DAMI34 Objavljeno Maj 16, 2018 Opozori Objavljeno Maj 16, 2018 Pravkar, sesir pravi: Kr tja prestavi,da bomo bebci znali in razumeli... oprosti ampak a res vsi mislite da sam "deda mraz" ali " zvončica"? Kaj je tako težko pisati v pravo temo? Ali je enostavneje klobasat vsepovprek, bo že Dami ali kdo drug premaknil? thumper 1
sesir Objavljeno Maj 16, 2018 Opozori Objavljeno Maj 16, 2018 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: oprosti ampak a res vsi mislite da sam "deda mraz" ali " zvončica"? Kaj je tako težko pisati v pravo temo? Ali je enostavneje klobasat vsepovprek, bo že Dami ali kdo drug premaknil? Oprosti a kar zok napisal nisem znal tja dat da bi odgovoril v uni temi...sori...saj vem,da imaš dela s tem urejanjem ful....sem iskal temo preden sploh pisal v to temo,pa so arhivirane in ne gre odgovarjat o njih...sem ful hotu,da bi blo v temi gilera stalker
DAMI34 Objavljeno Maj 16, 2018 Opozori Objavljeno Maj 16, 2018 Pravkar, sesir pravi: Oprosti a kar zok napisal nisem znal tja dat da bi odgovoril v uni temi...sori...saj vem,da imaš dela s tem urejanjem ful....sem iskal temo preden sploh pisal v to temo,pa so arhivirane in ne gre odgovarjat o njih...sem ful hotu,da bi blo v temi gilera stalker mal poišči, pa tja linkaj odgovor sesir 1
raza Objavljeno Maj 17, 2018 Opozori Objavljeno Maj 17, 2018 (popravljeno) --- Popravljeno Maj 17, 2018. Popravil raza
miha600 Objavljeno Maj 20, 2018 Opozori Objavljeno Maj 20, 2018 Zanima me, če je kdo imel podobno situacijo: Ko je motor ogret med 2,5k - 4k obrati cuka - trokira. Po zvoku bi rekel, kot da ne deluje na en cilinder. Tudi na mestu je tu in tam zaznati (zvok), kot da en cilinder ne vžiga vedno. Gre za motor Honda CBR 600F l. 2006. Nekaj zadev, ki sem jih že preveril: akumulator je bil nov cca. 1-2 leti nazaj. Z njim ni težav. Tudi v začetku sezone motor normalno štartal filter zraka čist - kot nov - K&N svečke menjanje pred 6k km (iridium) menjana ena vžigalna tuljava, saj je imela izrabljene vzmeti, ki pridejo na kontakt svečke. Nič razlike preveril regulator tlaka goriva. Na vakumskem delu ni videt nobene kapljice goriva Elektriko sem malenkost že eliminiral, saj mrzel motor deluje čisto normalno. Šele ko pride na delovno temperaturo (cca. 75-80 stopinj) se pojavijo opisane težave. Nad 4k obrati teče čisto normalno. Motor je zadnji 2 leti bolj stal (3 - 5 rezervoarjev goriva na sezono). Razmišljam, če bi bilo kaj z injektorji... Težave s svečkami, injektorji in podobno: verjetno bi se pri višjih obratih še bolj izrazito kazale težave. Se morda motim?
thumper Objavljeno Maj 21, 2018 Opozori Objavljeno Maj 21, 2018 k&n ima malo večji pretok zraka.če je en injektor malce zapacan je lahko to vzrok. počen sealni kolektor/ sesalna cev pred agregatom ..preizkus - vzameš start sprej in med delovanjem pošpricaš po kolektorju - če vleče fouš zrak bo nabil obrate. Zok, Joker, bosa in 1 other 4
wabb Objavljeno Maj 29, 2018 Opozori Objavljeno Maj 29, 2018 Ob 16. 5. 2018 ob 6:49, Rdeči pravi: vprašaj tu http://www.jerman-motocenter.si/varjenje-platisca Felgno so porihtal v nulo...priporočam, tud lakiranje ni blo potrebno. Hvala za namig. gretzky, MiNa, raza in 5 others 8
otko Objavljeno Junij 12, 2018 Opozori Objavljeno Junij 12, 2018 Zanima me glede sklopke na gsx-r 600, če mogoče kdo kaj ve...namreč že ene par mesecev opažam, da je sklopka postala glasnejša, iz motorja se sliši nek šum in to v vseh prestavah, če stisnem sklopko to šumenje preneha. Po tem sklepam, da je nekaj s sklopko, ni sicer ne vem kako glasna ni pa to bilo običajno...ker drugače sklopka nič ne drsi ali kaj podobnega, vse dela normalno...samo malo me je strah, da se ne bi kaj razletelo, ker potem bi bila škoda lahko precej večja kot pa sama menjava sklopke...ima pa motor 100 000 km in je sklopka še original. Števec se je itak že ustavil na 99999, se da tudi to kako rešit? lp Bostjan L 1
Ciko86 Objavljeno Junij 12, 2018 Opozori Objavljeno Junij 12, 2018 Lahko da je košara sklopke slaba..razkoplješ in pogledaš,rezkiraš 15 eur za novo tesnilo in je.. thumper 1
zan24713 Objavljeno Julij 5, 2018 Opozori Objavljeno Julij 5, 2018 zivjo zna kdo povedati kako deluje tipka za ugasniti cross motor? sta samo 2 žički in me zanima kakšno tipko morm kupt, vem da jih prodajajo te tipke ampak so po 15 ali vec e, z razlogom mogoče? ker drugače kupiš tipko v elektro trgovini za kakšen e ali manj lp
thumper Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 on-off.prekinja plus . lahko kupiš navadno stikalo IP68..
zan24713 Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 Hvala Sepravi zicki sta narazen, s stikalom jih skleneš in motor ugasne?
Joker Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 Ponavadi naredi stik na maso. Na starejših motorjih je bila speljana samo ena žička. Ker pa imajo novejši gumijaste blažilce krmila, je le to izolirano in zato sta speljani 2...
zan24713 Objavljeno Julij 6, 2018 Opozori Objavljeno Julij 6, 2018 Ok hvala, Sepravi bom dav gor eno navadno stikalo al tipko pa je.
stuhec Objavljeno Julij 10, 2018 Opozori Objavljeno Julij 10, 2018 a je ker v LJ, v blizini ali proti gorenjski, da bi se pri njem ustavil in nekaj pošraufal Rabil bi edin 1 imbus, in 1 ali 2 ključa mogoče ne bom rabil nič, sam vseeno Jutri ali v četrtek bi to bilo Če volja lahk kr: 041 761446
Grut Objavljeno Julij 10, 2018 Opozori Objavljeno Julij 10, 2018 pred 13 minutami, stuhec pravi: a je ker v LJ, v blizini ali proti gorenjski, da bi se pri njem ustavil in nekaj pošraufal Rabil bi edin 1 imbus, in 1 ali 2 ključa mogoče ne bom rabil nič, sam vseeno Jutri ali v četrtek bi to bilo Če volja lahk kr: 041 761446 jest sm v Kamniku...če ti ni predaleč....
thumper Objavljeno Julij 10, 2018 Opozori Objavljeno Julij 10, 2018 sej ne d nebi mel moje cifre.. 16,15 sm doma lahko ..
Zok Objavljeno Julij 27, 2018 Opozori Objavljeno Julij 27, 2018 Kje bi se dalo dobiti taksne ventile? Na Ebayu in Aliexpressu jih nikakor ne najdem... Stos je v tem, da ima vpih zraka na stran (skozi stranske luknjice), ima pa tudi v notranjosti pnevmatike navoj, da se da nanj nasraufat TPMS senzor, ki je namenjen za zunanjo montazo...
DAMI34 Objavljeno Julij 27, 2018 Opozori Objavljeno Julij 27, 2018 pred 10 minutami, Zok pravi: Kje bi se dalo dobiti taksne ventile? Na Ebayu in Aliexpressu jih nikakor ne najdem... Stos je v tem, da ima vpih zraka na stran (skozi stranske luknjice), ima pa tudi v notranjosti pnevmatike navoj, da se da nanj nasraufat TPMS senzor, ki je namenjen za zunanjo montazo... lojz?
Rdeči Objavljeno Julij 27, 2018 Opozori Objavljeno Julij 27, 2018 Dobiš v Polo trgovini. Kupil sem kotnega v Beljaku. https://www.google.si/maps/place/POLO+Motorrad+Store+Villach+-+Motorradbekleidung+und+Motorradzubehör/@46.6038736,13.8459314,278a,35y,270h/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x477a7f7d3a8501c1:0xc20226461ee8bfcc!8m2!3d46.6047624!4d13.8450265?hl=sl Na drugi strani pa imaš še eno moto trgovino in tudi Aprilia.
Rdeči Objavljeno Julij 27, 2018 Opozori Objavljeno Julij 27, 2018 pred 10 urami, Zok pravi: Zal nima... https://www.polo-motorrad.de/de/reifenventilpaar-alu-11-3-mm-abgewinkelt-silber.html
Zok Objavljeno Julij 28, 2018 Opozori Objavljeno Julij 28, 2018 TEH je na ebayu in aliexpressu dovolj, iscem taksnega, na katerega bi lahko pritrdil eksterni TPMS senzor v notranjost pnevmatike... Sem narocil nekaj in upam, da bo dovolj navoja, da ga bom lahko predelal...
vandrovec Objavljeno Julij 28, 2018 Opozori Objavljeno Julij 28, 2018 Ob 27. 7. 2018 ob 9:40, Zok pravi: Kje bi se dalo dobiti taksne ventile? Na Ebayu in Aliexpressu jih nikakor ne najdem... Stos je v tem, da ima vpih zraka na stran (skozi stranske luknjice), ima pa tudi v notranjosti pnevmatike navoj, da se da nanj nasraufat TPMS senzor, ki je namenjen za zunanjo montazo... Notranji senzor je drugačen od zunanjega...zunanji znotraj ne bo šel po moje
Zok Objavljeno Julij 28, 2018 Opozori Objavljeno Julij 28, 2018 Vem kasen senzor je zunanji in kaksen je notranji (sem sicer iz faha, tenkjuverimač ). Zgoraj sem na sliki demonstriral kaksni ventili morajo biti, da se nanje z notranje strani privijejo eksterni senzorji, da so le ti od zunaj nevidni, in da jih za pumpanje gume ni potrebno snemati, in da merijo temperaturo zraka v gumi, ne zraka v okolici: On 7/27/2018 at 9:40 AM, Zok said: TPMS je sicer super zadeva - le napajanje se postimam, da mi ga ne bo potrebno rocno vklapljat: vandrovec in Joker 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se