jskrablin Objavljeno December 21, 2017 Opozori Objavljeno December 21, 2017 pred 1 uro, MiNa pravi: Pa ne mi o tem, da je tam kitajski Al pa pa pa ...... (kdo je kaj "ulil" tele tvoje?)
MiNa Objavljeno December 21, 2017 Opozori Objavljeno December 21, 2017 (popravljeno) Ja neprijetna izkušnja. Ampak tudi kakšen kardan od Ubermašine se zlomi... Popravljeno December 21, 2017. Popravil MiNa
ufo plast Objavljeno December 21, 2017 Opozori Objavljeno December 21, 2017 30 minutes ago, jskrablin said: Tudi iz teh razlogov nisem hotel "kitajske" robe no saj mogoče je tudi to narejeno na kitajskem? upal sem da od poznanega trgovca dobim kvalitetno robo katera bo pašala v nulo, pa ni bilo tako, verjamem pa da to ni namerno in da bodo odpravili napako.
HyperJack Objavljeno December 22, 2017 Opozori Objavljeno December 22, 2017 pred 23 urami, ufo plast pravi: Tudi te sem gledal in vse ostale možne in mi ni bilo nič všeč. Tile moji so porezkani iz aluminija in so med izdelavo očitno zgrešili centre. Kako lahko na CNC rezkalniku fališ centre :D?? Pol je sfaljena cela serija, bojo mogli program popravit. MiNa 1
ufo plast Objavljeno December 22, 2017 Opozori Objavljeno December 22, 2017 2 minutes ago, HyperJack said: Kako lahko na CNC rezkalniku fališ centre :D?? Pol je sfaljena cela serija, bojo mogli program popravit. Tudi jaz se to sprašujem, edino logično mogoče če so kos delali najprej iz ene strani potem pa še iz druge da so kaj zgrešili...? ni mi jasno
RSM Objavljeno December 23, 2017 Opozori Objavljeno December 23, 2017 Na CNC-ju je marsikaj možno, (vsaj v kpl, ne vem kako je na dolenskem). Na to, da so pa v BMW-ju falil pa nisi pomislu... vandrovec 1
Kawl Objavljeno December 23, 2017 Opozori Objavljeno December 23, 2017 (popravljeno) Mal večjo lukno nared pa je sej nov balanca stran padla Popravljeno December 23, 2017. Popravil Kawl vandrovec 1
ufo plast Objavljeno December 23, 2017 Opozori Objavljeno December 23, 2017 2 hours ago, Kawl said: Mal večjo lukno nared pa je sej nov balanca stran padla Itak, ce ne dobim novih bom ze zrihtou
Snečer Objavljeno December 23, 2017 Opozori Objavljeno December 23, 2017 Ob 21. 12. 2017 ob 8:06, ufo plast pravi: No situacija je bila taka, nabavil sem v zlato pomočene distančnike za bilanco: Distančniki Ko sem zadevo hotel zmontirat, težava: Zgrešeni centri! Težavo sem že javil trgovcu in bomo videli kako se bo rešila zadeva. zato pa se take zadeve na servisih montirajo, pri bmwju ni predvideno, da za tako ceno delaš kaj sam doma
vandrovec Objavljeno December 23, 2017 Opozori Objavljeno December 23, 2017 pred 22 urami, HyperJack pravi: Kako lahko na CNC rezkalniku fališ centre :D?? Pol je sfaljena cela serija, bojo mogli program popravit. Verjetno ne naredijo cel kos z enim vpetjem...tudi CNC stroji niso ne vem kaj, pa obraba nožev, svedrov. Če ni človeka zraven tudi računalnik ni vsemogočen ufo plast 1
MiNa Objavljeno December 23, 2017 Opozori Objavljeno December 23, 2017 Na objemki se vidi, da je ulitek razen, če je bila naknadno peskana. Tudi na samem povišku ni rečeno, da je CNC na roko . Na "bayu" je veliko ponaredkov. Žal tudi trgovina, ki se oznanja kot št 1 za BMW, lahko prodaja ponaredke iz... Danes ni več problem ponaredit laserski napis, ki za marsikoga pomeni, to je to. V svetu elektronskih komponent je to še posebej prisotno. Zakaj nebi bilo tudi na področju raznih avto moto dodatkov. ukica, Joker in ciciban 3
ufo plast Objavljeno December 23, 2017 Opozori Objavljeno December 23, 2017 39 minutes ago, MiNa said: Na objemki se vidi, da je ulitek razen, če je bila naknadno peskana. Tudi na samem povišku ni rečeno, da je CNC na roko . Na "bayu" je veliko ponaredkov. Žal tudi trgovina, ki se oznanja kot št 1 za BMW, lahko prodaja ponaredke iz... Danes ni več problem ponaredit laserski napis, ki za marsikoga pomeni, to je to. V svetu elektronskih komponent je to še posebej prisotno. Zakaj nebi bilo tudi na področju raznih avto moto dodatkov. Objemka ni del kompleta poviškov.
Kawl Objavljeno December 24, 2017 Opozori Objavljeno December 24, 2017 Ja a pa vijak ne gre notr al te to sam motiu ker ni na sredini ?
ufo plast Objavljeno December 24, 2017 Opozori Objavljeno December 24, 2017 42 minutes ago, Kawl said: Ja a pa vijak ne gre notr al te to sam motiu ker ni na sredini ? Vijak M10 ne gre skozi ker glava vijaka prime to še ni tako hudo saj sem to že odpravil. Potem sem pa opazil da tudi klema ne paše, bi jo moral popravit ko sem to opazil nisem več nadaljeval z posegi ker je to original in zaenkrat nočem posegat. Trenutno čakam odgovor trgovca verjetno po praznikih. Kawl 1
tomash Objavljeno December 24, 2017 Opozori Objavljeno December 24, 2017 Dobil Heed crash bars iz Poljske. Ko sem hotel zmontirat, ugotovim, da potrebujem Torx T55. V naši vasi ga ni. Bom moral kupit. Zmontiral pa sem nosilce za meglenke, ki mi jih je poslal Louis. Simpl k pasulj. Zdaj morajo le še meglenke prit, pa da se lotim montaže. Bom potreboval malo nasvetov. Ko vse skupaj zmontiram, dam še kakšno sliko gor. Wakasaki 1
Scarabeo 500 Objavljeno December 24, 2017 Opozori Objavljeno December 24, 2017 pred 2 urami, ufo plast pravi: Vijak M10 ne gre skozi ker glava vijaka prime to še ni tako hudo saj sem to že odpravil. Potem sem pa opazil da tudi klema ne paše, bi jo moral popravit ko sem to opazil nisem več nadaljeval z posegi ker je to original in zaenkrat nočem posegat. Trenutno čakam odgovor trgovca verjetno po praznikih. Pred desetletjem sem delal v SLO firmi, ki je delala vzglavnike za Mercedes. Moja naloga je bila preveriti puše, če vzglavnik lepo drsi brez zatikanja. Tretjina komadov je bila slabih, zatikajočih ali pa sploh ni šlo skozi. Po opravljenem delu je prišel nadrejeni in prekontroliral, se odločil, da tretjina pač ne more biti zanič. Na koncu je bilo samo še morda 10 % izmeta. Sem kar videl jezo lastnika, ki je dal recimo 60 jurjev za avto, pa se mu je zatikal vzglavnik. Malo mimo teme, pa vseeno ne čisto, glede na to, da je večina izdelkov izdelana nekje zunaj, konkurenca pa huda. Scarabeo Wakasaki, Mavti, MiNa in 2 others 5
vandrovec Objavljeno December 24, 2017 Opozori Objavljeno December 24, 2017 To je v bistvu zelo enostaven izdelek, vsak orodjar na lahek način to izdela. Pri serijskih proizvodnjah se pa ve, kako je...če ni zainteresiranega delavca, ki nadzira stalno kontrolira, večinoma cel šiht eno in isto ter vmes malo ne "zaspi" ali če se nič ne zatakne na avtomatskih linijah je OK. To bi morali zamenjat, samo škoda časa in sitnosti...
solorider Objavljeno December 24, 2017 Opozori Objavljeno December 24, 2017 pred 1 uro, tomash pravi: Dobil Heed crash bars iz Poljske. Ko sem hotel zmontirat, ugotovim, da potrebujem Torx T55. V naši vasi ga ni. Bom moral kupit. Zmontiral pa sem nosilce za meglenke, ki mi jih je poslal Louis. Simpl k pasulj. Zdaj morajo le še meglenke prit, pa da se lotim montaže. Bom potreboval malo nasvetov. Ko vse skupaj zmontiram, dam še kakšno sliko gor. lahko slikaš samo nosilce...
tomash Objavljeno December 24, 2017 Opozori Objavljeno December 24, 2017 pred 2 urami, solorider pravi: lahko slikaš samo nosilce... Louis 40€. Lahko bi jih naredil tudi sam. solorider, vandrovec, Joker in 2 others 5
Wakasaki Objavljeno December 27, 2017 Opozori Objavljeno December 27, 2017 Govorim o gsa2007 se meni prav dozdeva, da je oem olje za kotni prenosnik viskoznosti 75W-90 klik kataloško sem vpisal v splet in kante ki imajo to kataloško je te viskoze klik po debatah pa sem sklepal, da je to čeprav vsi oil konfiguratorji itd ponudijo 75w-90. sem kaj spregledal?
ufo plast Objavljeno Januar 2, 2018 Opozori Objavljeno Januar 2, 2018 Kje imajo ti motorji varovalke?
Wakasaki Objavljeno Januar 2, 2018 Opozori Objavljeno Januar 2, 2018 pred 53 minutami, ufo plast pravi: Kje imajo ti motorji varovalke? nini ni sploh vse poteka preko krmilnika/krmilne enote MiNa 1
dejcpob Objavljeno Januar 4, 2018 Opozori Objavljeno Januar 4, 2018 a je že kdo obnavljal diferencijal na gs-u letnik 2005 dalje? S tem mislim menjava ležajev
Wakasaki Objavljeno Januar 4, 2018 Opozori Objavljeno Januar 4, 2018 (popravljeno) pred eno uro, dejcpob pravi: a je že kdo obnavljal diferencijal na gs-u letnik 2005 dalje? S tem mislim menjava ležajev misliš tole klik pol jih maš pa polno še zraven, en je clo v dveh delih Popravljeno Januar 4, 2018. Popravil Wakasaki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se