dejcpob Objavljeno Marec 31, 2018 Opozori Objavljeno Marec 31, 2018 pred 2 urami, Kawl pravi: Tale možakar bi ti znal to nardit. Tudi cena ne bo 300€ ampak prej kakšnih 100€. Marko Fužir 040/501-830 Ločica ob Savinji 44 Ali pa tukaj http://www.heavyduties.ro/bmw Tale možakar jih je naredil zame in lahko recem same pohvale. Oba dva sta koštala 300 evropskih , levi je lepo zrezan za avspuh, notr je tapiciran, edin kar je mors met original nosilce od advenčerja. so tudi vaserdiht sprobal v bosni k me je pral 3 dni vkup. Uglavnem to je to . ZdravkoK 1
Kugelschreiber Objavljeno Marec 31, 2018 Opozori Objavljeno Marec 31, 2018 (popravljeno) Najbol spljuvan motor leta 2017. Tezkokategorne obtozbe o popolnoma zgresenem nakupu so se plodile in dnevno mnozile. Razocaranje lastnika je odmevalo v deveto vas. In se dlje. Krokodilje solze o dragih poravilih....za vas bo to odlicen nakup, ze za skromnih deset kek, bote u lokalni kafani frajer s prefukanim ampak Serugatovim G/Som... https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13000985&display=BMW 1200 gs adventure jebe lud zbunjenog. Razumi kdor more. Popravljeno Marec 31, 2018. Popravil Kugelschreiber MiNa in Joker 1 1
Kmet2 Objavljeno April 1, 2018 Opozori Objavljeno April 1, 2018 pred 9 urami, Kugelschreiber pravi: Najbol spljuvan motor leta 2017. Tezkokategorne obtozbe o popolnoma zgresenem nakupu so se plodile in dnevno mnozile. Razocaranje lastnika je odmevalo v deveto vas. In se dlje. Krokodilje solze o dragih poravilih....za vas bo to odlicen nakup, ze za skromnih deset kek, bote u lokalni kafani frajer s prefukanim ampak Serugatovim G/Som... https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13000985&display=BMW 1200 gs adventure jebe lud zbunjenog. Razumi kdor more. Motor je ugoden nakup , če primerjaš cene istih letnikov s tako opremo na netu . Bi dal največ 7k€ pa še to samo zaradi Avtovala , ker Zvone baje nima posluha za tehniko ,ga imajo v Avtovalu . MiNa in ukica 2
tomash Objavljeno April 1, 2018 Opozori Objavljeno April 1, 2018 Marko nosilcev nea dela. Dela pa fajn kufre. Rabim torej nosilce za kufre. Razen novih, je še kakšna opcija?
Wakasaki Objavljeno April 1, 2018 Opozori Objavljeno April 1, 2018 pred 20 urami, tomash pravi: Imaš levo in desno 37L? In top case? levo 37 desno 48 in top 58 Kawl 1
Kugelschreiber Objavljeno April 1, 2018 Opozori Objavljeno April 1, 2018 29 minutes ago, tomash said: Marko nosilcev nea dela. Dela pa fajn kufre. Rabim torej nosilce za kufre. Razen novih, je še kakšna opcija? Po 10.4. narocim bokobrane za taljansko kljuse. Cene so zelo zmerne. Bomo vidli kaj bo prislo, kako bo sedlo. V meniju vidim tudi bmfo. http://www.moto-adventure-tech.com.pl/ Wakasaki in MiNa 1 1
Kawl Objavljeno April 1, 2018 Opozori Objavljeno April 1, 2018 pred 2 urami, tomash pravi: Marko nosilcev nea dela. Dela pa fajn kufre. Rabim torej nosilce za kufre. Razen novih, je še kakšna opcija? Mogoče poglej nosilce od Givi-ja. Ali pa SW-motech si narediš fuksno na nosilec kufre odstraqniš pa jih na tri hitre šraufe ki so original od sw-motech sistema. pred 1 uro, Wakasaki pravi: levo 37 desno 48 in top 58 Tale zadn kufer je vsaj uporaben v primerjavi z original ADv kufrom... MiNa in Wakasaki 2
bosa Objavljeno April 1, 2018 Opozori Objavljeno April 1, 2018 pred 2 urami, tomash pravi: Marko nosilcev nea dela. Dela pa fajn kufre. Rabim torej nosilce za kufre. Razen novih, je še kakšna opcija? Tista od heavyduties, ki ti jo je Kawl omenil. Poceni, dobro, čvrsto izdelano, pa tile Romuni so zelo resni, ažurni in korektni. Priporočam iz iskušenj z njimi. R1200 GS/GSA Panniers racks: 110€ Panniers: from 390€ Wakasaki in MiNa 2
Wakasaki Objavljeno April 1, 2018 Opozori Objavljeno April 1, 2018 A je kdo pred kratkim menjal zadnje ploščice,???? Verjetno večina original, morda pa ne.?? kakšna je cena originalnih. Hvala pred 1 uro, Kawl pravi: Mogoče poglej nosilce od Givi-ja. Ali pa SW-motech si narediš fuksno na nosilec kufre odstraqniš pa jih na tri hitre šraufe ki so original od sw-motech sistema. Tale zadn kufer je vsaj uporaben v primerjavi z original ADv kufrom... Res je, sej sem pogledoval proti malemu 42 pa prav moja halo vzem tavelkega
MiNa Objavljeno April 1, 2018 Opozori Objavljeno April 1, 2018 pred 6 urami, Wakasaki pravi: A je kdo pred kratkim menjal zadnje ploščice,???? Meni so se na "dveh bawarskih kljusetih" obnesle TRW kupil pri Euroton. Wakasaki 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 pred 18 urami, xtzs pravi: Tista od heavyduties, ki ti jo je Kawl omenil. Poceni, dobro, čvrsto izdelano, pa tile Romuni so zelo resni, ažurni in korektni. Priporočam iz iskušenj z njimi. R1200 GS/GSA Panniers racks: 110€ Panniers: from 390€ Nimam niti ene pripombe. Zelo dobra kvaliteta in vpetje. Hitro snemljivi. Preko maila preveri za nosilce. Po mojem jih tudi imajo. Wakasaki in MiNa 2
Wakasaki Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 pred 1 uro, The Lakl pravi: Nimam niti ene pripombe. Zelo dobra kvaliteta in vpetje. Hitro snemljivi. Preko maila preveri za nosilce. Po mojem jih tudi imajo kok te je koštalo kpl nosilci plus kufri?
Wakasaki Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 pred 13 urami, MiNa pravi: Meni so se na "dveh bawarskih kljusetih" obnesle TRW kupil pri Euroton. Si kdaj puskušal v SLO kupiti brembo? http://moto.brembo.com/en
mtko Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 1 hour ago, Wakasaki said: Si kdaj puskušal v SLO kupiti brembo? http://moto.brembo.com/en Mam Brembo rdeče za zadaj, če rabiš povej 36 €. Wakasaki 1
bosa Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 pred 5 urami, Wakasaki pravi: kok te je koštalo kpl nosilci plus kufri? Saj imaš na spletni strani vse, s cenami vred, za vsak motocikel posebej. Če mu pošlješ po mailu povpraševanje, lahko še kaj detajlno povprašaš ,(odgovori še isti ali naslednji dan) ti pošlje predračun in ko je plačano naslednji dan odpošlje. Wakasaki in MiNa 2
vandrovec Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 ...110 nosilci, kovčki od 390...to verjetno oba kovčka in vse skupaj 500€? Wakasaki 1
solorider Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 pred 4 urami, mtko pravi: Mam Brembo rdeče za zadaj, če rabiš povej 36 €. Kaj pomeni rdeče?
bosa Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 pred 31 minutami, vandrovec pravi: ...110 nosilci, kovčki od 390...to verjetno oba kovčka in vse skupaj 500€? vandrovec 1
vandrovec Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 pred 15 minutami, solorider pravi: Kaj pomeni rdeče? Rdeče imajo v oblogi delce železa zaradi česar so bolj obstojne in tudi diske bolj obrabljajo (sinter). V modrih je karbon in keramika zato so mehkejše in bolj prijazne do diskov, hkrati se pa tudi hitreje obrabijo...naj me kdo popravi, če se motim, sem napisal nekaj po spominu, tudi sam imam rdeče na motorju. Ko sem jih kupoval sem se bolj zanimal za razlike. solorider in Wakasaki 2
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 pred 7 urami, Wakasaki pravi: kok te je koštalo kpl nosilci plus kufri? Nosilci in dva kufra nekaj malega čez 400 pred dvema letoma bosa, Quest in MiNa 3
mtko Objavljeno April 2, 2018 Opozori Objavljeno April 2, 2018 1 hour ago, solorider said: Kaj pomeni rdeče? Sinter zmes Brembova oznaka je SA 57 minutes ago, vandrovec said: Rdeče imajo v oblogi delce železa zaradi česar so bolj obstojne in tudi diske bolj obrabljajo (sinter). V modrih je karbon in keramika zato so mehkejše in bolj prijazne do diskov, hkrati se pa tudi hitreje obrabijo...naj me kdo popravi, če se motim, sem napisal nekaj po spominu, tudi sam imam rdeče na motorju. Ko sem jih kupoval sem se bolj zanimal za razlike. Ja maš prav, samo za zadaj priporočajo kr sinter zmes, plave so sicer res mehkejše samo je pa feltna skoz črna. Wakasaki, skalaprava, solorider in 1 other 4
ZdravkoK Objavljeno April 3, 2018 Opozori Objavljeno April 3, 2018 (popravljeno) Ob 31. 3. 2018 ob 19:47, Kawl pravi: Tale možakar bi ti znal to nardit. Tudi cena ne bo 300€ ampak prej kakšnih 100€. Marko Fužir 040/501-830 Ločica ob Savinji 44 Ali pa tukaj http://www.heavyduties.ro/bmw Imam jih od Markota mislim da že eno peto leto. Izredno lahki in jih sploh ne devam več dol. Me kak BEMWEJAŠ postrani gleda k vidi da niso original....(kot da mi je kaj zravn dal) ampak pri teh letih pa pr tej hrani ne zgleda kej dost da bi se js sekiral. Skratka markotove (FUŽIR) priporočam. če bi kupoval nove bi zopet pri njemu... Ko dvigneš original BMWjevega in tega mojega? Ni primerjave v teži. Tud naslonu sem ga pa drži.... Popravljeno April 3, 2018. Popravil ZdravkoK bosa, MiNa, Wakasaki in 2 others 5
ZdravkoK Objavljeno April 3, 2018 Opozori Objavljeno April 3, 2018 Ob 1. 4. 2018 ob 10:02, tomash pravi: Marko nosilcev nea dela. Dela pa fajn kufre. Rabim torej nosilce za kufre. Razen novih, je še kakšna opcija? Kdo pravi da jih nea dela? Jaz imam nosilce prav njegove. On naredil. Tudi kufre njegove, govorim o stranskih kufrih. lp MiNa in bosa 2
tomash Objavljeno April 3, 2018 Opozori Objavljeno April 3, 2018 pred 1 uro, ZdravkoK pravi: Kdo pravi da jih nea dela? Jaz imam nosilce prav njegove. On naredil. Tudi kufre njegove, govorim o stranskih kufrih. lp On tako pravi.
Wakasaki Objavljeno April 3, 2018 Opozori Objavljeno April 3, 2018 Ob 2. 4. 2018 ob 11:49, mtko pravi: Mam Brembo rdeče za zadaj, če rabiš povej 36 €. sorry pozno sem opazil tvoj citat... Že naročil......hvala vseeno.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se