boych Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred eno uro, dulinr pravi: Saj pravim, če ga kupim od znanca bo nakup sigurno dober, je letnik 2007 ima prevoženih 29000km, ima nove gume, bočna kufra, menjan izpun(znamke še nevem), mora en dan do njega da dorečeva še glede cene in da si ga malo bolje ogledam in naredim testno vožnjo. On bo pa kupil novega GS Adventure-ja; to je edini razlog za prodajo. Zato pa sprašujem, da dobim še vaša mnenja glede letnika 07, ali so kakšne znane težave z njimi, itd... LP 2007 letnik je imel kolega, v 93 kkm mu je crknil senzor goriva in gretje ročk na obeh ročkah ... sedaj se njegov foter vozi naprej, tako da, če je bil v redu vzdrževan se nimaš česa bati ... MiNa in Kmet2 2
dulinr Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred 55 minutami, boych pravi: 2007 letnik je imel kolega, v 93 kkm mu je crknil senzor goriva in gretje ročk na obeh ročkah ... sedaj se njegov foter vozi naprej, tako da, če je bil v redu vzdrževan se nimaš česa bati ... Vzdrževan je bil tako kot mora bit, zato me tudi vleče da bi tega vzel, ker poznam vso zgodovino. Drugače bi vzel kako leto mlajšega, bi pa rezkiral kaj bi dobil. Bom šel kar tega preizkusit pa bomo vidli kako bo. Hvala za odgovore. Poročam naprej. LP Andrej Cartman 1
Cartman Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 2 hours ago, dulinr said: Saj pravim, če ga kupim od znanca bo nakup sigurno dober, je letnik 2007 ima prevoženih 29000km, ima nove gume, bočna kufra, menjan izpun(znamke še nevem), mora en dan do njega da dorečeva še glede cene in da si ga malo bolje ogledam in naredim testno vožnjo. On bo pa kupil novega GS Adventure-ja; to je edini razlog za prodajo. Zato pa sprašujem, da dobim še vaša mnenja glede letnika 07, ali so kakšne znane težave z njimi, itd... LP 19 minutes ago, dulinr said: Vzdrževan je bil tako kot mora bit, zato me tudi vleče da bi tega vzel, ker poznam vso zgodovino. Drugače bi vzel kako leto mlajšega, bi pa rezkiral kaj bi dobil. Bom šel kar tega preizkusit pa bomo vidli kako bo. Hvala za odgovore. Poročam naprej. LP Andrej saj je nima. deset let več al manj čepi v garaži IMO je to odličen nakup. Včasih nastane mal problem, ker taki lastniki mislijo, da je njihov brez km vreden dva tista z normalnimi km za to starost. (po moje, tak motor 10 let=100 000) igc1 1
Kawl Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 Kilometri so vprašljivi na tem 2007 letnik BMW-ju. Jaz takim prodajalcem ne verjamem, četudi je sosed, kolega, mogoče so že njega nategnili
dulinr Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 pred 5 minutami, Kawl pravi: Kilometri so vprašljivi na tem 2007 letnik BMW-ju. Jaz takim prodajalcem ne verjamem, četudi je sosed, kolega, mogoče so že njega nategnili Ga ima od novega. Tako da kilometri so realni...... Bomo vidli kakšna bo cena ko grem na ogled in test. Javim. Lp Kmet2, gretzky in Cartman 3
Kawl Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 Pravkar, dulinr pravi: Ga ima od novega. Tako da kilometri so realni...... Bomo vidli kakšna bo cena ko grem na ogled in test. Javim. Lp Aha to pa je druga. Ampak bo verjetno cena pretirana
dlicen Objavljeno Januar 3, 2017 Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 3 hours ago, Kawl said: Kilometri so vprašljivi na tem 2007 letnik BMW-ju. Jaz takim prodajalcem ne verjamem, četudi je sosed, kolega, mogoče so že njega nategnili Ma to je večna debata. Pač ne moremo vseh soditi po sebi. Jaz osebno poznam človeka, ki na leto naredi morda 200 km z motorjem, ker pač nima časa (očitno pa tudi prevelike volje ne). Pa ga vseeno ne prodaja... In če ga bo prodajal, mu absolutno nihče ne bo verjel, da ima njegova 10 let stara Honda samo 2 jurja km. Pa jih ima res. 17 hours ago, fish1968 said: Triumph je bila opcija oz. neznanka....... (čeprav vzmetenje ni ravno bogvekaj),...... ...upam da zdrži vsaj 140000km. Prva stvar, ki se jo na Tigru menja je zadnji amortizer, sploh če imaš starejši letnik. Druga stvar pa ventile vilic. Razlika je nenormalna. Za mašino ob rednem vzdrževanju mislim, da 140 jurjev ne bo problema. Če te še kaj zanima, vprašaj na ZS, da ne bom tukaj smetil. Kmet2 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Januar 3, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 3, 2017 (popravljeno) jurja gor al dol, ne pomeni nič v primerjavi s tem kok letno zapraviš za gume, bencin, kavice, servise...ne se tok obremenjevat z nabavno ceno mopeda. Če je moped dober, pa tako kot praviš znana zgodovina se tisto morebitno preplačilo realne vrednosti, kaj kmalu prinese not. Hočem povedati, nabavna cena mopeda ni glavni, niti največji strošek. Popravljeno Januar 3, 2017. Popravil DAMI34 gretzky, MiNa, pik1 in 10 others 13
ufo plast Objavljeno Januar 7, 2017 Opozori Objavljeno Januar 7, 2017 Lani pred zimo sem tudi jaz postal lastnik gs-a 1200 letnik 2011. Ker se z motorjem nisem vozil praktično nič še ga malo opazujem v garaži zato sem opazil da je mašina na 2 mestih malo od olja. Na levi strani med cilindrom in blokom ter zadaj nad karterjem v bližini zaganjača na slikah je mogoče bolj slabo vidno. Ali je to razlog za skrb? Je že kdo imel podobno situacijo?
Wakasaki Objavljeno Januar 7, 2017 Opozori Objavljeno Januar 7, 2017 pred 2 urami, ufo plast pravi: Lani pred zimo sem tudi jaz postal lastnik gs-a 1200 letnik 2011. Ker se z motorjem nisem vozil praktično nič še ga malo opazujem v garaži zato sem opazil da je mašina na 2 mestih malo od olja. Na levi strani med cilindrom in blokom ter zadaj nad karterjem v bližini zaganjača na slikah je mogoče bolj slabo vidno. Ali je to razlog za skrb? Je že kdo imel podobno situacijo? predlagam, da ščistiš in pomladi po testni vožnji znova preveriš. Kolikor se vidi ni sile builder 1
builder Objavljeno Januar 7, 2017 Opozori Objavljeno Januar 7, 2017 tudi jaz se neb sekiral, je pa dobro povedal Wakasaki
dulinr Objavljeno Januar 7, 2017 Opozori Objavljeno Januar 7, 2017 Ob 3. 1. 2017 at 13:22, Kawl pravi: Aha to pa je druga. Ampak bo verjetno cena pretirana No danes je bil čas in sem šel motor pogledat. Motor je zelo ohranjen, cena dobra, tako da sva se kar dogovorila, ko se vreme malo popravi menja lastnika . Ima pa celo 26000km, kufri so od givi-ja 3x. Kaj več, in kakšna fotka, ko prde domov. Lp Andrej Bmflar, builder, Kor13 in 1 other 4
sayo Objavljeno Januar 7, 2017 Opozori Objavljeno Januar 7, 2017 GS 1200 RAMBLER Quest, MiNa, Ferrarist in 3 others 6
Janezs Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 (popravljeno) Sej zgleda hud motor, sam tisti cilindri so pa za odrezat. Pa mogar sz cekularjem. Popravljeno Januar 8, 2017. Popravil Janezs Ferrarist 1
vandrovec Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 pred 6 urami, Janezs pravi: Sej zgleda hud motor, sam tisti cilindri so pa za odrezat. Pa mogar sz cekularjem. Boxer je pravzaprav glavna značilnost tega motorja, pa telelever sprednje vilice in kardan. Mi pa ni jasno, kaj bi to pripomoglo pri offroad vožnji, po moje je to prej ovira. Ne vidim smisla v tako opremljenem GS-u? Janezs 1
MiNa Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 (popravljeno) Osnova za oba prototipa je R1200R (kardan od r1200GS) tako da ni telelever ampak "klasika"USD. Vse pa je podrejeno nižanju teže (zato tudi oznaka K199). Popravljeno Januar 8, 2017. Popravil MiNa Rdeči, nemo, sayo in 2 others 5
dulinr Objavljeno Januar 8, 2017 Opozori Objavljeno Januar 8, 2017 A ima kdo manual service za gs1200 2007 v PDF-ju? LP
RSM Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 (popravljeno) pred 14 urami, dulinr pravi: A ima kdo manual service za gs1200 2007 v PDF-ju? LP KLIK Ali ima kdo navodila v SLO za alarmno napravo (ADV, 2012 l.) v elektronski, PDF obliki? Popravljeno Januar 9, 2017. Popravil RSa
MiNa Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 pred 17 urami, dulinr pravi: A ima kdo manual service za gs1200 2007 v PDF-ju? LP SM v PDF vprašanje, če sploh obstaja. Poišči Reprom. dulinr in Wakasaki 2
siks Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 pred 21 urami, MiNa pravi: Osnova za oba prototipa je R1200R (kardan od r1200GS) tako da ni telelever ampak "klasika"USD. Vse pa je podrejeno nižanju teže (zato tudi oznaka K199). ...in kolk kil ma to? 199?
MiNa Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 pred eno uro, siks pravi: ...in kolk kil ma to? 199? Vse o omenjenih dveh prototipih. sayo 1
Wakasaki Objavljeno Januar 9, 2017 Opozori Objavljeno Januar 9, 2017 pred 10 urami, MiNa pravi: SM v PDF vprašanje, če sploh obstaja. Poišči Reprom. Tako je kolikor je meni znano nini pdf Reprom je zakon vse in se več.... MiNa 1
Popularna objava HyperJack Objavljeno Januar 13, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 (popravljeno) Evo poleg GSa Sm dobil za darilo še GSA. Waaaaa Popravljeno Januar 13, 2017. Popravil HyperJack Joker, DAMI34, vuk76 in 8 others 11
vuk76 Objavljeno Januar 13, 2017 Opozori Objavljeno Januar 13, 2017 Hvala za opombo...pozabil da se ga ze da dobit. Sem si ga kar narocil. HyperJack in Bmflar 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se