5ER Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 obe gumi zamenjaj boš vidu kok je dobr :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Husky Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 Tole je pa od nedelje tri dni po tem k je bil klele 5ER!! Potem ko je 5ER umaknu ledene plate (no kera je se ustala) se je pa dal cez zapelat!! :D Treba je pa blo mal pazt da nebi bil mokr kukr cuck! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 ej husky glih zdej sem hotu te slikce gor dat (praš K8 ) :? no jest bi sam eno al pa dve dal :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 mene pa zanima kje je to. Jz bi šu tud mal motor namakat :twisted: Ej husky kje si dobu tele hlače in jakno?? ful dobr zgleda aja... kaj hudiča si spravu v un ruzak??? Vozniška še gre not ,prometno dovoljenje pa najbrž ne več ? :roll: :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 aja... kaj hudiča si spravu v un ruzak? camel bag :arrow: not je pjača 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 aja... kaj hudiča si spravu v un ruzak??? Camelbag..... :!: najbrž je shranu vodo :?: ... :arrow: al pa pivo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 aja... kaj hudiča si spravu v un ruzak? camel bag :arrow: not je pjača 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 tko se dela 8) , ima da se povsod vidjo odtisi štoflcov ti enduraš bi pa lohka s svojo gumo pomagu mami perilo zlikat :wink: camel bag :arrow: camel back, pomoje pa ma not tekočo kubaso :arrow: za moč 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
7AK Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 tko se dela 8) , ima da se povsod vidjo odtisi štoflcov ti enduraš bi pa lohka s svojo gumo pomagu mami perilo zlikat :wink: camel bag :arrow: camel back, pomoje pa ma not tekočo kubaso :arrow: za moč 8) :cry: Danes sem te pogrešsl ter tvojega fotiča.Smo imeli plavalni tečaj na počku.Danes je moj jodlar delal pod vodo samo malo časa.Nam je vzelo precej časa da smo ga zvlekli na suho(luža je globoka 1.7m široka pa 8m) Sedaj so kar dobri pogaji na počku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Husky Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 Ej husky kje si dobu tele hlače in jakno?? ful dobr zgleda Ma ta komplet je ze ene 3leta str drgac je pa od sinisalo se je dal kupt zej ne ven a bi se to dobu vrjetn pa kej podobnga! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 camel bag :arrow: camel back :arrow: camelbak :oops: http://www.camelbak.com/rec/cb_act.cfm?id=89 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 tko se dela 8) , ima da se povsod vidjo odtisi štoflcov ti enduraš bi pa lohka s svojo gumo pomagu mami perilo zlikat :wink: camel bag :arrow: camel back, pomoje pa ma not tekočo kubaso :arrow: za moč 8) :cry: Danes sem te pogrešsl ter tvojega fotiča.Smo imeli plavalni tečaj na počku.Danes je moj jodlar delal pod vodo samo malo časa.Nam je vzelo precej časa da smo ga zvlekli na suho(luža je globoka 1.7m široka pa 8m) Sedaj so kar dobri pogaji na počku. psihoti :lol: , keri motorini pa so še kej bli zraun Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 camel bag :arrow: camel back :arrow: camelbak :oops: http://www.camelbak.com/rec/cb_act.cfm?id=89 obadva skupi bova pa že kej dosegla :lol: tut jaz mam neki podobnega, samo je bolj poceni zadeva, 1 liter vložek za v ruzak, pa cevka ven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno April 21, 2003 Deli Objavljeno April 21, 2003 Sedaj so kar dobri pogaji na počku. :?: :?: Dej ti men mal razlož to. :? ......a si vojno lice 8) :!: :!: da se po Počku furaš......al si zmenjem tko da se lahko....a ni to zaprto območje :?: .... :P k jest bi tut mal ke pršu furat mal na offroad :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Sedaj so kar dobri pogaji na počku. :?: :?: Dej ti men mal razlož to. :? ......a si vojno lice 8) :!: :!: da se po Počku furaš......al si zmenjem tko da se lahko....a ni to zaprto območje :?: .... :P k jest bi tut mal ke pršu furat mal na offroad :P :idea: med vikendom ni vojske :idea: ,če pa so aktivnosti pa itak postavjo stražo :!: ni blema sam moraš na k`šno bombico al pa tank oz kšnega humveeja v blatu pazit :lol: drgač moram povedat, da je 7AK v soboto , medtem ko smo mi vozili med kegli policije v Postojni :arrow: imel trening varne vožnje na Počku med kegli slo. vojske :lol: bombicami :lol: just a joke :!: je pa pršu res osran, nas pogledat v Postojno :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Te Terence (kao motoklub) ne dajat med vojna lica, saj mamo tako ubogo vojsko.. Edina lastnost Terencev je, da povsod, ma prou povsod pokvarmo povprečje. In to hudooooo! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Ajaj, DY spet nisi postrigu kožce.. Če bo tako šlo naprej boš še v luftu ostal z unim železjem (maši ručicama press) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 ma jo puščam naj zraste, pol bom pa res lahko do Kala priletel- vsaj na registraciji pršparu 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Danes sem te pogrešsl ter tvojega fotiča.Smo imeli plavalni tečaj na počku.Danes je moj jodlar delal pod vodo samo malo časa.Nam je vzelo precej časa da smo ga zvlekli na suho(luža je globoka 1.7m široka pa 8m) Sedaj so kar dobri pogaji na počku. ko ste ga zvlekli ven, čez kolk časa ti je motor užgal :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 a to sm prov prebral :arrow: 1,7m globoka luža :shock: am... to je že bolj jezero :wink: A motor sploh je vžgal???? A ni tko ,da se motorji in voda ne marajo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
7AK Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 Danes sem te pogrešsl ter tvojega fotiča.Smo imeli plavalni tečaj na počku.Danes je moj jodlar delal pod vodo samo malo časa.Nam je vzelo precej časa da smo ga zvlekli na suho(luža je globoka 1.7m široka pa 8m) Sedaj so kar dobri pogaji na počku. ko ste ga zvlekli ven, čez kolk časa ti je motor užgal :? :lol: Z sabo imam vedno trak (5m) za vezat prtljago ampak je obvezno v enduro torbici.Še enkrat sem zabredel v mlako ter prevezal motor ter smo ga trije zvlekli na suho.Motor je po tretjem kurbljanju vžgal.(predhodno sem na oddušniku airboxa spustil vodo). NA POČKU PREK VIKENDA NI VOJSKE. Pa ne mislite da je poček kaj posebnega razen ekstremnega blata(žmavsa)in luž ni nič kaj impresivnega.LP. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WR Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 evo še moj moped :arrow: eh sem mislu da mi bo ratal :? hvala D.J. 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 22, 2003 Deli Objavljeno April 22, 2003 iz geocitiesov ne morš slike prelinkat :( , bom probu kej zrihtat 8) EVO...mašina od gospodarja podzemlja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 ma kaj je zdej tu :!: sej nej tu tu :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 tlele si lahko ogledate slike z bike shova v LJUBLJANI, je pa baje zastonj in je vsako nedeljo ob 3 v BTC http://avtomoto.siol.net/photo.asp podobn post sm objavu že na moto dogodkih, sam bolje 2x kot 0x :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave