samo316 Objavljeno Oktober 20, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2023 Lep pozdrav vsem skupaj Mene nekaj zanima in sicer pred kratkim sem kupil Aprilio 125 sr gt in zraven dobil samo en ključ tako da rezerve nimam kar pa ni ok ce slučajno kljuc izgubim in me zanima kako je kaj s tem a se da lahko delati drugega in zanima me kje je to mozno in pa koliko bi me nekaj takega tudi kostalo prosim za nasvet hvala :)
ProdriveR Objavljeno Oktober 22, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2023 A prodajalec pa nima še enega ključa?
samo316 Objavljeno Oktober 22, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2023 Ne zal ne sam enega sem dobil poleg zato me pa zanima kje bi to lahko dal delati
Kaldu Objavljeno Oktober 23, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2023 Ključek d.o.o. v Ljubljani v Merkurjih imajo delavnice. Lahko pa tudi naročiš surovec in ti ga zbrusijo. Tako sem jaz naredil za Rižkota, na Aliex..... sem dobil surovec.
Lipstick Objavljeno Oktober 23, 2023 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2023 Ne vem kako je to pri tamalih motorčkih, verjetno je enak princip, pri prodajalcu naročiš surov ( brez profila ) ključ, nato z uporabo obstoječaga ključa preneseš profil ( lahko naredi vsak izdelovalec ključev ) in kodo na nov ključ.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se