dario-p Objavljeno Junij 19, 2022 Opozori Objavljeno Junij 19, 2022 Zdravo! Če ni v pravi temi, mi jo prestavite. Od včeraj sem lastnik Honda Goldwing Interstate 1200, l. 1989, s certifikatom .... itd. Muči me naslednje: kje naj dobim navodila, lahko so v angleščini. Na netu ne najdem nič pametnega. Naslednja stvar je radio. Očitno je fuč, sicer je prižgan, vendar je tiho. Zamenjal bi ga za model iz te civilizacije. Je to že kdo počel? Je potreben adapter za kable ... vsakega nasveta bom vesel. Pa še fotke ... Lep pozdrav iz Tržiča! GoBobi, boki brm, Bostjan L in 3 others 5 1
dario-p Objavljeno Junij 19, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Junij 19, 2022 No, pravkar sem našel. Ključ za vžig se vtakne v ključavnico pri uri, se rahlo obrne v desno in radio se sprosti ..... je pa res, da je kabel s konektorjem zelo kratek. Vse pač ne more bit enostravno. Lp RobiRoberto 1
Racka11 Objavljeno Junij 27, 2022 Opozori Objavljeno Junij 27, 2022 Zdravo! Vse za GoldWing se lahko obrneš na združenje Gold Wing Slovenija. Jože Planinc bo vse povedal. Tudi navodila se bodo našla pri katerem članu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se