5ER Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Mitas so za zadej čist dobre :D na terenu :wink: Men je dobra C-04 je za vse terene dobra, C-02 pa še nisem sprobov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Mitas ni za pretiravat na asfaltu, tko kt kerakol cross gume ne C-04 morm še profil pogledat, treba nekej bolj za off kupit, pa da ma čim višje in čim bolj samočistilno štoflce naštimane kere gume pa kej odspredi šponate in po kakšnem terenu največ nasploh ...še neki, za C-02 v Bartogu pravijo da je soft guma, spet drugje pa da je to STONE KING? :arrow: http://www.mc-reifen.de/moto/barum/barmc.htm bo pa to verjetno moja naslednja, ko sem jo vidu, joooooj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 trenutno mam spredej enduro copetition III. (zlo dobra) , bom pa k to znucam sprobov mitas EF-06 (jo kr pohvaljo). drgač pa mislm, da si je za spredej dobr mal boljšo gumo prvošt 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
7AK Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 trenutno mam spredej enduro copetition III. (zlo dobra) , bom pa k to znucam sprobov mitas EF-06 (jo kr pohvaljo). drgač pa mislm, da si je za spredej dobr mal boljšo gumo prvošt 8) :wink: :wink: LP. Ja jast sem probal skoraj vse mitas gume ker sem jih tudi prodajal. EF-gume so izredno dobre sam problem ja FIM predpis ki pravi da sme bit višina grifa 14mm.Posledično to pomeni kratko življensko dobo.(meni je vzdržala 2dni po kamenju cc300km)CENA EF-GUM JE NIZKA!!!!!!! 140/80-18= 11000,00 SIT/ 90/90-21=8000.00SIT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 trenutno mam spredej enduro copetition III. (zlo dobra) , bom pa k to znucam sprobov mitas EF-06 (jo kr pohvaljo). drgač pa mislm, da si je za spredej dobr mal boljšo gumo prvošt 8) :wink: :wink: LP. Ja jast sem probal skoraj vse mitas gume ker sem jih tudi prodajal. EF-gume so izredno dobre sam problem ja FIM predpis ki pravi da sme bit višina grifa 14mm.Posledično to pomeni kratko življensko dobo.(meni je vzdržala 2dni po kamenju cc300km)CENA EF-GUM JE NIZKA!!!!!!! 140/80-18= 11000,00 SIT/ 90/90-21=8000.00SIT maš prov glede obrabe, zato sem jo pa samo za spredej kupu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 se pravi ,da vi po asfaltu ne nič zalagate spljoh :?: Jz mam na moji bridgestone gumici zadaj še kak milimeter profila(po sredi) pa sm se kr uredu pelu po blatu :lol: Naslednja guma bo T63 ali T61 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Jz mam na moji bridgestone gumici zadaj še kak milimeter profila(po sredi) pa sm se kr uredu pelu po blatu :?: Zgleda,da je bilo bolj slabo blato :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 naj se javi tisti k je danes , včeraj ali zdej enkrat ril po Urhu. Dons sm se spotoma k sm šu tankat še mal v hosto zapelju in sm vidu neke črte... no kdo je bil :D 8) A moram priznat.....mi je blo kar mal neugodno :oops: ...ker je bilo tako veliko sprehajalcev :evil: in sem se počutil zlo slabo,ker jih je(najbrž)motila moja prisotnost :cry: :P :P :P Ampak pasal pa je...hudo dobra fura... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 hehehe mislm ,da sm šel skor točno tam kot ti. Z une makadam poti pod urhom čez hosto gor do spomenika pa pol naprej... :D Kar uredu. Drgač sm pa dons naredu 120km (večinoma po hostah). Kar se blata tiče in moje gumice... sej po ravnem gre ,sam v klanec ne gre :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 8) No jest sem šel pa proti Orlom,pa pol še mal na Sela... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 hvala enako :twisted:. Dons sm vse hribe v bližnji okolici oblezu. Nekajkrat je blo treba zarad gume hitr dol skočt z motorja , enkrat sm traktor srečal tam hosti kjer ga splohhhh nism pričakoval , vozu po potokih, mah... :twisted: Jutr grem mal na murovico pogledat pa mal okol :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 8) No jest sem šel pa proti Orlom,pa pol še mal na Sela... :P no zgleda, da kr dobr treniraš :D a si zamenu gume, kere si pol dal gor :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Jutr grem mal na murovico pogledat pa mal okol :twisted: dobr poglej pot gor :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 8) No jest sem šel pa proti Orlom,pa pol še mal na Sela... :P no zgleda, da kr dobr treniraš :D a si zamenu gume, kere si pol dal gor :?: 8) Tko kot sem rekel...MITAS spredaj EF-06 HA...zadaj C-04 HA... :P zaenkrat se pelje vredu.....naprej bom pa še videl :wink: :P Danes popoldne spet po starih poteh,da vidim razliko.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 no jz sm zdele dam pršu z murovice , urha , kros proge in še kje. Padlo je 100 dokaj gozdatih kilometrov. D.J. vidu sm neke črte ... zdej so še moje zravn :twisted:. Dons sm bil 2. v življenju z motorjem gor. Glede na prvo furo sm dons fulllll tiščal gor. Skoz sm se vozu v 2. ali 3. medtem ko sm se prvič vozu izključno v 1. (enkrat sm se mogu celu ustavt, da se motor nebi pregrel). Pol na vrhu murovice sm šu kar naravnost dol proti ciclju ,ker tam še nism bil sm 2x zablodil , enkrat sm pršu na tako kozjo stezico ,da je bil velikk problem obrnit motor. ah ja.... pizda me rit boli (pa nism velik sedel). :P Fotiča nism mel sabo ,ker mi ga je brat odnesel :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 dons Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 dobre slikce :D a brez očal vozš :? a si jih samo tukaj dol dal :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 20, 2003 Deli Objavljeno April 20, 2003 samo tuki, drugač bi si oči izjoku :? :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šufer Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 D.J. ti si norc : ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 hm... sam početje na 4. slikci od vrha ne vem če bi preživel :lol: (sploh sprednja dvignjena guma je sumljiva) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 a nej zamenjam gumo??? :?: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 aja... pa 8000km ma za sabo... na ene parih koncih je kar uredu razrezana od poligona ob avtocesti :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 odvisn če hočeš gumo maximalno iskoristt bi mogla bit še za kakšne 2000km. odvisn kako se voziš pa kje :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 a nej zamenjam gumo??? :?: :? ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 sprednja je še uredu...sam ni glih enduro :PP Zdej sm v dilemi a nej obe gumi zamenjam al samo zadnjo in kakšno širino gume. Kupu bom pa skor sigurno ,da T63 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave