente, od preverjenih strokovnjakov, trditve s podlago,........

• Všeč mi je 2
  • Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

No, potem pa njih sprašuj o tem, ne usajaj se na nas (velja tudi za ostale, ni namenjeno samo tebi).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 20 minutami, KARMEN1 pravi:

Jaz se z nikomer nisem saradi tega skregala,

Veliko ljudi sem na fb in messengerju gladko dala na block

:jezik:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, VS800 pravi:

Veliko ljudi sem na fb in messengerju gladko dala na block

:jezik:

ma se ni skregala z njimi, samo na OFF jih je dala :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 3 minutami, KARMEN1 pravi:

No, potem pa njih sprašuj o tem, ne usajaj se na nas (velja tudi za ostale, ni namenjeno samo tebi).

sej to sem tvoj stavek skopiral....ja oprost k sm se obregnu v tvoje pisanje....k možgančku stopiš na žulj,mu zavre cerebrospinalni liquor ....

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 47 minutami, DAMI34 pravi:

ma se ni skregala z njimi, samo na OFF jih je dala :P

Tako je!

Unfollow ali kar block, odvisno od osebe.

Prepirala pa se res ne bom, škoda časa in energije. 

Samo naj me vsi pustijo pri miru!

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

21 hours ago, BlackDoc said:

Zakaj, a nismo obmejni ok do 60km? 

Ja verjetno da še velja za lokalce 60 Km od meje zato pa ni nobenga na mejnih prehodih.Z Italijo je najlažje prečkat mejo dokler te ne dobijo v notranjosti je vse ok

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, KARMEN1 pravi:

Tako je!

Unfollow ali kar block, odvisno od osebe.

Prepirala pa se res ne bom, škoda časa in energije. 

Samo naj me vsi pustijo pri miru!

Aha, če prav razumem.....tebi ne sme noben nič rečt, ti pa lahko drugače misleče obkladaš z neumnimi?

Ker edino ti in enako misleči tebi poznate pravo resnico. :sleep2:

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz prav nobenega ne nadlegujem s svojim prepričanjem, nasprotno pa sem na messenger vsak dan dobivala ogromno sporočil proti cepljenju.

Sedaj ne dobivam nič več, ker na lep način nisem mogla dopovedat, naj nehajo.

Btw: precepljenost v Slo narašča in se počasi približuje zastavljenim ciljem.

Popravljeno . Popravil KARMEN1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 2 urami, KARMEN1 pravi:

Seveda mi grozijo, tudi osebno!

Žugajo in napovedujejo apokalipso!

Veliko ljudi sem na fb in messengerju gladko dala na block, ker niso odnehali z bombardiranjem z njihovimi prepričanji, pa sem jim lepo napisala in tudi osebno povedala, da me te stvari ne zanimajo.

Ni samo ta forum na tem svetu, tudi druga družbena omrežja so zabasana s takimi modeli, ki v lajfu nimajo nič drugega, razen vsiljevanja svojega prepričanja.

Seveda nisem nek veliki strokovnjak na tem področju, ampak se izobražujem iz preverjenih virov, spremljam osebe, ki objavljajo strokovne članke, o njih se pozanimam, pogledam kdo so, kaj počnejo, kje delajo, kaj je njihova specializacija,....... pa še kaj zraven.

Antiwakserjem pa nisem nikoli napovedala bolezni, smrti, ali še kaj zraven, oni so tisti, ki nam napovedujejo konec sveta, svetovne zarote, politične spletke, sterminiranje svetovne populacije, nepopravljive poškodbe na organizmu, smrti, ..............

Pa brez zamere, ne @mladench, zate pa mi je žal, da spadaš v to skupino ljudi, ker sem te imela za pametnega in razgledanega fanta.

In ker je proti cepljenju spada v to skupino in je neumen??

Samorefleksija je qrba. ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 42 minutami, SF pravi:

Sem mislil, da si še ne bodo upali tako zaostriti ukrepe pri ne preveliki precepljenosti ker to diši na nemire...manjše množice bi lažje ukrotili. Zgleda, da se je začelo muditi??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

TRETJINA VPRAŠANIH SE NE NAMERAVA CEPITI: Skrbita jih predvsem dve stvari!

Na vprašanje, od česa bo ali je bila odvisna odločitev o cepljenju, se anketiranci v 13. valu raziskave Si-panda v povprečju najbolj strinjajo, da bo njihova odločitev za cepljenje odvisna od tega, ali bo na voljo dovolj podatkov, da je cepivo varno in učinkovito, ali je cepivo že dlje časa v uporabi, in od tega, ali bodo lahko sami izbrali vrsto cepiva.

Pri anketirancih, ki se ne nameravajo cepiti, med glavnimi razlogi za takšno odločitev prevladuje zaskrbljenost zaradi neželenih učinkov po cepljenju, skrb za dolgoročni vpliv na zdravje in mnenje, da cepivo ni varno.

http://novice.najdi.si/predogled/novica/8a0f601f4e7bbeedccde4678787cd2ff/Regional-Obala/Zanimivosti/TRETJINA-VPRAŠANIH-SE-NE-NAMERAVA-CEPITI-Skrbita-jih-predvsem-dve-stvari

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar, Snečer pravi:

jaz predlagam, da se cepite, ni hudo, hitro mine in imaš mir tako ali drugače

Edina prava resnica. 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Poznam ljudi, ki se z lahkoto vsak dan špiknejo z rasnim hormonom, testosteronom, druge, ki kadijo, tretji pijejo, četrti žrejo, peti divjajo z motorjem...itd.

Ampak ko pride do tega, a bi se cepil je pa odgovor: NE, to je pa nevarno. In so hudo načelni.

Jaz si vsaj ne lažem :P kok zdravo živim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 25 minutami, Kmet2 pravi:

Edina prava resnica. 

edini pameten predlog, kar cepi se, nič bat, bolji manj kot padec z motorjem

• Haha 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!