DAMI34 Objavljeno November 9, 2021 Deli Objavljeno November 9, 2021 pred 10 minutami, Shillien pravi: in glih slučajno nismo govorili o tej dirki ampak o avstraliji in maleziji. kdo je zdej stupid? jaz bi rekel da tisti ki deli ta meme v izven konteksta da bi dokazal svoj point. na zadnji dirki se je lepo videlo da mu "brani hrbet" še pedrosana je odbijal ko bi ga lahko prehitel, ampak saj pravim, brihte ne ločite med dirkami in zaporedjem dogajanja, samo važno dA jE UkrADel nAslOV rOOsijU dej se mal skalmiraj. Vsak od nas lahko navija za kogarkoli, tudi jojota, lahko obtoži druge voznike da so krivi njegovih problemov in podobno. Ne bom pa več prenašal pljuvanja po članih, obkladanja članov z raznimi vzdevki in podobno. Svoje nestrinjanje ali argument se da čisto enostavno podat, brez žaljenja ali poniževanja člana. Prav tako mi gre na živce, ko nekateri obkladajo motoGP rajderje z raznimi vzdevki, kok so nesposobni. Ko bomo mi tako peljali in toliko zaslužili, ja potem lahko sikamo, prej pa ne. Ne leti samo nate, me pa moti kar sem zapisal v tej temi. Joker, IF7, ChilliPalmer in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 9, 2021 Deli Objavljeno November 9, 2021 pred 7 minutami, Snečer pravi: rossi preprosto ni bil dovolj hiter... tako preprosto je to VR46 se lahko zadnji vozi pa bo še vedno car. Ma svoje moštvo, ma dirkače, ma karizmo, ostal bo v komplet GPju. In na koncu, ko letos gledam Yamaho, kje pa je? FQ je car, drugih jamah ni..so se izgubile. Dadi, MiNa, Zok in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno November 9, 2021 Deli Objavljeno November 9, 2021 pred 21 minutami, DAMI34 pravi: dej se mal skalmiraj. Vsak od nas lahko navija za kogarkoli, tudi jojota, lahko obtoži druge voznike da so krivi njegovih problemov in podobno. Ne bom pa več prenašal pljuvanja po članih, obkladanja članov z raznimi vzdevki in podobno. Svoje nestrinjanje ali argument se da čisto enostavno podat, brez žaljenja ali poniževanja člana. Prav tako mi gre na živce, ko nekateri obkladajo motoGP rajderje z raznimi vzdevki, kok so nesposobni. Ko bomo mi tako peljali in toliko zaslužili, ja potem lahko sikamo, prej pa ne. Ne leti samo nate, me pa moti kar sem zapisal v tej temi. čaki citiraš mene a on je postal sliko ki žali? se pa popolnoma strinjam da ti neumesni žaljivi vzdevki in pa klicanje pilotov ki so najverjetnjeje od prvega do zadnjega top 25 dirkačev na svetu nesposobni itd od nekih cauch potatonov popolnoma neumestni. obtoži seveda lahko vsak, ampak naj argumentira, s tem ni nič narobe, dokler niso seveda argumenti pravljice. ChilliPalmer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 9, 2021 Deli Objavljeno November 9, 2021 pred 4 minutami, Shillien pravi: čaki citiraš mene a on je postal sliko ki žali? se pa popolnoma strinjam da ti neumesni žaljivi vzdevki in pa klicanje pilotov ki so najverjetnjeje od prvega do zadnjega top 25 dirkačev na svetu nesposobni itd od nekih cauch potatonov popolnoma neumestni. obtoži seveda lahko vsak, ampak naj argumentira, s tem ni nič narobe, dokler niso seveda argumenti pravljice. lahko je postal karkoli, pojasni mu no normalen način, če gre. Pa tudi sem zapisal, ne leti samo nate. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno November 9, 2021 Deli Objavljeno November 9, 2021 Pravkar, DAMI34 pravi: lahko je postal karkoli, pojasni mu no normalen način, če gre. Pa tudi sem zapisal, ne leti samo nate. ni šlo! ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 9, 2021 Deli Objavljeno November 9, 2021 pred 4 minutami, Shillien pravi: ni šlo! ? bo moralo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno November 10, 2021 Deli Objavljeno November 10, 2021 Prihaja zadnja dirka za VR 46 se sprašujem ( glede na to, da je v prvenstvu že vse jasno - odločeno ) ali mu bodo pustil na podij......zmagat......? Demon, bojc84, KennyJR in 1 other 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno November 10, 2021 Deli Objavljeno November 10, 2021 (popravljeno) pred 25 minutami, Lipstick pravi: Prihaja zadnja dirka za VR 46 se sprašujem ( glede na to, da je v prvenstvu že vse jasno - odločeno ) ali mu bodo pustil na podij......zmagat......? Mocno dvomim. Mozno sicer je ampak vseeno neverjamem da se mu bo unaknilo vseh cca 15 dirkačev pred njim Pa tudi neverjamem da bi rossi zelel taksen podium/zmago Popravljeno November 10, 2021. Popravil Shillien KennyJR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno November 10, 2021 Deli Objavljeno November 10, 2021 Jp, pa najmanj trije bi mogl se odstopit... Nc ne bo, dirka bo normalna, after bo pa ubitacen... KennyJR 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spartanbp Objavljeno November 10, 2021 Deli Objavljeno November 10, 2021 pred 18 urami, DAMI34 pravi: VR46 se lahko zadnji vozi pa bo še vedno car. Ma svoje moštvo, ma dirkače, ma karizmo, ostal bo v komplet GPju. In na koncu, ko letos gledam Yamaho, kje pa je? FQ je car, drugih jamah ni..so se izgubile. Tako je, stari je zakon. Pa se njegovo majico imam za na moped Demon in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 10, 2021 Deli Objavljeno November 10, 2021 pred 3 minutami, spartanbp pravi: Tako je, stari je zakon. Pa se njegovo majico imam za na moped Za olje pobrisat je dobra Shillien in Demon 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spartanbp Objavljeno November 10, 2021 Deli Objavljeno November 10, 2021 pred eno uro, Snečer pravi: Za olje pobrisat je dobra Ne se hecat.... bojc84 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 10, 2021 Deli Objavljeno November 10, 2021 pred 5 minutami, spartanbp pravi: Ne se hecat.... Saj tudi ti se hecaš, ko napišeš, da imaš njegovo majico Ali pa se motim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spartanbp Objavljeno November 10, 2021 Deli Objavljeno November 10, 2021 pred 17 minutami, Snečer pravi: Saj tudi ti se hecaš, ko napišeš, da imaš njegovo majico Ali pa se motim... Iz njegove trgovine, ti slika Kot sem napisal na začetku sezone, pa še v sredi sezone...Ducati je popušil. Pa imajo lahko 10 voznikov, če hočejo Snečer 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spartanbp Objavljeno November 10, 2021 Deli Objavljeno November 10, 2021 Naslednja sezona bo divja. Polno mladcev bo, ki si zelijo postati prvak. ukica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno November 11, 2021 Deli Objavljeno November 11, 2021 Predvsem se bo povprečna starost v motogp spustila za ene 15 let ?????? bojc84 in GeeSXer 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 11, 2021 Deli Objavljeno November 11, 2021 Tu bo tudi kmalu za ene zadnji krog Shillien 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno November 12, 2021 Deli Objavljeno November 12, 2021 VR 46 drsi jermen...... Not qualified (Out 107%) 1'47.608 46 Valentino ROSSI ITA Petronas Yamaha SRT YAMAHA 1'52.981 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 12, 2021 Deli Objavljeno November 12, 2021 važno da se govori o meni je reku Damjan Murko. Ampak, mal realno, res majo jajc od mopeda. spartanbp 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GeeSXer Objavljeno November 12, 2021 Deli Objavljeno November 12, 2021 Drugo leto bi ga verjetno prehitevali za krog. Je misli, da ga bodo do 46 leta pustili vozit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno November 13, 2021 Deli Objavljeno November 13, 2021 Rossi je direktno v Q2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 13, 2021 Deli Objavljeno November 13, 2021 ravno ko se mu odpira gre v penzijo. Mogoče bo pa podaljšaš še kako leto bojc84 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno November 13, 2021 Deli Objavljeno November 13, 2021 Pa kva še.. Že zdej se je poslovil večkrat kot Popdizajn no... Tole sezono je mel že vsaj 3 če ne več poslovilnih dirk z neko ceremonijo... Za bruhat... Samo denar, denar in denar.... Kakšno slovo, samo da lahko še zadnjič nekaj zasluži... Buschi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno November 13, 2021 Deli Objavljeno November 13, 2021 1 hour ago, KennyJR said: Pa kva še.. Že zdej se je poslovil večkrat kot Popdizajn no... Tole sezono je mel že vsaj 3 če ne več poslovilnih dirk z neko ceremonijo... Za bruhat... Samo denar, denar in denar.... Kakšno slovo, samo da lahko še zadnjič nekaj zasluži... butthurt much? Joker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KennyJR Objavljeno November 13, 2021 Deli Objavljeno November 13, 2021 pred 3 urami, Zok pravi: butthurt much? Reci kar češ... Na koncu vsi vemo, da se pod tem hinjavim nasmeškom skriva gospod Skopušnik... Franco je Racman Jaka.. Pol mamo pa še Paka, Maka in Žaka za naslednjo sezonco. Haha... Buschi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se