DESMODUE Objavljeno November 2, 2023 Opozori Objavljeno November 2, 2023 Pravkar, DAMI34 pravi: samo nizek me zanima, hvala za info. Pametno..marsikdo poseze po visokem...kar se na koncu izkaze za napako. pred 1 minuto, DAMI34 pravi: samo nizek me zanima, hvala za info. Je pa meni osebno zanimivo,kako ljudje z ocmi kupujejo. Ne z razmislekom in obcutki. Kmet2 in MiNa 2
DAMI34 Objavljeno November 2, 2023 Opozori Objavljeno November 2, 2023 pred 2 urami, DESMODUE pravi: Pametno..marsikdo poseze po visokem...kar se na koncu izkaze za napako. na mojh 174cm bo tamali taprau, to sem zihr pa dejansko ne rabim nekih hudih hodov vzmetenja (še boljši povratni filing je zame kot povprečneža) ps. v EU so že drgač. No če še GB prištejem pa sploh. https://www.facebook.com/groups/257064663124932/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=703180965179964 Nacho E. se je celo oglasil v Sloveniji pri našem članu @Ni3ous https://www.facebook.com/photo?fbid=10161107528269855&set=pcb.10161107528474855 MiNa 1
DESMODUE Objavljeno November 2, 2023 Opozori Objavljeno November 2, 2023 pred 7 minutami, DAMI34 pravi: pti mojh 174cm bo tamali taprau, to sem zihr pa dejansko ne rabim nekih hudih hodov vzmetenja (še boljši povratni filing je zame kot povprečneža) ps. v EU so že drgač. No če še GB prištejem pa sploh. https://www.facebook.com/groups/257064663124932/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=703180965179964 Nacho E. se je celo oglasil v Sloveniji pri našem članu @Ni3ous https://www.facebook.com/photo?fbid=10161107528269855&set=pcb.10161107528474855 John bell se je oglasil pri meni in ni3ousu ja. Sva oba sprobala motor. Anglije ne stejem med eu, saj ne potrebujejo euro5+ norme,kot pri nas. Bil je en demo motor brez homologacije, ki se je selil iz Italije na Poljsko in Belgijo, se mi zdi. MiNa, Kmet2, Mavti in 1 other 4
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 4, 2023 Popularna objava Opozori Objavljeno November 4, 2023 Končno v moji garaži💪 Moram reči da je to top shit za 6.900€ z zelo solidno opremo. Tistega mojega KTM bom zapeljal v prvo luknjo in zakopal... Nevrjetno kako so se mi spet zamerili Avstrijici, imel spet nov zaplet z njimi a več v temi KTM če se mi bo dalo napisat🤑 in moj novi dragulj🤩 motor je tako lahkotem z nizkim težiščem, da sem ga dobesedno iz tal pobral z eno roko. in to mi pri mojih poškodbah in v svetu zelo veliko pomeni👌 Več o njemu Aprila 2024, ko bom z njim šel mal okrog "bajte"😁 471ccm paralelni dvovaljnik,48 konj Nissin 2x300 plavajoci koluti 1x240mm, dvostopenjsko izklopljiv abs, kyb vzmetenje,nastavljivo v prednapetosti,kompresiji in reboundu. Akront platisca z naperami,tubless gume,bosch ecu,crash bari,alu sus plata,full led osvetlitev,nastavljiv vetrobran,zascite rok, 12v in isb vticnica,21l goriva,avtonomija med 400 in 550km, 178kg z vso opremo in polnim rezervoarjem... Lp 👨🌾 DESMODUE, GoBobi, RobiRoberto in 12 others 13 1 1
RobiRoberto Objavljeno November 4, 2023 Opozori Objavljeno November 4, 2023 NAJ VAMA SLUŽI, da bom še lahko sprmljal "vajine tripe". MiNa, Kmet2 in Mavti 3
Kugelschreiber Objavljeno November 4, 2023 Opozori Objavljeno November 4, 2023 4 hours ago, Kmet2 said: Končno v moji garaži💪 Moram reči da je to top shit za 6.900€ z zelo solidno opremo. Tistega mojega KTM bom zapeljal v prvo luknjo in zakopal... Nevrjetno kako so se mi spet zamerili Avstrijici, imel spet nov zaplet z njimi a več v temi KTM če se mi bo dalo napisat🤑 in moj novi dragulj🤩 motor je tako lahkotem z nizkim težiščem, da sem ga dobesedno iz tal pobral z eno roko. in to mi pri mojih poškodbah in v svetu zelo veliko pomeni👌 Več o njemu Aprila 2024, ko bom z njim šel mal okrog "bajte"😁 471ccm paralelni dvovaljnik,48 konj Nissin 2x300 plavajoci koluti 1x240mm, dvostopenjsko izklopljiv abs, kyb vzmetenje,nastavljivo v prednapetosti,kompresiji in reboundu. Akront platisca z naperami,tubless gume,bosch ecu,crash bari,alu sus plata,full led osvetlitev,nastavljiv vetrobran,zascite rok, 12v in isb vticnica,21l goriva,avtonomija med 400 in 550km, 178kg z vso opremo in polnim rezervoarjem... Lp 👨🌾 Vso sreco, Kove, krvavo jo bos rabil hehe. Kmet2, GoBobi, MiNa in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno November 4, 2023 Opozori Objavljeno November 4, 2023 pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Vso sreco, Kove, krvavo jo bos rabil hehe. Vse bo zelo hitro jasno😉 MiNa 1
DESMODUE Objavljeno November 5, 2023 Opozori Objavljeno November 5, 2023 pred 21 urami, MiNa pravi: Mogoče bi v naslovu lahko dodali še CF Moto, "kopija KTM" pravzapra ni kopija je kar original z motorjem 790. Malo za nasmejat, ko imamo post od svojih "kobilic"... pa še en s podobnim agregatom. Vendar z zelo pomembno razliko. Motor tehta suh 165kg. Meni osebno mnogo pomembnejsi podatek od kubikov in moci. MiNa, nejc74 in raza 3
pik1 Objavljeno November 5, 2023 Opozori Objavljeno November 5, 2023 pred 3 urami, Kugelschreiber pravi: Ceprav je GS se zmer cist v svoji ligi, je zanimivo videt, kako predsodki padajo. Pred 10-15 leti bi kitajci prodali natancno 0,5% tega kar prodajo danes. https://www.moto.it/news/mercato-moto-settembre-vola-a-20-8-cresce-soprattutto-il-segmento-tra-750-e-1000-cc.html Zna bit zanimiv, ofkors kitajc, cf 450mt . ... vsekakor je lahko tud kitajc zanimiv ps. ... sicer pa ... .... več denarja ponavadi generira več predsodkov ... z manj denarja pa "čudežno" začnejo izginjati tudi predsodki Kugelschreiber in 3nity 2
Joker Objavljeno November 6, 2023 Opozori Objavljeno November 6, 2023 No ja, kitajska roba pred 10-15 leti ali danes je bistvena razlika. Govorim za druga področja, ki jih dobro poznam, verjamem pa, da je podobno pri motorjih. MiNa, Luka66, Ni3ous in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno November 6, 2023 Opozori Objavljeno November 6, 2023 mnenje o kvaliteti izdelave kove 450 rally MiNa 1
Snečer Objavljeno November 6, 2023 Opozori Objavljeno November 6, 2023 (popravljeno) Ob 5. 11. 2023 ob 14:45, pik1 pravi: . ... vsekakor je lahko tud kitajc zanimiv ps. ... sicer pa ... .... več denarja ponavadi generira več predsodkov ... z manj denarja pa "čudežno" začnejo izginjati tudi predsodki ja, niti 500 ccm podhranjeno, kitajsko ... ko gledam da je moj nov stal 6400 tudi kitajci niso več poceni Popravljeno November 6, 2023. Popravil Snečer pik1 in Kugelschreiber 1 1
Snečer Objavljeno November 6, 2023 Opozori Objavljeno November 6, 2023 pred 12 urami, DAMI34 pravi: mnenje o kvaliteti izdelave kove 450 rally šlamastika, na off roaderu, da niso razmisljali, kako montirat scitnike brez struznice
Ragezor Objavljeno November 6, 2023 Opozori Objavljeno November 6, 2023 al majo pa na kitajskem malce drugacne mere balanc in scitnikov? ne vem ce je barkbuster tam glih najbolj prodajana znamka... kakorkoli, mene moti pri Kovetu edino to da je grd. grsa kopija GSa se mi zdi tale 500ka. cfmoto 450mt mi ze dost boljse zgleda. se najboljse bi pa blo, ce bi kove 500x predrugacili v neko dualsport varijanto ala ajp pr7, honda crf300l. nejc74 1
DESMODUE Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred 7 urami, Ragezor pravi: al majo pa na kitajskem malce drugacne mere balanc in scitnikov? ne vem ce je barkbuster tam glih najbolj prodajana znamka... kakorkoli, mene moti pri Kovetu edino to da je grd. grsa kopija GSa se mi zdi tale 500ka. cfmoto 450mt mi ze dost boljse zgleda. se najboljse bi pa blo, ce bi kove 500x predrugacili v neko dualsport varijanto ala ajp pr7, honda crf300l. Kove 450 rally je nastal s tem namenom. Kdor je 500tko videl v zivo, je mnenje spremenil. Po voznji pa sploh😉 pred 8 urami, Snečer pravi: šlamastika, na off roaderu, da niso razmisljali, kako montirat scitnike brez struznice Ja..razlike med metričnim in colskim sistemom znajo ponagajati. Acerbis naprimer, pase gor kot ulit. Kmet2 in MiNa 2
DESMODUE Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred 7 urami, Ragezor pravi: al majo pa na kitajskem malce drugacne mere balanc in scitnikov? ne vem ce je barkbuster tam glih najbolj prodajana znamka... kakorkoli, mene moti pri Kovetu edino to da je grd. grsa kopija GSa se mi zdi tale 500ka. cfmoto 450mt mi ze dost boljse zgleda. se najboljse bi pa blo, ce bi kove 500x predrugacili v neko dualsport varijanto ala ajp pr7, honda crf300l. Še nekaj glede 500tke..izgled je stvar okusa. Lahko pa na prste ene roke preštejem motorje,ki zmorejo 800km pot po avtocesti v 8 urah in sipinsko cesto med Douzom in Kaar Ghilanom ter nazaj. Velikokrat je bistvo očem skrito. MiNa in Kmet2 2
Snečer Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred 49 minutami, DESMODUE pravi: Še nekaj glede 500tke..izgled je stvar okusa. Lahko pa na prste ene roke preštejem motorje,ki zmorejo 800km pot po avtocesti v 8 urah in sipinsko cesto med Douzom in Kaar Ghilanom ter nazaj. Velikokrat je bistvo očem skrito. ti si zastopnik za tole? Kugelschreiber in RDECA SENCA 1 1
DAMI34 Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred 13 urami, Snečer pravi: šlamastika, na off roaderu, da niso razmisljali, kako montirat scitnike brez struznice ah...ebay, aliexpress..šlamastika bolj (čeprav razumem je tudi končni znesek bistven in ne boš montiral za 100 € zaščite) ker ni zaščite. Ker defintivno se bo dobilo in se že. Je pa vse odvisno kaj iščeš in zakaj. Jaz ne iščem hard enduro , niti dualsporta. Prej bi rekel da iščem ADV z dobro težo, linearnim agregatom, dobrim vzmetenjem (tudi tule ni pomemben posed ali gibanje, oziroma me zanima verzija nizkega sedeža)), dobrim izgledom, enostavnim vzdrževanjem, dobro zamišljenim po zasnovi in 450ka izgleda temu primerno pred 4 urami, Snečer pravi: ti si zastopnik za tole? ne, on je entuziast
DESMODUE Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred 1 uro, DAMI34 pravi: ah...ebay, aliexpress..šlamastika bolj (čeprav razumem je tudi končni znesek bistven in ne boš montiral za 100 € zaščite) ker ni zaščite. Ker defintivno se bo dobilo in se že. Je pa vse odvisno kaj iščeš in zakaj. Jaz ne iščem hard enduro , niti dualsporta. Prej bi rekel da iščem ADV z dobro težo, linearnim agregatom, dobrim vzmetenjem (tudi tule ni pomemben posed ali gibanje, oziroma me zanima verzija nizkega sedeža)), dobrim izgledom, enostavnim vzdrževanjem, dobro zamišljenim po zasnovi in 450ka izgleda temu primerno ne, on je entuziast Se par slikc iz eicme MiNa, DAMI34, Snečer in 1 other 4
DESMODUE Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred 1 uro, DAMI34 pravi: ah...ebay, aliexpress..šlamastika bolj (čeprav razumem je tudi končni znesek bistven in ne boš montiral za 100 € zaščite) ker ni zaščite. Ker defintivno se bo dobilo in se že. Je pa vse odvisno kaj iščeš in zakaj. Jaz ne iščem hard enduro , niti dualsporta. Prej bi rekel da iščem ADV z dobro težo, linearnim agregatom, dobrim vzmetenjem (tudi tule ni pomemben posed ali gibanje, oziroma me zanima verzija nizkega sedeža)), dobrim izgledom, enostavnim vzdrževanjem, dobro zamišljenim po zasnovi in 450ka izgleda temu primerno ne, on je entuziast V prvi vrsti entuzijast, tako je. To je razlog da sem kot prvi v Evropi uvozil Kove motocikle k nam. V nasprotnem primeru jih verjetno ne bi niti pogledal pik1, Ni3ous in Kmet2 3
pik1 Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred 6 minutami, DESMODUE pravi: V nasprotnem primeru jih verjetno ne bi niti pogledal . ... ne vem, glih kolk je bila tole marketinška izjava ps. ... čeprav, ti verjamem 😁 Kugelschreiber 1
DESMODUE Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred 23 minutami, pik1 pravi: . ... ne vem, glih kolk je bila tole marketinška izjava ps. ... čeprav, ti verjamem 😁 Ma tako je. Tisti,ki so me spoznali ze vedo😉 pik1 in Kmet2 1 1
pik1 Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred eno uro, DESMODUE pravi: Ma tako je. Tisti,ki so me spoznali ze vedo😉 . ... jah, več pristopov prepričevanja "trga" obstaja
DAMI34 Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 pred 1 uro, DESMODUE pravi: Se par slikc iz eicme kaj je tole sivo, 800x? Lično izgleda
Ragezor Objavljeno November 7, 2023 Opozori Objavljeno November 7, 2023 (popravljeno) cfmoto je pokazal 450mt in je tezji od kove 800x, ce prav razumem (175kg dry proti 185kg curb) @DESMODUE kove navaja tezo za 500x skupaj z bencinom, kovcki in zascito okvirja? Popravljeno November 7, 2023. Popravil Ragezor
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se