johnny21 Objavljeno Maj 23, 2008 Deli Objavljeno Maj 23, 2008 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno Maj 26, 2008 Deli Objavljeno Maj 26, 2008 Za lažjo odločitev kam na dopust/naslednjo turo... :yea1: http://www.pintprice.com/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Maj 27, 2008 Deli Objavljeno Maj 27, 2008 Za lažjo odločitev kam na dopust/naslednjo turo... :yea1: evo mene iz beograda - naslednja destinacija mora biti BG obvezno! Z namenom oči spočit na vseh teh bejbah :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 (popravljeno) He he, tut v lj se je ob tem vročem valu razpaslo lepotic. Piksna hud link:) V Moldaviji bi pili pivo 12 x ceneje kot na Korziki! :naughty: Popravljeno Maj 28, 2008. Popravil Ni3ous Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 sem malo pričal s srbi o njihovih sosednjih eu državah (bolgarija in romunija) - menda je ful adrenalinsko za prevozit te države zaradi kriminala na cestah (fake copsi, banditi...). Policajem se ne ustavlja, ker ne več ali so pravi ali ne. Koliko pa je verjeti govorjenju soseda o sosedu pa je drugo vprašanje. Moldavija je baje tudi bolj leva država. kdaj gremo na Krim? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 He he, tut v lj se je ob tem vročem valu razpaslo lepotic. Ampak ni primerjave, verjem.... štikle so zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 He he, tut v lj se je ob tem vročem valu razpaslo lepotic. Piksna hud link:) V Moldaviji bi pili pivo 12 x ceneje kot na Korziki! :naughty: Ja, kot, da sem ga takooooo pil ?! ;) Barth, ko sem bral, da so šli klubski v Sirijo in na Ciper, sem pa kar mal fouš. Kaj če bi ta vikend šli še mi - "pogledat lepotice" ?? Tank-dva, pa smo dol... :rolleyes: ?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Maj 28, 2008 Deli Objavljeno Maj 28, 2008 slabo vreme bo čez vikend, bo treba v krušni peči zakurit in se spravit ležat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Maj 31, 2008 Deli Objavljeno Maj 31, 2008 Baje se nekaj dogaja v Šentjanžu, sem dobil podatke v službo :yea1: Saj bo verjeten kakšna fotka :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 Bilo je enkratno, fotič sem pa doma pozbail, tko da še ne morm nobene fotke gor dat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda71 Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 Baje se nekaj dogaja v Šentjanžu, sem dobil podatke v službo :yea1: Saj bo verjeten kakšna fotka :winkiss: HAHA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda71 Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 Bilo je enkratno, fotič sem pa doma pozbail, tko da še ne morm nobene fotke gor dat... tud brez fotkiča je blo nepozabno. mal smo danes sicer tigra miril, drugač pa vse O. K. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 Nekaj malega sem že pripravil, utrgano fajn smo se meli, morda še največji čar vsega, da je dogodek nespromoviran, na lokalni ravni, vsak pa še povabi kakega prijatelja bajkrja, tak način druženja in v takem obsegu, bi želel, da ostane tudi v prihodnje. http://mds.sentjanz.si/blog/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda71 Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 Nekaj malega sem že pripravil, utrgano fajn smo se meli, morda še največji čar vsega, da je dogodek nespromoviran, na lokalni ravni, vsak pa še povabi kakega prijatelja bajkrja, tak način druženja in v takem obsegu, bi želel, da ostane tudi v prihodnje. http://mds.sentjanz.si/blog/ tud men je lokalna raven bolj pri srcu. sploh pa ker že nekaj časa nisem kontaktirala z bivšimi sovaščani. upam, da si niste naredili finančne zgube, ker je blo za mal dnarja kr solidna muzka. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 (popravljeno) Vse je bilo krito iz štartnine 10€. Nič izgube, nič dobička. Vsi srečni... evo mam že nekaj slikc: http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_1214 Popravljeno Junij 1, 2008. Popravil Ni3ous Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 Vse je bilo krito iz štartnine 10€. Nič izgube, nič dobička. Vsi srečni... evo mam že nekaj slikc: http://www.motosvet.com/album/admin_img.php?cid=2_1214 Samo še aktiviraj album, da ga bomo še ostali videli !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero79 Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 fajn je blo. Sam škoda, da je že minilo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Ups, evo je aktiviran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
honda71 Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Ups, evo je aktiviran. Ups, pa še vedno ni aktiviran. Vsaj na motosvetu ne.Pa sej bo cel teden dež, boš že uštimu. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Kaj je zdej to... :whistle: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1214 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Nekaj jebe tole.... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Nekaj jebe tole.... :headbang: :grupni: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1214 Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil 70robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 V torek 03.06.08 MK Nm (11-najst članov) in MK Kočevski medvedi(ca 12-članov) sodelovali na RTV-1 v odaji Piramida - podpora Miranu Stanovniku. Gregc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 A se mi zdi al je tut Piksna zraven?? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 :lol1: piksna, na drugi sliki si čisto v metafizičnem stanju :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se