Skoči na vsebino

BMW R1200 GS a do 2013

Priporočene objave

Objavljeno
pred 21 minutami, skalaprava pravi:

TRW MST239FS ....to bi bilo za tvojega GS-a

Kje se to nabavi?

Objavljeno

Alarm se da dodatno vgradit?

Kvaliteten disk locker ni pocen, pa dodam še tistih 100 € je alarm not. 

Sej vem, da bi se za te podatke lahko na servisu pozanimal, pa je glih tak deževen dan in slučajno mi je padlo na pamet.

Objavljeno
33 minutes ago, HyperJack said:

Alarm se da dodatno vgradit?

Kvaliteten disk locker ni pocen, pa dodam še tistih 100 € je alarm not. 

Sej vem, da bi se za te podatke lahko na servisu pozanimal, pa je glih tak deževen dan in slučajno mi je padlo na pamet.

Vse, kar se da dodatno naročiti pri novem, lahko dokupiš in naknadno montiraš. Ogrevane ročke, alarm, meglenke s stikali,..

Objavljeno
pred 4 minutami, motolover pravi:

Vse, kar se da dodatno naročiti pri novem, lahko dokupiš in naknadno montiraš. Ogrevane ročke, alarm, meglenke s stikali,..

Super. hvala

Objavljeno
pred eno uro, HyperJack pravi:

Super. hvala

Za alarm maš, kolikor vem že na motorju določen konektor, ko kupiš samo vtakneš , ne vem pa če je potreben tester da seznani nov uporabnik z Can-Bus instalacijo.

Objavljeno

Ta novi imajo vklop alarma preko računalnika na armaturi, najbrž ne gre samo z priklop preko vtiča, ampak j treba tudi kaj aktivirati preko računalnika na servisu.

Objavljeno
Ob 28. 2. 2016 at 15:14, vandrovec pravi:

Za makadam in suh asfalt je zelo dobra. Dvakrat mi je zadnje kolo zdrsnilo v ovinku in to zvečer na mrzlem asfaltu ali rosi na cesti. Obakrat v Šk. Loki, morda imajo tam tudi posebno gladek asfalt? Prednja guma je dobila trikotno obliko, na sredini je nastal rob...morda se preveč po ovinkih vozim? Zvozil jih bom do konca, potem bomo pa videli

Žijo!

A si že zvozil gume?

Kako se kaj obnese na mokrem? Koliko km si prevozil?

A je še kdo drug sprobal tele gume na GS(A)1.2k

Odločam se namreč med Tourance in E-08.

LP

Objavljeno

Se ni kaj odločat, jaz se "prestavim" samo še na Terraforce...

Na strani Mitas-a je cena, kilometrina in tudi oprijem vsaj za moj stil vožnje.

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 26 minutami, MiNa pravi:

Se ni kaj odločat, jaz se "prestavim" samo še na Terraforce...

Na strani Mitas-a je cena, kilometrina in tudi oprijem vsaj za moj stil vožnje.

Ja samo moja krauca je malo težja...

Objavljeno
pred 37 minutami, KNNMS pravi:

Ja samo moja krauca je malo težja...

Počakaj na TF, pravzaprav so že v prodaji. Namenske za velike endure.

Objavljeno

Jst bom poizkusil s TF ko še malo zvozim RS2, zgleda bo sprednja prej konc kot zadnja

Objavljeno

Terra Force je plod slovenskega znanja (Savatech), ali je to pravi Mitas izdelek, torej češki inženiring?

Objavljeno
pred 15 urami, skalaprava pravi:

Terra Force je plod slovenskega znanja (Savatech), ali je to pravi Mitas izdelek, torej češki inženiring?

Slo znanje, češki denar!

Pri razvoju Mitasovih (Savinih) gum je pomemben člen Beno Lipnik, včasih je bil best of the best v tekmovanju s skuterji...

Objavljeno
pred 6 urami, kasti pravi:

Pri razvoju Mitasovih (Savinih) gum je pomemben člen Beno Lipnik, včasih je bil best of the best v tekmovanju s skuterji...

Po mojem vedenju (poznam osebno) je eden od testnih voznikov njegov oče Brane LIPNIK. Se je lani oglasil pri meni, ker je mitaske testiral na Triumph Explorerju, prav zdaj pa testira mitas enduro program (štoflce) z BMW GS 1200 in to obnašanje in vzdržljivost na asfaltu.

Objavljeno

Dober video o GSu z novimi Anakee Wild gumami. Na koncu tudi ocena AT, katero je testiral.

P.S. Opažam, da sem pred dnevi to napisal in pozabil klikniti. 

Objavljeno

Posodi kdo APN 6? Kolegico bi rad naučil vozit... Ljubljana z okolico...

Objavljeno

Mi lahko nekdo, ki ima takele original kufre za R 1200 GS, razloži zakaj je tam pri auspuhu vijak, na desnem kufru pa aluminjast vzvod z luknjo.

Ali je to morda še kaj povezano, ali jih samo natakneš in s klipsno zapneš na nosilec (zgoraj in ob strani)

20160505_201459.jpg

Objavljeno
pred 54 minutami, KyoKon pravi:

Mi lahko nekdo, ki ima takele original kufre za R 1200 GS, razloži zakaj je tam pri auspuhu vijak, na desnem kufru pa aluminjast vzvod z luknjo.

Homemade? Jaz teh dodatkov nimam na kovčkih

• Všeč mi je 3
Objavljeno

A je na ta novih kašna zanka za zaklepanje čelade?

Objavljeno

Misliš na kovčkih? Na BMW alu kovčkih je ni, na motorju tudi ne. Jaz si bom dal zajlo zadaj na prtljažnik in zaklenil čez čelado. Sama zanka ne prepreči kraje, ker ti z nožem odrežejo trak za zapenjanje čelade. Pravzaprav zelo nerad puščam čelado na motorju, enkrat mi je nekdo notri vrgel čik in je del notranjosti zgorel.

Objavljeno
pred 15 minutami, motolover pravi:

Misliš na kovčkih? Na BMW alu kovčkih je ni, na motorju tudi ne. Jaz si bom dal zajlo zadaj na prtljažnik in zaklenil čez čelado. Sama zanka ne prepreči kraje, ker ti z nožem odrežejo trak za zapenjanje čelade. Pravzaprav zelo nerad puščam čelado na motorju, enkrat mi je nekdo notri vrgel čik in je del notranjosti zgorel.

Ne zapenjaj čez trak,temveč odpri vizir in zajlo potegni preko bradnega dela......tud to se da ukradet ampak težje.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Logično, samo nekateri motorji imajo samo zanko (po možnosti pod sedežem) in ta je narejena za sponko na traku. Drug namig bi dal, da se čelade ne zaklepa na kolo motorja in položi na tla. Kak kužek mimogrede dvigne tačko. :)

Objavljeno

Narediš zanko iz zajle in zapneš okoli sedeža, čez "vizir" seveda

Objavljeno

Ima še kdo težavo z gumami - prva vgradnja R1200GS LC Anakee... glasne so za popizdit, kot da bi bil fuč ležaj.. ?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!