DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 pred 32 minutami, GeeSXer pravi: Ne razumeš. Si iz SDS? Ustavite vojne! Povsod! jop...ampak katero v sedanjem trenutku? Saj lahko odpremo novo temo: Amerika svetovni policaj ali pretveza agresije za polnjenje lastnih riti..... Pa potem tja pišemo. Ampak, ta moment in moment v Ukrajini pozabljamo, da Ameriški apetiti, niso tisti, ki so napadli Ukrajino. A se razumemo? Vzemimo hipotetično. Amerika izgine in vse njene vojne z zemljevida, bo to kaj pomagalo,da se Putin umakne? Bo...moj kurac. Zakaj nihče Čečenije ne omeni? aja, tam so teroristi, pa je opravičljivo haranje. Zakaj nihče ne omeni gulagov, Stalina...in PM...karkol lahko pribijaš ali pribijamo, ma čisto nič ne more izničiti dejstva, da se Putin sprehaja s tanki po Ukrajini. bosa in Shillien 1 1
mladench Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 skalar36, lasagna, GeeSXer in 1 other 4
Alla Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 4 minutes ago, DAMI34 said: .... Ampak, ta moment in moment v Ukrajini pozabljamo, da Ameriški apetiti, niso tisti, ki so napadli Ukrajino. .... Hm.... https://www.facebook.com/karlo.korce/videos/2985973851651854 skalaprava, DAMI34, Scarabeo 500 in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 pred 9 minutami, Alla pravi: Hm.... https://www.facebook.com/karlo.korce/videos/2985973851651854 medtem v Srbiji, konvoj "podrška putinu koji se brani od nacista" https://www.facebook.com/watch?v=945774706304707 Tako da, očitno nas tip rešuje
izibajker Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: medtem v Srbiji, konvoj "podrška putinu koji se brani od nacista" https://www.facebook.com/watch?v=945774706304707 Pa saj ne moreš verjeti, kakšne plitke in debilne komentarje luftajo v tem spotu...Ovce na Z potenco.
pik1 Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 . video-3efa99134effeaa6106d731755d3ec17-V.mp4 Tedybear, Frenk 67, VS800 in 3 others 1 5
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 1 hour ago, pik1 said: . video-3efa99134effeaa6106d731755d3ec17-V.mp4 7.61 MB · 0 downloads Sploh nisem zalaufal posnetka, pa sm že lajk stisnu 🤣 Tedybear, TakeALookAround, ciciban in 1 other 4
Shillien Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 (popravljeno) 1 hour ago, GeeSXer said: Ne razumeš. Si iz SDS? Ustavite vojne! Povsod! ne nisem, si pa ti dokazal kakšen neandertalec si z deljenjem na SDS in ostale, no sicer si to pokazal že z prejšnim postom, ampak pustimo malenkosti Popravljeno Marec 14, 2022. Popravil Shillien bosa 1
Frenk 67 Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 Gotovi so!! Shillien, DAMI34, RobiRoberto in 4 others 6 1
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 KARMEN1, Tedybear, VS800 in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 realnost, ker se je enmu kurac dvignu, pa nima drucga dela kot da se igra carja (Putin..da nau dvoma) https://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/622e176065ad7/trupla-ruskih-vojakov-polnijo-beloruske-mrtvasnice?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1cpuHnu_u7Td2NGovUR0EB8gXPHMh01xT8rIWAwwTX7QT8kjVqjn-b7Gw#Echobox=1647199547 Beloruske mrtvašnice so vse bolj polne trupel ruskih vojakov, ki so padli na bojiščih v Ukrajini, so za belorusko podružnico ameriške medijske organizacije Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL) povedali tamkajšnji prebivalci. Po njihovih navedbah jih nazaj v Belorusijo vozijo s tovornjaki, kjer pristanejo v mrtvašnicah. Od tam jih nato z vlakom ali letalom prepeljejo v Rusijo. Iz mesta Mozir, ki leži ob reki Pripjat v beloruski regiji Gomel nedaleč od ukrajinske meje, poročajo o naravnost strašanskih prizorih, kako na vlake tovorijo trupla. »Število trupel je bilo neverjetno. Ljudje na železniški postaji so bili naravnost šokirani nad številom trupel, ki so jih natovorili na vlak,« naj bi opisal eden od prebivalcev. Polnile naj bi se tudi mrtvašnice v mestih Gomelu in Naroulia, pri čemer naj bi beloruski zdravniki prejeli grožnje, da bodo, če bodo širili informacije o mrtvih in ranjenih vojakih, izgubili službo. Po ocenah ameriških oblasti je v Ukrajini umrlo že več tisoč ruskih vojakov. Ukrajinske oblasti na drugi strani poročajo o že več kot 12.000 smrtnih žrtvah.
GeeSXer Objavljeno Marec 14, 2022 Opozori Objavljeno Marec 14, 2022 pred 6 urami, Shillien pravi: ne nisem, si pa ti dokazal kakšen neandertalec si z deljenjem na SDS in ostale, no sicer si to pokazal že z prejšnim postom, ampak pustimo malenkosti Saj ti ne rabi biti nerodno. Sklepal sem po tem, ker sdsovci povsod vidijo rusofile Tedybear 1
Alla Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 Ali ni zanimivo, da se je vojna v Ukrajini zgodila nenadoma ravno takrat, ko so se povsod po svetu z eksponentno rastjo začeli dogajati najbolj množični protesti v zgodovini človeštva? Cvd zgodba se je začela rušiti kot hiša iz kart in kreatorji te zgodbe so potrebovali distrakcijo, ki bi vso to energijo usmerila drugam. Kaj je za to bolj priročnega kot vojna v Evropi, noro rastoče cene energentov, grozeče pomanjkanje hrane, ekonomski zlom, hipreinflacija in strah pred jedrsko vojno? Zato naj vam bo res jasno, da je vse skupaj samo dogovorjen teater z jasno določenimi cilji: distrakcijo pozornosti ter ustvarjanje hude ekonomske krize. Zato ni ne dobre, ne slabe strani. Voditelji ZDA, Rusije, EU, Kitajske, Indije… vsi so iz istega legla. V resnici gledamo samo igro med pozicijo in kontrolirano opozicijo. Zato se vam ne splača zagovarjati ene ali druge strani, ker obe služita istemu Gospodarju. skalar36, lasagna, VS800 in 1 other 3 1
maus Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 (popravljeno) pred 6 minutami, branko1 pravi: In kdo je ta "Gospodar"? denar (kapital) Popravljeno Marec 15, 2022. Popravil maus Kaldu, VS800, Bmflar in 1 other 4
nejc74 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 1 hour ago, Alla said: ...Zato ni ne dobre, ne slabe strani.... zame je vsekakor slab tisti, ki je dal ukaz za sesutje države s 40 milijoni ljudi, in ki v svojem besu, ker mu ne gre kot si je zamislil, vsak dan tone globlje v vrtinec besnega uničevanja. Ampak vsakemu svoje, tebe očitno pobijanje ne moti. Da le lahko promoviraš svojo narativo o "gospodarju". DAMI34, izibajker in Shillien 3
Alla Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 25 minutes ago, nejc74 said: zame je vsekakor slab tisti, ki je dal ukaz za sesutje države s 40 milijoni ljudi, in ki v svojem besu, ker mu ne gre kot si je zamislil, vsak dan tone globlje v vrtinec besnega uničevanja. Ampak vsakemu svoje, tebe očitno pobijanje ne moti. Da le lahko promoviraš svojo narativo o "gospodarju". Zelo, zelo me moti ubijanje. Ne vem od kje si pobral, da me ne. Zelo me moti ubijanje vseh ljudi, ne samo rusov, ukrajincev, kristjanov, ateistov, muslimanov. ....črnih, belih, rdečih, revnih, bogatih.... Ogaben mi je pohlep zaradi katerega se ubija, gabi se mi zloba zaradi katere se pobija, gabi se mi dvoličnost, ki ob enih žrtvah gleda stran, ob drugih pa trka na vest. Gabi se mi uničevanje celega planeta, da si peščica polni žepe, narodi pa zaradi tega umairajo. In, ne, ne vidim izhoda. Vsaj ne drugega, kot komet na izprijeno družbo, ki si ne zasluži živeti. Kot vrsta, kot civilizacija smo temeljito pogrnili in si ne zaslužimo živet. izibajker, skalar36, Erikcslo in 6 others 9
izibajker Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred eno uro, branko1 pravi: In kdo je ta "Gospodar"? Poznam dva psihoanalitika, poznam ju še iz časov, ko nista doštudirala tega področja... Eden je pristaš Freudove, drugi pa Lacanove struje. Pa oba sta imela v svojih razlagah, predavanjih, debatah... tega "Gospodarja" zelo pogosto na repertoarju... Ampak ok, ta dva sta vseeno "iz stroke". Ne vem pa, koliko je tozadevne stroke na temule moto-forumu...
izibajker Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 11 minutami, Alla pravi: ...Kot vrsta, kot civilizacija smo temeljito pogrnili in si ne zaslužimo živet. Civilizacija ni nekaj, kar bi se dogajalo danes in tukaj. Civilizacija je proces, ki se dogaja že leta, stoletja, tisočletja... In v tem procesu so eni napredovali na svoj način (recimo plemena v amazonskih đunglah, afriških savanah..), drugi, v urbaniziranih družbah, pa na svoj način... Nič od oboje naštetega ni idealno, in verjamem, da so v plemenskih skupnostih bistveno bolj medsebojno (pa tudi z naravo) povezani... Vojne so bile že med plemeni v pradavnini. In ne vidim razloga, zakaj si vsi skupaj, kot "civilizacija" ne bi zaslužili živeti še naprej, navkljub vsem svojim napakam...
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 22 urami, izibajker pravi: Pa saj ne moreš verjeti, kakšne plitke in debilne komentarje luftajo v tem spotu...Ovce na Z potenco. za zamislit se je, kam nas lahko propaganda pripelje
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 3 urami, Alla pravi: Ali ni zanimivo, da se je vojna v Ukrajini zgodila nenadoma ravno takrat, ko so se povsod po svetu z eksponentno rastjo začeli dogajati najbolj množični protesti v zgodovini človeštva? Cvd zgodba se je začela rušiti kot hiša iz kart in kreatorji te zgodbe so potrebovali distrakcijo, ki bi vso to energijo usmerila drugam. Kaj je za to bolj priročnega kot vojna v Evropi, noro rastoče cene energentov, grozeče pomanjkanje hrane, ekonomski zlom, hipreinflacija in strah pred jedrsko vojno? Zato naj vam bo res jasno, da je vse skupaj samo dogovorjen teater z jasno določenimi cilji: distrakcijo pozornosti ter ustvarjanje hude ekonomske krize. Zato ni ne dobre, ne slabe strani. Voditelji ZDA, Rusije, EU, Kitajske, Indije… vsi so iz istega legla. V resnici gledamo samo igro med pozicijo in kontrolirano opozicijo. Zato se vam ne splača zagovarjati ene ali druge strani, ker obe služita istemu Gospodarju. veš kaj je: boleča stran, osebne tragedije in podobno... Zarad mene je lahko nekdo iz ZDA šćipal Putina za jajca, ma je njega...putin in ostali pod njegovo komando pa ne nosijo cvetja v Ukrajino. Na koncu zagovarjamo vsi isto...mir in blagostanje. Vsi se zavedamo, kake pritlehne igrice se leta in leta igrajo velesile, en neti vojno, drug oborožuje nasprotno stran (tak potiho, po domače) Običajno, se kači reže glava, ne pa rep. V tem momentu, je mir v Ukrajini tisti, ki lahko ustvari boljše ozračje. In čisto nič drugega. CIA in Hamerika pa naj se gre spet svoje igrice na bližnjem vzhodu al pa južni ameriki. Nas bo itak pokopala nesposobnost EU. Shillien 1
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred eno uro, Alla pravi: Zelo, zelo me moti ubijanje. Ne vem od kje si pobral, da me ne. Zelo me moti ubijanje vseh ljudi, ne samo rusov, ukrajincev, kristjanov, ateistov, muslimanov. ....črnih, belih, rdečih, revnih, bogatih.... Ogaben mi je pohlep zaradi katerega se ubija, gabi se mi zloba zaradi katere se pobija, gabi se mi dvoličnost, ki ob enih žrtvah gleda stran, ob drugih pa trka na vest. Gabi se mi uničevanje celega planeta, da si peščica polni žepe, narodi pa zaradi tega umairajo. In, ne, ne vidim izhoda. Vsaj ne drugega, kot komet na izprijeno družbo, ki si ne zasluži živeti. Kot vrsta, kot civilizacija smo temeljito pogrnili in si ne zaslužimo živet. prosim ne, komet je že Sneci klical. Izhod je upor gospodarju. Izhod al pa rešitev je, obsojanje vsaj vidnih ekspanzij. Saj ma sofisticiran svet dovolj drugih fint da vse zjebe. Vojna tipa 2ww je zelo zastarela opcija, ki jo sanjajo samo še impotentni starčki. Ma očitno jim gre dobro. Najbrž ni za zanemarit 70 let starega dejstva, da v komunizmu ne smeš mislit z lastno glavo. Kapitalizem je to nadgradil, nemišljenje z lastno glavo vsaj plača. Faking rezultat je pa isti oz podoben.
izibajker Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 34 minutami, DAMI34 pravi: za zamislit se je, kam nas lahko propaganda pripelje Poglej si tale komentar, ki govori točno o teh "spontanih" beogradskih skandiranjih v podporo Putlerju DAMI34 1
Frenk 67 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 2 urami, Alla pravi: Kot vrsta, kot civilizacija smo temeljito pogrnili in si ne zaslužimo živet. A se lohk sam še mal z motorjem furamo? 😳 Zok, GregorM, Shillien in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se