Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

Objavljeno
Citiraj

V središču Dunaja se je na protestu proti ukrepom zaradi novega koronavirusa ter napovedanem obveznem cepljenju zbralo več tisoč ljudi. Protest poteka na pobudo skrajno desnih svobodnjakov (FPÖ), čeprav na njem ni njihovega vodje Herberta Kickla, ki je okužen s koronavirusom. 

pa če to ni smeh :) 

Objavljeno
pred 6 minutami, ftp pravi:

Definiraj dolgoročne? Imamo jih dobro leto, malo manj kot z boleznijo.

Točno to, zato ker je oboje "novo" je neumno se sklicevat da ni podatkov. Jih ni ne za eno ne za drugo.

podatki so, a jih non stop spreminjamo.

V bistvu se kr mal "učimo". Sploh s cepivom. Kar se tiče bolezni je več znanega od:

prenosa, sevov, kužnosti, nivoja okužbe, zdravljenja. 

Pri cepivu pa čakamo, kaj bo pokazal čas.

pred 7 minutami, Snečer pravi:

pa če to ni smeh :) 

a nisi slišal, da virus ne izbira? (vprašaj kustečko)

Objavljeno
pred 14 minutami, Snečer pravi:

zakon tako določa ...

neke čudne primerjave daješ

ko opozorila ne zaležejo, potem sledi sila

čakajo palico.

Spet Balkanci :P

Objavljeno
9 minutes ago, DAMI34 said:

Kar se tiče bolezni je več znanega od:

prenosa, sevov, kužnosti, nivoja okužbe, zdravljenja. 

pa pride nov sev, pa spet od začetka  ?

Objavljeno
pred 4 minutami, ftp pravi:

jop, predvsem s pikanjem

Objavljeno
pred 6 minutami, DAMI34 pravi:

čakajo palico.

Spet Balkanci :P

Habsburška monarhija je bila multi vedno.

Ta povorka je kar mirna... se bodo sami raztepli...

Objavljeno
1 minute ago, DAMI34 said:

jop, predvsem s pikanjem

nop, pikanje je enako od začetka

Objavljeno

najbolj brihtna država Italija, kar spomite se začetkov korone, od ukrepov, do neukrepov, smučarije in podobno, je pravkar pametno ugotovila, da virus prihaja do njih iz Slovenije. 

Oni se sploh ne zavedajo, da jim sam vračamo pošiljko nazaj, ko so jo lani poslali k nam :P

ps. ponosni so na svojo nizko okuženost, seveda nihče ne omeni da majo mailjon prebolelih in sedaj trenutno malce sreče...še. Ne bo dolgo.

Sicer bo do pa itak kmal v lokdaunu, pa maskah na ulici, kar jih poznam. :P

https://www.delo.si/novice/svet/v-italiji-ne-razumejo-slovenske-brezbriznosti/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1LBymaQs3buaDFQV6vaoUVq6GuBxa76FRDyjyhSA0Xh_ZRchSRdSGpYzU#Echobox=1637385718

pred 6 minutami, Snečer pravi:

Habsburška monarhija je bila multi vedno.

Ta povorka je kar mirna... se bodo sami raztepli...

kaj pa nizozemci? Balkan? Nemčija Balkan al bližnji vzhod?

Jaz sem večkrat točno v tejle temi prebral, da je problem samo balkan. K sreči ni..in ostali niso nič boljši. Mogoče še slabši, ker se imajo za bolj fine.

Objavljeno
pred 4 minutami, ftp pravi:

ja in? tudi z gripo je enako...virus ni problem, problem so ukrepi

Objavljeno
pred 6 minutami, ftp pravi:

nop, pikanje je enako od začetka

ni res. Včasih je veljalo, da dva pika pomenita dobro zaščito, sedaj smo ugotovili, da niti trije ne :P, pa še vedno vztrajamo na tem kako so cepljeni varni.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 10 minutami, DAMI34 pravi:

najbolj brihtna država Italija, kar spomite se začetkov korone, od ukrepov, do neukrepov, smučarije in podobno, je pravkar pametno ugotovila, da virus prihaja do njih iz Slovenije. 

Oni se sploh ne zavedajo, da jim sam vračamo pošiljko nazaj, ko so jo lani poslali k nam :P

ps. ponosni so na svojo nizko okuženost, seveda nihče ne omeni da majo mailjon prebolelih in sedaj trenutno malce sreče...še. Ne bo dolgo.

Sicer bo do pa itak kmal v lokdaunu, pa maskah na ulici, kar jih poznam. :P

https://www.delo.si/novice/svet/v-italiji-ne-razumejo-slovenske-brezbriznosti/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1LBymaQs3buaDFQV6vaoUVq6GuBxa76FRDyjyhSA0Xh_ZRchSRdSGpYzU#Echobox=1637385718

kaj pa nizozemci? Balkan? Nemčija Balkan al bližnji vzhod?

Jaz sem večkrat točno v tejle temi prebral, da je problem samo balkan. K sreči ni..in ostali niso nič boljši. Mogoče še slabši, ker se imajo za bolj fine.

Nizozemska je imela kolonije, je tam precej temno vse skupaj.

Normalen ne gre na ulice, to je dejstvo.

Objavljeno
39 minutes ago, vandrovec said:

tudi z gripo je enako...

Ni ni, pri gripi so vedno eni in isti sevi. Ponavadi se cepi s 4valentnim cepivom, ki zajema večino.

39 minutes ago, DAMI34 said:

ni res. Včasih je veljalo, da dva pika pomenita dobro zaščito, sedaj smo ugotovili, da niti trije ne :P, pa še vedno vztrajamo na tem kako so cepljeni varni.

to ni res. dva pika pomenita dobro zaščito, vendat za omejen čas.

Objavljeno
pred 1 uro, Snečer pravi:

ko opozorila ne zaležejo, potem sledi sila

Razumem do neke mere, ampak ne pa metek u glavo. Če bi bil policist napaden z nožem ali čem takim pol ja...kolikor je pa vidno na posnetku so tipa ustrelili čez križišče. Sem prej objavil posnetek.

Glede na to da v at zapirajo tudi cepljene ..... se kar pripravimo tudi mi cepljeni.... na koncu bojo prišli po vse če se bo tako nadaljevalo.

Objavljeno
pred 15 minutami, Markisan pravi:

Razumem do neke mere, ampak ne pa metek u glavo. Če bi bil policist napaden z nožem ali čem takim pol ja...kolikor je pa vidno na posnetku so tipa ustrelili čez križišče. Sem prej objavil posnetek.

Glede na to da v at zapirajo tudi cepljene ..... se kar pripravimo tudi mi cepljeni.... na koncu bojo prišli po vse če se bo tako nadaljevalo.

Enako protest do neke mere, ko pride do uničevanja itd. pa sledi metek, itak samo gumijast.

Gre za uničevanje imovine itd., no, kdo bo to povrnil?

Antiwaxer?

Saj pravim, komu se bomo lahko zahvalili za te razmere...

Objavljeno
pred 2 urami, Snečer pravi:

Nizozemska je imela kolonije, je tam precej temno vse skupaj.

Normalen ne gre na ulice, to je dejstvo.

zakaj normalen ne gre na ulico? Mislim, da gre lahko komot. 

pred 1 uro, ftp pravi:

to ni res. dva pika pomenita dobro zaščito, vendat za omejen čas.

potem pa povej vsem okuženim, kako so dobro zaščiteni a jih je čas zajebal, ker očitno qr koda še velja in tako dobro zaščiteni sedaj lazimo okrog :P

Objavljeno
pred 41 minutami, Snečer pravi:

ukrepodajalcem se bomo zahvalili. Lahko s protesti ali pa preko tviterja.

Dejstvo je, da cepivo ne deluje dovolj dobro in da so obljubljali, da ne bo več restrikcij. Ne samo nam, celi EU, pa jo hočejo ponovno spet uvajat.

Da ne govorim o naslednjem, ko bomo spet jokali, da je zdravstvo v kurcu:

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/se-en-rdeci-alarm-mnozicni-odhod-mladih-zdravnikov/

ZDRAVNIŠKA ZBORNICA

Še en rdeči alarm: množični odhod mladih zdravnikov

V le nekaj urah prek 70 prošenj za potrdilo o dobrem imenu – za delo v tujini.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

zakaj normalen ne gre na ulico? Mislim, da gre lahko komot. 

Lahko gre, a ne gre, ker je normalen :)

Citiraj
V Avstriji pred vnovičnim zapiranjem javnega življenja naval na trgovine. Na Dunaju protest proti zaprtju javnega življenja in cepljenju.

Naval kupcev naj bi med drugim beležili v trgovinah s čevlji, kjer starši kupujejo zimsko obutev za otroke. Tudi v drugih trgovinah naj bi bili v ospredju nakupi točno določenih dobrin, pa tudi predčasno božično nakupovanje.

Dogajanje je prav tako pestro v frizerskih salonih, nekatere trgovine z oblačili vabijo z visokimi popusti, piše APA.

Iz nakupovalnega centra Auhofcenter na Dunaju obenem poročajo o dolgih čakalnih vrstah za cepljenje proti covidu-19, ki je možno brez naročanja.

Morda prvo einkauf, potem pa "sprehod" in do poročil doma...

Citiraj

V zadnjem dnevu so sicer v Avstriji znova potrdili več kot 15.000 okužb z novim koronavirusom. Zabeležili so jih 15.297, v povprečju pa v zadnjem tednu skoraj 13.500 dnevno. Umrlo je 42 covidnih bolnikov. Še naprej se veča tudi število okuženih v bolnišnicah.

Korona bo odsmučala sezono, tega pa si ne želijo...

A mi bi si morali želeti, da smučarska sezona odpade, sicer bomo spet imeli smučarski uvoz :) 

pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

ukrepodajalcem se bomo zahvalili. Lahko s protesti ali pa preko tviterja.

Dejstvo je, da cepivo ne deluje dovolj dobro in da so obljubljali, da ne bo več restrikcij. Ne samo nam, celi EU, pa jo hočejo ponovno spet uvajat.

Da ne govorim o naslednjem, ko bomo spet jokali, da je zdravstvo v kurcu:

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/se-en-rdeci-alarm-mnozicni-odhod-mladih-zdravnikov/

ZDRAVNIŠKA ZBORNICA

Še en rdeči alarm: množični odhod mladih zdravnikov

V le nekaj urah prek 70 prošenj za potrdilo o dobrem imenu – za delo v tujini.

Potrebno se bo zahvaliti tistim, ki so fasali in širijo...

Mladi zdravniki pa bodo lepo vrnili strošek šolanja, potem pa lahko gredo.

Pod Kolpo čaka nov kader.

Objavljeno

mogoče se nam pa splača dobro prekužit. :D

Objavljeno
pred 12 minutami, Snečer pravi:

Lahko gre, a ne gre, ker je normalen :)

Morda prvo einkauf, potem pa "sprehod" in do poročil doma...

Korona bo odsmučala sezono, tega pa si ne želijo...

Hrvati nimajo smučišč, majo pa proteste :P

https://www.slovenskenovice.si/razno/pri-sosedih-deset-tisoc-protestnikov-proti-covidnom-potrdilom-in-ukrepom-video/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3BCUIm3BvXAff4trx5zha3u-ehS4FgR8jgB6CnD4uGxxI-qoB7MgYmhSQ#Echobox=1637424732

Objavljeno
pred 49 minutami, Snečer pravi:

Enako protest do neke mere, ko pride do uničevanja itd. pa sledi metek, itak samo gumijast.

Gre za uničevanje imovine itd., no, kdo bo to povrnil?

Antiwaxer?

Definitvno ne necepljenim, temveč vodilnim, ki so nam obljublali da bomo s cepljenjem vse rešili. Dejstvo je da je tudi v visoko cepljenih državah isto sranje kot kle. Sranje pa je v veliki meri tudi zato, ker bolnice (iz političnih ali obstransko zaslužkarskih razlogov) ne odpirajo oddelkov in si s raznimi pravilniki same sebi otežujejo delo, zgodba Loredana je dober primer, dostopi do zdravnikov. (pri nas do osebnega komaj prideš, čakalnica prazna, pravtako nikjer na kovid oddelku ne pomaga) Je pri Slaku Loredan lepo povedal, 2 in pol prazni etaži. Za avijon pa oklepnik je, za pojstlo pa ne. Jest to vidim kot namerno napihovanje situacije za vzpostavljanje kaotičnega stanja v katerem na koncu ljudje sprejmejo vsak zakon.

Najbolj pa me jezi, da dodo najprej najebali necepljeni, nato pridemo pa garantirano na vrsto tudi mi. Folk najlažje zjebeš tako, da jih razdvojiš (prej smo bili samo politično zdaj smo pa še zdravstveno) kar pomeni, da uničiš enotno mnenje in potem lepo skupino po skupino radiraš. Z radiranjem si pa lahko razume kar se hoče, torej nekaj za dosego cilja tistega na vrhu, kdorkoli že je.

V tvojem zgornjem vprašanju iskanja krivca pa delaš točno to kar opisujem odstavek zgoraj. Ti kriviš anticepilce oni pa nas ovce. Pastirčka imamo pa skupnega. Tko, da bi se morali vsi zamisliti nad svojimi izjavami. Da medijev sploh ne omenjam.

Objavljeno
pred 1 minuto, Markisan pravi:

Definitvno ne necepljenim, temveč vodilnim, ki so nam obljublali da bomo s cepljenjem vse rešili. Dejstvo je da je tudi v visoko cepljenih državah isto sranje kot kle. Sranje pa je v veliki meri tudi zato, ker bolnice (iz političnih ali obstransko zaslužkarskih razlogov) ne odpirajo oddelkov in si s raznimi pravilniki same sebi otežujejo delo, zgodba Loredana je dober primer, dostopi do zdravnikov. (pri nas do osebnega komaj prideš, čakalnica prazna, pravtako nikjer na kovid oddelku ne pomaga) Je pri Slaku Loredan lepo povedal, 2 in pol prazni etaži. Za avijon pa oklepnik je, za pojstlo pa ne. Jest to vidim kot namerno napihovanje situacije za vzpostavljanje kaotičnega stanja v katerem na koncu ljudje sprejmejo vsak zakon.

Najbolj pa me jezi, da dodo najprej najebali necepljeni, nato pridemo pa garantirano na vrsto tudi mi. Folk najlažje zjebeš tako, da jih razdvojiš (prej smo bili samo politično zdaj smo pa še zdravstveno) kar pomeni, da uničiš enotno mnenje in potem lepo skupino po skupino radiraš. Z radiranjem si pa lahko razume kar se hoče, torej nekaj za dosego cilja tistega na vrhu, kdorkoli že je.

V tvojem zgornjem vprašanju iskanja krivca pa delaš točno to kar opisujem odstavek zgoraj. Ti kriviš anticepilce oni pa nas ovce. Pastirčka imamo pa skupnega. Tko, da bi se morali vsi zamisliti nad svojimi izjavami. Da medijev sploh ne omenjam.

Gledam skozi okno vrtne zabave ... mi "zaprti" in previdni ... oni se norca delajo.

Potem pa fašejo ... = to so krivci, malomarni in neodgovorni, egoist 1a.

To bedo je pokazala korona, da je cel kup ljudi, ki mislijo samo nase, pa samo javkajo o svojih pravicah, pozabijo pa na obveznosti in odgovornost do družbe, v kateri živijo.

Mi pa šolanje na daljavo, zmanjšan obseg dela  v službi itd ...

Krivci so znani.

• Všeč mi je 3
Objavljeno

mogoče pa majo pct na zabavi :P

Objavljeno
pred 58 minutami, Snečer pravi:

Gledam skozi okno vrtne zabave ... mi "zaprti" in previdni ... oni se norca delajo.

Potem pa fašejo ... = to so krivci, malomarni in neodgovorni, egoist 1a.

To bedo je pokazala korona, da je cel kup ljudi, ki mislijo samo nase, pa samo javkajo o svojih pravicah, pozabijo pa na obveznosti in odgovornost do družbe, v kateri živijo.

Mi pa šolanje na daljavo, zmanjšan obseg dela  v službi itd ...

Krivci so znani.

Pri ženi v službi skoraj zaprti... oz delajo na škrge, vsi cepljeni. Potalali med sabo so si cepljeni. Torej kdo je krivec tu? Večina je imela v mislih da so varni ker imajo polno šusov.

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 1 minuto, Markisan pravi:

Pri ženi v službi skoraj zaprti... oz delajo na škrge, vsi cepljeni. Potalali med sabo so si cepljeni. Torej kdo je krivec tu? Večina je imela v mislih da so varni ker imajo polno šusov.

V prvi vrsti so od nekoga in nekje morali dobiti, ostalo pa je "obnašanje" in razumevanje cepiv.

Ja eni so mislili, da je po pikecu okoli njih elektromagnetno polje in da se virus odbije ...

In že imamo (so)krivca.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!