Skoči na vsebino

KORONA virus

vandrovec
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34

povezave (klik):

Priporočene objave

pred 20 urami, ukica pravi:

Kdaj si nazadnje jedu zuni v Svici? Pa prosim ne v neki zakotni vasi, ampak v Baslu/Zurichu. Predvidevam da nikoli. Tudi zgleda ne poznas prav veliko ljudi ki tam zivijo, zato pa trosis take bedarije.

Pred leti sem bil povabljen na večerjo v Zürichu. Večerja je bila zastonj, za parkiranje pa sem plačal, kot za večerjo v Mariboru.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Darko3g said:

Pred leti sem bil povabljen na večerjo v Zürichu. Večerja je bila zastonj, za parkiranje pa sem plačal, kot za večerjo v Mariboru.

Ha ha.... Kaj menje to vrnilo ene par let nazaj... ? ? ? Ne samo švica, bil v  jedru Firenc, kjer ni parkingov ampak je parking v pritljičju stavb, pa ti poveš približno kadaj greš vn in človek ceu dan šafla naprej pa nazaj avte, pa ni ravno poceni. Pa pridem jaz z mojim zjahanim fiatom, pa notri lojtre, podaljški... Zunaj se že malo lak lušči, zadaj je lonc magnaflow + takrat je bila še luknja v srednjem loncu... ? ? ? ? 

Not v garažni hiši pa "manjši mestni avti drugačnega ranga", smart, mini cooper, kak maserati... vse svetleče in spimpano. Škoda da nisem imel kakšne skrite kamere v avtu da bi videl kako je reagiral tip vsakič ko je imel za premaknit moj avto.. ? ? 

• Haha 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Svakinja moje drage je pozitivna, v negativni smeri ...   :blush:

Ko sem danes hodil mimo parkirišča pred Idrskim zdravstvenim domom, sem videl "hitri covid test", pod "šotorom" s testiranimi kar v njihovih avtomobilih ...   ?

Ali sem jaz okužen.   :hmm:  Tega ne morem vedeti, ker sem telesno tako utrjen, da mi covid "ne more do živega" ...   :D

119304274_999km.JPG.7df64d9817a018b6cc053e26b2806dc6.JPG

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
  • Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 urami, Darko3g pravi:

neki ne bo v redu, zihr je bilo v času pred korono :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

najavljeno postupno otvaranje svih ogranicenja zbog covid-a  u austriji. 

isto tako je i obavezno cijeljenje pod veeelikiim upitnikom. 

3G ce jos neko vrijeme vrijeme biti aktivno 

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem bil pozitiven na domačem testu. Testiral sem se pa za hec ker majo otroc doma teste. Prebolel pa še špiknen. Simptoma nobenga. Študeram a morm jutr kej u BTC kupit?

• Haha 1
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 19 minutami, Markisan pravi:

Danes sem bil pozitiven na domačem testu. Testiral sem se pa za hec ker majo otroc doma teste. Prebolel pa še špiknen. Simptoma nobenga. Študeram a morm jutr kej u BTC kupit?

Nos si obriši, pa kratkega rukni in sedem dni karantene. No, kratkega lahko vseh sedem dni. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 48 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Nos si obriši, pa kratkega rukni in sedem dni karantene. No, kratkega lahko vseh sedem dni. :)

Sej mi niti z nosa ne teče. Kolko berem zame karantene ni, haha kera bedarija

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Markisan said:

Je, ce gres na pcr. Je pa od cloveka do cloveka koliko je odgovoren.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

On 1/28/2022 at 4:31 PM, vandrovec said:

Dami, mrna cepiva so velika neznanka, ti si trdil da niso...nihče ne ve, kaj bo z leti po teh gensko spremenjenih dnk-jih v človeku. Vedno več dvomov se poraja med intelektualci...tudi v preteklih video posnetkih

Eh?? To ves, da mrna ni novost, ne? Kaj pa to, da tudi mrna ne spreminja dnkja? Pa da sodec po zgoraj napisanem gledas napacne intelektualce v napacnih videoposnetkih?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 8 urami, Zok pravi:

Eh?? To ves, da mrna ni novost, ne? Kaj pa to, da tudi mrna ne spreminja dnkja? Pa da sodec po zgoraj napisanem gledas napacne intelektualce v napacnih videoposnetkih?

Da so tebe napačni učili pa ni možno? ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 10 urami, Markisan pravi:

Včasih sem hodil na pol bolan v službo, danes sem zaradi prehlada podobni bolezni v karanteni. Ne samo to, če sem samo v možnem stiku grem v karanteno, pa čeprav sem popolnoma zdrav. 

Kam gre svet.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Res je!
18 let sploh nisem imel svojega osebnega zdravnika. Moj stari je šel v penzijo in na njegovo delovno mesto je prišla druga zdravnica. Kartoteka je obležala v predalu. Moral bi podpisati pri novi. Vsa ta leta sem gripe, prehlade, viroze preživel na nogah, na delovnem mestu. Prej se nihče ni okužil od sodelavca, trgovini, družini, benz pumpi….  Žena dela v šolstvu in po evidenci so bili otroci prej res bolani z virozami preko 50%. Danes ostajajo doma za mišji prdec. V službah ostajajo doma lenuhi in delomrzneži z izgovorom stika ter karanten. V industriski coni, kjer delam je zaposlenih 4800 ljudi. Vsi delajo normalno. Ni korone, ni omikrona. Je treba delat, da se preživi. Tako firme kot posamezniki.
Tisti smrkel pa ja pihneš v robček in dalje delaš???

PS!

Tista lanska koronca pa je bila druga pesem. Leto dni po bolezni še vedno nimam vonja.?

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja...res je ...svet gre v P.M.

Jaz sem bil tudi samo malo nahoden...pa sem okužil nekoga,ki je komaj preživel...pa je bil prej čisto o.k.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 minutami, Zivnorc pravi:

Ja...res je ...svet gre v P.M.

Jaz sem bil tudi samo malo nahoden...pa sem okužil nekoga,ki je komaj preživel...pa je bil prej čisto o.k.

Poznam kup takih, ki so komaj preživeli. Že prej je večinoma žena kosila okoli hiše.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

On 1/28/2022 at 4:46 PM, ukica said:

Kdaj si nazadnje jedu zuni v Svici? Pa prosim ne v neki zakotni vasi, ampak v Baslu/Zurichu. Predvidevam da nikoli. Tudi zgleda ne poznas prav veliko ljudi ki tam zivijo, zato pa trosis take bedarije.

Hehe. Davos 2020  2 minerlani vodi 4 espresi (slabi, ceprav z Illyjeve masine) 34chf, oziroma 32€. Lugano 2021 2 espressa 2 mineralni 18chf 17€. Burgerja in mali pivi v Arbonu 2021 55chf oziroma 52€. U bistvu ? v svici neke lakote niti ne cutim. ?. Je pa res da v hoferju velikih razlik nisem opazil. 

maske so nekateri nosili 2021, 2020 samo rokavice. Na meji A-CH so hoteli osebno, nic drugega. 

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, Scarabeo 500 pravi:

Včasih sem hodil na pol bolan v službo, danes sem zaradi prehlada podobni bolezni v karanteni. Ne samo to, če sem samo v možnem stiku grem v karanteno, pa čeprav sem popolnoma zdrav. 

Kam gre svet.

v 3pm

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Scarabeo 500 said:

Kam gre svet.

Eh, na šihtu sva cepljena 2. Oba s tremi odmerki. Prejsn tedn sva bla na sihtu 2. 2 sta ostala zarad pozitivnega testa, 2 zarad karantene s stikom. Ja, mona sem se cepil, in zdej morm delat. Dobrimnameni ne ostanejo nekaznovani. ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 5 minutami, Kugelschreiber pravi:

Eh, na šihtu sva cepljena 2. Oba s tremi odmerki. Prejsn tedn sva bla na sihtu 2. 2 sta ostala zarad pozitivnega testa, 2 zarad karantene s stikom. Ja, mona sem se cepil, in zdej morm delat. Dobrimnameni ne ostanejo nekaznovani. ?

Prejšnji teden.

Od 22 - tih nas je bilo prisotnih 6. Dva sta okužena prišla v službo, ostali so se okužili doma ali bili navedeni kot stik. Sedaj nas je okoli 10. 

Samo eden je imel vročino, ostali so preživeli kot prehlad ali pa še to ne - sploh navedeni stiki.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 minute ago, Scarabeo 500 said:

Prejšnji teden.

Od 22 - tih nas je bilo prisotnih 6. Dva sta okužena prišla v službo, ostali so se okužili doma ali bili navedeni kot stik. Sedaj nas je okoli 10. 

Samo eden je imel vročino, ostali so preživeli kot prehlad ali pa še to ne - sploh navedeni stiki.

Ja, omikron je ocitno precej benigen. Ce bo potek bolezni se naprej tak, bi konec februarja morali pozabit na PCT. Lahko je bit pametn za nazaj, za naprej je dost tezje. Stroka rada mal pocaka.  Politika, oziroma “stroka” pri nas,  pa bo itak reagirala se z vecjim zaostankom, ker je treba sfinalizirat se vse mogoce malverzacije…..izteka se epidemija, in mandat. 

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi:

Ja, omikron je ocitno precej benigen. Ce bo potek bolezni se naprej tak, bi konec februarja morali pozabit na PCT. Lahko je bit pametn za nazaj, za naprej je dost tezje. Stroka rada mal pocaka.  Politika, oziroma “stroka” pri nas,  pa bo itak reagirala se z vecjim zaostankom, ker je treba sfinalizirat se vse mogoce malverzacije…..izteka se epidemija, in mandat. 

Ko poslušam tistle posnetek ki sem ga zgoraj objavil so nas namerno nategoval 2 leti. Za to more nekdo odgovarjat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 25 minutami, Markisan pravi:

v 3pm

Tudi to je res!

Primer!

Zaprte imamo vse upravne enote!!!!  Zato, ker se na UE moraš prej naročit. Sem bil in na lastne oči videl v decembru prazno UE v MB. Prazno!

Učiteljica pa dela z 20 froci katere menja vsko uro. Torej če ima 6 ur pouka zamenja 120 oseb v enem prostoru. Med odmori pa v zbornico na priprave za naslednjo uro in 40 sodelavcev na kupu. Na Ue čez pisarno pa dnevno 10 oseb čez pisarno.
UE zaprte, šole odprte. Pa kdo koga zdaj tu je.e???

Popravljeno . Popravil SAR-Solo Adventure rider
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!