skalar36 Objavljeno September 24, 2021 Opozori Objavljeno September 24, 2021 pred 2 urami, spartanbp pravi: Kaj pa corner ABS to nima, nisem nikjer zasledil? Nima. Standardni ABS je.
DAMI34 Objavljeno September 24, 2021 Opozori Objavljeno September 24, 2021 pred 4 urami, spartanbp pravi: Ti dam prav, Suzukiji so zmeraj bolj kot ne imeli nižje cene od svojih japonskih bratov. Bomo videli, kako se bo Kawasaki odzval, saj mu je novi GSX GT direkten konkurent in cilja na enako publiko. Kwak ima trenutno velike težave; prodaja motorjev je padla, imajo izgube, pa še izločili jih bodo iz Kawasaki Heavy Industries. Zakaj pa je dimenzija 190/50 blesava? Meni se širina prav dopade, sam bi imel 200, če bi šlo 190/55 gre lepše
Fazer03 Objavljeno September 24, 2021 Opozori Objavljeno September 24, 2021 Samo izbor barv in grafik pa kot na MZ-jih ali Jawah pred 40 leti ...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno September 24, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno September 24, 2021 ....moja mi je rekla "DA".... ..... Zdej pa ne vem kaj naj naredim, ker sem jo v bistvu samo provociral.... ... Pa tut zbrala mi ga je tega ... Zdej pa ne vem kako se nej ven z vlečem, da sem se samo hecal.... ? ukica, maus, Akito in 10 others 8 4 1
DAMI34 Objavljeno September 24, 2021 Opozori Objavljeno September 24, 2021 pred eno uro, Zivnorc pravi: ....moja mi je rekla "DA".... ..... Zdej pa ne vem kaj naj naredim, ker sem jo v bistvu samo provociral.... ... Pa tut zbrala mi ga je tega ... Zdej pa ne vem kako se nej ven z vlečem, da sem se samo hecal.... ? Nimaš več kej debatirat. Gotof si...pa še prav ti je povedala ? Erikcslo, Zivnorc in Kawasaki_rider 2 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 24, 2021 Opozori Objavljeno September 24, 2021 pred eno uro, Zivnorc pravi: ....moja mi je rekla "DA".... ..... Zdej pa ne vem kaj naj naredim, ker sem jo v bistvu samo provociral.... ... Pa tut zbrala mi ga je tega ... Zdej pa ne vem kako se nej ven z vlečem, da sem se samo hecal.... ? Da bi bog dal, da še moja nasede takim provokacijam??? Joker, Zivnorc in Erikcslo 2 1
Akito Objavljeno September 25, 2021 Opozori Objavljeno September 25, 2021 pred 12 urami, Zivnorc pravi: ... Zdej pa ne vem kako se nej ven z vlečem, da sem se samo hecal.... ? ...hja...se zgodi, če rabiš spraševat za dovoljenje ??... Zivnorc in Erikcslo 2
vandrovec Objavljeno September 25, 2021 Opozori Objavljeno September 25, 2021 GS izgled s kljunom so posnemali...
hribuc Objavljeno September 25, 2021 Opozori Objavljeno September 25, 2021 Kolikor je meni znano je bil Suzuki prvi ki je na svoj moped namestil kljun (dr big) Vsi ostali so kopirali ! Slide 1
vandrovec Objavljeno September 25, 2021 Opozori Objavljeno September 25, 2021 pred eno uro, hribuc pravi: Kolikor je meni znano je bil Suzuki prvi ki je na svoj moped namestil kljun (dr big) Vsi ostali so kopirali ! Ja res, samo GS je razvijal ta videz naprej, da je sedaj postal popularen...sčasoma se na nekaj privadiš, sprva je moteče.
Akito Objavljeno September 25, 2021 Opozori Objavljeno September 25, 2021 pred 2 urami, vandrovec pravi: ... sprva je moteče. ..."skos" je moteče ?...
spartanbp Objavljeno September 26, 2021 Opozori Objavljeno September 26, 2021 Ob 24. 9. 2021 ob 13:32, skalar36 pravi: Nima. Standardni ABS je. 150 KS pa nima corner ABS?
skalar36 Objavljeno September 27, 2021 Opozori Objavljeno September 27, 2021 pred 8 urami, spartanbp pravi: 150 KS pa nima corner ABS? Hja, nism ga jest naredu. Ko sm gledal predstavitvene posnetke, nekje vmes reče, da ima navadni ABS. Še zmer bolje kot nič.
Zivnorc Objavljeno September 27, 2021 Opozori Objavljeno September 27, 2021 .... ampak jest imam res resno težavo.... ...moja že kr naokol govori, da bom nov moped nabavu....samo bi se pa rada prej še gor usedla, če ji paše med noge.... ... pa jest vem, da ji skor kerkol paše med noge....samo da ni italijan, al pa GS.... pa da ni rdeče barve.... Erikcslo, RobiRoberto, Pero75 in 1 other 1 3
Joker Objavljeno September 27, 2021 Opozori Objavljeno September 27, 2021 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ... pa jest vem, da ji skor kerkol paše med noge....samo da ni italijan, al pa GS.... pa da ni rdeče barve.... Skratka, jest ji ne pašem sploh! Da ne bom samo off topic: Vedno sem gojil simpatijo do Suzukijev. Zato imam tudi enega doma. Žal mi je le, da mi moji gabaridi preprečujejo uporabo motorja ala tale GSX GT. Bi bil verjetno na vrhu mojega seznama. Pa tudi če sploh ne bi imel nobenega ABS. Navsezadnje sem bil brez njega vse do predlani pa je kar šlo. Vsaj stoppy-je sem lahko izvajal pred semaforji... Zivnorc, skalar36 in MiNa 3
Zivnorc Objavljeno Oktober 5, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2021 ...slučajno najdu... Erikcslo in DAMI34 2
maus Objavljeno Oktober 5, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2021 pred 16 minutami, Zivnorc pravi: ...slučajno najdu... sm vidu ja ... bo čas pokazu, kaj je bolje... kot cepivo meni je susko bolj naklonjen, predvsem zaradi teže in višine sedeža nagradno vprašanje... najdi in napiši primerjavo višine sedeža Erikcslo in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Oktober 5, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2021 ...če si enga al pa druzga s tačko na svojo nogo postaviš, v nobenem primeru ni dobr... ... sta obadva pretežka... ... SUZUKI SI REKU?!?!? ... bogokletna beseda za zapriseženega Kwakasakiarja... Mavti in maus 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2021 Absolutno zamerim suzi, da nima rolerja za prilagajanje prednapetosti zadaj. Mogoče bolj uporabna zadeva kot tempomat. Zadeva, ki jo stalno rabiš. Že ko kovčke namontiraš, moraš povečat prednapetost, ko greš v dvoje spet. Sploh si ne predstavljam, da bi stalno s klučem okrog laufal pa nabijal po vzmeti. siks, skalar36, IF7 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2021 pred 13 urami, maus pravi: sm vidu ja ... bo čas pokazu, kaj je bolje... kot cepivo meni je susko bolj naklonjen, predvsem zaradi teže in višine sedeža nagradno vprašanje... najdi in napiši primerjavo višine sedeža ... pa na Suzo Mitaske pašejo.... a boš tut na Mitas prešaltou? ...ekola... kombinezjon mam tut že zbran zate: ... sam namest Mišelin dej gor Mitas napis, pa Maus za na rit.... Erikcslo in maus 1 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2021 pred 15 urami, maus pravi: nagradno vprašanje... najdi in napiši primerjavo višine sedeža S:810mm K:835mm masa: S:226kg K:235kg maus 1
maus Objavljeno Oktober 6, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2021 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: S:810mm K:835mm masa: S:226kg K:235kg pri meni bi to prevagalo Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 6, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2021 pred 1 minuto, maus pravi: pri meni bi to prevagalo ...samo ne na stran... maus, DAMI34 in Mavti 3
DAMI34 Objavljeno Oktober 6, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2021 pred 19 minutami, Zivnorc pravi: S:810mm K:835mm masa: S:226kg K:235kg K ima sedež modela 2019 81cm, potem so pa pri 2020 dodal še 2cm pene. Tako da se da tudi pri K dobiti nižji sedež. S ma pa bolj klopco. Hočem povedati, da verjetno ni bistvene razlike. V masi se pa že pozna.
maus Objavljeno Oktober 6, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2021 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: K ima sedež modela 2019 81cm, potem so pa pri 2020 dodal še 2cm pene. Tako da se da tudi pri K dobiti nižji sedež. S ma pa bolj klopco. Hočem povedati, da verjetno ni bistvene razlike. V masi se pa že pozna. Tega podatka, pri modelu 2022 ni, da je nižji sedež .. itak se ga da predelat in gel notri dati, in je še vedno nižje, če pri 810 daš gel in peno s strani pobereš, kot na 835 ... preverjeno, ker to delam na vseh motorjih.... ni pomembno za do Kala pa nazaj, ampak nekje v vukojebini, ko se zaplezaš in je treba obrtnt .. tudi to je preverjeno IF7 in Zivnorc 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se