Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno

Na žalost bo takole: Na koncu boste vsi pocepljeni, če ne zlepa pa zgrda, samo rečt si še ne date oz. dojeli še niste tega. 

Vsa nadaljne blodnje in prepričevanja itd. so samo praznje marnje, razen če se folk ne bo konkretno uprl in to s konkretno fižično silo in ene par odločevalcev odnesel s seboj na un svet.

Objavljeno
pred 14 minutami, Snečer pravi:

To je spet kakšna nova skupina?

Nekomu je žal, ker se je cepil?

Ker kaj bi bil že razlog za solze....

Se vidi, da spremljaš samo eno stran zgodbe....

pred 2 minutami, Codeine pravi:

Na žalost bo takole: Na koncu boste vsi pocepljeni, če ne zlepa pa zgrda, samo rečt si še ne date oz. dojeli še niste tega. 

Vsa nadaljne blodnje in prepričevanja itd. so samo praznje marnje, razen če se folk ne bo konkretno uprl in to s konkretno fižično silo in ene par odločevalcev odnesel s seboj na un svet.

Žal imaš prav.
Čeprav jaz še vedno upam na konkreten upor.

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)
pred 21 minutami, Codeine pravi:

Žal imaš verjetno prav. Zgleda, da besede zapisane v zakonih EU ne veljajo nič.

Še nekaj dodam. Bi blo pa zanimivo kaj bi vladajoči rekli, če bi sedaj vse pocepili rezultata pa nebi bilo? 

Popravljeno . Popravil Markisan
  • Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, Zivnorc pravi:

Matr.... dons pa ne bom gledal Ljubezen po domače... pa ljubav na selu...pa kmetijo... pa to...

bo tlelele bolj zanimivo.... kot v filmu vojna med bogovi....al neki tazga...  :kmet:

ma vedno nafukajo kmetje :P

pred eno uro, maus pravi:

da se vam res da o tem pregovarjat ... nekako opažam, da so nesepljeni bolj agresivni ... 

ni res, jaz sem cepljen :P

je pa res, da ne 3x..ma baje se še ne smem, kam me šteješ?

Objavljeno
pred 55 minutami, Snečer pravi:

To je spet kakšna nova skupina?

Nekomu je žal, ker se je cepil?

Ker kaj bi bil že razlog za solze....

da, so celo v tej temi objavili svojo zgodbo. Pa to še prenesemo, vključno s človekom, ki je imel probleme, nekako pa ne morem prenesti..sej deluje, sam bolj slabo. 

pred 42 minutami, Codeine pravi:

na koncu bo en drek...tako se mi zdi. Celo cepljenje ne bo zmagalo, ker...hm...zakaj že (ne deluje ravno ok), moja teorija, vse bomo scepili in še bodo problemi al pa nova varianta virusa...pol bomo prešaltal na prekuževanje...never ending story

Objavljeno

cepljenje je podobno naslednji štoriji o krovcu.

Je tip "krovec" po poklicu rihtal streho fajmošru. Redno, nekajkrat na leto. Fajmošter je poklical, tule pa tule zamaka in krovec je prišel in odpravil napako. Čez par mesecev spet fajmošter pokliče in krovec je odpravil napako.

In tako je krovec ostarel, pa vzel sina s seboj v biznis. In sine pravi:

lej sem našel strešnik, ki pušča in ga je vrgel s strehe dol. Krovec, je takrat zaklel in dejal:

mona, posel si nama zjebal. 

A rab kdo pojasnilo, da je krovec vsakokrat samo počen strešnik premestil na drugo mesto? Najbrž ne...

Tako je s cepivi. Naj naredijo, kar deluje, al pa naj se jebejo. Simpl.

Objavljeno

@Snečer ti si pravnik. A ni US oresodilo, da maske niso v skladu z zakonom? Kako je sedaj s tem. Al so ukrepodajalci, že spodbili?

Objavljeno
Ob 16. 11. 2021 ob 20:01, Markisan pravi:

Nisem bral za nazaj. Ampak glede na to, da si v SLO prebolevnik 6 mesecev, nekje 12 mesecev očitno ni standarda. Torej bi bilo zanimivo vodit statistiko glede na to ali je kdo prebolel ali ni, ni važno kdaj. Tako bi dobili zanimivo statistiko. Na tak način pa se izgublja pomemben podatek.

Imaš na fb ankete na to temo, packi (po Snečerjevo) fašejo nekje na 8/9 mesecev, imaš pa tudi primere, ki so že kakšen mesec po prvi okužbi spet zboleli, in primere, ko so leto dni po okužbi bili v tesnem stiku pa niso zboleli. Pri koroni ni pravil.

Ob 16. 11. 2021 ob 20:13, Markisan pravi:

Žena ima kovid, jaz sem cepljen, jutri moram v službo ker karantene nimam. Sodelavci me bodo veseli. Moji necepljeni sodelavci se bodo testirali in kasneje dobili virus od mene. Poslal sem mail, da bi raje ostal doma še nekaj dni. Da vidimo kakšen bo odgovor od kadrovske.

Otroci morajo biti v izolaciji zaradi okužene mame, ti bi pa koristil višjo silo zaradi varstva (na NIJZ sam poklikaš - preskociš opcijo koristim izjemo). Ampak ne, lažje je pisariti po forumih kako bi se morali vsi testirati s hitrimi testi, ki pokažejo pozitivno samo takrat, ko je oseba zelo kužna, pri cepljenem je to nekje v okviru 48h, včasih tudi manj (npr. zjutraj pokaže negativno, popoldne pozitivno in naslednji dan zopet negativno).

Objavljeno

qr koda, kaže vedno pozitivno, čes cepljen :P

Objavljeno
pred 34 minutami, skalar36 pravi:

@Snečer ti si pravnik. A ni US oresodilo, da maske niso v skladu z zakonom? Kako je sedaj s tem. Al so ukrepodajalci, že spodbili?

Ustavno sodišče ne sodi... to ni sodišče.

Izdajajo pa odločbe.

Maske so ok, nisem zasledil tega, zasledil sem, da ni mogoče izrekat sankcij za nenošenje... po drugi strani pa lahko varnostnik nažene... 

Vsaka hiša ima svoja pravila, sploh kakšna zasebna firma...

Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

na koncu bo en drek...tako se mi zdi. Celo cepljenje ne bo zmagalo, ker...hm...zakaj že (ne deluje ravno ok), moja teorija, vse bomo scepili in še bodo problemi al pa nova varianta virusa...pol bomo prešaltal na prekuževanje...never ending story

Bolj se mi zdi, da gre vse bolj za to, kdo bo zmagal.

Objavljeno
pred 12 minutami, Codeine pravi:

Bolj se mi zdi, da gre vse bolj za to, kdo bo zmagal.

zmaga vedno najboljši :P

Objavljeno (popravljeno)
pred 24 minutami, Snečer pravi:

Ustavno sodišče ne sodi... to ni sodišče.

Izdajajo pa odločbe.

Maske so ok, nisem zasledil tega, zasledil sem, da ni mogoče izrekat sankcij za nenošenje... po drugi strani pa lahko varnostnik nažene... 

Vsaka hiša ima svoja pravila, sploh kakšna zasebna firma...

No sej. Sam vprašam, ker ne sledim več. Mi je pa stranka omenila neki v zvezi s tem

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno
pred 52 minutami, 3nity pravi:

Imaš na fb ankete na to temo, packi (po Snečerjevo) fašejo nekje na 8/9 mesecev, imaš pa tudi primere, ki so že kakšen mesec po prvi okužbi spet zboleli, in primere, ko so leto dni po okužbi bili v tesnem stiku pa niso zboleli. Pri koroni ni pravil.

Otroci morajo biti v izolaciji zaradi okužene mame, ti bi pa koristil višjo silo zaradi varstva (na NIJZ sam poklikaš - preskociš opcijo koristim izjemo). Ampak ne, lažje je pisariti po forumih kako bi se morali vsi testirati s hitrimi testi, ki pokažejo pozitivno samo takrat, ko je oseba zelo kužna, pri cepljenem je to nekje v okviru 48h, včasih tudi manj (npr. zjutraj pokaže negativno, popoldne pozitivno in naslednji dan zopet negativno).

FB ankete? Govorim o uradnih statistikah? Baje da se FB dohtarjev ne posluša ... al kako?

Imam tako delo da sem težko zamenljiv. Za vsak slučaj sem naredil test in do sedaj bil negativen. Ne vem pa kaj te moti testiranje, dejstvo je da če si cepljen lahko prenašaš. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 45 minutami, Markisan pravi:

. Ne vem pa kaj te moti testiranje, dejstvo je da če si cepljen lahko prenašaš. 

nemogoče. Povsod skenirajo QR kodo, ki jo lastnik s ponosom pokaže (vkljućno z mano) misleč:

to sem jaz, cepljen, varen, z mano ni šale, nemogoče je da covid prenašam. Mam kurčevo qr kodo :P

Mene še vedno boli srce, ko necepljena oseba:

zasede posteljo in respirator 3x cepljeni...majkemi, to je total izdaja. Ma ne izdaja, to so jebivetri, ki jih cepivo ne briga :P

Objavljeno
pred 2 urami, Alla pravi:

Žal imaš prav.
Čeprav jaz še vedno upam na konkreten upor.

Z umetniškimi peformansami ob petkih in utopičnimi idejami na http://glas-ljudstva.si, ki nimajo z realnostjo popolnoma nič bolj težko.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Še ena, ki me hudo moti. Povračilo škode ob stranskih učinkih cepljenja. to plača država. WTF? Torej jaz? Zakaj, čemu? Da bodo farmacevti služili in bili nič odgovorni? Bo država potem izterjala stroške od dobavitelja cepiva?

Bruh...

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred eno uro, DAMI34 pravi:

Še ena, ki me hudo moti. Povračilo škode ob stranskih učinkih cepljenja. to plača država. WTF? Torej jaz? Zakaj, čemu? Da bodo farmacevti služili in bili nič odgovorni? Bo država potem izterjala stroške od dobavitelja cepiva?

Bruh...

Ker baje imajo že pogodbe take, da proizvajalec ne odgovarja. Mislim, da sem nekje prebral da ga more država celo ščitit. Si predstavlaš da kupiš motor, se peleš 100 in odpade guma ker je proizvajalec dal slabe feltne gor. Odškodninsko odgovoren pa je tisti ki ti je prodal nov motor iz tovarne. Tazga primera ne poznam.

Aja pa še en članek v fejk antivakserskem cajtngu sm najdu: https://www.nature.com/articles/d41586-021-03003-6

Objavljeno
pred 5 minutami, Markisan pravi:

Ker baje imajo že pogodbe take, da proizvajalec ne odgovarja. Mislim, da sem nekje prebral da ga more država celo ščitit. Si predstavlaš da kupiš motor, se peleš 100 in odpade guma ker je proizvajalec dal slabe feltne gor. Odškodninsko odgovoren pa je tisti ki ti je prodal nov motor iz tovarne. Tazga primera ne poznam.

Aja pa še en članek v fejk antivakserskem cajtngu sm najdu: https://www.nature.com/articles/d41586-021-03003-6

proizvajalec ne odgovarja, ker ima začasna dovoljenja za prodajo al nekaj podobnega. Nobene pogodbe ni, da država odgovarja, ta povračila so samo jalov poiskus povečanja precepljenosti.

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

proizvajalec ne odgovarja, ker ima začasna dovoljenja za prodajo al nekaj podobnega. Nobene pogodbe ni, da država odgovarja, ta povračila so samo jalov poiskus povečanja precepljenosti.

Zadeva je z dneva v dan bolj nora. Sprašujem se po smiselnosti mojih dejanj

Objavljeno

Jaz pa ne zaznavam nekih posebnosti, odkar smo se spomlad odprli.

Lahko greš kamorkoli, odprto je še vse.

Če pa ne spremljaš poročil pa je to še dodaten plus

Gori primerjava z motorjem ni na mestu, bila bi, če bi bila vožnja z motorjem obvezna... če bi te "prisilili" v vožnjo...

Pa ni.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 22 urami, Vito23 pravi:

Fantje nč skrbet, 6 odmerek vam bo avto zaščitil proti toči! Pri 7 vam bodo pa pfizer in vsi proizvajalci častili plac na žalah :)

Poglej ga zlomka, 1 leto od okužbe in jaz še kar brcam po tem najbolj smrtonosnem virusom. Celo družil sem se z okuženim :O in kaj je bilo?! Nič... čisto nič. Kaj je bilo njemu? Po 5 dneh je bilo mimo. Maske, PCT, inšpektorji kateri se igrajo bogove to je nova normala?!?! Lahko samo rečem.. po Jelenčičevo " oprostite vi ste bedak". Če vam je to normalno, da kažete svoje passporte študentom, da greste v trgovino potem naj vas kr pospravi tale noro hud virus. Šalabajzerji.

Poznal sem nekaj njih, ki ne morejo več reči: "in jaz še kar brcam po tem najbolj smrtonosnem virusu" in ":O in kaj je bilo?! Nič... čisto nič" .....in inšpektorju "Lahko samo rečem " oprostite vi ste bedak""......

Povej še kaj pametnega, prosim. Nam Šalabajzerjem

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!