Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 hvala vsem za odgovore Če je bil vsa leta servisiran na uradnem servisu ,pokličeš bilokateri BMW servis ,poveš ident številko in dobiš informacijo iz prve roke,tako smo odkrili tudi prevaro enega od Krških prodajalcev motorjev ki ga je prodajal kot novega ,letnik 2013 se mi zdi,po preverjanju smo dobili pravo številko ,letnik 2009 !!!! Motor je bil res nov in na paleti ,nikoli vožen ,toda letnik tak kot sem povedal ......pa še en blizu Krškega ki je želel nategnit mene z GS letnikom 2007,po dokumentih je res bil letnik kot sem napisal po ogledu motorja pa je bil letnik 2oo4 ki ima par sprememb napram 2007 kot so naprimer ,prvi branik,števec itd.....laika bi našponali za pet sekund,jaz sem se samo nasmejal pozdravil in več me v tem okraju ne vidijo ....... Mal off topic sam vezano na debato !
motolover Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 O teh letnikih novih motorjev s strani sivih uvoznikov smo se ravno včeraj pogovarjali. Izgleda je ustaljena praksa, da "vzhodnjaki" Italijanom praznimo prepolna skladišča. Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Doma imam še CD komplet manual service ,če kdo potrebuje,drugače roma v smeti ......
Wakasaki Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 Doma imam še CD komplet manual service ,če kdo potrebuje,drugače roma v smeti ...... meuuuu Imel bi ga ja...nekje v bližnji prihodnosti si ga bom upam,da lastil-GS-a
Kmet2 Objavljeno Oktober 6, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2015 meuuuu Imel bi ga ja...nekje v bližnji prihodnosti si ga bom upam,da lastil-GS-a Pridi iskat,na ZS ti pošljem št....
HyperJack Objavljeno Oktober 11, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 Pričakujem odgovor...koliko ta zadeva od FULLSIX.a košta... me pa verjetno zna sezut na koncu Bojda je to prvi karbonski rollbar. Kmet2 1
Scarabeo 500 Objavljeno Oktober 11, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 A ni motor zračno hlajen? Se mi zdi zadeva preveč zaprta. Scarabeo
HyperJack Objavljeno Oktober 11, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 A ni motor zračno hlajen? Se mi zdi zadeva preveč zaprta. Scarabeo Tanov je glih en tuk zračno hlajen, kot ostali vodno hlajeni mopedi Z boka je tak vseeno koliko je zaprto, spredaj in zadaj je odprto..
motolover Objavljeno Oktober 11, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 A ni motor zračno hlajen? Se mi zdi zadeva preveč zaprta. Scarabeo Od l.2013 je vodno hlajen.
Kmet2 Objavljeno Oktober 11, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2015 To je delno vodno hlajen agregat saj voda hladi samo izgorevalno komoro , HyperJack sam un rolbar je pa
kasti Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Pričakujem odgovor...koliko ta zadeva od FULLSIX.a košta... me pa verjetno zna sezut na koncu Bojda je to prvi karbonski rollbar. Mislim da te bo sezulo, pa še zmrazilo!
HyperJack Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Nimaš kaj, BMW je luksuz, tako kot vsi pripadajoči dodatki =). Je morda kdo za group buy? Sej ne da bi bil škrt, samo 485 €, mi je v tej sekundi malo huda... Cevaste cevi so cenejše...samo izgled mi ni ok...treba še malo prespat zadevo. DAMI34 1
skalaprava Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Pričakujem odgovor...koliko ta zadeva od FULLSIX.a košta... me pa verjetno zna sezut na koncu Bojda je to prvi karbonski rollbar. Namontiraš to pa še kakšen podoben kos in boš kmalu ugotovil, da si iz GS-a naredil RT-ja DAMI34, MiNa in hajoktejn 3
HyperJack Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Namontiraš to pa še kakšen podoben kos in boš kmalu ugotovil, da si iz GS-a naredil RT-ja - Podaljšek sprednjega blatnika - zadnji blatnik - zaščita hladilnika - zaščita agregata pa po vsej verjetnosti bom kopiral šus plato in jo nekoliko spredaj podaljšal, da zaščitim sprednji del agregata. To bo to kar bom dodal drugo leto. Dejstvo je, da ne bo nikoli podoben RT.ju niti v sanjah..:D
Nearrain Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 (popravljeno) - Podaljšek sprednjega blatnika - zadnji blatnik - zaščita hladilnika - zaščita agregata pa po vsej verjetnosti bom kopiral šus plato in jo nekoliko spredaj podaljšal, da zaščitim sprednji del agregata. To bo to kar bom dodal drugo leto. Dejstvo je, da ne bo nikoli podoben RT.ju niti v sanjah..:D Podaljsek prvega blatnika zgleda za nikamor...alternativa je tole: Zadnji notranji blatnik (zascita amortizerja in vodna zascita voznikovih in sovoznikovih nog: Zascita hladilnika: EvoTech, Wundelich, Touratech . . . pa se bi se kaj naslo...vazn, da ti je vsec in da te ne olupijo prevec. Zascita motorja.... odvisno do cesa ti je vec... zascite ali izgleda... se najbolje se obnesejo originalni zascitni pokrovi od BMW-ja... pri padcu namrec kljub vsem famoznim cevnim zascitam (SW-Motec ipd ) se vedno pokrov ventilov zaruzi po tleh, docim tale BMW-jev na oko nikakakav pokrov prestreze vec neprijetnosti kakor jaslice od cevcic.. Popravljeno Oktober 12, 2015. Popravil Nearrain Fritz in sayo 2
HyperJack Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Podaljsek prvega blatnika zgleda za nikamor...alternativa je tole: Zadnji notranji blatnik (zascita amortizerja in vodna zascita voznikovih in sovoznikovih nog: Zascita hladilnika: EvoTech, Wundelich, Touratech . . . pa se bi se kaj naslo...vazn, da ti je vsec in da te ne olupijo prevec. Zascita motorja.... odvisno do cesa ti je vec... zascite ali izgleda... se najbolje se obnesejo originalni zascitni pokrovi od BMW-ja... pri padcu namrec kljub vsem famoznim cevnim zascitam (SW-Motec ipd ) se vedno pokrov ventilov zaruzi po tleh, docim tale BMW-jev na oko nikakakav pokrov prestreze vec neprijetnosti kakor jaslice od cevcic.. Podaljšek je že izbran: notranji blatnik ne bo ta omenjeni, ker mi res ne zgleda da na 17k€ vrednem mopedu blatnik fiksiram z vezicami =) Vse ostalo od EvoTecha...aja pozabil sem omenit še zaščito prednjega žarometa... RIZOMA sam da bom vzel tistega v črni barvi...
DAMI34 Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 (popravljeno) Edin še kondome pod sedež pa bo 100% zaščiten. p.s. podaljšek blatnika všeč mi ni sploh, ker ne drži oblike originala, ampak izzumlja nove ostre linije...mogoče edin če bi enako foro ponovil na zadnjem blatniku...sam nasvet. Popravljeno Oktober 12, 2015. Popravil DAMI34
HyperJack Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 (popravljeno) Edin še kondome pod sedež pa bo 100% zaščiten. p.s. podaljšek blatnika všeč mi ni sploh, ker ne drži oblike originala, ampak izzumlja nove ostre linije...mogoče edin če bi enako foro ponovil na zadnjem blatniku...sam nasvet. To je pa taman v stilu s klunom in stranskimi ledvičkami =) Popravljeno Oktober 12, 2015. Popravil HyperJack
DAMI34 Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 ja, vendar je smer drugačna, ne poudarja silhute...sicer pa moped je tvoj, važno da je tebi všeč pik1 1
pik1 Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Edin še kondome pod sedež pa bo 100% zaščiten. p.s. podaljšek blatnika všeč mi ni sploh, ker ne drži oblike originala, ampak izzumlja nove ostre linije...mogoče edin če bi enako foro ponovil na zadnjem blatniku...sam nasvet. . ... ja pa kaj še ???? ... pol nej pa raj kar vse zamenja ... za kvako ... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 . ... ja pa kaj še ???? ... pol nej pa raj kar vse zamenja ... za kvako ... evo, ta prav nasvet, če hočeš met lep moped pik1 1
igorkr Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 Nimaš kaj, BMW je luksuz, tako kot vsi pripadajoči dodatki =). Je morda kdo za group buy? Sej ne da bi bil škrt, samo 485 €, mi je v tej sekundi malo huda... Cevaste cevi so cenejše...samo izgled mi ni ok...treba še malo prespat zadevo. In če pustiš tako kot je. V najslabšem primeru ti pokrovi ventilov delujejo kot crashpad. Potem pa te pobravaš al pa zamenjaš z novimi. So novi bolj poceni od teh zaščit. Obenem zamenjaš olje in prečekiraš ventile http://www.ebay.com/itm/2-orig-BMW-Ventildeckel-R-1200-GS-R-RS-RT-Wasserboxer-LC-neu-pulverbeschichtet-/321881895582?hash=item4af1a7f29e&vxp=mtr DAMI34 in builder 2
HyperJack Objavljeno Oktober 12, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2015 . ... ja pa kaj še ???? ... pol nej pa raj kar vse zamenja ... za kvako ... Ne rabim niti menjat, mam tudi Kwako v garaži....ahahahahah zmagu sem vas vse DAMI34, pik1 in builder 3
HyperJack Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 ja, vendar je smer drugačna, ne poudarja silhute...sicer pa moped je tvoj, važno da je tebi všeč Tastar, pol bi bil tale podaljšek blatnika, glih en tok grd dodatek, kot tvoj sistem za podmazovanje ketne :P? Nearrain 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Tastar, pol bi bil tale podaljšek blatnika, glih en tok grd dodatek, kot tvoj sistem za podmazovanje ketne :P? sj je grd, sam moj je skrit
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se