Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih vozenj III

Ice

Priporočene objave

Dons naložu prijateljico na motor in jo peljal iz Lj na Rakitno na kavico,a nažalost je bil bife zaprt,tko da sva uživala le v vožnji in malo sva se "posončila"...

Ma nisi nč zamudu k je bil bife zaprt!!Sm enkratam gor kofe pil pa je bil tok mastn :?: :?: :?: :?: da sm mislu da je goveja župa!!! :twisted: :D

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons se nisem imel kam dat, pa sem se vozil po Bledu :D in čakal če bo Jerry_junior naredil izpit za 125 :multi: (beri je naredil) :twisted:

LP :lilangel:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest danes začel sezono vožnje v službo. Upam, da bo velikoooooo suhih in vsaj kolikor toplih dni! Moped je pa že spodaj in bo v naslednjih meseceh (upam da tja do srede oktobra) služil (tudi) kot magarac za vožnjo v službo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj zelo lepa tura s prijatli Koper-Savudrija-Umag-Buje-Dragonja-Nova Vas-Šmarje-Koper :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest danes začel sezono vožnje v službo. Upam, da bo velikoooooo suhih in vsaj kolikor toplih dni! Moped je pa že spodaj in bo v naslednjih meseceh (upam  da tja do srede oktobra) služil (tudi) kot magarac za vožnjo v službo!

Welcome to the club! Jaz to počnem že od zadnjega večjega deževja, se pravi skoraj dva tedna lahko spim 10 minut dlje, hehe. :wink: 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jest danes začel sezono vožnje v službo. Upam, da bo velikoooooo suhih in vsaj kolikor toplih dni! Moped je pa že spodaj in bo v naslednjih meseceh (upam  da tja do srede oktobra) služil (tudi) kot magarac za vožnjo v službo!

Lojzi, glede nato, da po novem delava cca. 150 metrov narazen - a se dobiva dans enkrat na kofe in občudujeva skupaj najine popolne motorčke :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lojzi, glede nato, da po novem delava cca. 150 metrov narazen - a se dobiva dans enkrat na kofe in občudujeva skupaj najine popolne motorčke :)

Kdo se je preselil ?

Lojzi ali Sym ali oba skup na novo lokacijo.

:?:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tudi jaz z guzzlnom že dva tedna v službo in domov :D , včeraj me je prvič pralo, ampak viha je bila mila :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mehkužci! :twisted:  :twisted:  :wink:  :lol:

aha, ti pa sigurno nag tečeš naokoli, le nogavico imaš na desni nogi, da se drugi ne čudijo :lol: :wink: :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dragi moji ... vsi ki v to temo pišete, da ste nek dan naredili N kilometrov in ste bili z motorjem v službi in poleg tega ne dodate nobene branja vredne informacije ... to pišite kam drugam ali raje sploh ne pišite. Forum ni za to, da bomo tukaj seštevali vaše kilometre.

Ta tema je namenjena vtisom iz dnevnih voženj, kjer opišeš kje si bil, kakšne so razmere na cesti in morebitne zanimivosti iz poti. Tako bi bila ta tema uporabna za tiste, ki iščemo idejo za lastno vožnjo.

Kar je napisano tukaj notri ni nič bolje, kot klobasanje v temah ala "Dobrojutro & Lahkonoč", ki je popolna zguba časa in prostora.

Hvala za upoštevanje ali neupoštevanje mojih pripomb.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hotscho se bom potrudil!!!

Včeraj sem šel na šiht z motorjem in po zavijanju desno pozabil izključiti desni smerokaz.Vozil sem naravnost voznik kombija pa je čakal,da bo z moje desne zavil na cesto.Ker je videl moj smerokaz je 10m pred mano speljal na ceso,jaz pa ves presenečen odvil proi 60km/h nato pa sem opazil,da imam prižgan smerokaz.Šlo je za las :unsure:

Ali se tudi vam dogaja,da pozabite kdaj ugasniti smerokaz?

Ali bi si moral omisliti piskač!!!???

lp bošte

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...povzetek: glupa celjska picka je mela vkloplen desni smernik (je kazalo da se bo ustavla ob robu ceste, drugje se tak ne bi mogla...), jaz pogledam v ogledalo, smernik, po gasu da bi prehitel ona pa lepo flegma levo in direkt na mene!!!! :angry: :ph34r: ...tak bi jo zbincal ce bi lahko :angry: ...zavorne obloge so se stalile, bremz tacka je kar not padla, na diskih so lepa znamenja in tako sem brez bremz prifural iz CE do MB, zaviral sem lahko samo z masino...pa kaj se med prazniki folku res tak jebe za vse????? :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes vožnja Radovljica - Portorož :lol: Motoristov polno ;) V Portorožu je bilo lepo sončno vreme,

zato se je prilegel sladoled :P Gledalcev je bilo na ridah tudi dovolj :o

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zaradi bolezni, da jih ne naštevam, sem se odloču da se vseeno odpeljem do morja. Na ridah sem se ustavil a sem komaj zlezu z motorja - križ :unsure: :blink: in takoj mi je blo žal, ko sem se spomnu, da bo treba vajo ponovit :( No in jest se veselo z rahlim bolečinam odpeljem proti morju, srečujem mnooogooo dobrih motoristov... zakaj mnogo sledi... Do Senožeč noben ni imel volje, da bi nakazal, da stoji radar pri stari cimosovi tovarni... Ustavim se na črpalki... dotočim in brnnn odpeljem... kam!? Naravnost na radar... Kje so zdaj tisti heroji, ki pravijo, da na cesti pozdravljajo in opozarjajo na radarje!?? :angry:

Drugo pa... v Logatcu peljal mimo nesreče v kateri je bil udeležen motorist... zgledal je grozn... brez komentarja...

LP

Dean

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...povzetek: glupa celjska picka je mela vkloplen desni smernik (je kazalo da se bo ustavla ob robu ceste, drugje se tak ne bi mogla...), jaz pogledam v ogledalo, smernik, po gasu da bi prehitel ona pa lepo flegma levo in direkt na mene!!!! :angry: :ph34r: ...tak bi jo zbincal ce bi lahko :angry: ...zavorne obloge so se stalile, bremz tacka je kar not padla, na diskih so lepa znamenja in tako sem brez bremz prifural iz CE do MB, zaviral sem lahko samo z masino...pa kaj se med prazniki folku res tak jebe za vse????? :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Ne glede na to, kaj se je zgodilo, bi to tvoje zavore morale prenesti brez posledic - bolje da se nikdar več ne vsedeš na motor, ki ne prenese enega samega agresivnega zaviranja :( .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst sem zdaj peljal za enim golfom in on sreča enga kolega isto z avtom in se kar tam sredi ceste začneta ment. Jst sem bil na začetku tako presenečen, da sem skoraj bremzat pozabu. Pa jst ne vem, kaj mu je blo. K bi vsaj žmigavc dal al pa kej :angry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dons caffe racer po Lj.V Ortu postavili vrt...ostalo bp...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem se pa danes peljal samo ene 4km in v teh 4 km tut krstil sebe in motor! No saj vse skupaj vbistvu ni nič, na motorju je samo ena majhna praskica na izpušni cevi, pa ročka za prvo zavoro je malo podrsana, to pa predvsem zato, ker sem motor ujel na roki(na srečo sm meu gor rokavice) in nogi (boli me za umret!) Nauk te zgodbe se pa glasi: CHOPPER + ŠODER + IGRANJE Z GASOM IN BREMZO = KUR**!!! :angry: :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes odpeljlal prvič furco Lj - Dol - Skaručna - LJ.

V centru pr Figovcu se prpelje zraven tip na Hondi Blackbird v kratkih hlačah (z sopotnikom) in me vpraša "če greva mal probat". Skratka norc k misli da so mestne ulice poligon za dirkanje. Predvidevam, da je ravno prodal kakšnega WV Golfa VR6 in si kupu motor da bo frajer.

Uf kaj nova zverinca leti :D :D :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!