70robert Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Nobl tole... Se je letos splačalo it na ogled? Je blo dost za videt? Če se že z motorjem ne moremo vozit, smo pa z avtomobili šli pogledat. Splačalo, no, mogoče sem pogrešal prodajalce gum ( za motor ). Imel sem namen , da si ogledam ta novo gumo od dunlopa, SPORTMAX ROADSMART, pa jih nisem nikjer zasledil, razen AVON je imel nekaj gum. Na motosvetu štantu, so nam pokazali ta nov izgled strani, postregli z pijačo in nalepko, ki je že na motorju, pa pri motoiglu smo bili na štantu malo dlje ( bivši sodelavci ), tovornjaki in dvigala pa me niso zanimali. Pivo pa so tudi imeli. LP, Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Evo me, ročke namontiral, sem moral kar malo improvizirat, elektriko sem samo zasilo zvezal (bom moral jit do elektičarja), se malo zapeljal, greje kot noro. Zdej pa še gume, pa je za Korziko prpravljen! Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno April 14, 2008 Deli Objavljeno April 14, 2008 Evo me, ročke namontiral, sem moral kar malo improvizirat, elektriko sem samo zasilo zvezal (bom moral jit do elektičarja), se malo zapeljal, greje kot noro. Zdej pa še gume, pa je za Korziko prpravljen! Lp Nobl tole... Se je letos splačalo it na ogled? Je blo dost za videt? --------------- Kje ste kej Korziška posadka? Js sem kr mal neučakan:) Upam da se vreme do prvomajskih ustali, pa temperature za oddtenek dvignejo. Lines, si uštimal ročke? Poročaj kako se obnesejo v praksi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Dolenjci predvsem člani MK Nm v nedeljo ob 9 tih 19.04.08 pri Jovoto (Kronovo -Šmarješke toplice) gostilna Domen je skupščina in nato otvoritvena vožnja,po vožnji ob 14-tih pa kosilo spet pri Jovotu.Novi člani in drugi, ki še niste poravnali članarine za leto 2008 lahko to uredite pred skupščino. Nasvidenje v Nedeljo!!! :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Na motoboomu sem srečal, kar nekaj dolenjcev.Če katerega ni na sliki, vas verjetno ni bilo tam :naughty: Bli bli...vsaj naša klapa nas je blo 5 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 http://weather.uk.msn.com/tenday.aspx?wealocations=wc:7996 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 http://weather.uk.msn.com/tenday.aspx?wealocations=wc:7996 :naughty: Aleluja! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 B) Aleluja! Zaden cajt, da se mal zrihta to vreme, danes sem zamenjal gume, jutri še gretje ročk Brumer priklopi, pol pa samo še počakat do sobote, pa veselo na pot. Bart kako zumo, je že pokazal in izračunal pot? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 B) Zaden cajt, da se mal zrihta to vreme, danes sem zamenjal gume, jutri še gretje ročk Brumer priklopi, pol pa samo še počakat do sobote, pa veselo na pot. Bart kako zumo, je že pokazal in izračunal pot? bo, bo.... vse ob svojem času! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 bo, bo.... vse ob svojem času! Barth, evo slike iz zumota za CORSIKO, če rabiš radarje za po Italiji POI, ti jih pošljem Evo še moja destinacija za prvomajske: delam v nedeljo, pa 26, 27, ter 1 in 2 maja. 3 in 4 pa v Bosno na čevape, ampak mi je kolega sporočil, da gre 4 na Brdo vozit, tako da je še to vprašanje. LP, Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Huh, tvoje destinacije so bl take, da bi rajši 3 dni za staro babo letal. :P Js bom pa dns tedn že kufre gor montiral:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno April 21, 2008 Deli Objavljeno April 21, 2008 Huh, tvoje destinacije so bl take, da bi rajši 3 dni za staro babo letal. :P Js bom pa dns tedn že kufre gor montiral:) Kva bomo mi šihtarji držali tale forum gor, al vsi euro šparate in nič v kesel ne tankate, pa šparate gume. Nobenga raporta o vožnjah, itd .............. LP, Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
helenca46 Objavljeno April 21, 2008 Deli Objavljeno April 21, 2008 Na motoboomu sem srečal, kar nekaj dolenjcev.Če katerega ni na sliki, vas verjetno ni bilo tam :naughty: LP, Robert heh jst sm bla tud pa me ni nikjer na slik .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno April 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 22, 2008 Kva bomo mi šihtarji držali tale forum gor, al vsi euro šparate in nič v kesel ne tankate, pa šparate gume.Nobenga raporta o vožnjah, itd .............. Bencin je ratal drag ;) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno April 22, 2008 Deli Objavljeno April 22, 2008 Bencin je ratal drag ;) :naughty: a potem še nič ne furaš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lines Objavljeno April 22, 2008 Deli Objavljeno April 22, 2008 Bencin je ratal drag ;) :naughty: Težko je primerjat užitke na motorju, s ceno bencina :worship: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno April 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 23, 2008 a potem še nič ne furaš? Nič. Zaradi nakupa stanovanja bo zgleda eno-ali-več-letna pavza. LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Nič. Zaradi nakupa stanovanja bo zgleda eno-ali-več-letna pavza. LP! ja, škoda - upam, da se čimprej vrneš na moto sceno in da spet odfuramo kako švico. Bi blo pa vseeno fajn, da se po dolgem času spet na kaki pijači dobimo. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno April 23, 2008 Deli Objavljeno April 23, 2008 Člani mk Hrast iz Tržišča so me prosili, če objavim tole na motosvetu. MK HRAST TRŽIŠČE ORGANIZIRA V SODELOVANJU S POLICIJSKO POSTAJO KRŠKO DELAVNICO VARNE VOŽNJE ZA MOTORISTE 26. APRILA ob 09.00 uri NA IGRIŠČU OŠ TRŽIŠČE VABLJENI ! VABI NA DRŽAVNO PRVENSTVO V SPRETNOSTNI VOŽNJI Z MOTORNIMI KOLESI Kraj: Parkirni prostor SAVA AVTO v Boštanju Datum: 27.04.2008 Trening: 11.00 Tekmovanje: 13.00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno April 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 24, 2008 Barth, res je, zdaj sem konec z državnim izpitom tako da le pokliči ko se boš kaj tu okoli vozil, pa gremo na kako pivo! LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno April 24, 2008 Deli Objavljeno April 24, 2008 zdaj sem tik pred odhodom na korziko, pokličem, ko pridem nazaj. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno April 25, 2008 Deli Objavljeno April 25, 2008 (popravljeno) Nepozabite Dolenjci predvsem,člani MK Nm v nedeljo ob 9.00 Verona nad Šparom v Žabji vasi odhod na Grobnik enodnevni izlet- za vse člane brezplačno kosilo. :whistle: Popravljeno April 25, 2008. Popravil Brumer Gregc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero79 Objavljeno April 30, 2008 Deli Objavljeno April 30, 2008 Gre kdo v petek na Grobnik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FlamE#7 Objavljeno Maj 3, 2008 Deli Objavljeno Maj 3, 2008 ke ste dolenci :grupni: ne mi delat paktov z polcaji :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Maj 4, 2008 Deli Objavljeno Maj 4, 2008 ke ste dolenci :grupni: ne mi delat paktov z polcaji :nono: keep your friends close, but keep your enemy closer :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se