Thundercat Objavljeno Maj 6, 2003 Deli Objavljeno Maj 6, 2003 šu iz Postojne preko Rid do Logatca... Vtisi slabi.... sem dobil kamen velikosti oreha v desno nogo...jst tud nimam sreče...še prej pa v desni del motorja...malo je poznat....ma bo že....zdej je krščena fazerka.... :( :( :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 6, 2003 Deli Objavljeno Maj 6, 2003 Danes sem naredila 50km,ma je pasalo.Pol k se je mal ohladilo sva pa s tundercatom mal na ridah debatiral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 Moi, Ar, Roly, Klimbra. Lj => Idrija malo KK, malo LS, Roly pokazal tudi SS (matr kaj Duce lepo zapoje!!!). V Idriji priklopil Climber, Roly odklopil nazaj po isti poti. Ostali čez hrib v Žiri, nekateri so preklinjali razbito cesto, nekaterim se pa itak j..e, pa smo vseeno užival. Naprej lepo po uživaško čez Škofjo Loko in na koncu še na eno Cockto na Slavkov dom. Razpust bande in še ene ride proti Topolu prešibat potem pa čez hribe domov. No ja, je blo kar v redu, pa še drušna je bila fajn! Mejte se fajn, pa po pamet vozte! HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 Ne sam preklinjali.....srce se mi je paralo......BOGA TDM.......,da ne omenjam,kok sem švical,k mi ni blo prav nič jasn a bom preživu al ne.Madona moram kej narest na DDC da se ta cesta čim hitrej poprav.....no sej pol bo kar znosna!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 Jutranja vožnja Bohinj - LJ. Eden redkih dnevov da sm pršu zbujen na šiht ;) , je pa zjutri še kr mau mrzlo, premrzlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 Ne sam preklinjali.....srce se mi je paralo......BOGA TDM.......,da ne omenjam,kok sem švical,k mi ni blo prav nič jasn a bom preživu al ne.Madona moram kej narest na DDC da se ta cesta čim hitrej poprav.....no sej pol bo kar znosna!!!!!! :rolleyes: :rolleyes: Klimbraaa !!! :blink: ..... pred slabim letom, k je moja malenkost jokala nad to cesto pa sam tole od tebe: "UFFFFFFFFFFF....še dobr ,da ni na našem koncu..... :oops: Pošlji pritožbo na Cestno podjetje gorica!!!!!!!! " :P Ma če jo res zrihtaš ti bo vse oproščeno :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 Moi, Ar, Roly, Klimbra. Lj => Idrija malo KK, malo LS, Roly pokazal tudi SS (matr kaj Duce lepo zapoje!!!). V Idriji priklopil Climber, Roly odklopil nazaj po isti poti. Ostali čez hrib v Žiri, nekateri so preklinjali razbito cesto, nekaterim se pa itak j..e, pa smo vseeno užival. Naprej lepo po uživaško čez Škofjo Loko in na koncu še na eno Cockto na Slavkov dom. Razpust bande in še ene ride proti Topolu prešibat potem pa čez hribe domov. No ja, je blo kar v redu, pa še drušna je bila fajn! Mejte se fajn, pa po pamet vozte! HHV he he, duče grmi :D Furca je bla res cool B) Samo tik pred domom sem imel zelo neprijetno izkušnjo, ko mi je nek kreten z avtom s pasa za zavijanje levo zapeljal direkt na moj pas za naravnost pred mano. Motor na sprednjo gumo in res samo 2cm me je ločilo od kontakta z os. vozilom. Doma sem se nato še kar nekaj časa šejkal. :angry: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 No, lepo - do Idrije, še dobro, da se niste najavl za obisk, ker nas ni blo doma ;) , jaz in fifty pa v obratni smeri... B) Kanomlja - Idrija - Logatec - Ig - Kurešček - Zapotok - Podhojni hrib - Rašca - Škofljica - Ljubljana - Vrhnika - Logatec in nazaj v Idrijo in Kanomljo. :) Mhja... cesta od Godoviča do Idrije je polna presenečenj - ne samo v obliki peska in kamnov - na lepem je pred nama "zažlajfala" priletna voznica avtomobila, se čisto :blink: ustavila, ker se je očitno zbala nasproti prihajajočega tovornjaka, kljub temu, da je bilo ogroooomno prostora. Sva se do centimetra natančno uspela zaustaviti tik za njo, ampak KURA je še malo "rikvercala" :blink: :blink: :blink: Ampak sva jo premagala .B) Kaj češ, baba za volanom :P ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 No, SymRu je pa šel včeraj (torek) solo turirat v Portorož. Dol po avtocesti, da sem malo sprobal vozne lastnosti svoje fazerke in preveril, ali se nad 200 km/h dvigne od tal ali ne. No, ni mi ratalo, ker sem lepo počasi po avtobanu šibal 150 km/h... Užival, dol prišel v urici. Nazaj je bilo bolj zanimivo - šel po stari cesti, zaradi postanka pod Črnim kalom (Vikiburger+pomfri+kokakola) sem lokacijo zapustil šele okoli devetih - in trpel več kot eno uro do Ljubljane. Natančneje - uro in 20 minut. Pr item sem ugotovil več zadev: ovinki od Kozine naprej so lepo dolgi in prijetni za 120 km/h, potem naprej je pa mal jeba, pa čez tiste ride. Kar me je še posebej motilo - ker je bila tema in sem imel na steklih žarometov že celo zbirko mrčesa, sta se mi pred očmi prepletala osvetljeni vzorec asfalta in vzorec od žarometov, kar je v ostrih zavojih na Ridah, ko človek malo bolj globoko pogleda v ovinek, pomenilo vrtoglavico na čisto vsakem ovinku... ŠE več - cesta je ob taki uri ful zapuščena, jaz pa itak osamljen, in zdelo se mi je, kot da vozim po nekih črnih sanjah, kjer se v kader tu in tam pojavi kaj zeleno-rjavega :) Skratka - ko sem prišel do civilizacije - Vrhnika, sem spet vozil bolj sproščeno... Užival sicer sem, ampak prijetno pa žal ni bilo. Kaj čem, sem še vajenec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 Sym, pa kdo pravi, da morš drvet skozi ovinke ... počas pa ziher, pa bodo višje hitrosti same od sebe prišle Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 a se mogoče 2 motosvetovca skor vsak dan peljeta med Bledom in Bohinjem med 17 in 18 uro ? en rumen F 650 GS in en rdeč športni motorček ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 Sym, pa kdo pravi, da morš drvet skozi ovinke ... počas pa ziher, pa bodo višje hitrosti same od sebe prišle Saj nisem nikjer drvel - vse je bilo v stilu KK (kot košarkaši na motorjih - štorasto :D ) . Je pa res, da un kalejdoskopski efekt mrčesa in nočnega asfalta mi je pa res dal dela v glavi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 7, 2003 Deli Objavljeno Maj 7, 2003 Vceraj sel iz LJ preko Gornjega Grada, Velenja in Vitanj do SB in MB -> Mlada lipa. Danes pa v (skoraj) obratni smeri nazaj - edino v Veleju sem zavil na Polzelo in potem po Tuhinjski dolini... Krasnih >300 km.... danes sploh, ko sem bil naspan in so ovinki lepo lezali... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Včeri LJ - Trboule in nazaj do Bohina, prou luštkana fura, sam zvečer je blo tok mušic da nism že skor nč več vidu. :blink: pa vidu sm da si bo treba ovinke v Zasavje mal zapomnit ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mat Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Včeraj izkoristil nakupe u HG z super voznjo, Ljubljana Korensko sedlo, Beljak, Ljubelj, Ljubljana. Pazite se na Ljubelju, če ste prvi v koloni, na semaforju(tunel), te štopajo, pa še na koncu tunela laser. Po normalnem kontaktiranju z možmi postave, mi je bilo vse oproščeno. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Pa kaj se ni danes nobeden vozil :unsure: No sej sem res srečala bolj mal motoristov.Skratka prevozila 130km ovinkov čez ride in proti idriji,sem čisto naspidirana,tak dan.Lušno. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Sm se mela tut fajn :rolleyes: .... prva ura in pol vožnje po poligonu :D jupiiiii :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Predvidevam da delaš izpit,bravo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Predvidevam da delaš izpit,bravo Jp, res je :D . Prov fajn se je vozt :rolleyes: Upam, da bo vreme držal, da se jest čimprej navadm motorja :) , pol pa na cesto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Dans sem pelu svojo mašinco na servis na Marn(hrib naprej od Hrastnika), da ji mal oljčka zamena pa po mašini požgečka. Je bla pot dolga 40 km in ker fina. Ko sem se pa s fotrom vraču sem pa prvo po cesti zagledu polcijski avto pol pa še 5 motoristov policajev B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Jp, res je :D . Prov fajn se je vozt :rolleyes: Upam, da bo vreme držal, da se jest čimprej navadm motorja :) , pol pa na cesto. Bravo, Ninochka! Želim ti veliko sreče in zadovoljstva tako sedaj pri izpitu, kot tudi potem, ko ga boš imela že v žepu...pol bomo pa šli na kakšno lepo furico skupaj :rolleyes: :D LP Jaša, Honky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Tokrat z Alko izkoristila soparen dan za obisk MS prijateljev iz Trbovelj. Hvala Kaji & Obelixu za gostoljubje, Kiki & Vikingu za dobro družbo, ter seveda psički Vinnie (nisem prepričan kako se pravilno napiše v originalu :D) za igro :rolleyes: :D Prevoženih cca 250 km. Lp Jaša, Honky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 Jp, res je :D . Prov fajn se je vozt :rolleyes: Upam, da bo vreme držal, da se jest čimprej navadm motorja :) , pol pa na cesto. Bravo, Ninochka! Želim ti veliko sreče in zadovoljstva tako sedaj pri izpitu, kot tudi potem, ko ga boš imela že v žepu...pol bomo pa šli na kakšno lepo furico skupaj :rolleyes: :D LP Jaša, Honky Hvala za lepe želje :rolleyes: ..... bi se pa prlegla pol ena furca še z nekom, da ne bom sla kr sama kuj... :unsure: ..... No, dons pa prvi padec :( ... auč, modr kolen... Se je motor kr name zvrnu...matr je štorast :) :rolleyes: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 10, 2003 Deli Objavljeno Maj 10, 2003 Včeraj res ob 10:30 zajahal kravo. Še prej sem jo pa otovoril. V kufre nekaj orodja, tudi velika kotna rezalka gre notri, na zadnji sedež in na prtljažnik pa 50 kg vrečo cementa, ki se je dobro zamotana v polietilensko folijo že nekaj časa valjala po garaži in delala gnečo. In tako otovrjena sva šla tihotapiti cement iz Štajerske v Republiko Primorsko. Tam, na Brezovici, ko se moraš odloči ali se boš počasi cijazil skozi tiste vasi po ravni cesti do Vrhnike, ali pa lepo po avtocesti naravnost, sem se zato, ker sem na srečo dal v žep jakne ploščico ABC, odločil kar za avtocesto. Pa saj s tistim cementom za ritjo se mi je tako zdelo še najbolj pametno. Primorci še vedno niso zgradili meje na Črnem kalu, zato sem brez težav prispel do Strunjana. Tam ugotovil, da cement imam, nimam pa nivedurja in sem skočil v Izolo še po lepilo za ploščice. Tam je teta rekla, a niste prišli z motorjem, ko sem zahteval, da mi izročijo vrečo lepila. Seveda, sem rekel in naložil žakel sebi za rit in se odpeljal gradbenim podvigom naproti. Gradbeno stroko sem izpopolnjeval daleč čez zadano normo, vse do 19:30 ure, ko sem se lepo v miru odpeljal proti CE, tokrat po stari cesti, ki je bila med Kozino in Postojno zgledno prazna. V Postojni sta me dohitela dva motorja, eden je bil menda BMW 1150 GS, drugi pa ne vem kaj in na začetku planinske zgodbe sta me prehitela in ju nisem več videl. Ne vem, ampak jaz ne znam tako v ovinke. Ride in slavni ovinek zgledno prazne. V Logatcu me je ujela tema, kar je bil tudi moj cilj, tako, da sem tiste ovinke med Planino in Kalcami zvozil še pri zmerni vidljivosti. Ljubljanski obroč je bil nabasan, pa tudi cesta proti Ce tako, da sem pred garažo pristal tam nekje ob 22:10 uri. Malo zabave, malo dela, popoln dan. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Maj 10, 2003 Deli Objavljeno Maj 10, 2003 Uh, danes sem že naredil furco... LJ --> Nova Gorica... Ki pa se je skoraj slabo končala že v Vrhniki, ko sem s cca 60/h želel prehiteti dva avtomobila... ta prvi avtomobil (kombi) zadnji trenutek prizge blinker za zavijanje v levo in začne zavijati... SHIT, jaz pa cca tri metre za njim na levem pasu. Bremza + troblja, kombi ustavi (hvala bogu), odpeljem mimo. Vroče mi je bilo se do Stare Pošte in Cola. Seveda sem bil jaz kriv. Nauk: bodite zelo previdni, predvidevajte, pazite na izvoze in vozite s primerno hitrostjo. Sploh v naselju in sploh ob sedmih zjutraj (ko spite še sami za belanco, avtomobilisti itak). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave